martin15 05.07.02, 21:17 może ma ktoś na zbyciu albo orientuje się gdzie mogę kupić -to proszę o informację. pozd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wędzonka Re: spam-płyty drogowe IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 05.07.02, 21:27 martin15 napisał(a): > może ma ktoś na zbyciu albo orientuje się gdzie mogę kupić -to proszę o > informację. > pozd. Plyty drogowe to nie wiem, ale najwiecej betonu znajdziesz na forum Poznania! Nas w tej materii reprezentuje tylko Alen, wiec chwilowo nie jest na sprzedaz. Zreszta wlasnie na innym watku ustalilismy ze zostaje! :) Mimo to zycze udanych lowow i pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niteczka Re: spam-płyty drogowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.02, 22:10 Chodzi Ci o muzyczne kompaktowe plyty drogowe ??? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin15 Re: spam-płyty drogowe IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 21:11 Gość portalu: Niteczka napisał(a): > Chodzi Ci o muzyczne kompaktowe plyty drogowe ??? ;-))) >"Chodzi Ci"- nie chodzi,lecz szukam informacji, ale pomysł może być ciekawy - płytami kompaktowymi wyłożyć drogę -muszę to przemysleć:((( Odpowiedz Link Zgłoś