Gość: bonk IP: *.pl 28.07.02, 20:50 jesteś w sierpniu we wrocku ? bonczek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: brezly'owski sierpień.. 28.07.02, 20:52 Gość portalu: bonk napisał(a): > jesteś w sierpniu we wrocku ? > bonczek Po 12. Jak mnie diabli sluzbowi nie wygonia w zimniejsze strony. Z Breslauerskim Gruessem BreslY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonk Re: brezly'owski sierpień.. IP: *.pl 28.07.02, 20:54 mnie pasuje - idziemy na pifo ? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: brezly'owski sierpień.. 29.07.02, 20:10 Gość portalu: bonk napisał(a): > mnie pasuje - idziemy na pifo ? No jasne! Piwa nie odmawiam, z toba to dwa razy chetniej nz zwykle. ale sie bedzeimy klocic!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonk Re: brezly'owski sierpień.. IP: *.pl 29.07.02, 20:38 ano..szkoda tylko że naszego desperado nie będzie hue hue hue ..... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: brezly'owski sierpień.. 29.07.02, 20:45 Gość portalu: bonk napisał(a): > ano..szkoda tylko że naszego desperado nie będzie hue hue hue ..... Tj. kogo? A moze, zeby KlubZgryzliwychWSrednimWieku lepeej reprezentowany byl, by sie duzY przylaczyl?. Ja moge wtedy w tym towarzystwie robic za klerykala :-)) BY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek Re: dużY, brezly'owski sierpień.. IP: *.pl 29.07.02, 20:52 jawohl!!!łap kolegę i wstępnie sie umawiamy, a nuż do klubu wrocławskich jęczybuł dojdzie więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea. Re: brezly'owski sierpień.. IP: 195.205.156.* 05.08.02, 15:43 a jak długo trzeba jęczeć i w jak bardzo średnim wieku być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek oczywiście IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 05.08.02, 15:53 Gość portalu: bea. napisał(a): > a jak długo trzeba jęczeć i w jak bardzo średnim wieku być? ależ skąd , wstepnie umawiam się z brezlym i duzym na sierpień prawdopodobnie ostatni łikend bo wtedy jest uroczysta gonitwa na partynicach na która mam zaproszenie z UM.To moja przepustka w domu do wocka.Każdy oczywiście kto ma ochote a już w w szczególności płeć najpiekniejsza czyli kobiety Wroclawia są mile widziane. Nie jestem w stanie podać dokładnie czasu nie mniej jednak czuj się oczywiście zaproszona bez względu na pore dnia i humoru bedzie mi bardzo miło bonczek - obleśny mutant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek kurtuazja? IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 05.08.02, 16:12 raczej pytanie retoryczne...... bonk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea. Re: kurtuazja? IP: 195.205.156.* 05.08.02, 16:15 ...... chciałam tylko być uprzejma ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek ja tyż IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 05.08.02, 16:19 Gość portalu: bea. napisał(a): > ...... chciałam tylko być uprzejma ;P ja tyż:-))) bonk Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Bonk, et Co. 05.08.02, 20:08 A moze bysmy tak cos razem zalozyli? Proponuje boys-band. Od dawna szukam chetnych do realizacji tego pomyslu. Moze byc oldboys-band... Warunki: aboslutny brak umiejtnosci spiewania i tanczenia, minimum jedno dziecko i ukonczone 33 lata. Gruezzi Miteinand Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Bonk, et Co. IP: 62.8.156.* 05.08.02, 20:26 brezly napisał: > A moze bysmy tak cos razem zalozyli? Proponuje boys-band. Chcesz robić konkurencję Trubadurom? Pozdr. J. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Bonk, et Co. 05.08.02, 20:47 > Chcesz robić konkurencję Trubadurom? > Pozdr. > J. Dolaczysz sie? A nuz sie uda zrobic kariere? Nie take rzeczy robia, niby sprzeczne ze swoja natura i kwalifiakcjami. Wlasnie w Spiegelu zobaczylem fotke Edzia Stoibera w dyskotece w Berlinie, w otoczeniu trzech blond-rakiet, wszyscy szczezyli zeby. Jak Edzio moze isc na dyskoteke, Rysio C. kandydowac na prezydenta Wroclawia, to ja nie moge zaczac organizowac boys-bandu? W moim przypadku przynajmniej nie pojda na to podatnicze srodki a i samolotami bedziemy latac na wlsany koszt. Pozdrowka z Lindau. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonk ty lepiej IP: *.pl 05.08.02, 21:21 odpowiedz czy bedziesz...? bonczek Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: 05.08.02, 22:38 szkoda Bonczku że wiesz jak wyglądam bo bym sobie was popodglądała zza kolumienki a tak mnie zdemaskujesz:( opowiedzcie potem czyście się kłócili:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek arvena IP: *.pl 05.08.02, 22:42 zaprszamy jak najbardziej wręcz obowiązkowo tylko jak znam zycie tradycyjnie kiszka z tego wyjdzie bo każdemu cos wypadnie pozdrawiam i dopisuje do listy...:-)))) bonk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek przed kolumną... IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 06.08.02, 09:27 nigdzie stawać nie musisz , wrzuć mi maila do siebie / bonczek@astercity.net/ i z przyjemnością umówimy się wszyscy razem w konkretnym miejscu i czasie. Pozdrawiam mutant obleśny - bonk Odpowiedz Link Zgłoś
bea. Re: przed kolumną... 06.08.02, 09:41 Oldboy Brezly ma moje namiary Chociaż.... za tydzień mój @ będzie niektualny - zmieniam pracę (a w pracy głównie korzystam, w domu szkodnik skutecznie psuje sprzęty). Zawsze jeszcze pozostaje poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonk Re: przed kolumną... IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 06.08.02, 09:46 jak chcesz... Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Bea. 06.08.02, 15:53 jakby chłopcy założyli Boys Band to mogłybyśmy chórki im robić- jako cheerliderki nawaliłyśmy więc chociaż tu się wykażemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
bonczek_hydroforgroup jako wirtuoz 06.08.02, 15:56 jako wirtuoz trójkąta moe się przydać a tak naprawdę rozumiem ,że chętni do spotkania to: ja- bonk brezly duży bea arvena mam nadzieje ze sie nie myle? bonk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: jako wirtuoz IP: 62.8.156.* 06.08.02, 16:35 bonczek_hydroforgroup napisał: > jako wirtuoz trójkąta moe się przydać a tak naprawdę rozumiem ,że chętni do > spotkania to: Jeśli masz na myśli ostatni/przełomowy (bo niedziela już wrześniowa) weekend sierpnia, to też bym się wprosił nieśmiało. Jeśli miałoby to odbyć się tydzień wcześniej, to niestety nie będę mógł przyjechać. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: jako wirtuoz 06.08.02, 20:48 Gość portalu: Jureek napisał(a): > bonczek_hydroforgroup napisał: > > > jako wirtuoz trójkąta moe się przydać a tak naprawdę rozumiem ,że chętni d > o > > spotkania to: > > Jeśli masz na myśli ostatni/przełomowy (bo niedziela już wrześniowa) weekend > sierpnia, to też bym się wprosił nieśmiało. Jeśli miałoby to odbyć się tydzień > wcześniej, to niestety nie będę mógł przyjechać. > Jurek Ja sie oczywiscie pisze. Od 12 Auguszta jestem w Brocku. Terminy mam luzne. Bea, ja nie mam innego twego adresu oprocz gazetowego :-(( Pozdrowka wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: 06.08.02, 23:02 jeżeli nie będę miała gości ani nie wyląduję w szpitalu ani (!) nie stchórzę przed tak szacownym gronem to będę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonk społeczny komitet IP: *.pl 06.08.02, 23:32 duzy brezly ja arvena bea jureek wstępny termin ostatni łikend sierpnia - prawdopodobnie sobota/godzina i miejsce do ustalenia/ Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: brezly'owski sierpień.. 07.08.02, 18:57 była u mnie koleżanka Marsha i zapowiedziała chęć uczestnictwa w ww spotkaniu... mam nadzieję ,że wkrótce sama to potwierdzi:) Odpowiedz Link Zgłoś