katse 26.06.05, 05:07 dobry i z podejściem do dzieci chce pokazać ząbeczki mojej córki K Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga1972 Re: dentysta dla dwulatki 28.06.05, 16:01 Polecam dr Magdę-dentystę rodzinnego na Placu Kromera. Niesamowita kobieta, pierwsza wizyta trwa około 1,5 godziny, najpierw jest zabawa, lepienie z plasteliny, potem zwiedzanie gabinetu, wybieranie kolorów fartuszka, narzędzi, naciskanie guziczków, nalewanie wody, jest ekran, kamera, dziecko może na ekranie oglądnąć swoje ząbki. Pzoa tym może także obejrzeć film jeśli chce. Moja mała ma 3,5 roku, od roku chodzi do tej pani i nie chce wychodzić z gabinetu. POLECAM!!!!!!!! tel: 799-17-55, 0601-965-285 Odpowiedz Link Zgłoś
basha Re: dentysta dla dwulatki 29.06.05, 10:02 A ile kosztuje taka wizyta z bajerami? Odpowiedz Link Zgłoś
aga1972 Re: dentysta dla dwulatki 29.06.05, 10:59 Za pierwszą wizytę, za plombowanie ząbka zapłaciłam 80 zł. A ostatnio jak byłam 60 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kojeczka Re: dentysta dla dwulatki 03.07.05, 20:34 Dzieki pani magdzie klikoro dzieci straciło ząbki,w tym moja córka ,był tu wątek na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.76 Re: dentysta dla dwulatki 04.07.05, 11:45 Kojeczka, ja dalej szukam dentysty dla mojego 22 mies. synka!!! Masz jakieś namiary? Pomóż, bo jestem w tym temacie zielona i przyznam szczerze, mam już dość szukania... Ręce opadają! Dziewczyny kochane, pomóżcie, kto zna dobrego dentystę dla dzieci, oczywiście prywatnie Pozdrawiam serdecznie, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: dentysta dla dwulatki 04.07.05, 13:46 kojeczka napisała: > Dzieki pani magdzie klikoro dzieci straciło ząbki,w tym moja córka ,był tu > wątek na ten temat. Na 5 plomb robionych u dr Magdy jedna wypadła od razu, a pod dwoma zrobił się stan zapalny i trzeba było robić jeszcze raz - co się moje dziecko nacierpiało, to jego. Dr Magda i panie z nią pracujące są bardzo miłe, ale tylko do momentu, kiedy wszystko jest ok. Jeśli tylko pacjent ma jakieś zastrzeżenia, przestają być miłe. Moje dziecko płakało z bólu z powodu stanu zapalnego pod plombą, a panie zaproponowały mi wizytę za trzy dni, kiedy zrobiłam awanturę zgodziły się przyjąć jak z łaski. Nie mówiąc o tym, że mówiły, że zmyślam tylko po to, żeby szybciej wizytę wymusić. Zdecydowanie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.76 Re: dentysta dla dwulatki 04.07.05, 14:05 Dla mnie to bardzo cenne uwagi, dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
aga1972 Re: dentysta dla dwulatki 04.07.05, 14:28 Z nami narazie u doktor Magdy jest OK, a leczymy się od ponad 1,5 roku. Ale oczywiście nie wiemy co będzie dalej...ja bynajmniej narazie nie narzekam i moja Magda też nie. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
emierzejewska Re: dentysta dla dwulatki 04.07.05, 12:40 ja z moim już prawie trzy-latkiem chodze do dr. Tęczy ( MM-dent). Ma swój gabinet na ul. Hallera 103/3 tel. 071 363 25 32. Osobiście jestem zadowolona z jej podejścia do mojego synka - w prawdzie do tej pory jeszcze nic nie musiał mieć robione bo zęby ma zdrowe ale za wizyty kontrolne nic się nie płaci!! Słyszałam dużo pozytywnych opinii na jej temat dlatego od ponad roku do niej chodzimy ( co 3 miesiące). polecam pozdrawiam Ewa mama Patryka Odpowiedz Link Zgłoś
ania.76 Re: dentysta dla dwulatki 04.07.05, 13:11 Bardzo dziękuję za ten namiar, już dzwoniłam i zarejestrowałam się na przyszły poniedziałek. Mam stersa przed tą wizytą, ale jakoś to musimy przeżyć. Moje dziecko bardzo boi się lekarzy, jest strasznym histerykiem. Dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: dentysta dla dwulatki 04.07.05, 15:56 Ania76 prosze napisz po wizycie jak bylo jakie podejscie jak dzieciaczek moja to tez histeryczka K Odpowiedz Link Zgłoś
kojeczka Re: dentysta dla dwulatki 04.07.05, 21:17 to ja dorusia,ale hasła zapomniałam i musiałam nowe wymyślić :) my chodzimy do dr Jankowskiej na Kuźniczą. a jeszcze starszej córce(13 lat) P magda robiął plombę i wypodała po tygodniu... czyli nie chodzi o zachowanie suchości,kloeżanka leczyla su\ynka u niej i od roku ma wszystko za darmo-reklamacja za reklamacją....a P.Magda sie denerwuje.ze za daremo pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
monkastonka Re: dentysta dla dwulatki 05.07.05, 09:04 Hejka a możesz podać namiary tel do dr Jankowskiej dzieki z góry Odpowiedz Link Zgłoś
ania.76 Re: dentysta dla dwulatki 05.07.05, 08:45 Oczywiście, napiszę jak było, zaraz po wizycie w poniedziałek, jesteśmy umówieni o godz. 9.30. Tak sobie myślę, że przecież mały nie otworzy dobrowolnie buzi, chyba będę się tam z nim siłowała... Na razie nie potrafię sobie tego wyobrazić. Napiszę w poniedziałek, trzymajcie kciuki Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
emierzejewska Re: dentysta dla dwulatki 05.07.05, 08:46 nie ma za co!!! mam nadzieję,że będziesz równie zadowolona z niej jak ja!!! u nas na początku też były histerie i płacze (niczym nie uzasadnione) ale teraz sam siada na fotel, pani mu mówi "jakie ty masz śliczne ząbki!!!" a on szczęśliwy schodzi z fotela i staje dumny i zadowolony. życze powodzenia i zdrowych zabków !!! pozdrawiam Ewa mama Patryka Odpowiedz Link Zgłoś
kojeczka Re: dentysta dla dwulatki 05.07.05, 13:42 Jankowska przyjmuje na Kuźniczej w katedrze stomatologi,musisz zadzwonic i zapytać kiedy bedzie bo teraz wakacje więc inny grafik. my chodziłysmy w piatki rano,czasem siedziałam 0,5 h i nic sobei dziecko nei dało zrobić,ale nei robia problemu: jedna pani nie odpowiada przychodzi druga,dziecko moze marudzić ile chce tel: 7840368 Odpowiedz Link Zgłoś
marsi11 Re: dentysta dla dwulatki 07.07.05, 10:20 chodzimy do pani Madzi od poczatku i nie moge zlego slowa powiedziec.Po traumatycznych przezyciach jakie mialo moje dziecko pani Magda byla prawdziwym wybawieniem,owszem wypadla plomba,ale w tych kolorowych tak sie zdarza i nie jest to wina absolutnie Pani Magdy,po tym jak plombka odpadla nie bylo problemu z reklamacją.Polecam z calego serca Odpowiedz Link Zgłoś
ania.76 IDZIEMY DZISIAJ!!!!!! 15.07.05, 10:13 Mały się rozchorował i musielismy przełożyć wizytę. Idziemy dzisiaj , trzymajcie kciuki... Odpowiedz Link Zgłoś
dorittak Re: dentysta dla dwulatki 20.08.05, 20:15 też polecam dr Tęczę i dr Małgorzatę Manię. Obie przyjmuja w MM na Hallera i chyba nadal w Maxdencie (też na Hallera koło Carrefoura) Odpowiedz Link Zgłoś