Dodaj do ulubionych

Operator koparko - ładowarki Zarobki ???

10.03.09, 18:31
Zastanawiam się nad tym czy w celu podniesienia szans na rynku pracy nie
zrobić uprawnień na koparkę i koparko-ładowarkę.
Interesują mnie zarobki w tym zawodzie (ew. namiary na miejsce pracy)
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • arek-zabki Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? 12.03.09, 01:12
      podbijam
      • arek-zabki Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? 14.03.09, 21:10
        nie ma nikogo kto pracuje bądź pracował w tym zawodzie ??
        • arek-zabki Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? 16.03.09, 01:00
          czy na tym forum sa tylko i wyłącznie ludzie zarabiający po pięć tysięcy netto
          na rekę i martwiący się czy da się z tego ...........wyżyć
          ???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????
          • Gość: nieznajomy Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 09:17
            Nie wiem czy to o to chodzi ale np. osoba która ma koparke caterpillar w moim miasteczku, wzieła za zburzenie i wywiezienie starej szopy duzej (na 2 samochody ) na ogrodzie + tam wyrwanie drzewa i wywiezienie tego wszystkiego 3,500 zł - zajeło to facetowi dosłownie pół dnia od 10- do ok 17 latem, z przerwami na kawe i wtym czekanie az kolega tatrą wywiezie gruz i wieczorem był umówiony na nastepne burzenie, nie pracuje w zadnej firmie sprzet byl jego prywatny a sam czekałem na niego 2 tyg tak miał napiety grafik, mysle ze zarabia wiecej napewno niz 5 tys zreszta to widac a zyje tylko z tego.
        • Gość: lenio777 Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: 82.132.136.* 02.11.10, 00:39
          ja pracuje na koparkach ale w angli.moje zarobki na czysto oscyluja ok 650-850£ tyg.zaznaczam ze pracuje w demolkach.
    • Gość: Małpka Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.09, 08:52
      Jeśli masz ochotę to zadzwoń do mnie na numer 0700980203,oferuję
      18zł na godzinę pozdro. Więcej inf. pod wskazany numer.
      • arek-zabki Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? 18.03.09, 19:47

• arek-zabki Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? 22.03.09, 17:03
        Gość portalu: Małpka napisał(a):

> Jeśli masz ochotę to zadzwoń do mnie na numer 0700980203,oferuję
        > 18zł na godzinę pozdro. Więcej inf. pod wskazany numer.

Będę wdzięczny za wszelkie inne podpowiedzi
        Pozdrawiam
        • Gość: robert Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.09, 18:16
          wszyscy właściciele koparek i koparko-ładowarek chcieli by żeby
          operatorzy pracowali po 12-14 godzin a w takie upały to ja bym ich
          posadził na parę godzin do maszyny bez klimatyzacji ciekawe jak jest
          u ciebie ???
        • Gość: hubert Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.08.15, 17:11
          Dalej ma pan tom ofertę na koparce
      • Gość: PAWEŁ ROGALA Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.12, 15:19
        Witam przeczytalem ze potrzebuje pan operaora kop-ladowarki jezeli dalej pan poszukuje prosze o tel 514-237-425 Pozdrawiam
      • Gość: Tomasz Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: *.centertel.pl 14.07.14, 23:09
        Witam a gdzie moglby, jakos tanio zrobic kurs na koparko-ladowarki?
    • Gość: NIKI Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: *.chello.pl 25.06.09, 09:24
      Osobiście mam uprawnienia na jedno i drugie a pracy w tym zawodzie szukam już
      dwa miechy.Co do zarobków to zależy na jakiego pracodawce trafisz.............
      • Gość: jcb Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 19:43
        ja pracuje na koparko-ładowarkach 2 lata na początek dostałem 13pln/h na rękę
        ,teraz dosteję16pln/h. Pracuję w Skanskiej jako podwykonawca po 10-12h. myślę że
        są to dobre pieniądze
        pozdrawiam
        • Gość: JAWORZNIANIN Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: *.chello.pl 28.10.09, 15:07
          Jestem po kursie operatora koparko-ładowarki.Skierował mnie na ten kurs urząd
          pracy.Pracy szukam już 2 tygodnie i gdzie bym nie zadzwonił o prace to wymagają
          doświadczenia.To gdzie niby mam to doświadczenie zdobyć?Podobno zarobki są dobre
          ale nie ma pracy.
          • Gość: case lublin Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.04.10, 16:50
            praca jest ale dla doświadczonych sam już siedze w tym zadodzie 2 lata poczatki
            były trudne bo szukałem pracy w lbn 2 miesiace ale opłaciło sie. ja mam 11 plm/h
            plus premie i zwrot kosztow dojazdu do lublina bo mieszkam 40 km od lublina. ale
            ciekawi mnie jakie są stawki w okolicy...
    • Gość: dd Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 21:00
      nie wiem
    • Gość: Tom Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: 83.59.217.* 22.06.10, 00:07
      www.jakapensja.pl/wyszukiwarka,1,3,8,0,0,0,operator.html
    • Gość: H Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: *.aster.pl 22.06.10, 15:13
      N
    • Gość: wweg Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 21:52
      lubię tą robotę i tyle
    • Gość: Doświadczony Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: 188.33.212.* 29.09.10, 08:44
      Kolego nie pchaj sie w gó... !!! pracodawcy chcą nabić godzin to dla nich kasa a tobie dają te resztki szczególnie ci co pracują na wynajmie !!! Ja pracuje pięć lat i zastanawiam się czy tym nie pie....... !!! chyba że masz szczęście i trafisz na dobrą firmę ,a tych jest niewiele !!! to dają ci 8 lub 9 zł.na godz. i naobiecują złotych gór !!! JEDNYM SŁOWEM WIELKA KICHA !!! NARKA I POZDRAWIAM
      • Gość: legniczanin Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: 82.139.12.* 20.12.10, 22:53
        ale ty pier.... głupoty jebn.... sie w ten glupi łeb 8.9 zł na godzine dla operatora kopary zwykly robol ma tyle przy kopaniu dolow ale fantazje to ty masz niezla
        • Gość: operator start Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: *.microchip.net.pl 17.01.11, 17:09
          pracuje juz 20 lat i pamietaj mlody to zależy do jakiej firmy trafisz u gnoja zarobisz dwa a u gościa dobrego sześć ale trzeba stukać godziny i te delegacje tam gze maszyna tam pan operator
          • Gość: artur Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: 194.181.137.* 15.02.11, 02:03
            masz iracje zrobilem uprawnienia koparkoladowarki kt.c szukam pracy patrze na te ogloszenia ze tylko wykozystanie arkurek@wp.pl szukam dalej poz.
            • Gość: hipek Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 22:24
              na początek bez doświatczenia prywaciasz dał 10pl/h po roku jak nabrałem doswiatczenia płaci 15 i 18 za każdą nadgodzine. tylko jak przyjdzie zima siedzisz w domu i sie nudzisz. robie u nigo juz 2,5 roku. mam jeszcze kat C. różnie płacą zależy od firmy. jedem mówił ze dostaje 8pln/h i jeszcze łopata musi czasami zapindalać. chyba poszukam czegoś w wiekszej firmie może przestoju nie będzie. pozdrawim wszystkich "artystów" plenerowych którzy zmieniają krajobrazy.
      • Gość: maniek Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.12, 18:14
        Witam. Ja pracuję obecnie już prawie 4 lata na koparko ładowarce i jak wszędzie..... wszędzie dobrze gdzie nas nie ma!! Na pewno na sprzęcie tego typu nikt się nie zerwie. Czasami ludzie z którymi sie pracuje albo klienci do których sie jeździ są upierdliwi ale obecnie dostaję do reki 13 zł a na papierku swoją najniższą krajowa....
    • Gość: gibon Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: *.tvgawex.pl 16.07.11, 08:02
      Czy zrobić kurs na operatora koparko-ładowarki...??? hm... powiem szczerze, że odradzam... ja zrobiłem i pracowałem na 3cx i 4cx (nowe maszyny) też po ok. 12 godzin... prace na koparko-ładowarkę jest trudno dostać... żałuje, że nie zrobiłem uprawnień na koparki jednonaczyniowe... Prace przy skarpach, przy planowaniu terenu, wyburzaniu... zajmuje sie teraz własnie skarpowaniem na A2 niedaleko Nowego Tomyśla i tam jako podwykonawca Strabagu mam 15 zł/h na rękę do tego dieta 23 zł dziennie bo wiadomo praca w delegacji... Ktoś tam niżej napisał że nie wyobraża sobie pracy w takich upałach po tyle godzin... Niech jedzie i spróbuje... w cale nie jest tak źle... na początku tez myslalem że bedzie cieżko... ale powiem szczerze ze to jest kwestia tylko i wyłącznie przyzwyczajenia... Ja sie przyzwyczaiłem po tygodniu do tych upałów...
      • Gość: Jacco Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.07.11, 21:52
        3,5tys. netto za 8 godzin dziennie.Weekendy wolne.Koparka z klimą więc upały mam w d..e:)
        • Gość: szymon Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.11, 14:30
          witam wszystkich posiadam uprawnienia na koparko ladowarki klasy 3 mam je od roku ale teraz dopiero zaczalem prace na koparce ,obecny szef sam do mnie dzwonil i prosil zebym przyszedl bo pracowalem na remontach .na poczatek dostalem 12 zl na godzine i zwrot kosztu dojazdu to chyba niezle co , robie wykop pod budynek gospodarczy o wymiarach 42 m dlugosci 13 szerokosci na glebokosc od 3.20m na 2.80 m zaleznie od spadku terenu .wykopalem to w tydzien bo od tygodnia pracuje mam nówkę cat 434e chcialem zapytac bardziej doswiadzonych operatorow czy mam dobry czas jak na poczatek .szef niby zadowolony
          • Gość: mecenas Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.12, 20:57
            ok niema co pokazywać że można szybciej bo się przyzwyczaji a jak na ten sprzęt i mały staż to dobrze bo tez zależy jaki grunt
    • Gość: mg Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.12, 14:30
      ja pracuje mam 9 zł i polecam
      • Gość: kolo Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: *.mpwik.com.pl 24.02.12, 16:53
        Zacznijcie się cenić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: jedrzej24 Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.12, 20:37
          A zacznij sie cenić,jak Urzedy Pracy naprodukowały operatorów co za 100 bedą cały dzień ryli,z czego połowe wydadzą na dojazd do pracy...

Jest jak jest-coraz wiecej jest koparkowych co po kosztach robią i nawet na fajki nie starcza im do następnej wypłaty,ale sami jestesmy sobie winni...
    • Gość: Marek Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.12, 11:33
      Witam jestem Marek zarabiam około 4900zł netto miesięcznie pracuje w godzinach 07-18.00 na mazowszu moja stawka godzinna to około 18zł/h mam skończone kursy na kategorie drugą zachęcam do pracy za rok mój staż bedzie wynosił juz 3 rok to oznacza ze moge zająć sie czymś bardziej opłacalnym i zamierzam wyjechac do holandi tam ostatnio duzo potrzebują kopaczy wiec moze sie załapie w internecie widziałem stawki po 8000zł-10000zł za miesiąc myślę ze jest okej
      • Gość: 666 Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: *.internetia.net.pl 13.03.14, 19:41
        Primo-Nie ma klasy drugiej !jest tylko jedna klasa koparko-ładowarek a zarabiasz 2500 zł jak dobrze staremu ropę skradniesz.
    • Gość: Wojciech Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.12, 09:29
      Jasne, że zarobi! wystarczy tylko zareklamować dobrze usługi. Najlepszą metodą jest reklama w internecie z czego mogę polecić stronę koparki24. Swoje usługi koparką zareklamujesz tanio, szybko i skutecznie a co za tym idzie zwiększysz grono odbiorców. Cena takiej reklamy w skali rocznej to 300 zł a zyski mogą wzrosnąć nawet kilkukrotnie!
      • Gość: miotła Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.12, 12:28
        Kosz za spam.
        Gość portalu: Wojciech napisał(a):
        > Jasne, że zarobi! wystarczy tylko zareklamować dobrze usługi.
      • Gość: operator Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.12, 00:21
        na iinych portalach typu kopaczka.pl, ioperator.eu, etransport.pl zareklamujesz się za free!
    • Gość: goscte Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.13, 23:12
      Obecnie coraz trudniej o pracę w zawodzie. Wszystko przez kryzys i fakt, że coraz więcej osób (nawet po studiach!!!) pcha się do tego zawodu. Cały problem jest dobrze opisany tutaj:

www.careego.pl/2282/operator-koparki-operator-ladowarki-praca-zawod/
    • Gość: Marek1976 Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.13, 12:30
      Witam,
      to świetna praca. tylko czasowo nieregulowana.
      Sam poszerzam wiedzę na ten temat. Możesz poszukać informacji na branżowych stronach.
      np. www.e-maszynybudowlane.pl
      • n-gland Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? 11.05.14, 19:50
        Zarobki są bardzo różne aczkolwiek stawka na koparko ładowarce zazwyczaj zaczyna się od 14zł/h w górę.

Pozdrawiam
        wagaciezka.biz
    • Gość: debiec Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.16, 06:37
      zarabia sie teraz w okolicach 15 zl na godzine, ale bardzo cieżko jest znalesc prace bez doswiadczenia.

Co do Wyburzania szopy i wywiezienia za 3,5 tys jak ktos ponizej napisal podaje stawki:

1 koparka 85 zl na godzine

2 wywrotka 100 zł na godzine

3 za oddanie gruzu tez trzeba zaplacic

4 kaparka ladujac gruz pali 2-3 razy wiecej niz kopiac

5 i tak dosc drogo
    • platforma-forex Re: Operator koparko - ładowarki Zarobki ??? 15.05.17, 22:22
      przed wybraniem się na kurs operatora koparki polecam poczytać o tym jak należy się przygotować szkoleniamm.pl/jak-przygotowac-sie-na-kurs-operatora-koparki/ Znam osoby, które musiały powtarzać kurs ponieważ były słabo przygotowane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka