Dodaj do ulubionych

Borek-Oporów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 19:01
Cześć! Mam pytanie: kiedy zbududowany zostanie odcinek łączący Racławicką z
Aleją Piastów? Myślę, że ta droga miała by dość durze znaczenie, jako
awaryjna dla Obwodnicy Śródmiejskiej. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • svarte_sjel Re: Borek-Oporów 25.03.05, 22:00
      Gość portalu: zet napisał(a):
      > Cześć! Mam pytanie: kiedy zbududowany zostanie odcinek łączący Racławicką z
      > Aleją Piastów? Myślę, że ta droga miała by dość durze znaczenie, jako

Nieprędko. Oporów (który by na nim najwięcej chyba skorzystał) strasznie go nie
      chce...
      • Gość: Paradox Re: Borek-Oporów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 22:35
        Si si, szczególnie zyskaliby mieszkańcy Alei Piastów...
        • Gość: skippy Re: Borek-Oporów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.05, 23:47
          Za czasów p.Kiniorskiego pojawił się taki post - totalnie olany przez experta.
          Za to forumowicze udowadniali że jest to zbędny odcinek, bo i tak wszystko
          będzie korkować się na Hallera/gajowickiej.
          Ale w koncepcji połączenia tego np. z Nowoszczęśliwą powstałaby jeszcze jedna
          możliwość szybkiego opuszczenia centrum.
          skippy
        • svarte_sjel Re: Borek-Oporów 26.03.05, 08:59
          Gość portalu: Paradox napisał(a):
          > Si si, szczególnie zyskaliby mieszkańcy Alei Piastów...

Wszyscy by bardzo zyskali.
          A tak zobaczymy jak sobie poradzą bez tej trasy gdy zostanie rozkopana Solskiego :^)
          • Gość: Wszyscy Re: Borek-Oporów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 13:39
            Wszyscy, Paweł? Jesteś pewien, że jest możliwe, żeby zyskali WSZYSCY?
      • Gość: zet Re: Borek-Oporów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.05, 14:31
        svarte_sjel napisał:

> Nieprędko. Oporów (który by na nim najwięcej chyba skorzystał) strasznie go
        nie
        > chce...

Przesadzają, przecież tranzytu tamtędy nikt nie puści. Szkoda. A tak, to w
        razie wspomnianego przez Ciebie remontu będzie kombinowanie albo przez Avicenny
        albo przez Klecine. PZDR

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka