Dodaj do ulubionych

Pieniądze dla Rydygiera

IP: 81.219.236.* 17.12.04, 02:15
ale artykul. Jeden wielki pseudo-dziennikarski belkot. Temat fajny, wykonanie
do bani.
Obserwuj wątek
    • Gość: wasia Brawo Kubacki - tak trzymać! IP: *.daminet.pl 17.12.04, 08:49
      Jedyny kompetentny w sprawach służby zdrowia ( oprócz oczywiście Marszałka
      Wróblewskiego ) radny sejmiku. Szkoda, że jest niezrzeszony. Myślę, że w
      niejednej partii ( oprócz oczywiście planktonowej Unii Wolności )byłby
      lokomotywą ciągnącą listę wyborczą do Sejmu RP. Gratuluję Panie Rafale
      skuteczności w sprawie Rydygiera. Tak trzymać przy następnych placówkach
      zdrowia.
      • Gość: grasia Re: Brawo Kubacki - tak trzymać! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 17.12.04, 20:59
        A co ma wspólnego z tym ten Kubacki? To niby jego zasluga??????? Wolne zarty.
    • Gość: HH Bełkot prasy i władzy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.04, 12:25
      Jeśli nie stać "wolnej" [wolne żarty jaka ona wolna!]prasy na prawidłową ocenę to może ja im pomogę w skrócie ? ! Po odsdaniu zabudowań szpitalnych siostrzyczkom zakonnym [na własność!!!!!!!!!!]już od dawna rozpi***a się szpital [personel] kolejnymi krokami. Wymyśla się kwadradowe jaja, że ze względu na decyzję Sanepidu należy wyrzucić wszystkich chorych ze względu na ich dobro i tym podobne bzdury dla maluczkich i dla "wolnej " [ftu!] prasy która wypisuje bzdury o decyzjach SDanepidu których nie było. Szkoda mojego pisania dalej. Jeśli ktoś się interesuje to dojdzie do tego dlaczego ten szpital padł.
    • Gość: HH Bełkot prasy i władzy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.04, 12:25
      Jeśli nie stać "wolnej" [wolne żarty jaka ona wolna!]prasy na prawidłową ocenę to może ja im pomogę w skrócie ? ! Po odsdaniu zabudowań szpitalnych siostrzyczkom zakonnym [na własność!!!!!!!!!!]już od dawna rozpi***a się szpital [personel] kolejnymi krokami. Wymyśla się kwadradowe jaja, że ze względu na decyzję Sanepidu należy wyrzucić wszystkich chorych ze względu na ich dobro i tym podobne bzdury dla maluczkich i dla "wolnej " [ftu!] prasy która wypisuje bzdury o decyzjach SDanepidu których nie było. Szkoda mojego pisania dalej. Jeśli ktoś się interesuje to dojdzie do tego dlaczego ten szpital padł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka