Dodaj do ulubionych

Ujawniam kolejne dane

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 12:48
Uwaga!
Generalnym Inspektorem Ochrony Danych Osobowych jest Ewa Kulesza,
która ukończyła Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Łódzkiego.

Dane można znaleźć na www.giodo.gov.pl/138/

Kto na mnie naskarży i na jakiej podstawie?
Obserwuj wątek
    • Gość: no.logo Przestępczy proceder trwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 12:53
      Jak mawiał tow. Dzierżyński, dajcie człowieka, paragraf się znajdzie.

Tylko na razie nie mamy człowieka, a to nas mocno denerwuje i wpienia.
      • no.logo Chłopczyku mnie udający 15.01.05, 13:35
        Zrozum, że forumowicze wiedzą, że piszę tylko zalogowany. Zrozum, że już niedługo to twoje dane staną się nam znanymi (i to w majestacie prawa). Zrozum wreszcie, że całe to twoje działanie jest żałosne. Podszywasz się pod kklementa argumentując, że obraził on kiedyś gejów i mu się należy. A wytłumacz mi dlaczego podszywasz się pode mnie? Zacząłeś już dość dawno. Po co? Onanizujesz się przy tym? Jaki rodzaj przyjemności ci to sprawia?
        • Gość: kklement Re: Chłopczyku mnie udający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 13:38
          > A wytłumacz mi dlaczego po
          > dszywasz się pode mnie? Zacząłeś już dość dawno. Po co? Onanizujesz się przy ty
          > m? Jaki rodzaj przyjemności ci to sprawia?

Twoje domysly, swiadcza bardziej o Tobie niz o tej drugiej osobie.
          • no.logo Re: Chłopczyku mnie udający 15.01.05, 16:19
            Gość portalu: kklement napisał(a):
            > Twoje domysly, swiadcza bardziej o Tobie niz o tej drugiej osobie.

Wciąż nie odpowiadasz na moje pytanie. Dlaczego podszywasz się pode mnie? Albo pod jekdoka? Żaden z nas nie pluje tu żółcią na jakiekolwiek mniejszości, piszemy w sposób raczej wyważony, a jeśli się z kimś nie zgadzamy - staramy się rozmawiać, a nie walić maczugą a la Giertych. Więc odpowiedz.
        • Gość: jekdok Re: Chłopczyku mnie udający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 13:45
          Oświadczam, że nie podszywam się pod nikogo.

Piszę z różnych nicków generowanych losowo przez komputer,
          aby nie zostać namierzonym przez bandę oszołomów.
          • Gość: jekdok Ja tak właśnie przypuszczałem :-))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 13:54
            Przy takiej "sprawności intelektualnej" bidulek musi, po prostu musi zdać się
            na komputer żeby mu wygenerował podpis. Pewnie te jego teksty też mu generuje
            komputer. Tu naprawdę nie ma się czym irytować - to jest istotka jeszcze
            śmieszniejsza niż speckomisja śledcza. Dzięki niemu rośnie moja szansa zostania
            uznanym za świętego ze względu na zdolność bilokacji - tu "minęliśmy" się
            ledwie o minutkę z moim "alter ego" :-)))))))))))))))
        • Gość: jekdok To jest syndrom ćmy ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 13:46
          Tej co leci do ognia i ginie w nim. Nie pytaj go o wyjaśnienia, nie próbuj
          czegokolwiek tłumaczyć i nie apeluj o zrozumienie bo przy móżdżku ćmiej
          wielkości on sam tego nie rozumie, to jest po prostu silniejsze od niego. Ten
          typ tak ma po prostu. Powycierał wokół siebie, zmienił pieluszki i "po prostu
          człowiek musi, inaczej się udusi uuuuuu..." jak śpiewał Stuhr (cytuję z
          dziurawej pamięci więc być może niedokładnie ;-)
          • Gość: Papilio machaon Re: To jest syndrom ćmy ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 13:59
            jednego jestem ciekaw, jekdoku:
            czy u siebie na pwr sekretarki nazywasz "sekretarami"?
            • Gość: jekdok Nie trafiony, nie zatopiony ;P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 16:07
              Chyba mylisz mnie z kimś innym. Poza wszystkim nie mam w zwyczaju (poza
              przypadkami absolutnie niezbędnymi ze względów oczywistych) ani używania
              obraźliwych epitetów, ani szargania godności innych ludzi, ani postępowania w
              sposób, którego musiałbym się wstydzić (tego ostatniego nie dotyczy uwaga w
              poprzednim nawiasie). To jest oczywiście moja subiektywna ocena, ale poczułem
              pewien niesmak, jak w innym wątku ktoś podpisany "prawnik" kazał mi się
              cieszyć, że nie popełniłem przestępstwa nie ujawniając znanych mi danych
              kklementa. To tak jakbym miał się cieszyć, że nie rozjeżdżam ludzi na pasach
              lub nie wynoszę pod kurtką niezapłaconych towarów ze sklepu. A tego rodzaju
              czyny są po prostu obce mojej mentalności, moralności i ogólnie niezgodne ze
              standardami jakimi sie kieruję w życiu (mimo, że nie jestem katolikiem, którzy
              często uzurpują sobie prawo do ustalania standardów i uznają się za jedynych
              sprawiedliwych z własnego nadania). Swoją drogą współczuję, jeżeli to jest
              jedyna rzecz, która Cię interesuje, jest na świecie tyle innych naprawdę
              bardziej interesujących zjawisk i obiektów niż moja bardziej niż skromna osoba.
              • Gość: no.logo Re: Nie trafiony, nie zatopiony ;P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 16:13
                Zatem jak nazywałbyś zachowanie lek. med. Krzysztofa,
                który pozwala sobie na takie obraźliwe czyny?
                • no.logo Niereformowalny chłopcze 15.01.05, 16:23
                  dziękuję za zapewnieni mi fascynującej rozrywki. Ale widzę, że nie potrafisz odpowiedzieć na najprostsze pytanie, które postawiłem nieco wyżej. Wolisz znów się pode mnie (i pod innych) podszywać. Chcesz nam udowodnić, że jednak masz mózg? To odpowiedz - dlaczego podszywasz się pode mnie i jekdoka, czyli forumowiczów niekonfilktowych, piszących w sposób wyważony i raczej niekontrowersyjnych? Znowu się będziesz podszywał, czy odpowiesz?
                • Gość: jekdok A wiesz, nie chce mi się z tobą (wami) gadać :-P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 16:25
                  • no.logo Re: A wiesz, nie chce mi się z tobą (wami) gadać 15.01.05, 16:38
                    Bo gdy przychodzi do dyskusji na argumenty, a nie szczeniackie zagrywki, okazujesz się puściutki. Dziękuję, że dowiodłeś tezy, którą postawiłem już dawno.
    • pacjentka_klementa Re: Ujawniam kolejne dane 15.01.05, 13:06
      Wiesz, jak teraz poznałeś nazwisko kklementa, pod którego sie podszywasz, to
      może skorzystałbys z leczenia? Prawdziwy kklement pomogł by ci.
      • Gość: straznik mniejski Re: Ujawniam kolejne dane IP: 162.38.132.* 15.01.05, 15:22
        wszystcy bendzieta siedziec
    • Gość: Jacek Wrodzony nieuleczalny debilizm IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 15.01.05, 15:46
      Skarżyć nie będę ale oskarżam cię o wrodzony nieuleczalny debilizm.
      • Gość: kklement Re: Wrodzony nieuleczalny debilizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 15:48
        Jeśli wrodzony, to chyba musisz oskarżać Matkę Naturę.
        • kloniarz Re: Wrodzony nieuleczalny debilizm 15.01.05, 16:00
          Gość portalu: kklement napisał(a):
          > Jeśli wrodzony, to chyba musisz oskarżać Matkę Naturę.

Ja optuję za nabytym.
          W trakcie urazu okołoporodowego.
          I chodzi raczej o matkę klona, niż o Matkę Naturę.
          Usiadła biedakowi na głowę i poszło już z górki:
          niedotlenienie, deformacja, zaburzenia, kompleksy.
          • Gość: kklement Re: Wrodzony nieuleczalny debilizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 16:06
            Moja biedna mamusia!
            Widzę że panują na forum stalinowskie zasady odpowiedzialności.

Spokojnie, wiem ze statystyk, że dominujecie w społeczeństwie.
            Akceptuję statystyki, ale będę się starał je zmienić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka