Gość: breslau city IP: 81.219.236.* 17.12.04, 02:15 ale artykul. Jeden wielki pseudo-dziennikarski belkot. Temat fajny, wykonanie do bani. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wasia Brawo Kubacki - tak trzymać! IP: *.daminet.pl 17.12.04, 08:49 Jedyny kompetentny w sprawach służby zdrowia ( oprócz oczywiście Marszałka Wróblewskiego ) radny sejmiku. Szkoda, że jest niezrzeszony. Myślę, że w niejednej partii ( oprócz oczywiście planktonowej Unii Wolności )byłby lokomotywą ciągnącą listę wyborczą do Sejmu RP. Gratuluję Panie Rafale skuteczności w sprawie Rydygiera. Tak trzymać przy następnych placówkach zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grasia Re: Brawo Kubacki - tak trzymać! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 17.12.04, 20:59 A co ma wspólnego z tym ten Kubacki? To niby jego zasluga??????? Wolne zarty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HH Bełkot prasy i władzy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.04, 12:25 Jeśli nie stać "wolnej" [wolne żarty jaka ona wolna!]prasy na prawidłową ocenę to może ja im pomogę w skrócie ? ! Po odsdaniu zabudowań szpitalnych siostrzyczkom zakonnym [na własność!!!!!!!!!!]już od dawna rozpi***a się szpital [personel] kolejnymi krokami. Wymyśla się kwadradowe jaja, że ze względu na decyzję Sanepidu należy wyrzucić wszystkich chorych ze względu na ich dobro i tym podobne bzdury dla maluczkich i dla "wolnej " [ftu!] prasy która wypisuje bzdury o decyzjach SDanepidu których nie było. Szkoda mojego pisania dalej. Jeśli ktoś się interesuje to dojdzie do tego dlaczego ten szpital padł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HH Bełkot prasy i władzy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.04, 12:25 Jeśli nie stać "wolnej" [wolne żarty jaka ona wolna!]prasy na prawidłową ocenę to może ja im pomogę w skrócie ? ! Po odsdaniu zabudowań szpitalnych siostrzyczkom zakonnym [na własność!!!!!!!!!!]już od dawna rozpi***a się szpital [personel] kolejnymi krokami. Wymyśla się kwadradowe jaja, że ze względu na decyzję Sanepidu należy wyrzucić wszystkich chorych ze względu na ich dobro i tym podobne bzdury dla maluczkich i dla "wolnej " [ftu!] prasy która wypisuje bzdury o decyzjach SDanepidu których nie było. Szkoda mojego pisania dalej. Jeśli ktoś się interesuje to dojdzie do tego dlaczego ten szpital padł. Odpowiedz Link Zgłoś