Dodaj do ulubionych

ul. Canaletta? Jak dojechać?

18.02.05, 23:20
Czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie jest ta ulica we Wrocławiu i jak tam
dojechac??? Bedziemy jechac od strony Kudowy.
Obserwuj wątek
    • Gość: jot Re: ul. Canaletta? Jak dojechać? IP: *.amsnet.pl 18.02.05, 23:34
      Ulica Canaletta jest na osiedlu Biskupin. Nie wiem, niestety, z której strony
      będziecie wjeżdżać do Wrocławia, jeśli od strony Bielan (?), to musicie
      przejechać prawie przez całe miasto. Nie wiem też, na ile znasz miasto. Jeśli
      orientujesz się choć trochę, to musisz kierować się do Placu Grunwaldzkiego, a
      później w kierunku ZOO. Mijasz ZOO i cały czas jedziesz prosto, aż za pętlę
      tramwajową na Biskupinie. Niedaleko za pętlą będzie zakręt w lewo, w ulicę
      Dembowskiego i dosłownie kilkanaście metrów prosto, a później, po prawej
      stronie (za małym targowiskiem) wjazd w ulicę Canaletta. To mała, osiedlowa
      uliczka. Na pewno się nie zgubisz. Ufff...mam wrażenie, że słaby ze mnie
      przewodnik, ale się starałam. W razie czego, pytaj o szczegóły.
      • kmianka Re: ul. Canaletta? Jak dojechać? 19.02.05, 00:23
        Bardzo Ci dziekuje za informacje
        Wazne dla mnie bylo jak daleko trzeba nam będzie jechac na tą ulicę. Jedziemy
        po 15, wiec trzeba nastawiac sie na korki, prawda :(
        Na szczęście, jest ktos kto lepiej zna to miasto ode mnie. Twoj opis wystarczy,
        żeby trafic :)
        • Gość: jot Re: ul. Canaletta? Jak dojechać? IP: *.amsnet.pl 19.02.05, 11:49
          Jeśli jedziecie w sobotę lub niedzielę, to korków nie ma. Powodzenia:)
          • Gość: kmianka Re: ul. Canaletta? Jak dojechać? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.02.05, 22:10
            Niestety, nie jedziemy w lykend, tylko w środku tygodnia :(
    • Gość: asik Re: ul. Canaletta? Jak dojechać? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.05, 23:43
      Niestety wjeżdzając od Kudowy, jest to drugi koniec miasta. Wjedź do wrocławia
      i kieruj się poczatkowo na Warszawę. Jak pojawią się drogowskazy na Halę Ludową
      i ZOO ( na trasie) , jedź tak jak nakazują. Gdy dojedziesz do ZOO - Hala Ludowa
      (obiekty znajdują sie na przewko siebie, jedź cały czas prosto ulicą
      Wroblewskiego (potem przechodzi w Olszewskiego). Po lewej stronie będziesz
      mijać zajezdnie tramwajowa, po prawej 3 "okazałe" akademiki tzw TEKI. Jedź tą
      ulica do samego konca (ok 2-3 km). Na samym koncu (na wprost zobaczysz
      bilboard - niestety nie wiem jaka aktualnie jest reklama:), skręc w lewo. Za ok
      200 m zacznie się osiedle, gdzie znajdziesz ul Canaletta.
      Powodzenia!
      • Gość: K. Re: ul. Canaletta? Jak dojechać? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.02.05, 09:16
        Założę się, że jedziesz do dr Ujmy:) Pozdrawiam Cię, my tez tam byliśny w
        zeszłym tygodniu.
        • Gość: jot Re: ul. Canaletta? Jak dojechać? IP: *.amsnet.pl 19.02.05, 11:46
          A kto to dr Ujma? Mieszkam tuż obok, ale nie znam. A może się przyda taka
          informacja.
          • Gość: K. Re: ul. Canaletta? Jak dojechać? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.02.05, 16:15
            A to słynna doktor od dzieciaczków. Ordynator z Traugutta.
        • Gość: kmianka Re: ul. Canaletta? Jak dojechać? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.02.05, 22:05
          ano do dr Ujmy jedziemy :) Skąd wiedzialas? :)
          Napisz proszę, jakie wrażenie. Czy to naprawdę taka super specjalistka jak nam
          wszyscy dookola mówią?
          • Gość: Do Kmianki Re: ul. Canaletta? Jak dojechać? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.02.05, 00:21
            Wysłałam Ci priv, na pocztę gazetową.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka