Gość: wroclawka IP: *.206.112.242.telsat.wroc.pl 28.01.05, 21:18 nawet gdyby byl to pies, to tez powinien sie zatrzymac!!! A co, pies nie czuje bolu? Pijany kretyn! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielki_czarownik I zapierdzielić 10 lat! 28.01.05, 21:23 Zapierdzielić 10 lat i jeszcze nakazać wypłacić takie odszkodowanie, żeby się bandzior nie wypłacił przez resztę życia! Trzeba w końcu wytępić plagę pijanych debili za kółkiem którzy rozjeżdżają ludzi i uciekają z miejsca wypadku. Miejmy nadzieję, że sąd wykaże się zdrowym rozsądkiem i zapuszkuje bandziora na długie lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.is.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 21:40 byłem na miejscu chwile po wydarzeniu i on niestety go ciągnął dużo więcej pod tym autem... całe zdarzenie brzmi jak jakiś surrealistyczny koszmar.... wielki ukłon dla kierowcy który pojechał zatrzymać tego s....syna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo co sie stalo z chlopakiem? IP: *.Rozanka.WROC.PL / 81.219.226.* 28.01.05, 21:44 redaktor pominal najwazniejsza rzecz... kazdy pijany kierowca samochodu powinien miec zabierane prawojazdy dozywotnio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OlUŚ Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.05, 21:51 nie michal tylko Marcin!!po pierwsze!!mam nadzieje ze przyskrzynią skur******!! Krycha trzymaj sie!! Jesteśmy z Tobą!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POjep Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 21:54 Dlatego nie chodzę do kościoła! Wam też odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgryzliwy Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 22:54 Gość portalu: POjep napisał(a): > Dlatego nie chodzę do kościoła! > > Wam też odradzam. Taaak ,madrze to napisales. On chodzi i wyszedl z tego prawie bez szwanku ,Ty nie chodzisz i pewnie bys nie przezyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A... Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 21:59 to jak ten koles musial byc pijany zeby nie czuc i nie slyszec ze pod jego autem jest czlowiek!!!!...mam tylko nadzieje ze ten skur... zostanie udup.... i ze w przyszlosci go spotka jeszcze cos gorszego!!... KRYCHA WSZYSCY SA Z TOBA!! TRZYMAJ SIE!!!!!!!!:*:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Azot Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:07 To było straszne...,lepiej dl atych co teog nie widzieli...ten człowiek musi przezyc głeboka refleksje na swój temat...inaczej nie zrozumie co si etak naprawde stało...to trzeba przeżyc...tragedia...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olu$-a za******my skur****** IP: *.wroclaw.mm.pl 28.01.05, 22:12 juz ja się o to postaram !! a tak wogóle to nie ciągnął go kilkadziesiąt metrów tylko dobre 300-400m ... Marcinku all będzie dobrze zobaczysz Suonko jesteśmy z Tobą :*:* i nie popuscimy temu szmaciarzowi ( potem poszłam się dowiedzieć czy go zatrzymali to siedział w samochodzie policjantów i ironicznie się do nas uśmiechał .... zabić to mało , a jakaś stara baba pytała się "co będzie teraz z Jurkiem" walić Jurka Marcin jest ważniejszy ... nie ma litości dla skur******* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.magma-net.pl 28.01.05, 22:17 Od ulicy Dembowskiego do Olszewskiego jest okolo 500 m. 500!! .. Nie wyobrazam sobie kim musial byc ten czlowiek ktory prowadzil to auto. Pijany, jechal bardzo szybko, na terenie zabudowanym, na skrzyzowaniu i pasach. To jest straszne. Krysiaczek jestesmy z Toba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh... Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.magma-net.pl 28.01.05, 22:23 3maj sie marcinq:(:(:(:(musisz do ans wrocic!!!;(;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:25 co za debil!! niech dostanie dorzywocie.... znam tego chlopaka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.magma-net.pl 28.01.05, 22:33 nie rozumiem tego;(;(Ty czlowieku serca nie masz:(:((::(:(sraj sie;(;(;(zeby Ciebie kiedys to samo spotkalo co kryche;(;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A... Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:42 zebyś zgnił ku.. w pierdlu...lub niech spotka cie cos jeszcze gorszego...ludzie sa potworami bez serca...jak mozna jeszcze bylo uciekac!!!!... badzie dobrze...Krycha my Cie nie opuscimy!!!:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da.bert Idiota... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:46 ku*wa, jak on mogl to zrobic, pijany pojeb... z calego serca, ale to naprawde bardzo szczerze zycze ci, abys zginal smieciu w meczarniach, zebys nie mial przyszlasci, zeby meczyc cie glod, zeby przytrafilo ci sie najgorsze zlo tego swiata, ale jednego ci nie zycze - szybkiej smierci... umieraj sku*wielu najdluzej jak sie da - poczuj ten bol, jaki musial czuc Marcin... zastanowcie sie ludzie zanim wsiadziecie po pijaku do samochodu, pomyslcie jaka mozecie komus krzywda wyrzadzic... powtarzam sie, ale kierowco golfa - wiedz, ze sa ludzie, ktorzy niezmiernie uciesza sie gdy juz cie nie bedzie - obys sam kiedys mial okazje spotkac sie z samochodem w podobnych okolicznisciach... KRYCHA - trzymaj sie, bedzie dobrze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica gim 19 Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 23:02 To straszne co się stało!!!Temu kierowcy powinni odebrać to końca życia prawo jazdy!!!Po pierwsze za picie za kierownicą,po drugie za potrącenie niewinnego chłopaka,po trzecie za nie udzielenie pomocy i zbiegnięcie z miejsca wypadku,a po czwarte za GŁUPOTE i KRETYNIZM!!!Również wielkie podziękowania dla pana,który zatrzymał tego debila...A Ty Marcinie trzymaj się!!!Cała szkola jest z Tobą!!!Wierzymy w Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koczerga Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.wroclaw.mm.pl 28.01.05, 23:02 Bylem przy tym chlopaku, widzialem z bliska to byla masakra. Potrzaskane to tylko pisane suche slowa, a tak na prawde to masakra ! Ktora spowodowal ten pijany bantyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netwidz Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 23:07 Ja chcę tylko jego numer rejestracyjny - wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filu :-| IP: 80.51.194.* 29.01.05, 01:04 Jezu. Mieszkam tuż przy tym szkrzyżowaniu i czytam o tym dzień po tragedii. Przecież to mogłem być ja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steffan NIKOGO NIE BRONIE [ani nie OSKARŻAM!] IP: *.toya.net.pl 29.01.05, 01:12 brawo reporter [HE-HE-dziennikarz] UWAGA!-cytuję: "potrącił" vs. "wlókł kilkadziesiąt [!!!] metrów. czy ty HEHE-pisarczyku wiesz jaki PRZEŚWIT ma samochód osobowy [żeby - cytuję 'WLEC"??!!] podpowiem, że ofiara ma "złamane udo i rękę". WLEC KILKADZIESIĄT METRÓW???!!! nie chodzi mi o winę - jest dość ewidentna - GRATULUJĘ WARSZTATU. ...poniał, tłuku??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: NIKOGO NIE BRONIE [ani nie OSKARŻAM!] IP: *.ppp.dion.ne.jp 29.01.05, 05:54 Steffan, czy Ty sie dobrze czujesz? O co Ci chodzi czlowieku? A moze masz jakis slabszy moment w zyciu. Dziennikarz napisal jak bylo a ty skrzeczysch jak dymana w d..e ropucha. Wez sobie cos na uspokojenie, ale walnij sie w swoj pusyty, wiedzacy wszystko lepiej leb. ---------------------- Jesli chodzi o sam wypadek, to jak znam zycie - kierowca okaze sie jedymy zrodlem utrzymania dla calej "biednej" rodziny i tyle go za krata zobaczymy. Jak nie wierzycie to poczytajcie dlaczego wyszedl ostatnio szef mafii slaskiej - albo podpowiem - mial male dziecko... Polska to ostatnimi czasy przedziwny kraj. Pozostaje jedynie wiara, ze sprawca zostanie skazany tak jak tego oczekuja pokrzywdzeni. --------------------- I jeszcze jedno - to juz do Wyborczej. Prosze jesli to mozliwe, zeby przedstawiono blizej osobe kierowcy, ktory zatrzymal ta pijana szmate. Jesli tylko na to sie zgodzi. W naszym swiecie medialnym brakuje ostatnio pozytywnych wzorcow. Ten czlowiek wykonal swoj obywatelski i po prostu ludzki obowiazek narazajac swoje zycie i majatek. Zasluguje na to, zeby odebrac wiekszy szacunek ludzki. Oby bylo takich ludzi jak najwiecej w Polsce. ------------------- Zalaczam szczere wspolczucie dla ofiary wypadku, jego rodziny i znajomych. Oby ten mlody czlowiek jak najszybciej wrocil do pelni sil. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drom Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.05, 01:39 sk....l ponury ten "kierowca" ... oby chlopak wrocil do zdrowia a gosc siedzial w pierdlu albo najlepiej przymusowo pomagal ofiarom wypadkow drogowych ... kretyn ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.05, 08:33 Mam nadzieję, że zostanie aresztowany, bo taki degenerat nie powinien pozostwać na wolności. Zanim sąd wyda wyrok minie sporo czasu, więc powinnien siedzieć a areszcie. A później dostać ladnych kilka kratek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gt Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 10:57 powiesić sku..syna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Loret/Buli Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 15:39 Został zatrzymany w areszcie tymczasowym w sobote ... Odpowiedz Link Zgłoś
remont Wypadek na Biskupinie 29.01.05, 11:27 Nie mam litości dla bandytów wsiadających po kielichu do samochodu. Ciekawi mnie ciąg dalszy tej tragicznej historii. Inną kwestią jest skrzyżowanie ulic Dembowskiego i Spółdzielczej. Jest to miejsce doskonale nadające się na plan do filmu o szkole przetrwania. Znawcy zagadnienia potwierdzą, że mam rację: kierowcy "rajdowi", wymuszane pierwszeństwo (na pieszych i pojazdach), piesi wychodzący znienacka itd. Może ktoś władny zastanowi się przez chwilę, dlaczego akurat w tym miejscu jest tyle wypadków? Pokrzydzonemu chłopakowi życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Kierowcy- bandycie... koszmarów (w tym tych, w realnym życiu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.01.05, 11:38 tak powiesic gnoja!!!! a swoja droga jak to mozliwe ze wlokl chlopaka a ten ma zlamania tylko[tzn w cudzyslowiu tylko]balam sie doczytac do konca bo bylam pewna ze chlopak odniosl o wiele powazniejsze obrazenia albo ze w ogole nie daj bog zginal.to tak jak z ta dziewczyna co taksiarz ja przejezdzal 2 razy a jrj sie tez nic nie stalo.ja po prostu nie rozumiem czy ci ludzie mieli takie szczescie czy co?bo jak sie to czyta to myslisz-kurcze niemozliwe zeby to ktos przezyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.wroclaw.mm.pl 29.01.05, 11:39 Jezeli ten czlowiek ma sumienie to sam ten wypadek to powinna byc dla niego kara... nie bede pisal zeby go powiesic itp. rozumiem swietnie wszystkich ktorzy najchetniej by mu jaja powyrywali, ale to nie do nas nalezy wymierzanie kary, jezeli Bog istnieje to juz wspolczuje temu kolesiowi... Co do skrzyzowania Spoldzielcza-Dembowskiego-Monte Cassino- Bacciarellego to od malego sie zastanawiam czemu tam nie ma swiatel bo tam to dopiero jest saigon! Mysle ze wladze miasta powinny sobie wziasc do serca ten wypadek... Nie znam zbyt dobrze Marcina, prawie wogole go nie znam, ale z calego serca zycze mu powrotu do zdrowia!! peace! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanicek Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.magma / *.magma-net.pl 29.01.05, 13:59 Troche za dużo tych ulic ;) powinno byc bez Bacciarellego. A co do świateł to robi się je w ostateczności, to skrzyżowanie wymaga przebudowy, ale bez instalowania sygnalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazo Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 11:42 Co sie stalo, to sie nie odstanie. Kierowca dostanie kare (napewno za małą ale jednak), Marcin zapewne wyzdrowieje, a my będziemy żyć dalej... no właśnie, ale co dalej? Może warto by było cos w tej sprawie zrobić żeby nie było więcej wypadków na tym skrzyżowaniu? Np. Światła? Tylko by to zrobic to trzeba by było napisać petycje do władz miasta ale nie z naszymi nic nie znaczącymi podpisami tylko z naszych rodziców podpisami. To tylko moja skromna propozycja, a narazie niech Marcin wraca do zdrowia, a sprawca do więzienia... (oby na długo)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;( Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.05, 12:13 WIELKIE PODZIEKOWANIA DLA CZLOWIEKA KTOOORY ZLAPAL TEGO sku***wiela.... niegyd tego nie zrozumiem jak mozna prowadzic po alkoholu?!?! - to jest jakis "sen" z ktorego mosze sie obudzic...WSHYSCY tam szlismy...>> << to jakas paranoja - brak mi slow ;(( jestesmy z TOBĄ - WSZYSCY..... dasz rade.... teraz pozostaje miec nadzieje ze wszystko bedzie dobrze!!! :*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 12:37 Straszna historia. Nie widziałem tego, ale słyszałem o tym, więc będę się wypowiadał jako osoba postronna. Po przeczytaniu całego artykułu, rozmowach z ludźmi - nie rozumiem wielu rzeczy... Czemu ludzie tacy są? Czemu wsiadają do auta pod wpływem alkoholu? Czemu nie interesują się co może się wydarzyć, co może spotkać niewinnego człowieka wracającego z kościoła? Nie znałem Krychy dość dobrze, może w 1% tego co niektórzy uczestniczący w tej dyskusji. Czy to mu się należało? Nie. Czy należało się nawet najgorszej osobie spotkanej na drodze naszego życia? Nie. Można zataczyć błędne koło w szukaniu odpowiedzi na nurtujące pytania, na pytania nie niosące wraz z sobą kontretnych odpowiedzi, odpowiedzi, które rozwiały by wszystkie przypuszczenia, hipotezy... Znam to skrzyżowanie, czemu tam nie ma świateł? Ale czy by światła pomogły w tej sytuacji? Raczej nie... :/. Ale na przyszłość to będzie chyba najlepsze rozwiązanie... Co do tego psa, którego rzekomo kierowco przejechał - Widać, że człowiek pijany straszliwie, nawet nie wiedział co mówi... Ehhhh... "Niektórym ludziom należałoby wytoczyć proces myślenia. " Trzymajcie się wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś