Gość: Karina IP: *.magma-net.pl 09.04.05, 18:09 Gdzie we Wrocku mozna nauczyc sie tai chi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jola Re: tai chi IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.04.05, 23:15 polecam Stowarzyszenie Taoistycznego Tai Chi, pod tym adresem znajdziesz telefon i harmonogram zajęć - www.taichi.pl/taichi/grafiki_grup/wroclaw/ niedługo zaczną się zajęcia dla osób poczatkujących. Gorąco polecam Tai Chi, naprawdę warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: tai chi IP: *.magma-net.pl 10.04.05, 23:32 Dzieki. A ile ta przyjemnośc kosztuje? Nic nie znalazłam na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tori Re: tai chi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 15:22 kwartał kosztuje 63 zł za kwartał,dla studentow o ile pamietam 59 zł Jola bedą powstawać teraz nowe grupy?bo ostatnio nowe tworzyli a strasznie bym chciała sie znowu zapisać pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: tai chi IP: *.magma-net.pl 11.04.05, 17:35 Dowiedziałam się, że najblizsza nowa grupa powstanie 9 maja o godz.19.00 w Gimnazjum na Jastrzębiej na Krzykach. A póxniej maja jeszcze byc jakies inne nowe grupy na Antoniego. Czasami widzę w parku jak ludzie to ćwicza i tez tak chciałabym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tori Re: tai chi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 18:04 Karina dzięki wielkie !! szkoda tylko ze dopiero 9 maja ale dobrze ,ze powstana :D ech ,juz nie moge sie doczekac ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajczmenka Re: tai chi IP: *.magma-net.pl 15.04.05, 21:35 tel.341-09-40. Pod tym telefonem dowiesz sie o tym gdzie i kiedy we Wrocławiu mozesz sie uczyc tai chi. W maju powstaje kilka nowych grup. Zapraszam na pokaz. Odpowiedz Link Zgłoś
vharia Re: tai chi 19.04.05, 22:21 kiedyś było na Chełmońskiego, podobno dobre. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiaczek Re: tai chi IP: *.magma-net.pl 20.04.05, 09:26 Kiedys na to chodziłam, ale to strasznie trudne. Wyglada zajefajnie, ale strasznie duzo do zapamietania. Opusciłam 2 lekcje i odpadłam. Moze zaczne jeszcze raz. Teraz chodze na joge bo łatwiejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: tai chi IP: *.magma-net.pl 23.04.05, 19:25 racja. Joga łatwiejsza, ale nudniejsza, bo statyczna. za to mozna ja uprawiac na 1m kwadratowym. No i mozna zapamietać kilka asan i robic je w kółko. Dlatego wole taichi, bo to wyzwanie. 108 kroków trzeba zapamietac. ale jak juz sie zapamieta, to sie przecwiczy całe ciało wraz z zawartoscią. Odpowiedz Link Zgłoś