krzysztof.r.m 11.02.02, 12:17 Oglaszam ze kazde ogloszenie jest wazne , a niektore nawet wazniejsze! Sa tez ogloszenia najwazniejsze, ale na te jeszcze czas. I to oglaszam! krm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzeki Re: Tez cos sobie oglosze 11.02.02, 12:20 Tak samo jak to, że mamy trzy prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Tez cos sobie oglosze 11.02.02, 12:24 Dzeki i tak samo i podobnie i nie. Prawdy goralskie to przeciez tez jakies prawdy a moze nawet najwazniejsze. Prawda? krm Odpowiedz Link Zgłoś
dzeki Re: Tez cos sobie oglosze 11.02.02, 12:27 Jeszcze prawda czasu i prawda ekranu! Czyż nie prawda Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Taki sobie dystansik ,dzeki 11.02.02, 13:02 Jest tez PRAWDA i IZWIESTIA i na odwrot, zawartosc prawdy w prawdzie i szereg prawd o ktorych nie wiem. Nie znam sie na tym , no moze troszeczke. Sam jestem skromna prawda. Bardzo skromna i absolutna. krm Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Tez cos sobie oglosze 11.02.02, 12:21 To nad wyraz cenna uwaga i tą opinią zakończę wpis pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Tez cos sobie oglosze 11.02.02, 12:23 Witaj Motorek, milo Cie spotkac. krm Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Tez cos sobie oglosze 11.02.02, 13:02 Jaka u Ciebie pogoda? Bo w najbliższy weekend udaję się do Twego ślicznego miasta z wizytą Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Tez cos sobie ogloszeMotor 11.02.02, 13:04 Motor, w przyszłym tygodniu ta pogoda może być o niebo inna...cha!cha! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Tez cos sobie ogloszeMotor 11.02.02, 13:09 Oglaszam Motorku, ze dzis jest zachmurzenie pelne ale dosc jasno. Przelotnie pada ale nie okropnie. Tyle powiedziec moge bo jestem zmuszony siedziec na miejscu i nie opuszczam domostwa. Do konca tygodnia, kto wie, moze sie pogoda poprawi a i ja moze jakos sie wyslizne...Co Cie sprowadzi? Bedziesz zajety mocno? pozdrawiam krm Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: Tez cos sobie oglosze 11.02.02, 13:08 Za Orwell'em: "Wszystkie zwierzęta są równe, ale bywaja równiejsze" :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Tez cos sobie oglosze 11.02.02, 13:10 Przed Orwellem tez tak bylo krm Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: Tez cos sobie oglosze 11.02.02, 13:14 Tyż prowda - jak mawiał Pyzdra:)))kolega Janosika:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: Tez cos sobie oglosze IP: 192.168.5.* 11.02.02, 13:21 To może po kubeczku? kubek&arapski&widelec&szpagatszewski Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Tez cos sobie oglosze 11.02.02, 13:23 Myślę, że nie strasznie i na 100% będę się wałęsał po rynku - mam pytanie, czy do Piwnicy pod Baranami - trzeba wykupywać jakieś specjalne zaproszenia? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Tez cos ...Motor 11.02.02, 13:32 Piwnica jesli jest program jest miejscem gdzie obowiazują bilety albo zproszenia. W inne wieczory jest niemal jak każda knajpka tyle że miejsce własnie takie. A Ty chcesz do PpB na program? Jesli tak to powiedz a jutro Ci odpowiem . Zadzwonie... W tej chwili po prostu nie wiem a jest godzina jaka jest i ja jestem gdzie jestem... A może chcesz tez Camelot albo co jeszcze? Powiedz normalnie. Albo do skrzynki..... Pozdrawiam krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Tez cos ...Motor IP: *.kki.krakow.pl 11.02.02, 15:21 Czesc dawno Cię " nie czytałam" Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: kaja 11.02.02, 15:38 Ale w sensie ze mnie? Pewnie tak. Troche mnie nie bylo. I teraz poczytasz czy pogadamy czasem? W Krakowie tez mnie nie bylo. Jestes ciagle? To masz dobrze i co dobrego slychac? Np. na Kazimierzu na Szerokiej? Albo jeszcze gdzie, powiedzże koniecznie, poplotkujmy, tak Cie prosze......... krm Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Krzyś 11.02.02, 15:40 ja będę z Tobą plotkować, tyle tylko,że nie mam pojęcia co tam w Kazimierzu, ale mogłaby coś wymysleć, pewno deszczowo, jak umnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Krzyś IP: *.kki.krakow.pl 11.02.02, 15:46 o i widzisz od razu wiadomo, że nie z Krakowa, bo nie wie co to Kazimierz, mysli,że to ten nad Wisła, ja w Alchemi najczęsciej bywam, bo na Szerokiej to zawsze głośno i hucznie Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Krzyś 11.02.02, 15:47 faktycznie nie wiem... zwalniam więc miejsce... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Kaja 11.02.02, 16:36 Alchemia owszem tak, jeszcze Singer... lubie tez jednak Szeroka. I Klezmer Hois i nawet Ptaszyla. Ptaszyla to moze przez Darka, bo jego pamietam jeszcze z Piwnicznych (jego oczywiscie ) poczatkow. Ale przeciez Kazimierz to nie jedynie knajpy i nie jedynie Szeroka, Jozefa, Meiselsa czy Plac.No i ludzie........Taaaaak, niedlugo wiosna i ludniejszym sie stanie . Nie chodzi o tlumy ale jakas roznorodnosc, troche zycia. Troche wiecej zycia. Chociaz on nawet deszczowy jest sympatyczny......... krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Kaja IP: *.kki.krakow.pl 11.02.02, 16:49 o tak urok ma niesamowity, nawet gdy deszczem zapłakany i mgle spowity. Masz rację to głównie ludzie tworzą to miejsce. Najbardziej go jednak lubie latem, gdy jest tak różny od hucznego i pstrokatego Rynku. Odpowiedz Link Zgłoś