Dodaj do ulubionych

brezly'owski sierpień..

IP: *.pl 28.07.02, 20:50
jesteś w sierpniu we wrocku ?
bonczek
Obserwuj wątek
    • brezly Re: brezly'owski sierpień.. 28.07.02, 20:52
      Gość portalu: bonk napisał(a):

> jesteś w sierpniu we wrocku ?
      > bonczek

Po 12. Jak mnie diabli sluzbowi nie wygonia w zimniejsze strony.

Z Breslauerskim Gruessem
      BreslY
      • Gość: bonk Re: brezly'owski sierpień.. IP: *.pl 28.07.02, 20:54
        mnie pasuje - idziemy na pifo ?
        • brezly Re: brezly'owski sierpień.. 29.07.02, 20:10

> mnie pasuje - idziemy na pifo ?

No jasne! Piwa nie odmawiam, z toba to dwa razy chetniej nz zwykle.
          ale sie bedzeimy klocic!! :-)
          • Gość: bonk Re: brezly'owski sierpień.. IP: *.pl 29.07.02, 20:38
            ano..szkoda tylko że naszego desperado nie będzie hue hue hue .....
            • brezly Re: brezly'owski sierpień.. 29.07.02, 20:45

> ano..szkoda tylko że naszego desperado nie będzie hue hue hue .....
              Tj. kogo?
              A moze, zeby KlubZgryzliwychWSrednimWieku lepeej reprezentowany byl, by sie
              duzY przylaczyl?. Ja moge wtedy w tym towarzystwie robic za klerykala :-))
              BY
              • Gość: bonczek Re: dużY, brezly'owski sierpień.. IP: *.pl 29.07.02, 20:52
                jawohl!!!łap kolegę i wstępnie sie umawiamy, a nuż do klubu wrocławskich jęczybuł dojdzie więcej?
              • Gość: bea. Re: brezly'owski sierpień.. IP: 195.205.156.* 05.08.02, 15:43
                a jak długo trzeba jęczeć i w jak bardzo średnim wieku być?
                • Gość: bonczek oczywiście IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 05.08.02, 15:53
                  Gość portalu: bea. napisał(a):

> a jak długo trzeba jęczeć i w jak bardzo średnim wieku być?
                  ależ skąd , wstepnie umawiam się z brezlym i duzym na sierpień prawdopodobnie ostatni łikend bo wtedy jest
                  uroczysta gonitwa na partynicach na która mam zaproszenie z UM.To moja przepustka w domu do wocka.Każdy
                  oczywiście kto ma ochote a już w w szczególności płeć najpiekniejsza czyli kobiety Wroclawia są mile widziane.
                  Nie jestem w stanie podać dokładnie czasu nie mniej jednak czuj się oczywiście zaproszona bez względu na pore
                  dnia i humoru bedzie mi bardzo miło

bonczek - obleśny mutant
                  • Gość: bea. cóż za kurtuazja..... IP: 195.205.156.* 05.08.02, 16:05
                    ... dziękuję
                    • Gość: bonczek kurtuazja? IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 05.08.02, 16:12
                      raczej pytanie retoryczne......
                      bonk
                      • Gość: bea. Re: kurtuazja? IP: 195.205.156.* 05.08.02, 16:15
                        ...... chciałam tylko być uprzejma ;P
                        • Gość: bonczek ja tyż IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 05.08.02, 16:19
                          Gość portalu: bea. napisał(a):

> ...... chciałam tylko być uprzejma ;P
                          ja tyż:-)))

bonk
                          • brezly Bonk, et Co. 05.08.02, 20:08
                            A moze bysmy tak cos razem zalozyli? Proponuje boys-band. Od dawna szukam
                            chetnych do realizacji tego pomyslu. Moze byc oldboys-band... Warunki:
                            aboslutny brak umiejtnosci spiewania i tanczenia, minimum jedno dziecko i
                            ukonczone 33 lata.
                            Gruezzi Miteinand
                            • Gość: Jureek Re: Bonk, et Co. IP: 62.8.156.* 05.08.02, 20:26
                              brezly napisał:

> A moze bysmy tak cos razem zalozyli? Proponuje boys-band.

Chcesz robić konkurencję Trubadurom?
                              Pozdr.
                              J.
                              • brezly Re: Bonk, et Co. 05.08.02, 20:47

> Chcesz robić konkurencję Trubadurom?
                                > Pozdr.
                                > J.

Dolaczysz sie? A nuz sie uda zrobic kariere? Nie take rzeczy robia, niby
                                sprzeczne ze swoja natura i kwalifiakcjami. Wlasnie w Spiegelu zobaczylem fotke
                                Edzia Stoibera w dyskotece w Berlinie, w otoczeniu trzech blond-rakiet, wszyscy
                                szczezyli zeby.
                                Jak Edzio moze isc na dyskoteke, Rysio C. kandydowac na prezydenta Wroclawia,
                                to ja nie moge zaczac organizowac boys-bandu? W moim przypadku przynajmniej nie
                                pojda na to podatnicze srodki a i samolotami bedziemy latac na wlsany koszt.
                                Pozdrowka z Lindau.
                                • Gość: bonk ty lepiej IP: *.pl 05.08.02, 21:21
                                  odpowiedz czy bedziesz...?
                                  bonczek
                                  • arvena Re: 05.08.02, 22:38
                                    szkoda Bonczku że wiesz jak wyglądam bo bym sobie was popodglądała zza
                                    kolumienki a tak mnie zdemaskujesz:(

opowiedzcie potem czyście się kłócili:P
                                    • Gość: bonczek arvena IP: *.pl 05.08.02, 22:42
                                      zaprszamy jak najbardziej wręcz obowiązkowo tylko jak znam zycie tradycyjnie kiszka z tego wyjdzie bo
                                      każdemu cos wypadnie
                                      pozdrawiam i dopisuje do listy...:-))))
                                      bonk
                                      • bea. za kolumną... 06.08.02, 09:21
                                        ja mogę smiało stanąć ;P
                                        • Gość: bonczek przed kolumną... IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 06.08.02, 09:27
                                          nigdzie stawać nie musisz , wrzuć mi maila do siebie / bonczek@astercity.net/ i
                                          z przyjemnością umówimy się wszyscy razem w konkretnym miejscu i czasie.
                                          Pozdrawiam
                                          mutant obleśny - bonk
                                          • bea. Re: przed kolumną... 06.08.02, 09:41
                                            Oldboy Brezly ma moje namiary
                                            Chociaż....
                                            za tydzień mój @ będzie niektualny - zmieniam pracę (a w pracy głównie
                                            korzystam, w domu szkodnik skutecznie psuje sprzęty).
                                            Zawsze jeszcze pozostaje poczta.gazeta.pl
                                            • Gość: bonk Re: przed kolumną... IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 06.08.02, 09:46
                                              jak chcesz...
                                              • arvena Re: Bea. 06.08.02, 15:53
                                                jakby chłopcy założyli Boys Band to mogłybyśmy chórki im robić- jako
                                                cheerliderki nawaliłyśmy więc chociaż tu się wykażemy:)
    • bonczek_hydroforgroup jako wirtuoz 06.08.02, 15:56
      jako wirtuoz trójkąta moe się przydać a tak naprawdę rozumiem ,że chętni do
      spotkania to:
      ja- bonk
      brezly
      duży
      bea
      arvena

mam nadzieje ze sie nie myle?
      bonk
      • Gość: Jureek Re: jako wirtuoz IP: 62.8.156.* 06.08.02, 16:35
        bonczek_hydroforgroup napisał:

> jako wirtuoz trójkąta moe się przydać a tak naprawdę rozumiem ,że chętni do
        > spotkania to:

Jeśli masz na myśli ostatni/przełomowy (bo niedziela już wrześniowa) weekend
        sierpnia, to też bym się wprosił nieśmiało. Jeśli miałoby to odbyć się tydzień
        wcześniej, to niestety nie będę mógł przyjechać.
        Jurek
        • brezly Re: jako wirtuoz 06.08.02, 20:48
          Gość portalu: Jureek napisał(a):

> bonczek_hydroforgroup napisał:
          >
          > > jako wirtuoz trójkąta moe się przydać a tak naprawdę rozumiem ,że chętni d
          > o
          > > spotkania to:
          >
          > Jeśli masz na myśli ostatni/przełomowy (bo niedziela już wrześniowa) weekend
          > sierpnia, to też bym się wprosił nieśmiało. Jeśli miałoby to odbyć się
          tydzień
          > wcześniej, to niestety nie będę mógł przyjechać.
          > Jurek

Ja sie oczywiscie pisze. Od 12 Auguszta jestem w Brocku. Terminy mam luzne.
          Bea, ja nie mam innego twego adresu oprocz gazetowego :-((
          Pozdrowka wszystkim.
          • arvena Re: 06.08.02, 23:02
            jeżeli nie będę miała gości ani nie wyląduję w szpitalu ani (!) nie stchórzę
            przed tak szacownym gronem to będę:)
            • Gość: bonk społeczny komitet IP: *.pl 06.08.02, 23:32
              duzy
              brezly
              ja
              arvena
              bea
              jureek

wstępny termin ostatni łikend sierpnia - prawdopodobnie sobota/godzina i miejsce do ustalenia/
    • arvena Re: brezly'owski sierpień.. 07.08.02, 18:57
      była u mnie koleżanka Marsha i zapowiedziała chęć uczestnictwa w ww spotkaniu...
      mam nadzieję ,że wkrótce sama to potwierdzi:)
      • Gość: bonk łosobiście IP: *.pl 07.08.02, 19:35
        ok czekam na awizo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka