kmianka 18.02.05, 23:20 Czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie jest ta ulica we Wrocławiu i jak tam dojechac??? Bedziemy jechac od strony Kudowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jot Re: ul. Canaletta? Jak dojechać? IP: *.amsnet.pl 18.02.05, 23:34 Ulica Canaletta jest na osiedlu Biskupin. Nie wiem, niestety, z której strony będziecie wjeżdżać do Wrocławia, jeśli od strony Bielan (?), to musicie przejechać prawie przez całe miasto. Nie wiem też, na ile znasz miasto. Jeśli orientujesz się choć trochę, to musisz kierować się do Placu Grunwaldzkiego, a później w kierunku ZOO. Mijasz ZOO i cały czas jedziesz prosto, aż za pętlę tramwajową na Biskupinie. Niedaleko za pętlą będzie zakręt w lewo, w ulicę Dembowskiego i dosłownie kilkanaście metrów prosto, a później, po prawej stronie (za małym targowiskiem) wjazd w ulicę Canaletta. To mała, osiedlowa uliczka. Na pewno się nie zgubisz. Ufff...mam wrażenie, że słaby ze mnie przewodnik, ale się starałam. W razie czego, pytaj o szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
kmianka Re: ul. Canaletta? Jak dojechać? 19.02.05, 00:23 Bardzo Ci dziekuje za informacje Wazne dla mnie bylo jak daleko trzeba nam będzie jechac na tą ulicę. Jedziemy po 15, wiec trzeba nastawiac sie na korki, prawda :( Na szczęście, jest ktos kto lepiej zna to miasto ode mnie. Twoj opis wystarczy, żeby trafic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: ul. Canaletta? Jak dojechać? IP: *.amsnet.pl 19.02.05, 11:49 Jeśli jedziecie w sobotę lub niedzielę, to korków nie ma. Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmianka Re: ul. Canaletta? Jak dojechać? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.02.05, 22:10 Niestety, nie jedziemy w lykend, tylko w środku tygodnia :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: ul. Canaletta? Jak dojechać? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.05, 23:43 Niestety wjeżdzając od Kudowy, jest to drugi koniec miasta. Wjedź do wrocławia i kieruj się poczatkowo na Warszawę. Jak pojawią się drogowskazy na Halę Ludową i ZOO ( na trasie) , jedź tak jak nakazują. Gdy dojedziesz do ZOO - Hala Ludowa (obiekty znajdują sie na przewko siebie, jedź cały czas prosto ulicą Wroblewskiego (potem przechodzi w Olszewskiego). Po lewej stronie będziesz mijać zajezdnie tramwajowa, po prawej 3 "okazałe" akademiki tzw TEKI. Jedź tą ulica do samego konca (ok 2-3 km). Na samym koncu (na wprost zobaczysz bilboard - niestety nie wiem jaka aktualnie jest reklama:), skręc w lewo. Za ok 200 m zacznie się osiedle, gdzie znajdziesz ul Canaletta. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: ul. Canaletta? Jak dojechać? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.02.05, 09:16 Założę się, że jedziesz do dr Ujmy:) Pozdrawiam Cię, my tez tam byliśny w zeszłym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: ul. Canaletta? Jak dojechać? IP: *.amsnet.pl 19.02.05, 11:46 A kto to dr Ujma? Mieszkam tuż obok, ale nie znam. A może się przyda taka informacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: ul. Canaletta? Jak dojechać? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.02.05, 16:15 A to słynna doktor od dzieciaczków. Ordynator z Traugutta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmianka Re: ul. Canaletta? Jak dojechać? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.02.05, 22:05 ano do dr Ujmy jedziemy :) Skąd wiedzialas? :) Napisz proszę, jakie wrażenie. Czy to naprawdę taka super specjalistka jak nam wszyscy dookola mówią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Kmianki Re: ul. Canaletta? Jak dojechać? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.02.05, 00:21 Wysłałam Ci priv, na pocztę gazetową. Odpowiedz Link Zgłoś