bombshell 24.04.10, 15:40 Gra ktoś tutaj na perkusji? Ja jestem zainteresowana nauką i jeżeli ktoś tutaj na niej gra, to mam pytanie: Ile trzeba się uczyć, żeby otoczenia NIE BOLAŁY uszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trufla Re: Gra na perkusji 24.04.10, 15:46 Hihi... Jestem w szkole muzycznej i moja koleżanka na niej gra. W sz. muz. dochodzą jeszcze inne instrumenty np. ksylofon. Nie bolały uszy? Moja koleżanka ćwiczyła mniej więcej pół roku, ale wszystko zależy od twojego zaangażowania. Może dłużej może krócej... Odpowiedz Link Zgłoś
bombshell Skoro w temacie to mam jeszcze jedno pytanie 24.04.10, 15:59 jak długo i ile się płaci za takie lekcje? ... Idę powiedzieć mamie XD Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Gra na perkusji 24.04.10, 15:47 Ja również jestem zainteresowana nauką na tym jakże interesującym instrumencie. Odpowiedz Link Zgłoś
selenka89 Re: Gra na perkusji 24.04.10, 15:49 Ja też jestem zainteresowana gra na perkusji tata mi szuka nauczyciela do perkusji albo do gitary Odpowiedz Link Zgłoś