isis! 10.06.02, 00:15 A nie? Ignore dla Patrycji W. Ale się zdenerwowałam, nie mogę pisać, jutro dokończę jak emocje mi opadną, bo jeszcze coś głupiego palnę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wędzonka Re: co od niej chcesz? IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 10.06.02, 08:43 docg napisał(a): > co od niej chcesz? fajna laska! Z punktu widzenia plci nam przeciwnej wlasnie to moze byc niewybaczalne! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: co od niej chcesz? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 08:55 estetyka jaka prezentuje soba pani Wodz jest dla mnie absolutnie nie do przyjecia, nie chce czegos takiego sluchac ani ogladac... i ze zdumieniem obserwuje, jak ona sie przeslizguje z programu na program. Najwyrazniej czesc widowni mysli glowka, a nie glowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: co od niej chcesz? IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 10.06.02, 08:57 Gość portalu: Bunia napisał(a): > estetyka jaka prezentuje soba pani Wodz jest dla mnie absolutnie nie do > przyjecia, nie chce czegos takiego sluchac ani ogladac... i ze zdumieniem > obserwuje, jak ona sie przeslizguje z programu na program. > Najwyrazniej czesc widowni mysli glowka, a nie glowa. Najwyrazniej trzeba pojsc za rada MKK i wyciagnac z piwnicy telewizor... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas Re: co od niej chcesz? 10.06.02, 12:21 docg napisał(a): > co od niej chcesz? fajna laska! Zgadzam sie ze fajna,ale sluchac jej sie nie da.Chcialbys miec taka laske bo ja nie.Wole takie co i wygladaja i spiewaja.Jak Isis! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idol Re: co od niej chcesz? IP: 2.4.STABLE* / 53.48.71.* 10.06.02, 15:11 docg napisał(a): > co od niej chcesz? fajna laska! Jak chcesz ogladac laski to kup sobie Playboya albo wlacz RTL poznym wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Skandal w Idolu! 10.06.02, 09:28 Po raz kolejny dowodzi to faktu, że dzisiaj liczy się d..a a nie talent wokalny. Mnie też wczoraj o mało co szlag nie trafił:( Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Ludzie - skąd ta gorączka? IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.06.02, 09:36 Nie oglądałem wszak (może dlatego spokojny jestem) ale teraz nowoczesne telewizory mają wielofunkcyjne piloty. Można zmienic program, wyłączyć. Ale żeby zaraz skandal? Polsat chyba przyzwyczaił do schlebiania niewymagającym gustom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Ludzie - skąd ta gorączka? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 09:46 W sumie nie oto chodzi - spokojnie, jestem daleka od rozgoraczkowania, ale na tle pozostalych uczestnikow, po prostu przypadek Wodz kole w oczy, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Ludzie - skąd ta gorączka? 10.06.02, 09:49 Dokładnie tak, Buniu. Po prostu ciężko jest to przemilczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Ludzie - skąd ta gorączka? 10.06.02, 09:55 mastat napisał(a): > Dokładnie tak, Buniu. Po prostu ciężko jest to przemilczeć. Dlatego krzyczę. I apeluję do ludzi, którym nie szkoda na SMSy (mnie szkoda - nowe autko ograniczyło boleśnie moje wydatki...) - zróbcie coś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Że niby jak? IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.06.02, 10:16 Mam wysyłać sms-y do Polsatu na jakis idiotyczny program? Żeby wynik był zgodny z czyims gustem? Oj chyba przesada. A jak ktos potrafi śpiewac to mu Polsat w karierze nie zaszkodzi. A temu co umie długo nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Ludzie - skąd ta gorączka? 10.06.02, 09:53 Gość portalu: Bunia napisał(a): > na tle pozostalych uczestnikow, po prostu Wodz kole w oczy, i tyle. Właśnie - nie pasowała już w poprzednim etapie, głosowo odstając wyraźnie od reszty. To, że nie tylko przeszła do finału (rozumiem - chcieli jej zapewnić opiekę wytwórni płytowej), ale i przechodzi dalej - to dla mnie już skandal. Czy ludzie są głusi? Zapendowska powiedziała, że i tak zostanie w tym biznesie - RACJA. Znamy przecież liczne przypadki ślicznych panienek tylko wyglądających a nie śpiewających. Patrycja niewątpliwie do nich dołączy, a może nawet się wybije? Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Ludzie - skąd ta gorączka? 10.06.02, 09:49 Gość portalu: duzY napisał(a): > Ale żeby zaraz skandal? Polsat chyba przyzwyczaił do schlebiania niewymagającym > gustom. Gdybym była w Jury, po usłyszeniu wyników chyba bym wstała i podziękowała za dalszą pracę, nazywając właśnie skandalem fakt, że w programie zostaje bezgłosie, beztalencie i bezguście estetyczne kosztem świetnej wokalistki o niepowtarzalnym głosie i osobowości. Nie wiem - może Patrycja W. ma bogatych krewnych i przyjaciół, którzy na nią głosują, bo innego wytłumaczenia nie widzę (chyba NAWET oczarowany nią Woje-WÓDZ-ki przetkał sobie uszy; gdyby dalej ją popierał stawiałby pod znakiem zapytania swój profesjonalizm)... A tak w ogóle - stawiam na Flintę. Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Ludzie - skąd ta gorączka? 10.06.02, 09:54 Zgadzam się z Isis. I ja też stawiam na Ewelinę. Jest po prostu wspaniała. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Ludzie - skąd ta gorączka? 10.06.02, 09:56 mastat napisał(a): > Zgadzam się z Isis. I ja też stawiam na Ewelinę. Jest po prostu wspaniała. Masz dobre ucho, mastat... przyjdź na koncert w piątek! Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Ludzie - skąd ta gorączka? 10.06.02, 09:58 > Masz dobre ucho, mastat... przyjdź na koncert w piątek! Gdzie, jak, kiedy i o której?!?!? Daj znać na meila spróbuję się wyrwać! Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Ludzie - skąd ta gorączka? 10.06.02, 10:15 isis! napisał(a): > > > > Gdybym była w Jury, po usłyszeniu wyników chyba bym wstała i podziękowała za > dalszą pracę, nazywając właśnie skandalem fakt, że w programie zostaje bezgłosi > e, > beztalencie i bezguście estetyczne kosztem świetnej wokalistki o niepowtarzalny > m > głosie i osobowości. Nie wiem - może Patrycja W. ma bogatych krewnych i > przyjaciół, którzy na nią głosują, MA-nie widziałaś jak pokazywali jej dom???Rodzina głosuje (co jest zrozumiałe) i Ptrycja zostaje:( Wczoraj myślałam że mnie trafi- odpadła Ania Dąbrowska, która moim zdaniem głos ma nieprzeciętny i nie ma takiego w naszym show businnesie:( > A tak w ogóle - stawiam na Flintę. ja też!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brock Re: Skandal w Idolu! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 10:03 Na tym temacie widć, jak bardzo zbliża się grupa docelowa wyborczej i polsatu. Forumowicze ekscytują się jakąś eweliną czy pauliną. A do tego jury. Raz miałem wątpliwą przyjemność obejżeć fragment tego programu. Najbardziej uderzająca jest postawa tych trzech buców, na wszelkie mozliwe sposoby pomiatają i obrażają tych nieboraków, którzy w swojej głupocie sądzą, że ten program jest dla promowania młodych talentów, a nie dla oglądalności i autopromocji tych ekspertów. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Skandal w Idolu! 10.06.02, 10:10 Gość portalu: brock napisał(a): > Na tym temacie widć, jak bardzo zbliża się grupa docelowa wyborczej i polsatu. > Forumowicze ekscytują się jakąś eweliną czy pauliną. Nie zrozumieliśmy się. Ale tłumaczyć nie będę. > A do tego jury. Raz miałem wątpliwą przyjemność obejżeć fragment tego programu. > Najbardziej uderzająca jest postawa tych trzech buców, na wszelkie mozliwe > sposoby pomiatają i obrażają Pisaliśmy już o tym - nawet sama początkowo byłam tego zdania. O ewolucji moich poglądów też nie będę się powtarzać. A ekscytuję się, bo moje ucho krzyczy: NIE, kiedy słyszy coś nieprzyjemnego w brzmieniu. Chyba nie zabronisz mi się ekscytować czymś, na czym się znam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Skandal w Idolu! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 10:07 ...ale o co chodzi? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: Skandal w Idolu! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 10:14 wasze wypowiedzi sa po prostu naiwne, nie znam tego programu, ale tam chyba chodzi o to, ze zwyciezca dostanie kontrakt w jakiejs wytworni, tak? wiec nie chodzilo o to, jak kto spiewa, tylko jakie robi widowisko, a wlasciwie jak sie bedzie sprzedawac, teraz wlaczcie sobie mtv, wiekszosc teledyskow to rozneglizowane panienki, a kto zwraca uwage na spiew? tu dziala proste prawo: popyt -> podaz Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Skandal w Idolu! 10.06.02, 10:18 Gość portalu: bromden napisał(a): > wasze wypowiedzi sa po prostu naiwne, ?????????? > nie znam tego programu, hmmm... ja nie wpisywałabym się na wątek o programie, którego nie znam... > ale tam chyba chodzi o to, ze > zwyciezca dostanie kontrakt w jakiejs wytworni, tak? Wszyscy finaliści są JUŻ pod opieką wytwórni, teraz chodzi o kasę. > wiec nie chodzilo o to, jak kto spiewa, tylko jakie robi > widowisko, a wlasciwie jak sie bedzie sprzedawac, > teraz wlaczcie sobie mtv, wiekszosc teledyskow to > rozneglizowane panienki, a kto zwraca uwage na spiew? Czy nie może się dobrze sprzedawać ktoś kto i dobrze wygląda i dobrze śpiewa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Skandal w Idolu! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 10:44 Na poczatku mialam podobne podejscie do programu - tylko nie Polsat i nie kolejny program dla spiewajacych! Ale "rum-mejtka" zmusila mnie do ogladania i przekonalam sie, bo uslyszalam tam naprawde fajne glosy, i opinie o brutalnosci jury - to raczej glosy tych, co tylko pobieznie albo przypadkiem widzieli program. Od kadzenia i gladkich recenzji sa inne programy, a ten sie tym wlasnie od nich rozni. Szkoda mi strasznie Ani Dabrowskiej - warta stu wodzow. Odpowiedz Link Zgłoś
docg Re: Patrycja Spears 10.06.02, 11:16 isis! napisał: (...) > Czy nie może się dobrze sprzedawać ktoś kto i dobrze wygląda i dobrze śpiewa? ****** Droga Isis!, piszesz takie naiwne rzeczy, że zaczynam się zastanawiać, czy to Ty, czy też inna osoba o tym samym nicku :) 1. W tym programie WIDZOWIE decydują kto zostaje a kto nie, a widzowie to też widownia disco-relaxu, elektorat Kwaśniewskiego, rolnicy z Kieleckiego i wielbiciele talentów B. Spears i J. Lopez. Zeby nie wspomnieć o czytelniczkach "Bravo" i "Bravo-girl". Nie ma tu żadnego znaczenia, co o uczestniku myślą fachowcy. Zapewniam Cię, że Ella Fitzgerald odpadłaby w pierwszej rundzie :))) 2. Poza masą widzów, decydować może ktoś, kto ma dużo kasy i potrafi wysłać 10 000 sms-ów w krótkim czasie. Zeby Cię pocieszyć dodam, że zapewne koszt tych sms- ów zaliczy sobie w koszty firmy. 3. Patrycja jest być może dobrym materiałem na idola nastolatek, bo coś jednak w sobie ma, jest odważna, bezczelna, a śpiewać nie umie, bo nie musi. Zeby było jasne - mi też uszy więdną, jak słucham Patrycji, ale wygląda fajnie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Patrycja Spears. docg... 10.06.02, 12:03 docg napisał(a): > Droga Isis!, piszesz takie naiwne rzeczy, że zaczynam się zastanawiać, > czy to Ty, > czy też inna osoba o tym samym nicku :) Może jestem naiwna, ale wierzę w sprawiedliwość... > 1. W tym programie WIDZOWIE decydują kto zostaje a kto nie, a widzowie to też > widownia disco-relaxu, elektorat Kwaśniewskiego, rolnicy z Kieleckiego i > wielbiciele talentów B. Spears i J. Lopez. Zeby nie wspomnieć o > czytelniczkach "Bravo" i "Bravo-girl". O, nie - już jesteś martwy! Elektorat mojego IDOLA (czyli i ja, jego wielka zwolenniczka) razem z rolnikami z kieleckiego i wielbicielami kiczu??? > Zeby było jasne - mi też uszy więdną, jak słucham Patrycji, ale wygląda fajnie. > pozdrawiam No, tu masz plus. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
docg Re: Patrycja Spears. is 10.06.02, 13:41 napisałem, że widownia IDOLA to TEŻ (czyli między innymi) rolnicy z kieleckiego itd, a zatem wymienione przeze mnie grupy społeczno - intelektualne nie są jedynymi oglądaczami, aczkolwiek sądzę, że stanowią większość :)) Poza tym chyba nie przypuszczasz, że uważam Cię za rolniczkę z kieleckiego lub czytelniczkę Bravo ??? pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: Patrycja Spears IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 13:47 docg napisał(a): > 3. Patrycja jest być może dobrym materiałem na idola nastolatek, bo coś jednak > w > sobie ma, jest odważna, bezczelna, a śpiewać nie umie, bo nie musi. > Zeby było jasne - mi też uszy więdną, jak słucham Patrycji, ale wygląda fajnie. > pozdrawiam nastolatką z racji wieku jestem i jakoś ani ja ani nikt z ludzi których znam nie uznałby tej panny za idola. jest żenująca zarówno wizualnie jak i wokalnie. może to idolka dla straszych panów, co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docg Re: Patrycja Spears IP: 212.160.147.* 10.06.02, 15:12 Gość portalu: Kociątko napisało: (...) > może to idolka dla straszych panów, co? ;) **** nie, starsi panowie maja inne idolki. A co do nastolatek, to mam na myśli te, które czytaja Bravo i słuchaja Jennifer Lopez. A jeśli do nich nie należysz, to cóż, jesteś w mniejszości :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szary-kot Re: Patrycja Spears 12.06.02, 21:29 ale Kotecku jest jeszcze coś takiego, co ja sobie wydumałem, a co nazywa się: - nastolatki młodsze - tak do 15 lat (granica dolna - w porywach nawet 8 lat) - nastolatki starsze no i te 2 grupy mają zwykle diametralnie inne upodobania estetyczne (ja też słuchałem BackstreetBoys i Kelly Family :) ale wyrosłem). no i wychodzi na to, że nastolatki młodsze psują nam opinię. oczywiście post powyższy jest uogólnieniem, ale mniej-więcej tak to wygląda (MOIM ZDANIEM...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: Patrycja Spears IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.02, 18:06 szary-kot napisał(a): > ale Kotecku jest jeszcze coś takiego, co ja sobie wydumałem, a co nazywa się: > - nastolatki młodsze - tak do 15 lat (granica dolna - w porywach nawet 8 lat) > - nastolatki starsze odkąd 8 lat to naście? jakies nowe nazewnictwo...? :P > no i te 2 grupy mają zwykle diametralnie inne upodobania estetyczne (ja też > słuchałem BackstreetBoys i Kelly Family :) ale wyrosłem). no i wychodzi na to, > że nastolatki młodsze psują nam opinię. no moje upodobania estetyczne jakoś się nie bardzo zmieniły ;) zreszta jka popatrzysz na prawie całą subkulturę mjetalową to tam zaczynali słuchac tej muzy właśnie na etapie młodszych nastolatków. no i w ramach obrony młodszej grupy wiekowej to napisze że małolat słucha lady pank :P a poza tym to wk...a mnie uogólnianie - nastolatka to panienka słuchająca shitney i im podobnych, czytająca bravo gril i inną tandetę i ubierająca sie zgdnie z tandetną stroną mody. fuj, jak tak można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Pomylenie pojęć. IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.06.02, 10:59 Zasadą programu Idol jest, że zwycięża osoba na która głosuje najwięcej osob? To gdzie skandal? Gdzie powiedziano, że wygrac ma ktos kto najładniej (subiektywnie dla was - ja sie nie znam) śpiewa? Skandalem byłoby, gdyby nie wygrywała osoba uzyskująca największa liczbe głosów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Pomylenie pojęć. IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 10.06.02, 11:04 Gość portalu: duzY napisał(a): > Zasadą programu Idol jest, że zwycięża osoba na która głosuje najwięcej osob? > To gdzie skandal? Gdzie powiedziano, że wygrac ma ktos kto najładniej > (subiektywnie dla was - ja sie nie znam) śpiewa? > Skandalem byłoby, gdyby nie wygrywała osoba uzyskująca największa liczbe głosów > . DuzY ma racje jak rzadko! ;) A przeciez wiadomo ze ladna laska cieszy sie wiekszym powodzeniem widowni Polsatu niz najlepszy chocby koncert Chopina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Skandal w Idolu! IP: *.tlsa.pl 10.06.02, 11:29 isis! napisał(a): > jutro dokończę jak emocje mi opadną, bo > jeszcze coś głupiego palnę. glupote palnelas w momencie, gdy przyznalas sie, ze ekscytuje Cie ten polsatowski chlam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: Skandal w Idolu! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 11:53 a moim skromym zdaniem IDOLA wgra ten (bo moim zdaniem powinien to być CHLOPAK), który nie tylko umie śpiewać, ale jest medialny przystojny nie boi się sceny i tak dalej. Nie wygra żadna z tych dziewczyn, bo publiczność to dziewczynki w wieku 10-14 które siedzą przed ekranem z telefonami i wysyłają smsy na ........................... Tomka Makowieckiego!!! Makowiecki w moim rozumieniu słowa IDOL najbardziej do niego pasuje. Dziewczyny mają super głosy i napewno zostaną zauważone, a IDOLA niekoniecznie muszą wgrać. Tak uważam. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Skandal w Idolu! qwerty... 10.06.02, 12:08 Gość portalu: qwerty napisał(a): > glupote palnelas w momencie, gdy przyznalas sie, ze ekscytuje Cie ten polsatows > ki chlam Juz pisałam - nikt mi nie zabroni ekscytować się czymś na czym się znam. Iluż Forumowiczów ekscytowało się meczem Polska - Korea, bo zna się na sporcie (choć niekoniecznie są to sportowcy)? A co było? Dziś zresztą będzie podobnie, jak znam możliwości naszej reprezentacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Skandal w Idolu! qwerty... IP: *.netasi.wroc.zigzag.pl 10.06.02, 18:43 isis! napisał(a): > Juz pisałam - nikt mi nie zabroni ekscytować się czymś na czym się znam. jesli sie na tym znasz to idz do filharmonii albo opery. oczekiwanie, ze polsat wyemituje (wylansuje) cos wyrafinowanego, zakrawa na masochizm! to tak jakby ogladac discopolo-relax i wkurwiac sie na zenujaco niski poziom artystyczny "tfurcow". Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Skandal w Idolu! qwerty... 11.06.02, 00:16 Gość portalu: qwerty napisał(a): > jesli sie na tym znasz to idz do filharmonii albo opery. To mam na codzień, interesuje mnie śpiewająca młodzież, bo uczę śpiewu. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Skandal w Idolu! qwerty... 11.06.02, 10:06 isis! napisał(a): > Iluż Forumowiczów ekscytowało się meczem Polska - Korea, bo zna się na sporcie > (choć niekoniecznie są to sportowcy)? A co było? Dziś zresztą będzie podobnie, > jak znam możliwości naszej reprezentacji... Ha! Miałam rację! I to jaaak! Różnica między meczami a Idolem jest przynajmniej taka, że w Idolu 80 % występujących POTRAFI śpiewać, a w występach naszej reprezentacji 99 % biegających za piłką jest do bani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonk Motorhead!!! IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 10.06.02, 12:13 nie wiem czy to skandal czy nie ale wiem jedno, że nie zawsze piekny głos kreuje idola czego przykładem jest ogólnie pojeta "polska scena muzyczna" a dobitynym przykładem tago za granica jest mój ulubieniec Lemmi z Motorheadu, ten jak już zaspiewa to..... post-strofionka bonk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: Skandal w Idolu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 16:05 Gość portalu: bonk napisał(a): > nie wiem czy to skandal czy nie ale wiem jedno, że nie zawsze piekny głos kreuj > e idola No właśnie właśnie, dlatego nie macie się co martwić o luzi którzy mają głos, ale odpadają z "Idola". Jeśli ich zauważą to napewno zrobią coś ze swoją miłością muzyczną. Nie każdy z głosem nadaje się na Idola :) illusion jak zawsze mi dokucza :)))))) wredota :) marta Odpowiedz Link Zgłoś
illusion Re: Skandal w Idolu 12.06.02, 21:31 Martusiu, illusion jest kochany :-) Obiecuję że jeśli weźmiesz udział w "Idolu" to będę jak te 14-nastki siedział przed TV z komórką i wysyłał sms`y na Ciebie ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefano Re: Skandal w Idolu! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 23:11 Co to , ten Idol ? Bar jakis abo co ? Widzial kto tam Henka , tego kuternoga ? Co mu kulasa majster przetracil , a chopaki tak wyli z uciechy , ze niechby tylko dyrektory o tym sie zwiedzialy . Ano , trza nam na krowy wyzirac . Hej , budzcie zdrowi z tym Idolem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: Skandal w Idolu! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.02, 20:00 Gość portalu: Stefano napisał(a): > Co to , ten Idol ? Bar jakis abo co ? Widzial kto tam Henka , tego kuternoga ? > Co mu kulasa majster przetracil , a chopaki tak wyli z uciechy , ze niechby > tylko dyrektory o tym sie zwiedzialy . Ano , trza nam na krowy wyzirac . > Hej , budzcie zdrowi z tym Idolem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoś Re: Skandal w Idolu! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 21:47 Patrycja jest paskudna!! No może nie paskudna, ale tez i nie ma sie absolutnie czym zachwycać!!! Figura - może ujdzie, ale rysy!! Nie byłoby nic złego w tym, ze się utrzymuje w tym programie mimo braku powalających zdolnosci wokalnych, gdyby rzeczywiście nieźle wyglądała, ale ona nie wygląda nieźle!!! Co innego ta, co to odpadła w eliminacjach - Agnieszka, czy jakos tak - faworyta Kuby, której bronił jak niepodległosci - o! ta mogłaby śmiało polską Breatney zostać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nexus20 Re: Skandal w Idolu! 13.06.02, 09:22 Patrycja to dno w baaaaaaaardzo szerokim rozumieniu tego słowa (albo jak kto woli w ujęciu largissimo sensu), moim skromnym zdaniem szansę na wygranie tego programu ma chłopaczek w długich włosach (Bartek chyba ma na imię) głosu nie ma rewelacyjnego ale prezentuje się i śpiewa tak, że może się to podobać ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefano Re: Skandal w Idolu! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 10:39 Juz wiem kto to jest Idol !!! To Billy Idol . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Skandal w Idolu! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.02, 10:54 dziewczyny maje swietne glosy, kazda w swoim stylu, ale moze faktycznie powinien wygrac chlopak, bo tych spiewajacych (lepiej i gorzej, ale zwykle gorzej) pan mamy juz w brod Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Ponieważ nastolatki IP: *.dtvk.tpnet.pl 13.06.02, 10:57 sa bardziej egzaltowane od nastolatków to szansa by wygrał chłopak jest duża (ktos te sesemesy musi wysłać). A liczył się będzie wygląd i zachowanie, a NIE głos (na przekór Bunii i isis). Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Skandal w Idolu! 13.06.02, 12:21 Gość portalu: Bunia napisał(a): > dziewczyny maje swietne glosy, kazda w swoim stylu, ale moze faktycznie > powinien wygrac chlopak, bo tych spiewajacych (lepiej i gorzej, ale zwykle > gorzej) pan mamy juz w brod Powinna wygrać Ewelina. Ten z długimi włosami jest fajny, ale jakiś niemedialny, a ten drugi - bożyszcze nastolatek - memłek i to tak nieciekawy, że nawet nie pamiętam co śpiewał! Nie wspominając o młodym, który już dawno powinien odpaść. Do Buni: masz jakiś adres int? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: Skandal w Idolu! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.02, 12:42 > Powinna wygrać Ewelina. Ten z długimi włosami jest gdzie mozna obejrzec zdjecia tych ludzi? jak zobacze, to wam powiem, ktora powinna wygrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isis! Re: Skandal w Idolu! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 12:46 Gość portalu: bromden napisał(a): > gdzie mozna obejrzec zdjecia tych ludzi? > jak zobacze, to wam powiem, ktora powinna wygrac Chyba tu: www.idol.polsat.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Skandal w Idolu! 13.06.02, 12:49 Gość portalu: bromden napisał(a): > gdzie mozna obejrzec zdjecia tych ludzi? idol.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Skandal w Idolu! 13.06.02, 12:52 idol.interia.pl/uczestnicy Ale oni (a zwłaszcza one) teraz wyglądają inaczej! Stylista wziął ich w swoje łapy i niektórych mocno zmienił (na korzyść)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Skandal w Idolu! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.02, 13:36 bunia2@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Nareszcie! 16.06.02, 01:32 Po dzisiejszym Idolu jestem usatysfakcjonowana, choć prawdę mówiąc wg mnie najgorszy był dziś młody. No, ale Patrycji należało się już od miesiąca. Żegnaj, laleczko! P.S. Ale żenada też dziś była - z nachalnym reklamowaniem R14. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko do Isis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.02, 10:40 kto odpadł? bo sobie obejrzałam hi hi ;) najfajniej śpiewała ta od arethy franklin. a ten chłopaczek to dziewczynka w przebraniu, ale głosik bardzo ładny. :P Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: do Isis 16.06.02, 11:45 odpadła ta co śpiewałą Andzię!!! Rzeczywiście najgorszy był wczoraj młody! Swietny za to był Szymon Wydra- nie płacz ewka nawet mi się podobała!! No i Ewelina... ale tego nie trzeba komentować:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: Skandal w IDOLU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.02, 11:51 > Rzeczywiście najgorszy był wczoraj młody! Swietny za to był Szymon Wydra- nie > płacz ewka nawet mi się podobała! popieram - śpiewał suuupeeer!!! Ewelina Flinta wczoraj mnie oszołomiła. Naprawdę ten komentarz - "Ty tak repertuar nie" mnie zdziwił. Ja nie widzę tej dziewczyny w innym, chociaż piosenki nie lubię. Tomek Makowiecki - co oni mu zrobili z włosami? A w ogóle to dlaczego ta Pani w wielkich okularach powiedziała że jego numer telefonu komórkowego ma od 3 lat? Czy mam to odczytać jako jego krętą drogę do finału IDOLA...? ech... Dobrze że Wódz odpadła bo może tańczyć ona potrafi, ale na Boga niech ona nie śpiewa... mag Odpowiedz Link Zgłoś