Dodaj do ulubionych

STRIPTEASE W RYNKU!

22.06.02, 15:26
Zbaraniałam! Wczoraj w Rynku mieliśmy megapokaz tandety, fajerwerk kiczu i
złego smaku. Jakiś czas temu Ich Troje na Świdnickiej, teraz Tercet Egzotyczny.
Jeśli dalej będziemy się tak rozwijać, niedługo w Ratuszu odbędzie się festiwal
discopolo a na Tumskim pokazy tancerek go go. Brawo!
Obserwuj wątek
    • walkiria.ochudzka Re: STRIPTEASE W RYNKU! 22.06.02, 17:49
      Pisałam o tej amatorce wczoraj w nocy ale nie wiadomo dlaczego dziś wątek
      został usunięty. Nie mozna juz napisać,że za publiczne pieniądze oglądamy zle
      zorganizowaną i słabo wykonaną imprezę ( awaria prądu, kretyńska konferansjerka
      skiby i Mazana, fatalne nagłośnienie, strażacka orkiestra).
      • Gość: wędzonka Re: STRIPTEASE W RYNKU! IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 22.06.02, 18:20
        walkiria.ochudzka napisał(a):

> Pisałam o tej amatorce wczoraj w nocy ale nie wiadomo dlaczego dziś wątek
        > został usunięty.

Nie sadze, to pewnie Walpurga.jarzabek skapcanil Twoj watek pustymi postami
        gdzies na dno forum... :)

> Nie mozna juz napisać,że za publiczne pieniądze oglądamy zle
        > zorganizowaną i słabo wykonaną imprezę ( awaria prądu, kretyńska konferansjerka
        > skiby i Mazana, fatalne nagłośnienie, strażacka orkiestra).

Mozna, tylko jak nie dbasz to malo kto zdazy to przeczytac! :)

Pozdrawiam! :)
        • Gość: Stefano Re: STRIPTEASE W RYNKU! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 18:46
          Nie widziałem wiec trudno mi ocenic wizualne wrazenia .
          Natomiast przeczytalem plakat informujacy o Jarmarku Swietojanskim i
          zauwazylem , ze jest to impreza skierowana do waskiej grupy odbiorcow tak
          pomiedzy 14 - 25 rokiem zycia . Nawet tercet probuje swych sil w tym kierunku .
          Co z reszta widzow ? Co z dziecmi , maja poczekac ? Co z doroslymi mieszkancami
          lub zupelnie z seniorami ? Nie pija piwa i nie ma co sie nimi zajmowac ? Wszak
          wiem ,ze piwko sie leje i browary maja swoje cele marketingowe . Czy takie
          imprezy jeszcze dlugo beda goscic we Wroclawiu ?
    • Gość: Stefano Re: STRIPTEASE W RYNKU! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 18:48
      Jesli faktycznie byla tam nagosc w formie striptisu to kwalifikuje sie to do
      prokuratury i odpowiedzialny tj. urzednik oraz agencja-organizator na bruk.
      • walpurga.jarzabek Re: STRIPTEASE W RYNKU! 23.06.02, 00:01
        Gość portalu: Stefano napisał(a):

> Jesli faktycznie byla tam nagosc w formie striptisu to kwalifikuje sie to do
        > prokuratury i odpowiedzialny tj. urzednik oraz agencja-organizator na bruk.

Bynajmniej! Chodziło mi o striptease mentalny- a to jeszcze gorsze!
        • Gość: Stefano Re: STRIPTEASE W RYNKU! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 07:54
          Taki rodzaj striptisu jest ozywczy , i juz sie obudzilismy .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka