Gość: kala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:09 no gdzie się chowaja we wrocławiu??? w jakie miejsca chodzą??? co robią???? bo dziewczyny to wiadomo ; D (ale jak ktos nie wie to moge zdradzić) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:17 Gdzie! Gdzie chodzą dziewczyny???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:51 fajne dziewczyny chodzą do maniany i bezsenności i studiują socjologię ; D ewentualnie co innego, ale głównie socjologię; a jesteś fajnym panem??? to zdradzę jeszcze kiedy chodzą ; P Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Tacy panowie, to juz są na wymarciu, te 2% co... 18.03.05, 16:04 jeszcze żyje zeszła do podziemia :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Tacy panowie, to juz są na wymarciu, te 2% co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 18:30 wyjechali do londynu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.05, 19:51 Wymarli razem z dinozaurami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Kala IP: *.kom / *.kom-net.pl 19.03.05, 09:22 Napisz o jakich mężczyzn pytasz, to powiem, gdzie oni są. Orłów, sokołów i innej zwierzyny szukaj w zoo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.tele2.pl 07.04.05, 21:50 teraz nie ma facetow jak bym chciala zdradzic meza to nie mialaby z kim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macho Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.03.05, 09:26 zależy, kto pyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macho Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.03.05, 09:27 a kto PYTA nie błądzi, ponoć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 09:41 ja nie mam dużych wymagań; byle by miał więcej niż 180cm, bo jestem dość wysoka (175cm), a nie wyobrażacie sobie jak teraz trudno znaleźc wysokiego mężczyznę; / wiek nie gra roli ; ] nie może być za chudy ani za gruby,ale wolałabym, żeby był większy ;] co do charaktery to przede wszystkim nie może być niezdecydowany,bo takich mam już dosyć; nie musi być niesamowicie inteligentny, jedynie, żeby nie był nudny, bo to jest tragedia; / musi lubić tańczyć,nieważne czy potrafi czy nie; ale ja lubię, więc on też musi lubić ; D z poczuciem humoru (to się łączy z tym, żeby nie był nudny) i absolutnie nie może być nieśmiały,ale tez nie prostak; za materialistami też nie przepadam na razie tyle wystarczy może kiedyś dokończę dziś fajne dziewczyny wybierają sie do bezsenności ; D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biuro matrymoniale Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 19.03.05, 09:47 Z takimi marzeniami to ja radze zastanowic sie nad ofertą klasztorów bo czas ucieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 10:06 mam wymagania,bo jestem tego warta ; ] jesli uważasz, że ty nie, to życze powodzenia z kimś kto będzie łysiał, miał 1,50m, 150 żywej wagi i będzie głupi jak but; PS.poza tym to nie są marzenia,ale realia; poprzeczki nie obniżę, bo wiem, że tacy mężczyźni istnieją, gdyż ponieważ,niejednego takiego spotkałam w swoim życiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biuro matrymonialn Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 19.03.05, 10:15 hehehehe znam takie które sie tak bardzo ceniły ze dzisiaj wiele by dały zeby nawet garbaty czy kulawy sie nimi zainteresowal ale role się zmieniły i nawet rozwodnicy nimi gardzą dlatego niektóre z przymusy poszły do klasztoru by oddac sie na chwałę bożą życze powodzenia w przeglądaniu ofert klasztorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 10:38 nie wiem czy jestes kobieta,czy mężczyzną,ale na pewno jestes wielce zakompleksioną osobą; trzeba cenić siebie,swój wygląd, charakter itd. i to miło, że znasz takie,które poszły do klasztoru; szkoda tylko, że im nie pomogłeś i nie odwiodłeś od tego;ciekawe w jakim wieku te panie były??? ja znam wielu, którzy poszli so seminarium i dzięki mnie się nawrócili i zrezygnowali z tego 'zawodu' ; ] pozdrawiam i radzę więcej się nie niepokoić losem takich ludzi jak ja; bo ja zawsze sobie poradzę ; D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biuro matrymonialn Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 19.03.05, 14:28 Jak Pani rozumie powiedzenie:"Jak cię widzą tak cię piszą?" Znam przypadki osób które poszły do klasztoru z powołania jak i obawy przed samotnoscia na starosc. W jednym jak i drugim przypadku należy modlic sie za osobę by wytrwała w tym powołaniu a tym bardziej nie nawracać ich w tym celu by odeszli czyli wystapili z klasztoru. Powolanie kapłańskie czy zakonne które zostanie zmarnowane może przynieśc takiemu powołanemu ogromna szkode. Nie uważam by "nawracac" ludzi którzy idą do seminarium. Dla mnie są to ludzie ogromnej wagi i trzeba zrobic wszystko by im to powołanie sie zrealizowalo. Lepiej być księdzem czy zakonnica niz rozwodnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 14:47 jesli ktoś idzie do klasztoru czy zakonu z powołania to ja nie mam nic przeciwko temu, taką osobę nie odwiedzie się od tej decyzji niczym,powtarzam NICZYM (oczywiście jeśli jest to POWOŁANIE) i chwała im za to, że sa w stanie poświęcic wszystko dla takiego życia; ale jesli ktos wstepuje do klasztoru dlatego, żeby nie byc samemu na starośc, to jest to bardziej smieszne i żałosne niż godne pochwały; wolałabym zostać stara panną, wdową,rozwódką niż pójśc do klasztoru; to jest dla mnie czyste marnotrawienie czasu; jesli natomiast ktoś występuje z seminarium to oznacza to, że nie był gotowy na tak poważną decyzję i nie było to PRAWDZIWE powołanie PS.Skoro nie nawracasz przyszłych zakonnic, zakonników tudziez księzy to proszę,a wręcz błagam, nie nawracaj także mnie i zostaw w świętym spokoju amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biuro matrymonialn Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 19.03.05, 16:55 To nie rozpaczaj że będziesz sama i po co szukasz w zasadzie mężczyzn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 17:01 po pierwsze: nie wspomniałam ani razu o tym, że rozpaczam czy ubolewam po drugie: przeczytaj jeszcze raz wszystkie moje posty, a zwłaszcza ostatni po trzecie: szukam mężczyzn bo jestem hetero,gdybym była homoseksualna to szukałabym kobiety po czwarte:odejdź w pokoju człowieku,bo jestes strasznie upierdliwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Szunia oooohohohohoho IP: 62.233.144.* 30.03.05, 15:31 po pierwsze primo- "gdyż ponieważ" od zamierzchłych czasów jest moje!!!! Ale ok, możesz sobie używać. Po drugie - mi też kazali iść do klasztoru, a ja im wszystkim kazałam się tam samym wybrać. Tak, czekałam długo. Ale za to wiem na co a nawet na KOGO. I to przez duże K. po drodze mijając tylu dupków że szkoda słów. Trzymam kciuki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.kom / *.kom-net.pl 19.03.05, 10:11 Kala! Czy ty czasem nie jesteś moją znajomą. Opisałaś dokładnie mnie :)) Podejrzane, zaczynam się zastanawiać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macho Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.03.05, 10:26 ja się tylko zastanawiam czy kala opisywała kogoś, czy coś - w obydwu przypadkach spełniam wymagania. Tylko nie jestem pewien czy chcę poznać kalę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 10:34 i tak nigdy nie będziesz wiedział, jesli nawet spotkasz mnie w rzeczywistości, czy to ja,czy nie ja ; ] pytałam się na poczatku,gdzie mili panowie we wrocławiu spędzają czas; nie poluje na nich z bronią w ręku,ani nie chcę im zrobić żadnej krzywdy; ech,tobie jednemu odpuszczę PS.tylko co oznacza zwrot "nie jestem pewien"?? jakies wahanie ciebie dopadło...?? ; P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 10:28 nie trzeba było długo szukać widzę; a jednak ktoś taki istnieje ; D nigdy w to nie watpiłam,heh a jak się nazywasz, bo może rzeczywiście jestem twoją znajomą??? szukam w swojej głowie i przychodzi mi na myśl tylko paru panów,może jesteś jednym z nich ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł 19.03.05, 16:13 Ci fajni i prawdziwi to się nie ujawniają bez potrzeby (ja zrobię wyjątek, ale mogę sobie na to pozwolić, bo jestem prawie taki fajny, jak Magda) :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 17:03 magda zagineła jakiś czas temu; az dziwię się, że do niej nie dołączyłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł 19.03.05, 18:34 Myślę ze nie przypadłbym jej do gustu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
2pier Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł 19.03.05, 17:16 jesli tacy mezczyzni sie chowaja znaczy, ze nie chca zebys ich znalazla ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 17:25 i tak ich znajdę nawet nie zdają sobie z tego sprawy gdzie i kiedy ; P PS.rozumiem, że ty nie musisz się ukrywać??? Odpowiedz Link Zgłoś
2pier Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł 19.03.05, 18:15 Nie wiem czy ty to rozumiesz ;P ... ukrywac sie musze tez mimo, ze moja wyjatkowa brzydota zapewnia mi nietykalnosc, to nie wiem jak sie zachowasz przy ewentualnym debecie ril polisz bojfrienduf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 18:47 przecież nie wiażesz ze mną żadnych planów, więc nie rozumiem po co się nad takimi sprawami zastanawiasz; nie myśl o tym,zapomnij o moim poście i będziesz miał problem z głowy i więcej przyjemności z życia; ] nie rozumiem tylko dlaczego polscy mężczyźni na pierwszym planie stawiają pieniądze i zachowuję sie tak,jakby każda kobieta chciała ich okraść; czyżby mysleli, że cudna bogini poleci tylko na ich konto bądź na samochód??? nie będe ciebie wyprowadzac z błędu;podpowiem tylko,że moim priorytetem nie są pieniądze,bo jestem w stanie sama na siebie zarobić ; ] PS.coraz bardziej mnie ciekawisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Kala zaakceptowała ziutka czyli mnie IP: *.kom / *.kom-net.pl 19.03.05, 18:51 Ha ha. A to mi się dopiero udało :) Odpowiedz Link Zgłoś
2pier Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł 19.03.05, 19:06 planow z toba nie wiaze to sie zgadza, ze sie zastanawiam - juz mniej, a zupelnie nieprawdziwy wniosek, ze ten post jest dla mnie problemem ... bo nigdy nim nie byla rozrywka ad polskich chlopcow - czymze ja cie nieswiadomie sprowokowalem do takiego wywodu? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 08:55 mam już zboczenie zawodowe ; / nawet jeszcze nie skończyłam studiów, a socjologia już mi siada na mózg; dlatego wszystko co mówisz, i nie tylko ty, to dla mnie prowokacja;nawet jeśli nie mialabym racji i tak będe się kłócić; argumenty wyssam z palca i moga wydawać się śmieszne,ale dla mnie będa prawdziwe, bo ja w nie będe wierzyć;wiem,wiem,jestem toksyczna więc chowaj się dalej przed takimi jak ja, a niewątpliwie będziesz bardziej szczęśliwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.05, 19:58 Gość portalu: kala napisał(a): > nie rozumiem tylko dlaczego polscy mężczyźni na pierwszym planie stawiają > pieniądze i zachowuję sie tak,jakby każda kobieta chciała ich okraść; czyżby > mysleli, że cudna bogini poleci tylko na ich konto bądź na samochód??? > nie będe ciebie wyprowadzac z błędu;podpowiem tylko,że moim priorytetem nie są > pieniądze,bo jestem w stanie sama na siebie zarobić ; ] No to jesteś wyjątkiem :) Poza tym nie chodzi o okradanie, ale prawdą jest, że na tych "mniej zamożnych" większość kobiet patrzy nieprzychylnie. A jak facet ma fure, skórę i komórę to są wniebowzięci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 21:17 nie jestem żadnym wyjątkiem; jesli panna leci na pieniądze,fajną brykę lub cos w tym stylu to ma zwykle pustą główkę; zawsze mozna taką przetestowac i jej powiedzieć, ze straciło się cały majatek : P ciekawe kto jest wniebowzięty jak widzi faceta w BMW z komórka przyrosniętą do ucha krzyczacym 'ej mała, może się zabawimy'??? może jestem dziwna, ale ja uciekam ; P chociaz pewnie głupia jestem, bo mogłam juz tylu dzianych panów nabrać ; D ja patrze przychylnie na każdego pana,który nie patrzy mi się na tyłek i ma coś do powiedzenia;rzeczywiście jakas dziwna jestem... ; / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.05, 21:29 No mają pustą główką :D Jeśli mówisz prawdę, to nie jesteś dziwna tylko normalna (moim zdaniem oczywiście :) ). Dziwne to są właśnie te które lecą na szmal. Sam omijam z daleka takie, jeśli wcześniej one mnie nie ominą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:14 ostatnio rozmawiam ze znajomą i tak doszłysmy do wniosku, że my nigdy nic nie chciałyśmy od swoich panów, a oni zawsze mieli jakies potrzeby; / oni przychodzili i odchodzili, a my zostalysmy z niczym; oj, głupie byłysmy, a tak teraz może miałybyśmy jakieś małe "pamiątki" ; ] bo co innego to sponsoring prawda??? przynajmniej wiadomo, że coś dostaniesz za coś ; D wszystko jest jasne, nikt nikogo nie okrada, nie oszukuje i przede wszystkim nikt nie czuje się źle,heh; chyba sobie znajdę jakiegos sponsora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archibald Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: 195.117.40.* 21.03.05, 15:47 a ja w dalszym ciągu nie dowiedziałem się, gdzie niby sa ci fantrastyczni faceci we wrocławiu. pewnie ich w ogóle nie ma albo sie ukrywają w podziemiach lub, co bardziej prawdopodobne, nigdzie nie chodza bo sa już dawno zajęci i siedza w domu opiekując się żonami i dziecmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 16:36 a co, ty też szukasz fajnego faceta??? ; P robisz mi konkurencję czy jak,hehe? są,są i nawet wiem gdzie się ukrywają, a raczej przebywają, bo nie są tacy tajemniczy jak myslałam; ale to pozostawię dla siebie ; D PS.ci którzy są żonaci,dzieciaci itp to nie są już fajnymi facetami, przynajmniej dla mnie, bo nie mam ochoty mieć na karku jakiejś fladry ; / lubie czystą grę ; D ale odbijać faceta,jakiejś dziewczynie to co innego,chociaz tez bym pewnie miała wyrzuty sumienia,bo mam dużą zdolność empatii i wiem jak ta panna by sie czuła; ale jest tylu fajnych wolnych panów... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archibald Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: 195.117.40.* 21.03.05, 16:38 Nie chcę ci nikogo odbić. zastanawiam się tylko, gdzie powinieneim siedzieć:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 18:34 proponuję, żebyś usiadł obok mnie, albo przynajmniej w zasięgu wzroku ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archibald Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: 195.117.40.* 21.03.05, 18:41 znaczy gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archibald Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: 195.117.40.* 21.03.05, 18:41 znaczy gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 09:58 w róznych miejscach,czasem tu, czasem tam; ale częściej tu niz tam ; P a tak na serio?? to moje miejsce przebywania zmienia się sezonowo;przez 2 miesiące jestem w jednym miejscu,potem mi się nudzi i jestem w innym;teraz jestem na etapie bezsenności,bo pan szatniarz z maniany mnie lekko mówiąc wkurzył; okrzyczałam go ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: 217.153.67.* 21.03.05, 16:46 A może być sponsor intelektualny ? Czyli On Ci sponsoruje ciekawą rozmowę, w zamian za ciekawą rozmowę :) Czyli taki barter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 18:33 może być sponsor intelektualny, o ile rozmowa będzie ciekawa ; P ale ja mam taki nawyk, że za dużo mówię, więc wymiana może być nierównomierna ; / w każdym bądź razie moge dodac parę historyjek gratis ; D bo co mi przyjdzie po patrzeniu na ładna buźkę, jeśli ta ładna buźka nie potrafi ładnie mówić???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: 217.153.67.* 22.03.05, 09:29 Wydaje mi się, że nawet jeżeli zalałabyś swego interlokutora potokiem słów, to konwersacja i tak może być wymianą równomierną, z tym że na poziomie spostrzeżeń, wniosków, uwag, rozwinięć, skojarzeń. I te parę historyjek gratis. Hmm... Nie skusić się na taką promocję to grzech ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 09:50 było wielu,którzy mówili podobnie jak ty, a potem uciekali z krzykiem ; D ale przynajmniej to co mówie i ile mówię jest wymiernym wskaźnikiem mojego zainteresowania druga osoba; bo jeśli milcze, to znaczy, że albo ktoś mnie nudzi, albo nie mam o czym z ta osobą rozmawiać, albo (co się rzadko zdaża) nie chcę się ośmieszyć przy jakimś wybitnym umyśle ; ] a jak wiadomo wybitny umysł, to rzecz względna; jak zacznę pisać to nie moge nigdy skończyć, wysyłam po 3 smsy na raz i do tego nie mieszczę w nich wszystkich informacji jakie bym chciała;nigdy nie kończę rozmów przez telefon, ale zawsze słysze trzask słuchawki ; / jacy ci ludzie są niewychowani... dobra kończe, bo nigdy nie skończę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: 217.153.67.* 22.03.05, 10:19 Twoje gadulstwo wynika z opowiadania przydługich historii, czy też natłoku różnych zapytań, wniosków i spostrzeżeń ? Jeżeli to drugie, to tak szybko nie ucieknę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Akronim kala ? IP: 217.153.67.* 22.03.05, 10:39 Zawsze się zastanawiam, według jakich skojarzeń forumowicze wybierają dany nick ? Np. kala - może to być akronim imienia i nazwiska. Choćby Katarzyna Laczkowska, albo Kamila Łaniewska (w tym wypadku "ł" zostało zastąpione "l"). Może też kala to jakiś gatunek rybek, nazwa parku narodowego gdzieś w Afryce, tudzież "drzwi" w języku Shaelic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Akronim kala ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 12:31 ja nie przepadam za monologami,lubię rozmawiać z ludzmi (o dziwo) ; ] przeciez jestesmy jedynym gatunkiem zwierzat, który posługuje się językiem i trzeba to wykorzystywać jak należy trafiłam na takie studia,po których człowiek przestaje się czuć człowiekiem jeśli nie może z nikim rozmawiać; ja czuję taką wewnętrzną potrzebę dowiadywania się nowych rzeczy,bo przecież każdy ma coś ciekawego do opowiedzenia prawda??? umarłabym,gdybym nie mogła chociaż raz dziennie zamienić z kims parę słów PS.podpowiem ci, kala to po fińsku ryba i sam skojarz dalej ; ] idę gotować obiad... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Akronim kala ? IP: 217.153.67.* 22.03.05, 13:22 Jeżeli jesteś kala, to potrzebny Ci jest onkija ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Akronim kala ? IP: 217.153.67.* 22.03.05, 14:04 Tak bardziej serio, to jako kala możesz być religijną odmianą w stosunku do ichtis. Z wcześniejszych skojarzeń: kala jest być może żeńską formą od kali. I tyle z podobieństw. Bo pod względem potrzeb jest przeciwieństwem męskiego gatunku, który opiera się na "kali chce jeść, kali chce spać". Przekładając na dzisiejszy język: "kali chce pożerać wzrokiem, kobiety obdarzone urokiem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Akronim kala ? IP: 217.153.67.* 22.03.05, 13:28 Z tego co mówisz jesteś jak najbardziej zdrowym okazem człowieka społecznego. Nie rozumiem zatem dlaczego wśród płci męskiej wywołuje reakcje ucieczki? Spotkałaś na pewno nie raz facetów, z którymi porozumiewałaś się na wielu płaszczyznach. Co się z nimi stało? Może zamiast poszukiwać nowych, lepiej odezwać się do starych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Akronim kala ? IP: *.wns.uni.wroc.pl 23.03.05, 10:24 był taki jeden który uciekł z krzykiem (no może bez przesady, że z krzykiem) ale prawie sie nie zabił jak uciekał ; P oj żartuję chodzi o to, że niektórzy męzczyźni czuja sie niepewnie w moim towrzystwie,bo nie daję im szansy wykazać się swoja elokwencją i oczytaniem ; ] a szukam nowych bo potrzebuję nowych doświadczeń ; D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Akronim kala ? IP: 217.153.67.* 23.03.05, 10:38 To może ustrzelisz sobie koziorożca? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Akronim kala ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 17:07 a co? jesteś koziorożcem? ja lubie koziorożce, ale one nie przepadają za mną ; / aż mnie dreszcz przeszedł na sama myśl; teraz nie będę mogła spac po nocach... ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Akronim kala ? IP: 217.153.67.* 23.03.05, 17:14 Ano jestem, jestem. Nie wiem co w koziorożcach widzisz, bo ja osobiście jestem np. w rozmowie - że tak powiem - dociekliwy. Co niektórych męczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Akronim kala ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 17:29 ja mam niesamowity pociąg do koziorożców ; ] wrecz niebezpieczny i tego się obawiam; koziorożce łamią serca, a potem odchodza i udają jakby nic się nie stało ; P no, moze niektóre wybacz,ale dlatego się ich boję; chociaz może jestes wyjątkiem...miejmy nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Akronim kala ? IP: 217.153.67.* 23.03.05, 17:39 No dobrze. Masz ów pociąg, ale jakbyś spotkała w klubie faceta, to czy umiesz w nim rozpoznać koziorożca ze względu np. na sposób bycia, rozmowy, charakter ? Jeżeli nie, to może jest to uwielbienie ze względu na cechy, które się koziorożcom przypisuje? Mnie kiedyś zaskoczyła poznana w przedziale pociągu dziewczyna, która po niedługiej rozmowie zapytała, czy jestem koziorożcem... Nie wiem, czy rogacze łamią serca. Ale na pewno nie musisz się od razu zakochiwać. Możemy w końcu tylko pogadać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Akronim kala ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 17:39 skoro jestes taki dociekliwy to zmierzmy się ; D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Akronim kala ? IP: 217.153.67.* 23.03.05, 17:40 Z chęcią podniosę tą rzuconą, aksamitną rękawicę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Akronim kala ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 22:29 powiedz mi co lubisz,jak wyglądasz i jakie masz podejście do pracy a ja ci powiem czy jesteś typowym koziorożcem ; ] bo moim zdaniem każdy z nich jest całkiem podobny w pewnych kwestiach i tego nic już nie zmieni,choćby miał nastapić koniec świata (tak,tak,mam mysli katastroficzne ; ] skoro przyjałeś wyzwanie, więc musimy się umówić na jakąś pogawędkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Akronim kala ? IP: 217.153.67.* 24.03.05, 09:36 Nie przypuszczam, by Wydział Nauk Społecznych jakiejkolwiek uczelni dysponował danymi statystycznymi na temat typowego koziorożca. A już na pewno nie na temat jego wyglądu ;) Mimo to jestem skory poznać Twą diagnozę. Przy okazji utniemy sobie pogawędkę. Nie powinno się to zakończyć katastrofą ;) Coś więcej na pio1024@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.05, 20:25 Trzeba było ;) Sponsoring kojarzy mi się z (za przeproszeniem) prostytucją. Może dlatego, że i tu i tu jest kasa. Ale ja bardzo dziwny jestem i pewnie dlatego tak mi się kojarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 09:41 jak widzę młoda dziewczyne ze starym prykiem w kinie, albo w knajpie,to od razy kojarzy mi się to z tym najbardziej typowym znaczeniem sponsoringu;ale boże, nie bądźmy takimi tradycjonalistami; chociaz pewnie według niektórych tak samo jak nie istnieje inne znaczenie sponsoringu niż to , to podobnie nie ma pojęcia np.porządna prostytutka; nie bójmy się tego słowa; niech każdy znajdzie swojego własnego sponsora ; D PS. a mi się twoje imię dziwnie kojarzy,było paru takich Marcinów, którzy odwrócili mój świat do góry nogami ; / wtedy mogłam tylko siąść i płakać, a teraz mnie to raczej bawi; to jest jakaś klątwa ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.05, 19:20 Jak każdy będzie sponsorował każdego, to kto będzie sponsorowany? ;) > PS. a mi się twoje imię dziwnie kojarzy,było paru takich Marcinów, którzy > odwrócili mój świat do góry nogami ; / wtedy mogłam tylko siąść i płakać, a > teraz mnie to raczej bawi; to jest jakaś klątwa ; ] No to widzę, że kojarzę się raczej niemiło :/ Na pewno to nie byłem Ja ;) Ze mną jest ciężko wytrzymać, więc chyba byłoby tak samo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.wns.uni.wroc.pl 23.03.05, 10:20 mimo wszystko lubię to imię ; ] mam taką naturę, że nie pamietam nigdy złych rzeczy,ale te dobre;i chyba tylko dzieki temu żyję dalej i mam sie dobrze; dlaczego z toba jest cięzko wytrzymać??? wyjasnij mi to, bo może wszyscy panowie, którzy mają na imię Mracin tak mają i powinnam się od nich trzymać z daleka?? ; P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.05, 19:00 > mimo wszystko lubię to imię ; ] > mam taką naturę, że nie pamietam nigdy złych rzeczy,ale te dobre;i chyba tylko > dzieki temu żyję dalej i mam sie dobrze; To dobrze. Nie każdy tak potrafi :) > dlaczego z toba jest cięzko wytrzymać??? wyjasnij mi to, bo może wszyscy > panowie, którzy mają na imię Mracin tak mają i powinnam się od nich trzymać z > daleka?? ; P Jak mi się coś nie podoba to mówię to prosto w oczy a to nie wszystkim się podoba (np. mojej ex ;) ). Nie wiem czy wszyscy tak mają, ale ode mnie na pewno trzeba się trzymać z daleka ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 22:29 skoro tak radzisz, to będe się trzymać z daleka ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 16:19 No, najlepiej, ale nie zmuszam ;) Chyba, że to Ci się podoba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 16:38 Marcin Marcinowi nierówny (przejżałam katalog panów o tym imieniu w swojej głowie i stwierdziłam, że jednak każdy był inny) ; ] a każdy kolejny był jeszcze gorszy od poprzedniego ; P i co ma mi sie podobać bo się pogubiłam??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.05, 19:07 To może ze mną nie jest tak źle. Chyba jednak jestem tak mniej więcej pośrodku wśród wrednych Marcinów ;) Podobać? Chodziło mi o ten złośliwy typ faceta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 22:46 wiesz co? ostatni Marcin był najgorszy z możliwych, więc nie możesz być gorszy ; ] nikt nie może być gorszy,heh nie podobaja mi się wredni mężczyźni;nigdy i wogóle i w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.05, 16:38 > wiesz co? ostatni Marcin był najgorszy z możliwych, więc nie możesz być > gorszy ; ] nikt nie może być gorszy,heh Mi też tak mówili ;) > nie podobaja mi się wredni mężczyźni;nigdy i wogóle i w życiu No to dobrze. Nie wątpiłem w to :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 17:42 ale i tak kończe z Marcinami, a przynajmniej na jakiś czas; może i jestem przesądna, ale to imię przyspożyło mi więcej bólu niż radości ; / muszę chyba się pójść leczyć... ; ] pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.03.05, 21:02 Hmm... chyba coś nie rozumiem, ale w końcu Marcin jestem... Ja nawet zacząć nie chciałem :) Po co od razu leczyć, to normalna reakcja ;) również pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 10:00 kobiety i mężczyźni postrzegają siebie przede wszystkim na zasadzie atrakcyjności;chyba, że ty jesteś inny; w każdym bądź razie opatrznie zrozumiałes to co napisałam ; ] ale ja wybaczam błędy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 16:23 Pewnie tak. Bystry nie jestem :/ Dzięki za wybaczenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.05, 18:13 > kobiety i mężczyźni postrzegają siebie przede wszystkim na zasadzie > atrakcyjności Wiesz... atrakcyjność to rzecz względna. Jedna osoba będzie atrakcyjna dla drugiej, a dla innej już nie będzie. Inny pod tym względem nie jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 11:15 jak ja lubię jak facet bawi się w grę słów i nic z tego nie rozumiem ; ] mam ciemne dni, tzn.mój mózg nawala więc nie rozumiem o czym piszesz ; / ale kiedys mi w końcu przejdzie,chyba; co to znaczy, że inny pod tym względem nie jesteś? hmmmm;podpowiem,kobiety zawsze szukają ukrytego znaczenia,chociaz wcale tego znaczenia nie musi być;eheh miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.04.05, 17:23 Wy, kobiety, chyba często macie te ciemne dni (szczególnie jak facet mówi) ;P Niektórych podobają się wszystkie ale to są wyjątki. Mi tylko niektóre, ajk większości facetom. Ale każdy sobie coś kiedyś znajdzie, chyba :) Podpowiedź niepotrzebna - doskonale o tym wiem. Przekonałem się parę miesięcy temu osobiście, niestety ;/ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 22:17 nie tylko kobiety mają ciemne dni ; P musisz zrozumieć jedno,kobiety sa tak zbudowane, że zawsze lubią wszystko wiedzieć, a jak nie moga to sobie dopowiadają resztę; a ta reszta jest przewidywalna, bo kobiety sa głupie ; ) odrobiny samokrytyki nigdy za wiele;eh, kobiety to głupie stworzenia, i ja sama jestem tez głupia i naiwna; o czym przekonałeś się parę miesiący temu?? pewnie o głupocie kobiet ; ) my jestesmy naprawdę mało skomplikowane, wystarczy nas słuchać i wszystko można zrozumieć; nie znam facetów, którym podobaja się wszystkie, to byłoby lekkie zboczenie;a nawet duże ; ) tak się ostatnio zastanawiałam, że w sumie to nie ma typów mezczyzn, ale sa antytypy, tzn. męzczyźni, którzy są nic nie warci ; ) a może się mylę tylko wy zawsze jesteście tacy tajemniczy;heh jestem troche pijana, wiec nie rozwinę watku dpbrej nocy ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.05, 12:03 Z Twojej wypowiedzi wynika, że faceci są głupsi, bo latają za kobietami które są głupie. Może coś w tym jest... O czym? Np. o tym, że mówicie do faceta zagadkami. Później facet musi się domyślać o co chodzi, a jak się nie domyśli to są tylko pretensje. Mało skomplkowane to Wy nie jesteście, chyba że trafiłem na wredny egzemplarz :/ A są jacyś warci czegoś? To chyba te orły, sokoły które są gatunkiem wymierającym ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 17:04 naprawde trafiłes na jakąś ciemną kobietę, albo po prostu nieszczera ; ) męzczyźni zawsze uwazają, że kobiety sa skomplikowane i że mówią zagadkami i dlatego się gubią w tym wszystkim; trzeba ja po prostu zacząć słuchać Marcin ; ) dobra nie wnikamy już jak bardzo ciemne były te kobiety które poznałeś;kobieta oświeciona to taka, która już zrozumiała, że do faceta to trzeba walić prosto z mostu i tłumaczyć wszystko prostym językiem;ja jestem oświecona ; D ale to tez nie jest dobre, bo zwykle mówię to, czego facet nie chce wcale usłyszeć; / oj głupia,głupia są mężczyźni czegoś warci,wcale nie muszą być doskonali; jak zaczełam pisać ten post to nie miałam na myśli jakiegoś ideału (chociaz pewnie tak wszyscy to zrozumieli i pomysleli sobie, że biedna jestem bo zostanę stara panną, gdyż szukam księcia na białym koniu); ja poznałam wielu wspaniałych mezczyzn,a rozstalam się z nimi tylko dlatego, że do siebie nie pasowaliśmy; przeciez nie będe obwiniać biedaków, że np.za mało się starali... znowu pisze za dużo ; / miłego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.05, 21:38 Wiesz, słuchać to jej słuchałem. Szkoda, ze mnie nie słuchała. Jakaś zwyczajna prośba było skreślana... Ale może to moja wina była, nie wiem :/ Powiedz, gdzie można jeszcze takie oświecone kobiety znaleźć ;) Ja wolę jak mi ktoś powie prosto z mostu to co ma do powiedzenia niż żebym się dowiedział np. od osób trzecich. A przeważnie jest tak, że dowiadujemy się po fakcie. "Za mało się starali" albo "nie pasowaliśmy do siebie" to chyba najczęściej mówione powody rozstania. No ale co Ja tam wiem :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 10:44 to że "za mało się starali" albo "nie pasowaliśmy do siebie" to to była ironia ; ) tak na serio to to było poważniejsze powody (np.chlali na umór dzień w dzień, a ja musiałam bawić się w matkę teresę; albo znajdowali sobie jakaś nową pannę, bądź tłumaczyli się, że to normalne, że sypiają z koleżankami) to nie było zbyt zabawne; to oznacza, że 'nie pasowalismy do siebie'; ) tylko sie nie obwiniaj i nie mów, że to wszystko twoja wina; ja tak nigdy nie robiłam, bo rzeczywiście to nie była moja wina ; P heh świat jest tak zbudowany, że nigdy właściwa kobieta nie zakocha się we właściwym meżczyźnie i na odwrót; bo pomyśl; zawsze facet koleżanki jest lepszy, mądrzejszy, przystojniejszy i podobnie jest z dziewczynami kolegów; ) moja teoria jest naprawdę optymistyczna ; ] więc nawet jesli trafisz na jakąś 'oświeconą' kobietę to po jakimś czasie okaże się, że to nie było to; ja już się przyzwyczaiłam, że ciągle trafiam na niewłaściwych facetów, więc ty również powinienes to przyjąć do wiadomości (że trafiasz na niewłaściwe dziewczyny) miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.05, 16:59 Już to przyjąłem do wiadomości :) Mam po prostu pecha i nic nie poradzę na to. Albo inaczej: nie chce nic zmieniać, jest dobrze jak jest (tzn. nic nie jest). Hmm... nie chleję dzień w dzień, nie szukam innych wrażeń jak jestem z kimś... może jestem dziwny i powinienem właśnie tak robić... albo wogóle sobie odpuścić... po co sobie nerwy szargać... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 21:09 najłatwiej mówić, że ma się pecha i że życie jest takie niesprawiedliwe i wogóle jest beznadziejnie ; ) ale pomysl sobie, na pewno były jakies miłe chwile, które spędziłeś z tą kobietą,no bo chyba nie było az tak źle? ja mam taki dar, że rzadko kiedy pamiętam przykre rzeczy ; D ale tego się trzeba nauczyć; jestem optymistka i licze na to, że mój nastepny facet będzie inny;np.zamiast puszczać mnie kantem to będzie miał schizofrenię ; ) zawsze to jakas odmiana; tak wogóle to mogłabym byc nawet z mężczyzną,który nie ma średniego wykształcenia, albo nie nalezy do atrakcyjnych,gdyby tylko był wobec mnie szczery i dobry dla mnie; forum powoduje, że zaczynam za dużo mówić ; / musze sie w końcu zamknąć,eh... dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.05, 16:56 No może i były, ale co z tego... Zawsze zaczyna się super, extra i wogóle. Za to później kończy się zupełnie inaczej i wtedy wogóle się nie liczy to co było kiedyś. Ja tak to odczuwam, a raczej odczułem na własnej skórze :/ Ja już na nic nie liczę :) Moja druga połowa mieszka pewnie gdzieś na wyspie pośrodku Atlantyku ;)) Cóż, zdarza się... :)) Mi nie przeszkadza jak ktoś dużo mówi. Byle z sensem ;)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 08:47 ale czy czegoś żałujesz?? bo ja niczego; tylko mam koszmary nocne, w których pojawia się mój ostatni były i nie mogę się tego pozbyć;normalnie co noc mnie nawiedza i chyba niedługo zwariuje jak tak dalej pójdzie;wytnę sobie ten kawałek mózgu, w którym on jeszcze jest ; P dobrze, że twoja druga połowa mieszka na środku atlantyku, a nie na ksiezycu, bo to by dopiero było,heh ; P a nawet gdyby,to pewnie masz jeszcze sporo czasu na zbudowanie promu kosmicznego ; ) chyba jeszcze trzemasz się na nogach co? ja mam takie zboczenie, że za dużo mówię;zwiększa mi się wraz z wiekiem, a poza tym moja praca jeszcze bardziej mnie skrzywia ; / heh,ale znam osoby gorsze ode mnie,które jakby tylko mogły to by zabiły kogoś za to, że nikt nie daje im dojśc do słowa ; ) i znowu za dużo piszę ; / chyba obetnę sobie palce pa,miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.05, 19:48 Paru rzeczy na pewno... Też miałem koszmary, na szczęście skończyły się szybko ;)) A mózg może Ci się jeszcze przydać więc po co wycinać ;P Prom kosmiczny? Nie, to nie dla mnie :)) Zresztą na razie dałem sobie spokój z kobietami ;) Może kiedyś znowu się odważę, ale nie w najbliższym czasie ;) Poza tym jestem już za stary na jakieś przelotne znajomości :)) A na nogach trzymam się mocno ;P Ja wolę osoby które mowią coś, nawet dużo, niż gdybym musiał prowadzić monolog ;) To nie jest wada a zaleta ;)) Heh, widzę, że byś sobie ciągle coś wycinała/obcinała ;P Pa, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 15:10 widzę, że też zauważyleś, że mam skłonności masochistyczne? ; ) lubię się nad sobą znęcać i dlatego potrafię siedzieć po 11h w pracy,chociaz nie trzymają mnie tam na siłę;i jak na razie praca jest dla mnie raczej przyjemnością, bo obowiązkiem może stać się dopiero za parę lat ; ( wtedy nie wiem jak to przeżyję... a z tym obcinaniem to to nie tak jak myślisz ; ) co to znaczy 'jestem już za stary na jakieś przelotne znajomości :)) A na nogach trzymam się mocno '?? to ile Ty masz lat staruszku?? ; P idę spać bo znowu miałam noc do tyłu... miłego czegoś (dnia,nocy do wyboru) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.05, 16:23 Lepiej nad sobą niż nad kimś ;) Moje max. w pracy to 10 godzin, ale musiałem wtedy odrabiać dzień w którym nie byłem w pracy. 3 razy ;) Więcej bym tam nie wytrzymał ;) Znałem osobę która musiała siedzieć w pracy po 16h dziennie. Ale do przyjemności to nie należało :/ Hmm... lat mam sporo, pewnie więcej od Ciebie ;P Moim zdaniem na przelotne znajomości mogą sobie pozwolić 15-latki a nie facet grubo po 20-tce ;)) "A na nogach trzymam się mocno" miało znaczyć, że nie bujam w obłokach i wiem gdzie moje miejsce ;) (w domu przed kompem ;P) Na nocki pracujesz, że zarywasz noce, czy tak imprezujesz? :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 18:18 ja choruję na bezsenność i kiedy nagle zbierze mnie na sen to próbuję to wykorzystać;niewazne czy to autobus, czy wykład na uczelni czy środek dnia ; ) w nocy zazwyczaj nie moge spać,więc idę do znajomych,albo do miasta,albo gdziekolwiek byleby nie leżec w łóżku i nie patrzeć się przez całą noc w sufit ; / to jest jak najstraszniejszy horror; musze chyba pójśc do psychologa... a Ty zamiast siedzieć przed komputerem to wyszedłbyś się przewietrzyć raz na jakiś czas bo takie siedzenie w domu źle działa na psychikę; można zwariować po jakimś czasie ; ) to strasznie straszne, że jesteś starszy ode mnie ; P ja za miesiąc kończę 22 ; ( bedzie koniec młodości w dowodzie, ale w głowie dalej będe miała nierówno; naprawdę musze iść,ale tym razem do psychiatry... PS.znasz jakąś ciekawa nocną prace bo ja bym chętnie się czymś zajeła; moge nawet jeździć taką maszyną do sprzątania kraweżników czy czegoś tam;tak wolno jedzie, że można iśc koło niej;zawsze fascynowały mnie takie duże maszyny ; ) moim marzeniem jest sprowadzanie kombajnów ziemniaczanych z ukrainy bosssz jakbym czytała dwa razy to co pisze to bym chyba się palnęła tym razem miłego wieczoru i nocy (tego już jestem pewna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.05, 20:06 No to fakt, bezsenna noc może dobić. Mnie to spotkało tylko kilka razy, a na następny dzień łaziłem na rzęsach. A jak już ktoś choruje na bezsenność, to naprawdę tylko współczuć :/ A znajomi nie są wkurzeni jak idziesz do nich w nocy? Czasami mi się zdarza wyjść. Można zwariować, ale mi to już nie grozi. Większym wariatem nie będę ;P Poza tym mam pracę gdzie komputer jest właściwie najważniejszy :( I tak przez 8 godzin... To grozi skrzywieniami w psychice :) Dla mnie straszne :P Za kilka miesięcy skończę 25 i już tylko liczyć lata do emerytury ;) No ale jeszcze się nie rozsypuję ;) PS: kombajnów? To na Ukrainie mają takie coś? :) Nie wiem, zawsze możesz wyrobić sobie prawko na autobusy i jeździć nocnymmi :) A co do maszyny to musiałabyś się zgłosić do WPO, może potrzebują ;) Skąd taka pewność? :) Pozdrawiam. Miłego wieczoru oraz snu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 09:16 ja myślałam, że masz conajmniej 70 lat Marcin,tak to przynajmniej zabrzmiało;strasznie to przeżywasz,przeciez męzczyzna w odróżnieniu od kobiety im starszy tym lepszy ; P czy coś takiego;to współczuję;już ćwierć wieku Tobie mija i tylko można siąść i płakać ; P wiesz, że w wieku 25 lat najwięcej ludzi popełnia samobójstwa?? tzn.tak mówią statystyki,ale one czasem kłamią, więc trzymaj się mozno ; ) nikt nie jest wkurzony jak kogoś odwiedzam ; D bo kto mógłby się zdenerwować na mnie?? nie znam takiej osoby,heh;tzn.znam,ale tam to ja nie chodzę; ja dosyć czesto zmieniam miejsce pobytu więc nawet nikt nie jest w stanie sie do mnie przywyczaić na dłuższą metę; ciekawe czy we wrocławiu jest jakaś grupa wsparcia dla ludzi chorujących na bezsenność ; / poza tym nie mam czasu na sen; ale powinienes spróbować tak przez parę dni nie spac i nic nie jeść a poczujesz się jakbyś żył w innym wymiarze i oszczędziłbys na alkoholu, albo na czymś innym; nie wiem też czy kombajny sprowadza się z ukrainy,ale bardziej prawdopodobne, że z niemiec; odkąd zaczęłam chodzić na wykłady o społecznościach lokalnych nauczyłam się wiele o maszynach rolniczych ; D potem jeszcze kodowałam wywiady mojego jednego profesora to już wogóle wiem wszystko o silosach zbożowych na przykład;ciekawe,ciekawe... ja chyba zatrudnię się w jakiejś fabryce koszionych ogórków,bo pewnie tez je robią w nocy prawda ?? PS.ciekawe czy tak pan smieciarz po całym dniu pracy tez wyrzuca smieci z własnego domu??? idę się ksztłacić,pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.05, 17:43 Nie przeżywam, po prostu nie biorę poważnie swojego wieku. Żartuję sobie z tego. Czy mam 25, czy będę miał 70 to będzie dla mnie bez różnicy. Ważne jest to, jak się z tym czuję :) A jak na razie jest super ;) Ciekawe, jak Ty będzie mówić za 3 lata :P Może coś w tym jest, ale mnie to nie dotyczy. Nie mam takiego doła żeby od razu się wieszać, albo skakać z mostu Grunwaldzkiego (a codziennie tamtędy przechodzę). Poza tym, w życiu bym tego nie zrobił, bo to głupota :) Ja myślałem, że kobiety są jak wino ;P Muszę się dokształcić :/ Nie znam Cie na tyle, żeby stwierdzić kto może się na Ciebie denerwować ;) Jeśli mówisz, że nie, to zostaje mi tylko wierzyć na słowo :) A co znaczy "czesto zmieniam miejsce pobytu"? Zmieniasz mieszkania, czy od razu przeprowadzka z miasta do miasta? :) Nie wiem czy jest. Możliwe, że tak, w końcu dużo ludzi na to cierpi. Nie wiem czy mi by to pomogło, szczególnie jakbym musiał na 8 lecieć do roboty ;) Nie piję, nie palę, więc w nocy zostaje mi tylko spanie ;) Jeść to raczej muszę bo bedę wyglądał jak szkielet, a tak zachowuję chociaż minimalną linię, jak na faceta ;) A ja nic nie wiem o maszynach rolniczych. O silosach wiem tylko tyle, że trzyma się tam m.in. zboże :) Za to dużo wiem o komputerach, drukarkach, tonerach i kartridżach ;P Nie ma jak praca w serwisie ;) Kiszonych ogórków raczej nie robi się w nocy... Chyba, że nocna zmiana w jakieś fabryce :) PS: hmm... wydaje mi się, że robi to za niego żona albo dzieci :) A jak nie ma żony ani dzieci to pewnie koledzy podjeżdżają śmieciarką i od razu ma gdzie wyrzucić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 18:24 mi juz w wieku 20 lat mówili, że jestem stara więc zbytnio sie tym nie przejmuje; poza tym i tak jak zwykle przez nastepne pół roku będe wszystkim mówiła, że mam 21 lat,bo zapomne na smierć że mam 22 ; ) nigdy z tego nie wyrastam; nie mam pojęcia,czy starsza kobieta jest lepsza od młodej bo nie mam możliwości, żebyt to stwierdzić ; ) poza tym zbytnio mnie to na razie nie interesuje;podobnie jest z tym co bedzie jutro,czy za tydzień, za miesiąc ; pewnie jak mi stuknie 30 to zacznę myślec bardziej powaznie o swojej przyszłości, o ile dożyję... bo wypadki chodza po ludziach ; ) 'często zmieniam miejsce pobytu' to nie to samo co przeprowadzam się, bo ciagle mieszkam na kozanowie; chodzi o to, że moich znajomych jest sporo, więc moge się przemieszczać po wrocławiu bez problemu i wszędzie znajdę miejsce; na razie jeszcze nie kończy im się cierpliwośc; pewne miejsce zaczęłam omijac jednak szerokim łukiem, kiedy zaczęłam coś podejrzewać ; ] co to jest minimalna linia jak na faceta??? PS.ja też wiem mało o maszynach rolniczych,a jeszcze mniej o komputerach (tzn.wiem jak je skutecznie psuć) ale ohydnie pada... ; / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.05, 20:17 Tak chyba mówią każdej, przynajmniej tak mi się wydaje ;) Aha, no to teraz rozumiem co miałaś na myśli :) Myślałem że piszesz o przeprowadzkach ;/ Hmm, jakoś nie chciałbym mieszkać na Kozanowie. Wolę stare budownictwo. Minimalna linia to taka, w której na widok takiego faceta nikt nie woła "o boże" ;P Dla kobiet to taka, żeby przy wzroście 170 cm ważyć max. 40 kg ;) PS: psuć komputery to każdy umie, ale trzeba je też naprawić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 08:10 to Ty myslisz, że kobiety mają małe wymagania co do mężczyzn??? pewnie ciagle uważasz, że facet powinien być brzydszy tylko od diabła ; P ehe,czasy sie zmieniaja i kobiety tez moga mieć wymagania; poza tym to rzecz względna z tym, ' o boże'; bo ja moge krzyknąć 'o boże' a moja koleżanka powie że jej się podoba; ja jeszcze moge powiedzieć 'o boże jaki mały' bo czuję się źle przy niskim meżczyźnie ; ) ale 175cm samo mówi za siebie; żeby założyć jeszce buty na obcase, to facet powinien być tak z 10-15cm wyższy; wtedy czuje się komfortowo;heh,dobre a z tymi 40kg przy 170cm to trochę przesadziłeś Marcinku, bo to jest taka kobieta z anoreksją,hehe; ale rozumie, bo pewnie nie wiesz, że dwie kobiety moga wazyć po 40kg i po 60kg a wyglądac tak samo przy tym samym wzroście ; ) oglądaj dokładnie co Ciebie otacza;radze PS.a ja juz nie potrafię ich naprawić; w ciagu 3mc zepsułam 3 klawiatury, 2 myszki i coś spaliłam ; ) ale naprawić już nie potrafiłam idę do pracy ; / wolę kozanów,kozanów forever, kozanów sweet home.... ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.05, 12:54 Nie, Ja myślę, że kobiety mają za duże wymagania. Taki "książe z bajki" ;) Przyznaję jednak, że takich jest coraz mniej, ale się zdażają. No i wydaje mi się, że rzadko ktoś spotyka tego idealnego :) Może żyję jeszcze w innej epoce, ale mam takie wrażenie. Nie poradzę nic na to, że patrzę z punktu widzenia faceta ;) A punkt widzenia faceta trochę różni się od punktu widzenia kobiety :) Spotkałem niewiele, którym bym się spodobał z wyglądu. Rzecz gustu ;) No to jesteś ciut wyższa ode mnie ;P Ja za to czuję się mało komfortowo przy kobiecie za dużo wyższej ;) Ale załapałem się na wpis w dowodzie "wysoki", co mój kolega wyższy ode mnie o głowę skwitował słowem którego nie przytoczę ;P Podałem taki przykład z życia. Do liceum chodziła taka jedna co ubolewała, że waży powyżej 40 kg, a mierzyła właśnie 170 cm :) Na anorektyczkę nie wyglądała. Może ubierała dużo ciuchów na siebie i tak się kamuflowała ;) PS: 3 klawiatury, 2 myszki w 3 miesiące??? To co Ty rzucasz nimi po ścianach?? :) Miłej pracy :) Lokalny patriotyzm ;P Ja zostanę przy swojej dzielnicy (najgorszej we Wrocku zresztą) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 17:21 kazdemu mężczyźnie wydaje się, że kobiety mają za duże wymagania i żadnemu się tego nie wytłumaczy ; / kompletna beznadzieja,męzczyźni mają takie stereotypy już przez matki wpojone, ze wszystkie kobiety sa złe,chca ich wykorzystać, okraśc,a jak nie okraść to zgwałcić ; ) czy cos takiego to bzdura z tym księciem z bajki;czy jesli ja lubię facetów wyższych ode mnie to on już jest takim księciem??? nieprawda!!! wogóle nie ma takich panów ; P a jak są to muszą byc holernie nudni... bosssz, każdemu co innego się podoba prawda?? źle się przyjżałes swojej koleżance z liceum, bo albo wazyla więcej,albo miała mniej niż 170cm; ja znam taki co przy wzroście 165cm ważą 55kg i wyglądają jak anorektyczki;kwestia mięśni i rozmieszczenia tkanki tłuszczowej ; D myszki i klawiatury mi spadają;odkąd kupiłam sobie myszkę na kabelku to mi juz nie ucieka ; P miłej nocki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.05, 20:37 Nie unoś się tak :) Nie mówiłem, że wszystkie. No i napisałem, ze to się zmienia. Może dlatego się tak wydaje, ponieważ faceci nie potrafią sobie poradzić z tymi wymaganiami? Wyższy facet to raczej nie książe z bajki, bo takich jest dużo ;) Książe z bajki to taki który nie istnieje :) Kobiety są złe ;P Co do innych 'zarzutów' to nie wiem bo jakoś się nie znalazłem w takiej sytuacji, całe szczęście :) Prawda, jakby każdemu się podobało jedno to by było nudno :) Dobrze się nie mogłem przyjrzeć bo chodziła ubrana ;P Ale tak jak powiedziałaś: to kwestia budowy ciała :) A nie prościej było kupić sobie większe biurko? :D Miłej nocki i dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 23:26 nie rozumiem dlaczego wszyscy twierdzą, że zawsze się unoszę, denerwują bądź wkurzam; a to tak nie jest; źle zinterpretowałes co mówię, ale z resztą nieważne; jakoś dzisiaj mi wszystko jedno ; / mężczyźni sa strasznie zabiedzeni i bojaźliwi w stosunku do kobiet w dzisiejszych czasach;jak widza, że kobieta jest ładna, albo jest na wysokim stanowisku, albo ma kasy jak lodu bądź coś w tym stylu to od razu się wycofują bo uważają, że nie mają szans; a to jest przykre ; ( dlaczego kobiety sa złe??? ja usłyszałam taka opinie miesiąc temu i się troche zdziwiłam;ale to raczej chodziło o te złe kobiety, które od razy wskakują facetom do łóżka; wiem, że znowu zmieniam temat,ale to takie zobczenie, że mówię o wszystkim na raz ; ) nie jestem w stanie się tego pozbyć... ja nie chcę księcia z bajki; chociaz pewnie już wszyscy na tym forum tak myślą ; / przeczytałam swoje pierwsze teksty i doszłam o wniosku, że mają prawo tak myslec, bo świetnie po prostu opisałam idealnego faceta;hehe,ale nie byłam wtedy w stanie logicznie myśleć ; P jedno drugie wyklucza mam mega wielkie biurko,ale wszystko mi wypada z reki, teraz się cieszę jak zawiśnie na kabelku ; ) musimy zmienić to forum na coś innego bo ciagle je zamykają ; / mam chyba jakies zwidy... idę spać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.05, 12:31 Wybacz, nie to miałem na myśli. Tak jest przeważnie gdy dyskutuje się przez internet. Nie widać emocji, reakcji rozmówcy i można wtedy źle zinterpretować nawet najprostsze zdanie. :) Może nie tyle wycofują się bo nie mają szans, tylko dlatego, że nie chcą aby kobieta była górą? Mi jest wszystko jedno. Jeśli przyszła żona ma zarabiać nawet 5x więcej ode mnie, być dyrektorem banku czy coś w tym stylu - to dobrze. Byleby nie szkodziło to związkowi :) O właśnie o takie kobiety chodziło :) Inaczej by było tylko unikanie siebie nawzajem ;) No właśnie, opisałaś Twoim zdaniem idealnego faceta, ale to się można zmienić :) Nigdy nie miałem swojego wyobrażenia idealnej kobiety, bo chyba i tak jej bym nie znalazł. Lepiej znaleźć nie-ideał niż później żałować ;) To może zamiast trzymać w ręce powinnaś jednak trzymać to na biurku ;P Nie spadałoby... :) Możemy zmienić. Coś proponujesz? miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 16:45 najpierw proponuję opóścić to forum,gdzie wszyscy uważają mnie już za: -niewyżyta seksualnie nimfomankę -chora psychicznie i niezrównoważoną studentkę -nawiną i egoistyczną (coś tam) ; ) jeśli możesz to podaj mi @,albo nr gg,bo juz mnie cholera bierze przez tych ludzi; albo napisz na mój nastepnym razem decadent@o2.pl ale nieważne,wiesz, że jakieś 25% w całej komunikacji między ludzkiej stanowia słowa, a 75% to już komunikacja pozawerbalna??? dlatego nie potrafię dogadać się z ludzmi przez neta,aeni za pośrednictwem jakiejkolwiek elektronicznej drogi ; / wogóle nie mogę się z ludźmi ogadać, nawet w rzeczywistości ostatnio ; ( moja babcia mi ostatnio powiedziała, że zostanę stara panną,bo nie chce mi sie (zważ na to,nie chce mi się nie równa sie nie potrafię) gotować ; D zawsze chciałam to od kogoś usłyszeć;ta kobieta zawsze mnie pozytywnie nastraja... żaden facet nie chce, żeby kobieta była góra, ale często własnie zdażają się takie panie, któe mają bardzo wygórowane ambicje, są samodzielne i samowystarczalne i to mężczyzn przeraża; że nie bmaja nad nimi kontroli; ) taa ja powiem Ci prawdę, i ten mój typ idealny, był komplentym przeciwieństwem mojego byłego ; ) teraz to zrozumiałam bo mnie oświeciło ale ten mój kopis wogóle nie trzyma się kupy;eheh pieniadze zawsze szkodzą związkowi... chyba się przewietrzę,tzn.idę potopić kaczki na odrze papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.05, 21:27 > najpierw proponuję opóścić to forum,gdzie wszyscy uważają mnie już za: > -niewyżyta seksualnie nimfomankę > -chora psychicznie i niezrównoważoną studentkę > -nawiną i egoistyczną (coś tam) > ; ) > jeśli możesz to podaj mi @,albo nr gg,bo juz mnie cholera bierze przez tych > ludzi(...) Hmm... po tym zastanawiam się czy to zrobić ;) No i jeszcze to topienie kaczek ;) Sadystka ;P Odpowiedz Link Zgłoś
malysmutek Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł 09.04.05, 12:34 moze sie umowcie. co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 17:22 to nie twoja sprawa i nie twój watek mały ; P poza tym to nie biuro matrymonialne,heh Odpowiedz Link Zgłoś
malysmutek Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł 10.04.05, 12:38 chcialam pomoc, hehe a co do biura matrymonialnego to mam watpliwosci:P powodzenia w polowaniu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: 80.51.194.* 06.04.05, 22:22 Tak dużo tutaj odpowiedzi, ale właściwie żadnej konkretnej oprócz sugestii cmentarza. Lubię historyjki rodem z cmentarza, ale wolę jak u faceta krew jeszcze krąży. Może się zdecyduj, orzeł czy sokół. Z doświadzczenia wiem, że niestety niektóre cechy u facetów się nie kumulują. Współczuję tobie, bo to syzyfowa praca. Sama szukam faceta z seksowną inteligencją, nie musi być sokołem. Życzę tobie szczęścia. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amos Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.05, 11:20 > ja patrze przychylnie na każdego pana,który nie patrzy mi się na tyłek i ma coś > do powiedzenia;rzeczywiście jakas dziwna jestem... ; / A co z panami, ktorzy maja cos do powiedzenia i zerkaja na ... hmm wole inne okreslenie ;) Czyz nie po to, drogie panie, stroicie sie, zeby podkreslic to i owo? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 12:36 jesli pan,który uważa się za osobę, która ma wiele do powiedzenia patrzy mi się tam gdzie nie powinien, to zwykle zbyt wiele do powiedzenia nie ma ; ] a stroimy się po to, żeby wyglądać atrakcyjnie nie tylko dla was,ale też, i chyba przede wszystkim, dla siebie; nie ubieram krótkiej spódniczki i dużego dekoltu, żeby paru panów miało radochę ; / chociaz pewnie oni tak myślą... już dawno się przywyczaiłam,że prawie żaden facet nie patrzy mi się prosto w oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amos Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.05, 13:47 Ciekawe skad wiedzialem, ze bedzie taka odpowiedz :) Juz kiedys slyszalem taka teorie, ze to dla siebie ;) No i ja nie napisalem, ze taki pan patrzy sie tam, gdzie nie trzeba, tylko, ze zerka w te strone - a to moim skromnym zdaniem zasadnicza roznica. A poza tym pan, ktory ma cos do powiedzenia, bedzie to robil tak, zebys Ty tego nie widziala. Natomiast powinnas zauwazyc wtedy jego glebokie spojzenie prosto w oczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.wns.uni.wroc.pl 23.03.05, 10:22 no to skoro już słyszałes taką opinię to może to prawda? nie wiem co jest gorsze,zerkanie i udawanie, że nic się nie dzieje czy patrzenie nie tam gdzie trzeba ; ] nie wiedziałam, że męzczyźni sa tacy przebiegli... ; P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amos Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.05, 13:59 Ale ja nie mowilem, ze to nie jest prawda ;) oczywiscie, ze zerkanie jest lepsze i nie do unikniecia - kazdy kto mowi, ze tego nie robi prawdopodobnie sciemnia, ale lepsze to niz bezczelne gapienie sie :) tak, mezczyzni potrafia byc przebiegli, ale chyba jeszcze musza sie wiele nauczyc od niedosciglych wzorow... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 17:11 jesli mówiąc 'niedościgłe wzory' masz na myśli kobiety to się mylisz kochanie ; ] i to bardzo właśnie się dziś dowiedziałam,jak to mój znajomy wciela fantazje w życie i aż mi włosy stanęły deba; ostatanio mam tak stresujące życie, że chyba dostanę zawału ; / to raczej kobiety powinny się nauczyć od mężczyzn jak wszystko równo olewać, niczym sie nie przejmować i mówić sobie co dzień rano 'jaka ja jestem fajna; ] PS.wiesz co, dochodze do wniosku, że chyba wolalabym,żeby facet się beszczelnie gapił niż udawał, że tego nie robi; ja wolę najstraszniejszą prawde od najsłodszego kłamstwa ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amos Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.05, 08:50 wszystko ladnie, pieknie, ale co ma wcielanie fantazji w zycie do przebieglosci, kochana ;) sama napisalas, ze olewctwo i lekkodusznosc to domena facetow, wiec gdzie ta wrodzona przebieglosc? a codzienne wmawianie sobie wdzieku przed lusterkiem to raczej narcyzm (szczegolnie w przypadku facetow), ale na pewno nie przebieglosc. no ale to bylo tak na marginesie, bo tak naprawde rozmowa o tym kto jest bardziej przebiegly rowna sie wmawianiu sobie wyzszosci jednych swiat (to nawet tak a'propos zblizajacych sie) nad drugimi :) ps. dzieki za wskazowke, ale czy to naprawde az taka straszna prawda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 09:30 wiem, że piszę niejasno, a to co pisze nabiera większego znaczenia jedynie dla mnie, ale powinieneś to zrozumieć; przebiegłość łączy się tak z wcielaniem fantazji w życie, że zwykle znajduje się osoba trzecia, która jest najbardziej poszkodowana ; ] sądzę, że dalej jest to zbyt skomplikowane ; / przebiegłośc mężczyzn polega na ukrywaniu tego, co im może zaszkodzić, na pokazywaniu się tylko od najlepszej strony, a jak ma się juz kogoś dosyć, to obrzydza się komuś samego siebie; to jest niezła strategia, nie powiem; ] sama bym chciała się tego nauczyć... PS.czasem taka straszna prawda,bywa przyjmowana ze spokojem, a czasem ze wściekłością; i nie mówmi tylko o gapieniu się... miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amos Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.05, 12:17 ukrywanie tego, co moze zaszkodzic, moim zdaniem, nie jest zwiazane z plcia a raczej z instynktem samozachowawczym kazdego czlowieka. natomiast proba zniechecenia kogos do siebie poprzez obrzydzanie samego siebie dla mnie jest conajmniej dziwna i nie moge jej zrozumiec. moze to slowo "obrzydzanie" biore zbyt doslownie i dlatego mam jakies dziwne skojarzenia, ale to chyba nie jest najlepszy sposob na pozbycie sie kogos :) co do brutalnej prawdy, tak ogolnie, to jest ona lepsza tylko w przypadku, gdy zostanie wyjawiona na samym poczatku (czyli zaraz po jej poznaniu) a nie po pewnym, a jeszcze gorzej - po dlugim czasie rowniez milego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 16:32 >moze to slowo "obrzydzanie" biore > zbyt doslownie i dlatego mam jakies dziwne skojarzenia, ale to chyba nie jest > najlepszy sposob na pozbycie sie kogos :) ciekawe jakie masz z tym słowem skojarzenia;powiem, że im obrzydliwsze tym lepiej trafiasz w sedno ; ] to jest bardzo skuteczny sposób na pozbycie się kogoś;np.mezczyzna mówi swojej kobiecie, że to, że sypia z jakimiś dziewczynami to to jest normalne; to przeciez tylko wkładanie i wyjmowanie;a natury nie da się oszukać ; ] (ciekawe czy o tym pomyślałeś) > co do brutalnej prawdy, tak ogolnie, to jest ona lepsza tylko w przypadku, gdy > zostanie wyjawiona na samym poczatku (czyli zaraz po jej poznaniu) a nie po > pewnym, a jeszcze gorzej - po dlugim czasie ciekawe czy to wprowadzasz w zycie,czy tylko tam mówisz; znałam takiego jednego pana, który po 6 miesiącach się obudził i powiedział, że juz od samego początku wiedział, że jest ze mną coś nie tak,ale nie powiedział mi wtedy tego, bo się bał ; ] pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amos Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.05, 12:33 > to to jest normalne; to przeciez tylko wkładanie i wyjmowanie;a natury nie da > się oszukać ; ] (ciekawe czy o tym pomyślałeś) na pewno nie pomyslalem o tym, ale to fakt - w ten sposob mozna sie bardzo latwo do kogos zniechecic, ba - znienawidziec! > pana, który po 6 miesiącach się obudził i powiedział, że juz od samego początku ja bym wolal dowiedziec sie po 6 miesiacach niz po 5 latach. Wesolych Swiat! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 18:42 wiesz co?? masz świętą rację z tym, że 6mc to w porównaniu z paroma latami pikuś;jacy to mężczyźni potrafia byc nieraz błyskotliwi... ; ] pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amos Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.05, 12:02 nie tylko błyskotliwi, ale rowniez doswiadczeni. za to niektore kobiety okazuja sie nieraz zloscliwe... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 15:50 ja nie jestem złośliwa nieraz,ale zawsze ; ] za to mężczyźni sa błyskotliwi nie zawsze, ale nieraz ; P oj dobra,dobra; nie ma co się kłócić,jesteście wogóle genialni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amos Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.05, 11:34 zapomnialas dodac, ze oprocz tego sa przystojni i pelni uroku... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 11:17 o tak, kazdy mężczyzna jest pełen uroku ; ) a potem 3/4 z nich okazuje się, że wcale tego uroku nie mieli ; P tylko ja sobie coś wmówiłam; w kazdym bądź razie, każdy facet jest ciekawy, na swój własny sposób ; ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amos Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.05, 10:23 na swoj sposob, to kazdy jest ciekawy, ale nie kazdy potrafi to dostrzec. co do uroku, to juz nie jestem taki pewny, czy kazdy go ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greeb0 Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 21:24 Witam Do powiedzenia na jaki temat...? Bo ja chcialbym cos powiedziec ale nie wiem od czego zaczac;) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 22:31 skoro chcesz mówić to mów;możesz opowiedzieć nam Greeb0 o najwiekszej żenadzie swojego życia; ja bardzo chętnie posłucham ; ] albo na temat dowolny,kazdy temat jest dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greeb0 Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 00:19 Witam Hmmm... Akurat zwrocilem uwage na stwierdzenie "majacy cos ciekawego do powiedzenia" bo coraz czesciej oznacza to wedlug mojej opinii "siadz sobie tu przede mna i mow cos zabawnego tak, zebym czula sie zabawiana". To jest wedlug mnie troche roszczeniowe podejscie do dyskusji. W wielu sytuacjach oznacza to swoiste bicie piany i gadanie glupot, i generalnie implikuje buraczane zachowania. Ale moze sie myle i nie jestem miarodajny;) A w kwesti mojej najwiekszej zenady w zyciu? Mam wrazenie, ze powyzszy tekst. Ale tak nie stwierdze bo zawiera duzo trudnych slow ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 07:21 Greeb,wszyscy jesteśmy egoistami i dlatego wiekszośc naszego społeczeństwa jest biorcami, a nie dawcami; ] ale pomijając to,ja nie oczekuję po męzczyźnie, że będzie siedział przede mną i zachowywał się jak pajac;zupełnie inaczej zinterpretowałeś to co ja chciałam przekazać; nawet przez myśl mi nie przeszło, że to zdanie, może mieć inne znaczenie niż te, o którym ja myślałam; ale nic juz nie będe tłumaczyć,bo nie chce mi się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.tele2.pl 07.04.05, 22:08 oni sie chowaja bo sie boja pieknych kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.05, 23:16 na Politechnice! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 17:41 ja zaznaczam rejony n apolitechnice, które powinnam unikać; wśród nich znalazła się: -elektronika -elektryka -budownictwo jesli masz coś z tym wspólnego to na pewno nigdy się nie spotkamy ; / a jesli nie, to muszę znowu utwierdzić się w przekonaniu, że chłopcy z polibudy sa fajni, bo po ostatnim wielce się rozczarowałam... Odpowiedz Link Zgłoś
gnago Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł 28.03.05, 21:13 Gdzie kobiety prawdziwe, zdecydowane ...... , uśmiech jako przynęta to ciut mało. Kończy się tak: osiołkowi w żłoby dano..... . A później te próby morderstwa wzrokiem. Urodzony 14 lutego ps. Każdy prawdziwy mężczyzna to haremista , ale jam monogamista i chcę grać uczciwie. Osiołek to mądre zwierzę i zgrabne a jak rwie klacze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojz Re: Nie zaczynaj! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.03.05, 21:17 Dyskusja może przekształcić się w dysputę o cień osła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Nie zaczynaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 10:02 jak mężczyzna już zaczął to nie ma innego wyjścia jak skończyć;w innym wypadku,co by o nim mówiono...??? ; ] pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 09:58 dziwne kobiety w życiu poznałeś; szczerze współczuję bo potem mozna mieć traumę przez całe życie; podobnie ja bym musiała stwierdzić, że nie ma meżczyzn doskonałych;ale tak nie mówię tylko dalej szukam... ; ] pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
manini wszystko już było 29.03.05, 17:20 Boże ,Boże jak Co roku na wiosnne przekomarzanki radosne O dupie Maryni, co ją widać jak się schyli. I nęci i kusi. I przylezie chłopina Bo mężczyzna prawdziwy być musi jak sie panna wypina Ps.Prawdziwy mężczyzna nie musi nic udowadniać ,po prostu jest Zdecydowane to znajdziesz młodzieńcze w agencji,troche polotu,zadziałaj wystarczy że jesteś,jak sie usmiecha to jest dobrze ,to przyczułek ona reszte już zrobi tylko jej nie przeszkadzaj cytat z hellera ''jak babka chce , zrobi to na kapslu od butelki a jak nie to na całym świecie nie będzie odpowiedniego miejsca''tylko się zadużo nie wymądrzaj,zatańcz,uśmiechaj się NATURALNIE . zresztą to one decydują a ty tylko obserwuj chętne i tam uderzaj.skuteczność 95%WIOSNA DO BOJU MŁODZIEŻY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:49 na cmentarzach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 11:18 w takim razie chyba kupię gromnice i wybiorę się na jakiś cmentarz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny facet Dziewczyno ja widzę że ty pragniesz seksu! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 31.03.05, 18:30 Dziewczyno ja widzę że ty pragniesz seksu! I bardzo dobrze, bo wiadomo że nic tak nie wpływa na dobre samopoczucie jak ostry nieskrępowany seks! Poprawia nastrój, przyśpiesza krążenie, dotlenia organizm co powoduje duże zużycie kalorii oraz wpływa dobrze na skórę. Naukowcy udowodnili że niewyżyty człowiek ciągle myślący o seksie jest mniej wydajny w pracy dlatego każdemu pracodawcy powinno zależeć na tym aby jego pracownicy przed rozpoczęciem dnia zaszaleli sobie w nieskrępowanych biurowych harcach! Wszystko wtedy będzie piękne, szalone i spontaniczne, więc zachęcam was panowie i panie! Zabierajmy się za siebie i do dzieła! Będzie to z korzyścią dla nas wszystkich jak i dla rozwoju naszego pięknego Wrocławia! Tylko na litość Boską nie bądź taka wybredna jeśli chodzi o facetów! Chociaż mnie to nie dotyczy bo ja pasuję do Twojego opisu ale daj szansę innym i oddaj się miłosnym uniesieniom z mniej atrakcyjnymi facetami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Dziewczyno ja widzę że ty pragniesz seksu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 20:04 czy to jest jakaś propozycja ??? hmmm ; ) skąd wiesz, że odpowiadałbyś mi skoro pisałam tak ogólnie, że pod mój opis pewnie mozna byłoby zaliczyc nawet krowę? czy według ciebie mój opis meżczyzn jest zbyt wymagający??? heh,są pewne rzeczy,które mają znaczenie i to duże; podobnie jak dla ciebie dziewczyna pewnie powinna być atrakcyjna,zgrabna, ładna, mądra itp (co tam chcesz) tak dla mnie facet powinien posiadac pewne cechy,które sprawią, że od razu zwróce na niego uwagę;oczywiście nie wykluczam, że może mnie pociagać zupełnie inny typ ; ] trudno sprecyzować dokładnie co ma się na myśli na forum bo nigdy nie bedzie to do końca zgodne z rzeczywistością;tak samo ja moge powiedzieć, że dla ciebie liczy się tylko, żeby wsadzić i wyjąć i zaliczyć kolejną panienkę;ale czy to prawda?? ty sam wiesz najlepiej jeszcze nie chodze z wywieszonym jęzorem na widok jakiegokolwiek faceta więc jest ok; świetnie sobie radzę w tych sprawach więc nie musisz się o mnie niepokoić ; ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) wow, niezle Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 17:23 Czesc Kala. Mam wrazenie, ze mowisz o mnie, a moze tylko to sobie wmawiam, to sie nie liczy. Najwazniejsze, ze swoimi odpowiedziemi i postami poprawilas mi humor w ten iscie zje**ny dzien. Pozdro 6000... jak wyrosne jeszcze z 5 cm to na pewno sie odezwe:] P.S. jako prawdziwy mezczyzna w piatkowy wieczor siedze w ksiazkach:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 22:21 zawsze do usług ; )ja mam dziś dobry dzień, dobry dzień jest wtedy kiedy wiem, że jak zasnę to nie obudzę się przed 10; bo choruję na bezsenność ; / nie rośnij bo to nie ma sensu; mali mężczyźni tez sa fajni; taki wołodyjowski... PS.nie powinienes siedzieć w ksiązkach o tej porze, mnie już nie ma w mieście, więc wyluzuj i się przewietrz ; ) miłej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...tacy,orły,sokoł Są. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 20:22 Tak. Chowają się; pojawiają się wszędzie, ale undercover i incognito, bo ogromnie trudno jest być takim mężczyzną oficjalnie. Faceci wpadają w panikę i robią się agresywni, a kobiety nie są w stanie powiedzieć niczego mądrego (pewnych rzeczy nie da się "dowyglądać"):) P.S.Znasz Andiamo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Są. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 08:50 ja już znalazłam paru takich i ciagle znajduję, normalnie na każdym kroku wpadają ci pod nogi ; ) to zależy tez gdzie patrzysz; bo ja nie wiem jak ty interpretujesz te orły i sokoły??? PS.kto to Andiamo, albo co to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...tacy,orły,sokoł Re: Są. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 13:22 Jak ciągle znajdujesz to wątek chyba się zdezaktualizował... a jak wpadają Ci pod nogi to chyba martwi, którzy spadli z wyżyn sokolich lotów:) Jeżeli chodziłaś do Manany to z pewnością się znamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Są. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 00:17 są żywi i mają się dobrze; dobrze ich pielęgnuję ; ) a w manianie to chyba się nie widzieliśmy, bo raczej mało prawdopodobne żebyś mnie znał; ja ciebie nie znam na bank ; / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...tacy,orły,sokoł Re: Są. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 22:28 Zabawne. Rzeczywiście mogę Cię nie kojarzyć, ale z pewnego powodu wiem, że Ty mnie mnie tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Są. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 15:08 oświeć mnie proszę dlaczego niby mam ciebie znać,hmmm to ciekawe ; ) ja kojarzę z panów tylko barmana, który mnie nie zauważa i szatniarzy z którymi zawsze się kłócę ; / wyczówam kolejną intrygę... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...tacy,orły,sokoł Re: Są. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 20:51 Intryga raczej nie... tymbardziej, że nie będe się nad tym juz rozwodzić... no chyba, że Cię "kręci" intryganctwo....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Są. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 08:19 nie kręci; ale dalej chcę wiedzieć skąd Ciebie mam znać!!! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...tacy,orły,sokoł Re: Są. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 12:17 Czyli jednak kręci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Są. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 17:09 tak,niech Ci będzie; strasznie mnie to kręci wogóle juz nie mogę wytrzymać ; ) teraz dobrze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...tacy,orły,soko Re: Są. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 15:03 Duzo lepiej:) Wiec gdzie sie bawimy w natepny likend? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Są. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 16:33 nie wiem gdzie ty się bawisz,ale ja w piatek w maximum,a w sobote w gafie ; ) heh moje znajome maja urodzinki ; ] juz się boję na samą myśl co mnie czeka.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puciek Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 22:01 Żałosna ta Twoja gadka ogólnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.e-wroc.com 06.04.05, 23:24 Brzmi to tak: Wiem ze sie nie znamy ale ja Cie znam choc nigdy Cie nie spotkalem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 09:19 znasz tego pana czy mnie znasz?? jesli mnie to pewnie prawdopodobne, bo jestem bardzo przewidywalna i nudna i każdy może powiedzieć, że mnie zna całe wieki zaraz po pierwszej rozmowie;nawet nikt mnie nie musi zobaczyc; taka jestem... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 09:20 ogólnie to ty jestes żałosny bo zamiast napisac własny post i go pielęgnować to krytykujesz innych; łatwo jest kogoś oceniać, a trudniej coś samemu stworzyć; taka prawda; kup sobie ciągnik pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.e-wroc.com 07.04.05, 11:06 Czarny?? Krytykuje bo jest to wpis ... zaden. That's all ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 15:05 pogubiłam się i chyba nie potrafię obsługiwać mojego kompa ; / może być czarny, a nawet rózowy ; ) pozdrawiam wszystkich Marcinów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skep Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 13:38 Nie pamietam juz dokładnie czego szukalem na forum... jakiejs informacji o uroczystościach zwiazanych ze śmiercią Papieża... Zerknąłem na tą dyskusję ze względu na pytanie o mężczyzn w Twoim pytaniu Kalu, i... przeczytalem wszystkie posty. Dlaczego? Może dlatego iż jest tu mowa o wielu kwestiach o ktorych i ja sobie często zadaje pytanie. Miło poczytać posty osób, które są mądre (na swój sposób mądrzejsze od mnie) [mądre tzn. "wiedzą o tym co jest oraz o tym, co być powinno (co warte tego, aby zaistniało)"]. A taką wydajesz się być Ty Kalu oraz jeszcze jeden lub dwoch chlopakow. Ja lubie i chce się uczyć od innych. Dlatego dziękuje za ten wątek. Pozdrawiam serdecznie wszystkich którzy sie tu wypowiadali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 13:43 Dupoliz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skep Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 14:37 Normalnie nie wchodze na zadne fora, i nie zabieram tam glosu. W sumie ilosc moich postow na forum mozna by policzyc na palcach dwoch rak. Dyskusje na GG mi pokazaly ze nie wszystko da sie przekazac droga elektroniczna i w slowach. Dzis gdy zabralem glos i powiedzialem to co czuje (powiedzialem prawde!) to posadza sie mnie od dupolizow. Nie cierpie lizusow i chyba dlatego mnie to dotknelo. Zycze Ci Kalu abys znalazla mezczyzne, prawdziwego takiego orla, sokola z ktorym bedziesz szczesliwa. Bo o to Ci chodzi, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 15:03 dzieki,dzieki skep ; ) łatwiej jest kogoś krytykowac niż powiedzieć coś miłego,więc jeszcze raz miło mi,heh pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skep Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 15:07 Zyje w chorym swiecie w ktorym mowienie o kims lub o czyms dobrze jest podejrzane, i w domysle: musza sie kryc za tym nieczyste intencje. Gdy mowie o kims lub o czyms zle, to pewnie mowie prawde. Niestety to co złe wyplywa na powierzchnie i czesto tylko to widac. Tan tydzien jest dla mnie jednak dowodem ze nie do konca tak jest. Zwroc uwage Kalu ze Ty tez rozpoczelas ta dyskusje nie dlatego ze jestes szczesliwa, tylko dlatego ze czegos Ci brakuje, ze spotkaly Cie rozczarowania. Dzielenie sie pozytywnymi uczuciami (a juz w ogole uczuciami) jest nie jest mile widziane. Dzis gdy bede szedl w Marszu Wdziecznosci za pontyfikat Jana Pawla II nie bede jednak o tym pamietal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 15:11 rozpoczełam ten watek bo wtedy spotkało mnie niemiłe rozczarowanie ze strony pewnej osoby i doszłam do wniosku, że musze się z kimś podzielić, bo nie zawsze znajomi mnie zrozumieją ; / ale to było dawno i teraz już się czuje lepiej skep ; ) jestem chyba za twarda na to, żebym miała siąśc i płakać,a może po prostu już nie potrafię tego robić;nieważne;jest dobrze i będzie coraz lepiej trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skep Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 01:02 Gdy teraz przeczytałem swój pierwszy post, przyznaje że brzmi on trochę dziwnie i nienaturalnie (o tej mądrości). No cóż, pisałem od razu po przeczytaniu tego wątku, a użycie słowa mądrość wynikało z tego iż jestem pod wrażeniem książki Chmieleckiego, którą czytam, gdzie jest w sensowny sposób wyjaśnione m.in. czym są kompetencje, czym erudycja, czym mądrość. Napisałaś Kalu wcześniej ze lubisz rozmawiać bo skoro mamy język to czemu nie robić z niego użytku (coś takiego w każdym razie). Ale, mimo iż posługujemy się tymi samymi slowami, to często kryją się pod nimi dla nas różne znaczenia. A ostatni widzę ze te różnice kumulują się jeśli dochodzą różnice płci. Co do tego co napisałaś w ostatnim poście… moja przyjaciółka swego czasu powiedziała mi prawie dokładnie to samo; tylko w środku było jeszcze o tym, iż wszyscy myślą ze jest silna i ze ma wszystko, ale ze to nie do końca tak... i było/jest mi przykro ze tak wspaniałe (to o niej, Ciebie nie znam) osoby spotykają takie sytuacje. Nie wierze ze jesteś taka twarda, bo znam dziewczyny, które mają swoje problemy i to co na zewnatrz a to co w srodku to dwie rozne strony medalu. Ale tez wierze ze nigdy nie jest zle a moze byc lepiej. (…)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach. I, jak zwykł mawiać już ktoś inny, Możesz, więc wpłyń na bieg lawiny. Łagodź jej dzikość, okrucieństwo, Do tego też potrzebne męstwo. (…) Zbyt wieleśmy widzieli zbrodni, Byśmy się dobra wyrzec mogli I mówiąc: krew jest dzisiaj tania – Zasiąść spokojnie do śniadania, Albo konieczność widząc bredni Uznawać je za chleb powszedni. A więc pamiętaj – w trudną porę Marzeń masz być ambasadorem, Tych marzeń sennych z głębi mroku, Co mają pulchną twarz baroku (…) Miłosz I odnosząc się do Twojego pytania z tytułu. Może fajni panowie bywają tam gdzie nie bywają fajne dziewczyny... Albo fajnym dziewczynom tylko się wydaje ze są fajne i fajni panowie ich nie zauważają… I fajni panowie może nie wchodzą na takie fora. Ja np. trafiłem tu przypadkiem… Co mnie ciekawi?! Powiedziałem właśnie coś o sobie. Ale ja przecież nie jestem dobrym sędzią we własnej sprawie!!! I dlatego nie wchodzę na fora – bo nie wiem z kim rozmawiam (anonimowość to główna cecha forów). Skąd wiesz czy właśnie nie rozmawiasz z najlepszym chłopakiem jakiego spotkałaś a którego nazwałaś dupolizem. Albo przeciętniakiem jakich wielu. Albo frajerem który tylko czeka aby poderwać w necie jakąś dziewczynę która ma doła w wiadomym celu (tym ostatnim dedykuję „Oczy Tej Małej” Agnieszki Osieckiej). Jesli chcesz, przeslij mi jakis kontakt na ktory moglbym Ci cos (plik) wysłac (go2darek@msn.com) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 08:17 po pierwsze: to nie ja nazwałam Ciebie 'dupolizem' -radzę, sprawdź nr IP po drugie:fajni panowie sa wszędzie, a wnioskując po niektórych odpowiedziach doszłam do wniosku, że prawie wszyscy opatrznie mnie rozumieją bo ja nie szukam żadnego konkretnego pana, ale staram się rozruszać towarzystwo po trzecie: zawsze trzeba umieć oddzielić świat forum/chatów itp rzeczy do realnego świata, a ja to już dawno zrobiłam, więc czuję się bezpiecznie po czwarte: gdybyś mnie poznał w rzeczywistości i nie powiedziałabym Tobie, ż jestem twarda, po godzinie sam byś to stwierdził (chociaż to bzdura, ale ludzie widzą to, co chcą widzieć) napisałabym konkretniej i więcej,ale spieszę się do pracy pozdrawiam masz mojego @: decadent@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 15:01 dzieki, że podzieliłeś się z nami swoją opinią kail; po prostu gdyby nie ty, to chyba bym straciła cały swój życiowy optymizm ; ) dzięki jeszcze raz i ty tez kup sobie ciagnik, albo glebogryzarkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skep Re: gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,orły,sokoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 00:38 "Zatrzymaj się na chwilę, odetchnij pięknem świata. Zatrzymaj się na chwilę, zauważ swego brata. Zatrzymaj się na chwilę nad tym, co w sercu kryjesz. Zatrzymaj się na chwilę i pomyśl, po co żyjesz. Pędzi całe miasto, zgrzytają tramwaje. Wszystko chcesz uchwycić, a pustka zostaje. Nikt dziś nie ma czasu, każdy goni szczęście. Na później zostawia to, co najważniejsze. Jedną małą chwilę zawsze znaleźć możesz. Odejść z gwaru życia, spojrzeć w serce Boże". Odpowiedz Link Zgłoś