ogonek7 07.01.05, 23:43 Witam wszystkie przyszłe matki. Wy na pewno tak jak ja zastanawiacie się gdzie rodzic dzidziusia. Mam problem bo słyszałam wiele różnych rzeczy na temat różnych szpitali. Czekam na jakieś wskazówki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolowr Re: poród IP: *.kom / *.kom-net.pl 07.01.05, 23:49 wyczerpujące porady znajdziesz na wielu forach netowych dla obecnych i przyszłych mam. wystarczy wpisać kluczowe słowa w www.google.pl :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: poród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 23:52 nawet na edziecko, forum gazety o dzieciach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulka Re: poród IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 08.01.05, 00:17 i co z tego, że słyszałaś. ja swego czasu słyszałam też rózne rzeczy, a jak przyszło co do czego (niespodziwanie, chociaż było spodziewanie) to tak zawieźli gdzie należało (wg nich) i już. i trzeba było sobie radzić. powiedz więc sobie że wszędzie jest dobrze, byle szybko, dziecko pod pachę i do domu, a tam jest anjlepiej. wszystkiego dobrego dla Ci i Twojego dziecka! Odpowiedz Link Zgłoś