Dodaj do ulubionych

A gdzie jest Homar?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.02, 19:47
Od jakiegos czasu zaginął, a nic nie meldował, że wyjeżdża.
Obserwuj wątek
    • Gość: wędzonka Poszukiwani... IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 07.07.02, 19:51
      Gość portalu: Janek napisał(a):

> Od jakiegos czasu zaginął, a nic nie meldował, że wyjeżdża.

To samo MKK i Efka...
      • Gość: jajaccek Re: Poszukiwani... IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 07.07.02, 20:01
        Otoz to! Gdzie , kiedy i z kim.
        • Gość: wędzonka Re: Poszukiwani... IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 07.07.02, 20:40
          Gość portalu: jajaccek napisał(a):

> Otoz to! Gdzie , kiedy i z kim.

Nie wazne "z kim" ani "gdzie", tylko "kto o tym wie"! :)
          • Gość: jajaccek Re: Poszukiwani... IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 07.07.02, 21:32
            Gość portalu: wędzonka napisał(a):

> Nie wazne "z kim" ani "gdzie", tylko "kto o tym wie"! :)

Slusznie, slusznie!:)
    • Gość: Ktoś Re: A gdzie jest Homar? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.02, 21:05
      Gość portalu: Janek napisał(a):

> Od jakiegos czasu zaginął, a nic nie meldował, że wyjeżdża.

Jedna z plotek na mieście mówi, że wstąpił do restauracji i znalazł się w menu ...
      • mastat Re: A gdzie jest Homar? 07.07.02, 21:16
        To może by tak jakaś krucjata?
      • Gość: Janek Re: A gdzie jest Homar? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.02, 21:28
        Gość portalu: Ktoś napisał(a):

> Gość portalu: Janek napisał(a):
        >
        > > Od jakiegos czasu zaginął, a nic nie meldował, że wyjeżdża.
        >
        > Jedna z plotek na mieście mówi, że wstąpił do restauracji i znalazł się w menu
        > ...

Niemożliwe, żeby Żarłacz Niepospolity to zrobił!!! To raczej niecna sprawka
        /Lu/Cyfera.
        • Gość: cyfer Re: A gdzie jest Homar? IP: *.client.dsl.net 07.07.02, 22:18
          nieniejszym oficjalnie oswiadczam: nie mam nic wspolnego ze zniknieciem homara.
          • kinga!!! Re: A gdzie jest Homar? 07.07.02, 22:22
            zjedliście Homara :(
            nie wiem co z reszta zrobiliście ale ja stąd zwiewam

;)

Homar wróc!!! :)
            pzdr

• Gość: Ktoś Re: A gdzie jest Homar? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.02, 22:24
            Gość portalu: cyfer napisał(a):

> nieniejszym oficjalnie oswiadczam: nie mam nic wspolnego ze zniknieciem homara.

to w takim razie trza rozpruć Żarłacza i zajrzeć do środka ... może pozostali też
            się znajdą ...

• Gość: Homar Nie rozpruwac Zarlacza! :)))) IP: *.dawid.uni.wroc.pl 09.07.02, 12:10
              Przynajmniej mnie tam nie ma... jestem zywy i nie zamierzam byc w najblizszym
              czasie polkniety :) Pozdrawiam was serdecznie, jak wakacje?
              • Gość: cyfer Re: Nie rozpruwac Zarlacza! :)))) IP: 12.34.48.* 09.07.02, 12:19
                ty sie nie usmiechaj, tylko gadaj gdzie sie podziwasz! przez twoje znikniecie omal z zarlaczka nie zostalismy zlinczowani...
                • homar Re: Nie rozpruwac Zarlacza! :)))) 09.07.02, 12:24
                  sajfer, jakze mi milo! Oczywiscie, nie z tego powodu, ze Was probowano
                  zlinczowac, o nie! Chociaz, czlowiek ma tak malo rozrywki... :))))

Jestem caly czas we Wrocq i ciezko pracuje. Forum ostatnio opuscilem, bo nie ma
                  dostepu z domu, a z innych miejsc to juz nie to. Ale czasem sie przygladam Waszej
                  radosnej tworczosci :))))))) Dajesz w najblizszym czasie nura?
                  Pozdr
                  • brezly Specjalnie dla ciebie, Homarku 09.07.02, 12:29
                    Czrny humor homarow:
                    home3.inet.tele.dk/erma/gary/pic43.htm
                    • homar Re: Specjalnie dla ciebie, Homarku 09.07.02, 12:39
                      Dzieki Brezly :)))))
                      Nie chcialbym tak skonczyc, juz wolalbym chyba brzuchu Zarlaczki :)

Podoba mi sie ta wersja. Hm... dla Kociatka i SzaregoKota? :))))
                      home3.inet.tele.dk/erma/gary/pic45.htm
                      Pozdrawiam
              • mastat Re: Nie rozpruwac Zarlacza! :)))) 09.07.02, 12:36
                Gość portalu: Homar napisał(a):

> Przynajmniej mnie tam nie ma... jestem zywy i nie zamierzam byc w najblizszym
                > czasie polkniety :) Pozdrawiam was serdecznie, jak wakacje?

"Powiedz stary gdzieś ty był..." Cześć Homarku:)
                • homar Re: Nie rozpruwac Zarlacza! :)))) 09.07.02, 12:44
                  Hej Mastat! :)
                  Odczytalem, niestety po fakcie twego maila. I co, poszliscie ekipa do 13-tki?
                  A jak Ci sie podobaly mistrzostwa w ogole?

Moim zdaniem: te mistrzostwa bylyby niezwykle ciekawe (porazki faworytow,
                  zaskakujace wyniki), gdyby nie zgrzyt w postaci Korei i sedziowania "dla nich".
                  Mialem ogromna sympatie do nich, ale gdyby doszli do 4 miejsca fair, bylbym ich
                  fanem. Tymczasem zostal smrodek i... szkoda, ze nastepne mistrzostwa dopiero za
                  cztery lata :)))
                  Pozdrawiam
                  • mastat Homarosoo:) 09.07.02, 12:49
                    Niestety nie poszliśmy bo nie:) Tzn. Mieliśmy z Szarym pójść na finał
                    ale nie wyszło (ja nie mogłem, chlip) za mecz o 3-miejsce oglądałem
                    w towarzystwie Cyfer-a. A co do Korei to sie zgadzam całkowicie.
                    A tak na marginesie to myślę, że mecz o 3-miejsce był lepszy niż finał...
                    Pozdrowionka - Mastatosso

ps. To kiedy Homarex otwierasz? ;)
                    • homar Mastatosso :)))))) 09.07.02, 13:02
                      To fakt, choc Niemcy zaskoczyli mnie swa ofensywna gra w finale. Ale Turcja z
                      Korea daly popis gry. Wiesz, niesamowite wrazenie na mnie sprawilo wspolne
                      podziekowanie kibicom przez obie druzyny.

Ja mialem ogromna przyjemnosc ogladac niemal wszystkie mecze Mundialu dzieki
                      temu, ze Polsat Sport postanowil dotrzec do mnie za pomoca kablowki. Czujesz,
                      jaka niespodzianka? Jakie bylo moje zdziwienie, gdy tuz przed rozpoczeciem
                      mistrzostw, zamiast Eurosportu na ekranie zobaczylem znaczek Polsatu. I musze
                      przyznac, ze zrobili kapitalna robote. Wszystkie mecze omowione, nie skracali
                      transmisji, objawienie w postaci komentarzy Jacka Gmocha... TVP ze swoim
                      znudzonym Szpakowskim i Szaranowiczem oraz z cala masa mlodych przydupasow nawet
                      by nie zblizylo sie do tego poziomu. Oby MŚ w Niemczech tez transmitowal Polsat.
                      • mastat Homarosso:) 09.07.02, 13:11
                        Homarze drogi, ja też się nie męczyłem z naszą TVP(chociaz Polsatu Sport nie
                        mam). To co czasami tam się w studiu działo - tragedia. W szczególności p. J.
                        Tomaszewski grający w kółko i krzyżyk na tapecie z piłkarzami:) z pomocą
                        przyszedł drugi program czeskiej telewizji. Przyjemne z pożytecznym słuchaj -
                        paru słówek się można nauczyć:D
                        Ale co się łamiesz, że mundial dopiero za 4 lata (Polska zagra i tak dopiero za
                        16, hehe) - za 2lata ME, wtedy Anglia im pokaże!!!!! Poniosło mnie...;)
                        • homar No to czekajmy... 09.07.02, 13:20
                          Moimi faworytami tez byli anglicy, choc chcialem, zeby irlandia i szwecja zaszly
                          wyoko. No i ten senegal :) Zawiodla mnie hiszpania. Po meczach grupowych
                          spodziewalem sie czegos znacznie lepszego. No, ale odpadli z korea... gdyby
                          jednak im sie vardziej chcialo grac, a nie przejsc kolo tego meczu, to nawet
                          sedziowie by nic nie wskorali. A tak... Moj brat zalowal za to meksyku, bo oni
                          fajnie graja :)

A w finalach ME zagraja Polacy i zrobia furore - na boisku bramki bedzie strzelal
                          grajacy trener :)
                          • brezly Re: No to czekajmy... 09.07.02, 13:31
                            homar napisał:

> Moimi faworytami tez byli anglicy, choc chcialem, zeby irlandia i szwecja zaszl
                            > y
                            > wyoko. No i ten senegal :) Zawiodla mnie hiszpania.

Mnie zawiedli moi ulubieni... Vi er rode, vi er hvidte, vi er danske dynamite :-(
                            A Mundial byl super na CTV 2.
                          • Gość: homarecki milo widziec cie przy zyciu... IP: 12.34.48.* 09.07.02, 13:34
                            ..choc wolalbym widziec cie na grillu. ale i na to przyjdzie czas :) nura dawalem w ubieglym tygodniu, ale mialem niemila przygode i musialem wracac do domciu przed czasem. a za niecale trzy tygodnie jade dawac nury urlopowo :)
                          • Gość: homarecki milo widziec cie przy zyciu... IP: 12.34.48.* 09.07.02, 13:35
                            ..choc wolalbym widziec cie na grillu. ale i na to przyjdzie czas :) nura dawalem w ubieglym tygodniu, ale mialem niemila przygode i musialem wracac do domciu przed czasem. a za niecale trzy tygodnie jade dawac nury urlopowo :)
                          • Gość: homarecki milo widziec cie przy zyciu... IP: 12.34.48.* 09.07.02, 13:35
                          • Gość: homarecki milo widziec cie przy zyciu... IP: 200.23.209.* 09.07.02, 13:39
                            • Gość: cyfer ale sie fajnie porobilo :)) IP: 200.23.209.* 09.07.02, 13:42
                              cztery posty za jednym zamachem, a zamiast nicka pierwsze slowo z tytulu postu :)) znalazlem buga na nowym forum ??? :))))
                            • homar Re: milo widziec cie przy zyciu... 09.07.02, 13:46
                              sajfer, nie powtarzaj sie :)))

Co Ci sie stalo, biedaku? Uzarla Cie osmiornica, a moze moi kuzyni popedzili Cie
                              do brzegu? :) Wiesz, ostatnio bralem tabletki na alergie do grilla, wiec wszystko
                              erocilo do normy :)

No nic, zycze Ci milego urlopu, ja powoli sie zmijam.
                              Do ponownego
                              Homar
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka