Gość: masti IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.02, 22:41 hejka foruimowicze śpicie już?!?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogdan_g Re: śpicie?!? 19.07.02, 23:02 Nie! I szukam pretekstu, żeby nie wkuwać do egzaminu na pewien certyfikat z branży informatycznej. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oki Re: śpicie?!? IP: *.koof.com.pl 19.07.02, 23:13 hehehe, widze, ze wszyscy tak robia przed egzaminami... ja jak sie musze uczyc, to zawsze mnie glod lapie i ide sobie cos do jedzenie zrobic (przeciez na glodniaka nic do glowy nie wejdzie). Po jedzeniu tez nici z nauki, bo odpoczac trzeba.... a kiedy juz odpoczne i zasiadam do ksiazek, to zostaje zawsze piesek- (przeciez nie moge patrzec jak sie w domu meczy) - ide z nim na spacerek. takich dluuuugich spacerow jak przed egzaminami to moj pies nigdy nie ma... czesto juz sam chce do domu wracac :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan_g Re: śpicie?!? 19.07.02, 23:21 Gość portalu: oki napisał(a): > hehehe, widze, ze wszyscy tak robia przed egzaminami... ja jak sie musze To nawet nie tak. Przyjechałem z wizyty u klienta i naprawdę nie mam siły na naukę. A przynajmniej tak to sobie tłumaczę... :)) Pozdrownienia! Bogdan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwako Re: s´picie?!? IP: *.uc.nombres.ttd.es 19.07.02, 23:42 Dzis mam nocna zmiane.:(( Ja do pracy, a wy do nauki.:( pozdr. Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan_g Re: s´picie?!? 19.07.02, 23:50 > Ja do pracy, a wy do nauki.:( Widzisz... Ja już mam za sobą 12 godz. pracy (nerwowej). I na prawdę mi sięnie chce... Spokojnej nocy! Pozdrawiam! Bogdan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwako Re: s´picie?!? IP: *.uc.nombres.ttd.es 20.07.02, 00:08 bogdan_g napisa?: > Widzisz... Ja juz˙ mam za soba˛ 12 godz. pracy (nerwowej). I na prawde˛ mi sie˛nie chce... Tez mam za soba dzien pracy. (moze nie nerwowej, ale w upale) Teraz, dolozylem sobie pare godzin wiecej. (Klienci czekaja) Spokojnej nocy. pozdr. Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan_g Re: s´picie?!? 20.07.02, 00:16 Trzymaj się zwako! Widać tak to już musi być... Bogdan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwako Re: s´picie?!? IP: *.uc.nombres.ttd.es 20.07.02, 00:25 Ty tez sie nie puszczaj. Najciekawsze, ze te moje "nadgodziny", to tak zupelnie bez przymusu. Z wlasnej, nieprzymuszonej woli.:)) Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan_g Re: s´picie?!? 20.07.02, 00:31 > Najciekawsze, ze te moje "nadgodziny", to tak zupelnie bez przymusu. > Z wlasnej, nieprzymuszonej woli.:)) A to już tylko i wyłącznie Twój problem. :)) Bogdan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kombos Re: śpicie?!? IP: *.format-c.one.pl 20.07.02, 00:39 trudno określić mój status... ale chyba jeszcze nie... pozdr. P.S. dla tych co nie śpią jest już chyba inny wątek? Odpowiedz Link Zgłoś