Dodaj do ulubionych

Wypadek na Biskupinie

IP: *.206.112.242.telsat.wroc.pl 28.01.05, 21:18
nawet gdyby byl to pies, to tez powinien sie zatrzymac!!! A co, pies nie
czuje bolu? Pijany kretyn!
Obserwuj wątek
    • wielki_czarownik I zapierdzielić 10 lat! 28.01.05, 21:23
      Zapierdzielić 10 lat i jeszcze nakazać wypłacić takie odszkodowanie, żeby się bandzior nie wypłacił przez resztę życia! Trzeba w końcu wytępić plagę pijanych debili za kółkiem którzy rozjeżdżają ludzi i uciekają z miejsca wypadku. Miejmy nadzieję, że sąd wykaże się zdrowym rozsądkiem i zapuszkuje bandziora na długie lata.
    • Gość: mk Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.is.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 21:40
      byłem na miejscu chwile po wydarzeniu i on niestety go ciągnął dużo więcej pod
      tym autem... całe zdarzenie brzmi jak jakiś surrealistyczny koszmar....
      wielki ukłon dla kierowcy który pojechał zatrzymać tego s....syna...
    • Gość: lolo co sie stalo z chlopakiem? IP: *.Rozanka.WROC.PL / 81.219.226.* 28.01.05, 21:44
      redaktor pominal najwazniejsza rzecz...
      kazdy pijany kierowca samochodu powinien miec zabierane prawojazdy dozywotnio.
    • Gość: OlUŚ Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.05, 21:51
      nie michal tylko Marcin!!po pierwsze!!mam nadzieje ze przyskrzynią skur******!!
      Krycha trzymaj sie!! Jesteśmy z Tobą!!
    • Gość: POjep Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 21:54
      Dlatego nie chodzę do kościoła!

Wam też odradzam.
      • Gość: zgryzliwy Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 22:54
        Gość portalu: POjep napisał(a):

> Dlatego nie chodzę do kościoła!
        >
        > Wam też odradzam.

Taaak ,madrze to napisales.
        On chodzi i wyszedl z tego prawie bez szwanku ,Ty nie chodzisz i pewnie bys nie
        przezyl.
    • Gość: A... Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 21:59
      to jak ten koles musial byc pijany zeby nie czuc i nie slyszec ze pod jego
      autem jest czlowiek!!!!...mam tylko nadzieje ze ten skur... zostanie udup.... i
      ze w przyszlosci go spotka jeszcze cos gorszego!!...
      KRYCHA WSZYSCY SA Z TOBA!! TRZYMAJ SIE!!!!!!!!:*:*:*
    • Gość: pan Azot Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:07
      To było straszne...,lepiej dl atych co teog nie widzieli...ten człowiek musi
      przezyc głeboka refleksje na swój temat...inaczej nie zrozumie co si etak
      naprawde stało...to trzeba przeżyc...tragedia...:(
    • Gość: Olu$-a za******my skur****** IP: *.wroclaw.mm.pl 28.01.05, 22:12
      juz ja się o to postaram !! a tak wogóle to nie ciągnął go kilkadziesiąt metrów
      tylko dobre 300-400m ... Marcinku all będzie dobrze zobaczysz Suonko jesteśmy z
      Tobą :*:* i nie popuscimy temu szmaciarzowi ( potem poszłam się dowiedzieć czy
      go zatrzymali to siedział w samochodzie policjantów i ironicznie się do nas
      uśmiechał .... zabić to mało , a jakaś stara baba pytała się "co będzie teraz z
      Jurkiem" walić Jurka Marcin jest ważniejszy ... nie ma litości dla skur*******
    • Gość: Asia Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.magma-net.pl 28.01.05, 22:17
      Od ulicy Dembowskiego do Olszewskiego jest okolo 500 m. 500!! .. Nie wyobrazam
      sobie kim musial byc ten czlowiek ktory prowadzil to auto. Pijany, jechal
      bardzo szybko, na terenie zabudowanym, na skrzyzowaniu i pasach.

To jest straszne.

Krysiaczek jestesmy z Toba.
    • Gość: eh... Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.magma-net.pl 28.01.05, 22:23
      3maj sie marcinq:(:(:(:(musisz do ans wrocic!!!;(;(
    • Gość: xxx Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:25
      co za debil!! niech dostanie dorzywocie.... znam tego chlopaka!!!
    • Gość: :( Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.magma-net.pl 28.01.05, 22:33
      nie rozumiem tego;(;(Ty czlowieku serca nie masz:(:((::(:(sraj sie;(;(;(zeby
      Ciebie kiedys to samo spotkalo co kryche;(;(
      • Gość: A... Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:42
        zebyś zgnił ku.. w pierdlu...lub niech spotka cie cos jeszcze
        gorszego...ludzie sa potworami bez serca...jak mozna jeszcze bylo uciekac!!!!...
        badzie dobrze...Krycha my Cie nie opuscimy!!!:*
    • Gość: da.bert Idiota... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:46
      ku*wa, jak on mogl to zrobic, pijany pojeb... z calego serca, ale to naprawde
      bardzo szczerze zycze ci, abys zginal smieciu w meczarniach, zebys nie mial
      przyszlasci, zeby meczyc cie glod, zeby przytrafilo ci sie najgorsze zlo tego
      swiata, ale jednego ci nie zycze - szybkiej smierci... umieraj sku*wielu
      najdluzej jak sie da - poczuj ten bol, jaki musial czuc Marcin...
      zastanowcie sie ludzie zanim wsiadziecie po pijaku do samochodu, pomyslcie jaka
      mozecie komus krzywda wyrzadzic...
      powtarzam sie, ale kierowco golfa - wiedz, ze sa ludzie, ktorzy niezmiernie
      uciesza sie gdy juz cie nie bedzie - obys sam kiedys mial okazje spotkac sie z
      samochodem w podobnych okolicznisciach...

KRYCHA - trzymaj sie, bedzie dobrze!!!!
    • Gość: uczennica gim 19 Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 23:02
      To straszne co się stało!!!Temu kierowcy powinni odebrać to końca życia prawo
      jazdy!!!Po pierwsze za picie za kierownicą,po drugie za potrącenie niewinnego
      chłopaka,po trzecie za nie udzielenie pomocy i zbiegnięcie z miejsca wypadku,a
      po czwarte za GŁUPOTE i KRETYNIZM!!!Również wielkie podziękowania dla
      pana,który zatrzymał tego debila...A Ty Marcinie trzymaj się!!!Cała szkola jest
      z Tobą!!!Wierzymy w Ciebie...
    • Gość: koczerga Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.wroclaw.mm.pl 28.01.05, 23:02
      Bylem przy tym chlopaku, widzialem z bliska to byla masakra. Potrzaskane to
      tylko pisane suche slowa, a tak na prawde to masakra ! Ktora spowodowal ten
      pijany bantyta.
    • Gość: netwidz Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 23:07
      Ja chcę tylko jego numer rejestracyjny - wystarczy
    • Gość: Filu :-| IP: 80.51.194.* 29.01.05, 01:04
      Jezu. Mieszkam tuż przy tym szkrzyżowaniu i czytam o tym dzień po tragedii.
      Przecież to mogłem być ja...
    • general.lebiedz 20 lat ciezkich robot dla tego sk... 29.01.05, 01:08
    • Gość: steffan NIKOGO NIE BRONIE [ani nie OSKARŻAM!] IP: *.toya.net.pl 29.01.05, 01:12
      brawo reporter [HE-HE-dziennikarz]
      UWAGA!-cytuję: "potrącił" vs. "wlókł kilkadziesiąt [!!!] metrów.
      czy ty HEHE-pisarczyku wiesz jaki PRZEŚWIT ma samochód osobowy [żeby - cytuję
      'WLEC"??!!]
      podpowiem, że ofiara ma "złamane udo i rękę".
      WLEC KILKADZIESIĄT METRÓW???!!!
      nie chodzi mi o winę - jest dość ewidentna - GRATULUJĘ WARSZTATU.
      ...poniał, tłuku???????
      • Gość: mike Re: NIKOGO NIE BRONIE [ani nie OSKARŻAM!] IP: *.ppp.dion.ne.jp 29.01.05, 05:54
        Steffan, czy Ty sie dobrze czujesz? O co Ci chodzi czlowieku?
        A moze masz jakis slabszy moment w zyciu. Dziennikarz napisal jak bylo a ty
        skrzeczysch jak dymana w d..e ropucha. Wez sobie cos na uspokojenie, ale walnij
        sie w swoj pusyty, wiedzacy wszystko lepiej leb.

----------------------

Jesli chodzi o sam wypadek, to jak znam zycie - kierowca okaze sie jedymy
        zrodlem utrzymania dla calej "biednej" rodziny i tyle go za krata zobaczymy. Jak
        nie wierzycie to poczytajcie dlaczego wyszedl ostatnio szef mafii slaskiej -
        albo podpowiem - mial male dziecko... Polska to ostatnimi czasy przedziwny kraj.
        Pozostaje jedynie wiara, ze sprawca zostanie skazany tak jak tego oczekuja
        pokrzywdzeni.

---------------------

I jeszcze jedno - to juz do Wyborczej. Prosze jesli to mozliwe, zeby
        przedstawiono blizej osobe kierowcy, ktory zatrzymal ta pijana szmate. Jesli
        tylko na to sie zgodzi. W naszym swiecie medialnym brakuje ostatnio pozytywnych
        wzorcow. Ten czlowiek wykonal swoj obywatelski i po prostu ludzki obowiazek
        narazajac swoje zycie i majatek. Zasluguje na to, zeby odebrac wiekszy szacunek
        ludzki. Oby bylo takich ludzi jak najwiecej w Polsce.

-------------------

Zalaczam szczere wspolczucie dla ofiary wypadku, jego rodziny i znajomych. Oby
        ten mlody czlowiek jak najszybciej wrocil do pelni sil.

Pzdr
    • Gość: drom Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.05, 01:39
      sk....l ponury ten "kierowca" ...
      oby chlopak wrocil do zdrowia a gosc siedzial w pierdlu albo najlepiej
      przymusowo pomagal ofiarom wypadkow drogowych ... kretyn ...
      • Gość: Preslaw Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.05, 08:33
        Mam nadzieję, że zostanie aresztowany, bo taki degenerat nie powinien pozostwać
        na wolności. Zanim sąd wyda wyrok minie sporo czasu, więc powinnien siedzieć a
        areszcie. A później dostać ladnych kilka kratek.
        • Gość: gt Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 10:57
          powiesić sku..syna!!!
        • Gość: Michał Loret/Buli Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 15:39
          Został zatrzymany w areszcie tymczasowym w sobote ...
    • remont Wypadek na Biskupinie 29.01.05, 11:27
      Nie mam litości dla bandytów wsiadających po kielichu do samochodu. Ciekawi
      mnie ciąg dalszy tej tragicznej historii. Inną kwestią jest skrzyżowanie ulic
      Dembowskiego i Spółdzielczej. Jest to miejsce doskonale nadające się na plan do
      filmu o szkole przetrwania. Znawcy zagadnienia potwierdzą, że mam rację:
      kierowcy "rajdowi", wymuszane pierwszeństwo (na pieszych i pojazdach), piesi
      wychodzący znienacka itd. Może ktoś władny zastanowi się przez chwilę, dlaczego
      akurat w tym miejscu jest tyle wypadków?
      Pokrzydzonemu chłopakowi życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Kierowcy-
      bandycie... koszmarów (w tym tych, w realnym życiu).
      • Gość: s Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.01.05, 11:38
        tak powiesic gnoja!!!!
        a swoja droga jak to mozliwe ze wlokl chlopaka a ten ma zlamania tylko[tzn w
        cudzyslowiu tylko]balam sie doczytac do konca bo bylam pewna ze chlopak odniosl
        o wiele powazniejsze obrazenia albo ze w ogole nie daj bog zginal.to tak jak z
        ta dziewczyna co taksiarz ja przejezdzal 2 razy a jrj sie tez nic nie stalo.ja
        po prostu nie rozumiem czy ci ludzie mieli takie szczescie czy co?bo jak sie to
        czyta to myslisz-kurcze niemozliwe zeby to ktos przezyl
      • Gość: marian Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.wroclaw.mm.pl 29.01.05, 11:39
        Jezeli ten czlowiek ma sumienie to sam ten wypadek to powinna byc dla niego
        kara... nie bede pisal zeby go powiesic itp. rozumiem swietnie wszystkich
        ktorzy najchetniej by mu jaja powyrywali, ale to nie do nas nalezy wymierzanie
        kary, jezeli Bog istnieje to juz wspolczuje temu kolesiowi... Co do
        skrzyzowania Spoldzielcza-Dembowskiego-Monte Cassino- Bacciarellego to od
        malego sie zastanawiam czemu tam nie ma swiatel bo tam to dopiero jest saigon!
        Mysle ze wladze miasta powinny sobie wziasc do serca ten wypadek... Nie znam
        zbyt dobrze Marcina, prawie wogole go nie znam, ale z calego serca zycze mu
        powrotu do zdrowia!!

peace!
        • Gość: yanicek Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.magma / *.magma-net.pl 29.01.05, 13:59
          Troche za dużo tych ulic ;) powinno byc bez Bacciarellego.
          A co do świateł to robi się je w ostateczności, to skrzyżowanie wymaga
          przebudowy, ale bez instalowania sygnalizacji.
    • Gość: mazo Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 11:42
      Co sie stalo, to sie nie odstanie. Kierowca dostanie kare (napewno za małą ale
      jednak), Marcin zapewne wyzdrowieje, a my będziemy żyć dalej... no właśnie, ale
      co dalej? Może warto by było cos w tej sprawie zrobić żeby nie było więcej
      wypadków na tym skrzyżowaniu? Np. Światła? Tylko by to zrobic to trzeba by było
      napisać petycje do władz miasta ale nie z naszymi nic nie znaczącymi podpisami
      tylko z naszych rodziców podpisami. To tylko moja skromna propozycja, a narazie
      niech Marcin wraca do zdrowia, a sprawca do więzienia... (oby na długo)...
    • Gość: ;( Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.05, 12:13
      WIELKIE PODZIEKOWANIA DLA CZLOWIEKA KTOOORY ZLAPAL TEGO sku***wiela....
      niegyd tego nie zrozumiem jak mozna prowadzic po alkoholu?!?! -
      to jest jakis "sen" z ktorego mosze sie obudzic...WSHYSCY tam szlismy...>>
      << to jakas paranoja - brak mi slow ;((

jestesmy z TOBĄ - WSZYSCY..... dasz rade.... teraz pozostaje miec nadzieje ze
      wszystko bedzie dobrze!!! :*:*
    • Gość: Kamil Re: Wypadek na Biskupinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 12:37
      Straszna historia. Nie widziałem tego, ale słyszałem o tym, więc będę się
      wypowiadał jako osoba postronna. Po przeczytaniu całego artykułu, rozmowach z
      ludźmi - nie rozumiem wielu rzeczy...
      Czemu ludzie tacy są? Czemu wsiadają do auta pod wpływem alkoholu? Czemu nie
      interesują się co może się wydarzyć, co może spotkać niewinnego człowieka
      wracającego z kościoła?
      Nie znałem Krychy dość dobrze, może w 1% tego co niektórzy uczestniczący w tej
      dyskusji. Czy to mu się należało? Nie. Czy należało się nawet najgorszej osobie
      spotkanej na drodze naszego życia? Nie.
      Można zataczyć błędne koło w szukaniu odpowiedzi na nurtujące pytania, na
      pytania nie niosące wraz z sobą kontretnych odpowiedzi, odpowiedzi, które
      rozwiały by wszystkie przypuszczenia, hipotezy...
      Znam to skrzyżowanie, czemu tam nie ma świateł? Ale czy by światła pomogły w
      tej sytuacji? Raczej nie... :/. Ale na przyszłość to będzie chyba najlepsze
      rozwiązanie...
      Co do tego psa, którego rzekomo kierowco przejechał - Widać, że człowiek pijany
      straszliwie, nawet nie wiedział co mówi... Ehhhh...
      "Niektórym ludziom należałoby wytoczyć proces myślenia. "

Trzymajcie się wszyscy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka