Gość: zet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 19:01 Cześć! Mam pytanie: kiedy zbududowany zostanie odcinek łączący Racławicką z Aleją Piastów? Myślę, że ta droga miała by dość durze znaczenie, jako awaryjna dla Obwodnicy Śródmiejskiej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
svarte_sjel Re: Borek-Oporów 25.03.05, 22:00 Gość portalu: zet napisał(a): > Cześć! Mam pytanie: kiedy zbududowany zostanie odcinek łączący Racławicką z > Aleją Piastów? Myślę, że ta droga miała by dość durze znaczenie, jako Nieprędko. Oporów (który by na nim najwięcej chyba skorzystał) strasznie go nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paradox Re: Borek-Oporów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 22:35 Si si, szczególnie zyskaliby mieszkańcy Alei Piastów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skippy Re: Borek-Oporów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.05, 23:47 Za czasów p.Kiniorskiego pojawił się taki post - totalnie olany przez experta. Za to forumowicze udowadniali że jest to zbędny odcinek, bo i tak wszystko będzie korkować się na Hallera/gajowickiej. Ale w koncepcji połączenia tego np. z Nowoszczęśliwą powstałaby jeszcze jedna możliwość szybkiego opuszczenia centrum. skippy Odpowiedz Link Zgłoś
svarte_sjel Re: Borek-Oporów 26.03.05, 08:59 Gość portalu: Paradox napisał(a): > Si si, szczególnie zyskaliby mieszkańcy Alei Piastów... Wszyscy by bardzo zyskali. A tak zobaczymy jak sobie poradzą bez tej trasy gdy zostanie rozkopana Solskiego :^) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wszyscy Re: Borek-Oporów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 13:39 Wszyscy, Paweł? Jesteś pewien, że jest możliwe, żeby zyskali WSZYSCY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Borek-Oporów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.05, 14:31 svarte_sjel napisał: > Nieprędko. Oporów (który by na nim najwięcej chyba skorzystał) strasznie go nie > chce... Przesadzają, przecież tranzytu tamtędy nikt nie puści. Szkoda. A tak, to w razie wspomnianego przez Ciebie remontu będzie kombinowanie albo przez Avicenny albo przez Klecine. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś