Dodaj do ulubionych

Forumowicz Roku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 19:55
Szanowni Państwo
Na Forum Kraj pojawił się wątek zatytułowany "Forumowicz Roku".
Podaję więc stosowny link, gdyż myślę, że i na tym Forum są internauci godni
nominowania do takiego tytułu, choć tylko wirtualnego
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=19010019&v=2&s=0
Pozdrawiam noworocznie wrocławskich forumowiczów.
Obserwuj wątek
    • Gość: kklement kklement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 20:33
      bezapelacyjnie wygrywa kklement - psychiatra z piss
      • kklement Re: kklement 01.01.05, 23:43
        W kategorii "Najczęściej podrabiany" na pewno ;)
        • Gość: gorol Re: kklement IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 00:15
          Bronka-gelda można uznać jedynie za największego kretyna 2004 roku.
          żasrawa wszystkie fora od Szczecina do Przemyśla, tym bełkotem hanyskim. Uznał
          się za nowego wieszcza śląskiego.Jest to żenujące i świadczy o niskim poziomie
          intelektualnym tego osobnika. Za potwierdzeniem tego faktu przemawia jego list
          otwarty w którym opisuje swój zbawienny wpływ na forum "Ruda Śląska"
          Forum, które jest kompletnie nie czytelne z powodu niemożności przebrnięcia
          przez bełkot Bronka -gelda w każdym temacie. Z powodu tego powstało inne forum
          "Ruda Śląska bez Bronka-gelda" Napisał ktoś, że Bronek reprezentuje kulture
          śląską. Bronek reprezentuje jedynie głupotę śląską i prezentuje jej najniższy
          poziom,..bełkot.
          • Gość: wrocek Re: kklement IP: 74.63.88.* 07.08.13, 17:08
            Pod kklementa podszywa się czechofil, który ma neoplusa i zieje nienawiścią do kklementa.
        • Gość: kklement Re: kklement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 00:20
          raczej: "najczęściej porąbany"
          • broneknotgeld Re: kklement 02.01.05, 20:14
            Ida śladym se "gorola"
            Choć co szkryflo to jo smola.
          • Gość: Gość racja kklement jest .... IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.08.13, 11:58
            racja kklement jest najbardziej porąbany
        • Gość: Gość kklement-najczęściej ..... IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.08.13, 12:03
          kklement najczęściej zakłamany,bezczelny,nienormalny gazetowicz ostatnich dziesięciu lat,przez sto lat nikt go nie przebije.
        • Gość: Gość kklement ty skorompowany lekarzyku IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.08.13, 22:21
          W kategori okradania,oszukania szpitali,pacjentów nikt cie nie przebije kklemencie.
          • Gość: tolek Re: kklement ty skorompowany lekarzyku IP: *.free.aero2.net.pl 10.08.13, 01:35
            kklement nie jest lekarzem.
          • Gość: czester Gromadź dowody IP: *.tvk.wroc.pl 28.08.13, 10:31
            Donek niedługo poleci, przyjdzie nowa miotła.

Napuści się Klementowskiemu parę kontroli i CBA to się dzieciak uspokoi.
            No i niech kontrola z ZUS sprawdzi wystawianego przez niego zwolnienia lekarskie.
        • Gość: kklement-żenada kklement chcesz być..... IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.08.13, 18:44
          kklement chcesz być "Najczęściej podrabiany"?Nie ma sprawy.Mówisz i masz.
    • broneknotgeld Re: Forumowicz Roku 03.01.05, 08:51
      Duch Goduli czyńsie forum
      Joch go niy znoł ze humoru.
      .......
      • broneknotgeld Re: Forumowicz Roku 04.01.05, 19:36
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=19087289&v=2&s=0
        Szukom kandydatow do Forumowy Komisyji
        • Gość: robert Re: Forumowicz Roku IP: *.play-internet.pl 07.08.13, 12:14
          A ja stawiam na zuzę. Przegania kretynów i wszelką swołocz internetową.
          • Gość: wrocek Re: Forumowicz Roku IP: 74.63.88.* 07.08.13, 17:09
            To ta popaprana psycholożka z UWr, obrzucająca bluzgami wszystkich, którzy napiszą coś krytycznie o Uniwersytecie?
            • Gość: robert Re: Forumowicz Roku IP: *.play-internet.pl 07.08.13, 20:03
              Tak, ta sama. Tępi zawistnych prymitywów i hejterów. Znęca się nad internetowym motłochem i szumowiną, która zlatuje się jak muchy do g... zawsze wtedy, gdy mowa o szkołach i nauczycielach.
              • Gość: wrocek Re: Forumowicz Roku IP: 74.63.88.* 07.08.13, 21:46
                Masz rację, język na forum bywa różny, internauci też. Ale dlaczego ona sama bluzga w jeszcze bardziej ordynarny sposób? Dlaczego odpowiada wulgarnym językiem na całkiem rzeczowe opinie wielu forumowiczów? Czy taki styl dyskusji jest standardem w Instytucie Psychologii UWr?
                • Gość: robert Re: Forumowicz Roku IP: *.play-internet.pl 08.08.13, 08:15
                  Problem polega na tym, iż tych rzeczowych opinii nie spotyka się w wątkach na tematy szkół wyższych. Nie ma tam własciwie dyskusji, ale sekwencje bluzgów ludzi, którzy nie potrafią lub nie chcą krytykować, a kierują się tylko nienawiscią i wrogoscią do wszystkiego, czego nie znają i co jest im obce. Zuza przemawia po prostu zrozumiałym dla nich językiem. No i wtedy zaczynają się gorzkie żale, a potem orgia wulgarnej agresji ("Zuzia, kupa duzia...")
                  • Gość: wrocek Re: Forumowicz Roku IP: 74.63.88.* 08.08.13, 13:39
                    Opinie są takie, jak w każdej innej dyskusji. Zdarzają się bluzgi, ale większość jest rzeczowa. Fakt, może bardzo krytyczna wobec uczelni i naukowców, ale jakich mamy naukowców w Polsce - każdy wie. Najlepsza polska uczelnia jest zdaje się w piątej setce. Mam wrażenie, że zuza odbiera tę krytykę osobiście, może trafia ona w jej czuły punkt? Na pewno nie jest to powód, żeby mieszać z błotem wszystkich, którzy krytykują fatalny stan rzeczy w polskiej nauce i szkolnictwie wyższym. Ripostowanie stekiem bluzgów, a nawet wulgaryzmów, potwierdza, że negatywne opinie społeczeństwa o polskich naukowcach nie są bezzasadne. Tym bardziej, że zuza - jak sama wielokrotnie zaznacza - jest humanistką (psycholog z UWr).
                    • rycyna_olga Re: Forumowicz Roku 08.08.13, 17:00
                      Czechofil.
                    • Gość: robert Re: Forumowicz Roku IP: *.play-internet.pl 08.08.13, 20:14
                      Zuza nigdzie, ani razu nie twierdziła, że jest humanistką, a tym bardziej psycholożką z UWr!!!!
                      Występowała tylko przeciw ciemniakom, nieukom i prymitywom, którzy m. in. twierdzili, że wiedzą jacy są polscy naukowcy, jakie są polskie szkoły i polska nauka. Niby forum jest po to, żeby domorosli eksperci wyładowywali swoje frustracje, obnażali swoje rany i urazy oraz niespełnienia, ale ktos się wreszcie wkurzył i przemówił językiem rozbestwionej ciemnej masy. Przyznaję jednak, że nie ma to sensu. Nadzieja, że internetowa czerń cos pojmie jest złudna. Jak się okazało.
                      • Gość: wrocek Re: Forumowicz Roku IP: 74.63.88.* 08.08.13, 20:24
                        Nie twierdziła, bo się bała, ale forumowicze dość łatwo ją rozszyfrowali, na podstawie instytutowego IP, z którego wysyłała posty. Co do ich treści, to tak jak napisałem: przeważnie to ona najwięcej obrzucała błotem, wyzwiskami i obelgami, a nawet wulgaryzmami, przeważnie tych, którzy pisali nieobraźliwie i konkretnie, ale krytycznie wobec jej uczelni. Ja podejrzewam dwa motywy: albo zuza poczuła się urażona osobiście (bo krytyka była taka, jak ona postępuje), albo czerpie korzyści z beznadziejnego stanu swojej uczelni (nikt nic nie robi, to nie trzeba się wysilać). A może jedno i drugie? Tak czy siak, jej posty były dla mnie potwierdzeniem złej opinii, jaką mają pracownicy UWr. Wydaje mi się, że gdyby było inaczej, to rektor zainteresowałby się tą sprawą i zwolnił tę psycholożkę z pracy, bo przecież pisząc z instytutowego serwera tak wulgarne posty sama wyrabia fatalną opinię swojej uczelni, czyż nie?
                        • Gość: robert Re: Forumowicz Roku IP: *.play-internet.pl 09.08.13, 09:06
                          Może już dosć tych insynuacji. Najpierw piszesz, że się przedstawiała jako humanistka i psycholożka, a teraz, że bała się przedstawić. Zuza nie napisała ani jednej wypowiedzi z serwera Instytutu Psychologii UWr. Jest to kolejne ordynarne kłamstwo. Rzecz do sprawdzenia, jesli zechcesz zadać sobie tyle trudu i potrafisz. Własnie z ludźmi takiego typu jak ty zmagała sie zuza. I nie chodziło jej o czerpanie korzysci i urazy, a tylko o tropienie meneli, którzy próbują leczyć swoje kompleksy idiotycznymi uogólnieniami i insynuacjami. Nie zamierzam ci odpowiadać, bo brzydzą mnie kłamcy.
                          • Gość: wrocek Re: Forumowicz Roku IP: 74.63.88.* 09.08.13, 13:54
                            I tu się mylisz, bo przynajmniej kilka postów było pisanych z serwera dawid.uni.wroc.pl. Jak nie wiesz, to tłumaczę, że jest to wspólny serwer Instytutu Psychologii i Pedagogiki. Później zorientowała się, że rozszyfrowano, skąd pisze i zaczęła się pilnować. Widziało to wiele osób. Poza tym dochodzą inne fakty potwierdzające słuszność tych zarzutów, np. charakterystyczne psychologiczne słownictwo (np. imputowanie innym różnych specjalistycznych chorób psychicznych) czy atakowanie udzielających się w dyskusjach przedstawicieli nauk ścisłych (bo ona jest humanistką, co podkreślała w co drugim poście). Wszyscy forumowicze byli zgodni co do tego, co napisałem (właśnie łatwo to sprawdzić w dyskusjach z udziałem zuzy), więc nie rozumiem, dlaczego jej bronisz. Nie zarzucaj mi kłamstwa, bo po prostu nie znasz faktów. Więc jak nie orientujesz się w sytuacji, to tym bardziej powinieneś z większą pokorą przyjąć prawdę do wiadomości, zamiast niepotrzebnie "rzucać się". Mnie bardzo zadziwia, że osoba, która przestawia się jako humanistka, zachowuje się tak wulgarnie na forum.
                            • Gość: robert Re: Forumowicz Roku IP: *.play-internet.pl 25.08.13, 18:56
                              Kłamco, wskaż choć jeden post zuzy pisany z serwera dawid.uni.wroc.pl! Jak się bawisz w sledczego, to zachowaj choć odrobinę przyzwoitosci i rozeznania w faktach Jakie osoby to widziały? które? jakie "wiele"? Gdzie i kiedy zuza deklarowała się jako humanistka? Stać cię tylko na insynuacje. Jestes obrzydliwym typem i kłamcą do dziesiątej potęgi. Własnie z takim plugastwem walczy zuza. I dlatego typuję ją jako forumowicza roku.
                              • Gość: ziutek Re: Forumowicz Roku IP: 74.63.88.* 25.08.13, 21:45
                                Proszę bardzo. Specjalnie zrobiłem screena: link. Post z 22.03.2012, godz. 09:11.

I kto tu jest obrzydliwym kłamcą? Chyba należałoby cię typować raczej jako kłamcę roku, a nie forumowicza roku, droga zuzo vel. robert vel. różne inne nicki.
                                • Gość: robert Re: Forumowicz Roku IP: *.play-internet.pl 27.08.13, 08:37
                                  Jestes nie tylko kłamcą, ale i głupcem. Gdybys miał choć inteligencję pierwotniaka, to zauważyłbys, że wpis z Dawida to podszywka. Zuza pisała wyłącznie z dialogu, ale miała mnóstwo podszywaczy równie łatwych do rozpoznania jak autentyczne teksty zuzy. Jej tekst zresztą znajduje się dwie pozycje dalej. Prymitywne kmioty nie potrafiły jej nasladować, bo była osobowoscią, a nie zerem jak podszywacz z Dawida inni mu podobni.
                                • Gość: ziutek Re: Forumowicz Roku IP: 74.63.88.* 27.08.13, 14:41
                                  Tak tak, zuzia... Wszyscy się na ciebie uwzięli, wszyscy się pod ciebie podszywają... A tymczasem faktem jest, że jesteś największym chamidłem w dyskusjach akademickich na tym forum. Zmieniasz nicki jak rękawiczki, ale po stylu bardzo łatwo cię poznać. Wstyd robisz swojemu instytutowi i swojej uczelni, na miejscu władz uczelni wypieprzyłbym cię już dawno z pracy i mam nadzieję, że wkrótce tego się doigrasz.

Była kiedyś sprawa urzędnika, który został wywalony z pracy za wysyłanie wulgarnych komentarzy na forach z serwera instytucji, w której pracował. Z tobą powinni zrobić to samo, o ile uczelni zależy na opinii, jaką ma ta instytucja w społeczeństwie.
                                  • Gość: ziutek Re: Forumowicz Roku IP: 74.63.88.* 27.08.13, 14:42
                                    To było oczywiście do użytkownika "robert" vel. "zuza".
                                    • Gość: robert Re: Forumowicz Roku IP: *.play-internet.pl 27.08.13, 22:39
                                      Kiedy zabrakło ci argumentów internetowy jaskiniowcu, to utartym zwyczajem wszystkich pierwotniaków i prymitywów zaczynasz straszyć. Jak mówią w twoim srodowisku i twoim językiem: nie strasz, nie strasz, bo się z...sz. Na tym kończę, ponieważ nie zamierzam dyskutować z poszkodowanymi socjalnie małolatami.
                                      • Gość: ziutek Re: Forumowicz Roku IP: 74.63.88.* 27.08.13, 23:49
                                        Ja cię nie straszę, kotku - ja tylko ostrzegam. Przed konsekwencjami, które powinny cię już dawno spotkać. I spotkają - to tylko kwestia czasu. Powtarzam: igrasz, igrasz i się doigrasz.

A kto tu jest jaskiniowcem - pokazałaś już nie raz. Obrażanie innych użytkowników, chamskie odzywki i wulgaryzmy, pisanie z różnych IP, wysyłanie z instytutowego serwera obraźliwych komentarzy w godzinach pracy, teraz bezczelne kłamstwa w żywe oczy. Chciałaś dowód - więc dostałaś. Z niecierpliwością czekam, pod jakim kolejnym nickiem pojawisz się w następnej dyskusji akademickiej. A nie mam wątpliwości, że się pojawisz. Twoje charakterystyczne wpisy pełne jadu, wyzwisk i zawsze na ten sam temat są nie do podrobienia. Zatem do zobaczenia, zuzia - kupa duzia... :-)
    • Gość: Gość kklement to żenada roku a.... IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.08.13, 11:38
      kklement to żenada roku a właściwie dziesięciu ostatnich lat.
      • Gość: fan Sverira Re: kklement to żenada roku a.... IP: *.free.aero2.net.pl 07.08.13, 16:55
        Moim zdaniem bezapelacyjnie Sverir, nasz lokalny mędrek - Papa Smerf. Jego życie to wyłapywanie nieścisłości w cudzych postach, wymądrzanie się na dowolny temat, zasypywanie forum mądrościami znalezionymi w google.
        Wiem że konkurencja jest duża, Czechofil, Benek i paru innych, same gwiazdy. Ale dystansuje ich już w przedbiegach Oaza Mądrości Wszelakich - Sverir.
        • Gość: kot Re: kklement to żenada roku a.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.13, 17:00
          dla mnie Czechofil.
          • Gość: wrocek Re: kklement to żenada roku a.... IP: 74.63.88.* 07.08.13, 17:10
            Czechofil to akurat bezapelacyjnie powinien dostać Złotą Malinę. Za całokształt.
    • Gość: qwert Re: Forumowicz Roku - tylko czechofil IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.13, 13:26
      W kategorii rowerowy taliban jabym dał czechofila. Prosty, prymitywny i z kompleksami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka