Gość: eM A iKS Re: dziwne imiona i nazwiska IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 17.05.02, 11:27 Kumpel na roku ma znajomka co się zowie Lepszy. Iście dołujące wszak zawsze będzie Lepszy, co by nie robić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avocado Dolores = Zbolala, moze Zbolala Kutasko :) IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 17.05.02, 13:44 Taaaa, no comments ;) Pozdrawiam, Avocado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: dziwne imiona i nazwiska IP: 217.97.195.* 17.05.02, 16:05 Znam gościa, co się nazywa Aleksander Gleichgewicht, co po niemiecku znaczy równowaga. Zresztą wcale nie zrównoważony. Odpowiedz Link Zgłoś
ludkaa Re: dziwne imiona i nazwiska 17.05.02, 16:13 A ja w podstawowce mialam „warzywnych” znajomych:)) Agnieszke Chrzan i Arkadiusza Rzepe. A rektor AE nazywa sie Noga, a kiedys dawna nauczycielka biologii nazywala sie Laska i rzeczywiscie z niej byla niezla laska jak twierdzili moi koledzy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: dziwne imiona i nazwiska 17.05.02, 16:28 Stalina, Solidariusz, we Francji rodzice chcieli nazwać córkę RenaultMegane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ansa Re: dziwne imiona i nazwiska IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 23:33 Dodaję: Arystofanes Bąk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: dziwne imiona i nazwiska IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 09:54 a Ewa Dupak lub Ewa Kiełbasa?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: dziwne imiona i nazwiska IP: *.zigzag.pl 20.05.02, 10:27 Z ksiązki telefonicznej Białegostoku: Cień Tadeusz Blady Józef Z Warszawy: Modesta Szprycha Nadzieja Pociupana lekarz ginekolog A. Psikuta (na wszystkich tabliczkach ma dopisane s) Zyta Serafin Daniel Sarna (mój kolega - sorry Danek) Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: dziwne imiona i nazwiska 20.05.02, 11:31 a mnie się podobają rosyjskie Wiera, Nadieżda i Lubow'... Odpowiedz Link Zgłoś