morlok.rap 21.01.05, 14:18 Mam propozycję: puśćmy "Metropolis" F.Langa z muzą na żywo. Mam film, projektor. Do zorganizowania lokal i muzycy. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morlok.rap Re: Projekcja "Metropolis" 24.01.05, 15:12 No dobra inne filmy też wchodzą w grę. Słucham propozycji. Druga oferta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Projekcja "Metropolis" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 16:55 slaby odzew Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: Projekcja "Metropolis" 24.01.05, 16:59 Żadnego! Może tak filmy erotyczne z lat 20/30/40/50? Może na to będzie odzew - i Kanał Audytywnay jako taperzy? Odpowiedz Link Zgłoś
tangerinee Re: Projekcja "Metropolis" 24.01.05, 18:01 Spróbuj zainteresować swoim pomysłem właścicieli jakiegoś z lokali. Byłam ostatnio w Bezsenności - duża przestrzeń, miejsce na ekran na pewno by się znalazło, miejsce dla muzyków jest, nawet foteliki kinowe;) A knajpa nowa, więc pewnie szukają jeszcze pomysłów na działalność.. i klimaty jazzowe też by pasowały.. Pogadaj z właścicielem, albo z Natalią, która zajmuje się tam stroną artystyczną... Powodzenia i daj znać, czy się udało;) Odpowiedz Link Zgłoś
tangerinee Re: Projekcja "Metropolis" 24.01.05, 18:04 aha, no i muzyków mają zaprzyjaźnionych, więc z tym nie byłoby żadnego problemu;) Odpowiedz Link Zgłoś