Gość: magician IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.02, 12:01 czy można stworzyć podforum dla wątków komentujących artykuły??? skoro można było stworzyć je dla wyjątkowej:) Bezsenności to dla tych wątków chyba też można... prawda? dziekuje. marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bonczek bingo IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 30.08.02, 12:05 jestem za.!!!!..forum zaczęło się zaśmiecać bonk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup Re: bingo IP: *.chem.uni.wroc.pl 30.08.02, 12:08 Gość portalu: bonczek napisał(a): > jestem za.!!!!..forum zaczęło się zaśmiecać > > bonk Ja też popieram; pisałem o tym zaśmiecaniu dopiero co. Jak ktoś w pracy dzień zaczyna od gazetki, po czym w nadmiarze wolnego czasu się pławiąc komentuje na Forum co właśnie przeczytał, to niech to robi na jakimś podforumie. Odpowiedz Link Zgłoś
red_rk Re: Prośba do Redakcji ! 30.08.02, 12:22 Wiec... to nie jest taki zly pomysl. Rozmawiamy o nim Wroclaw-Stolyca. Podejmiemy decyzje dzisiaj, bo jestem ostatni dzien w pracy przed urlopem. Dam znac. r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: Prośba do Redakcji ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.02, 12:49 red_rk napisał: > Wiec... > to nie jest taki zly pomysl. Rozmawiamy o nim Wroclaw-Stolyca. Podejmiemy > decyzje dzisiaj, bo jestem ostatni dzien w pracy przed urlopem. > Dam znac. > r. dziękuję (w imieniu swoim i zainteresowanych:) za szybką reakcję. miłych wakacji. marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonk ja również IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 30.08.02, 12:52 życzę niejakiemu red_rk@NOSPAM.gazeta.pl udanych wakacji !!! post-zdrawiam bonk Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: ja również 30.08.02, 17:47 Jestem jak najbardziej za. Red - udanego obijania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Prośba do Redakcji ! IP: *.tlsa.pl 02.09.02, 10:36 red_rk napisał: > Wiec... > to nie jest taki zly pomysl. Rozmawiamy o nim Wroclaw-Stolyca. Podejmiemy > decyzje dzisiaj, bo jestem ostatni dzien w pracy przed urlopem. > Dam znac. > r. i co redakcja w tej sprawie wydumala? Odpowiedz Link Zgłoś
red_rk odpowiedz przedurlopowa 30.08.02, 18:53 Kochani, Mechanizm komentowania tekstow z gazety on line na forum jest wygodny. Chyba nie zaprzeczycie? Piszecie, ze komentuja, korzystajac z automatu, niemal wylacznie Czytelnicy, a nie Forumowicze. Jestescie pewni, ze chcecie sie dzielic na takie dwie grupy? Specjalne podforum do komentarzy to getto. A po co je robic? Wiecej pomyslow na oryginalne tematy watkow przycmi komentarze. Zegnam Panstwa na miesiac. Oczywiscie bede zagladac i czytac poczte. Zostawiam Was z Januszem Michalczykiem (bedzie wystepowal jako „redakcja_wrw”). Na pewno zagladac bedzie tez Acho. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: odpowiedz przedurlopowa 31.08.02, 13:36 > Jestescie pewni, ze chcecie sie > dzielic na takie dwie grupy? ja chcę. nie wiem jak inni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: odpowiedz przedurlopowa IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.02, 18:03 szarykot napisał: > ja chcę. nie wiem jak inni... ja tez, mysle ze wiekszosc rowniez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: odpowiedz przedurlopowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.02, 15:15 jakoś bez najmniejszego bólu wrzuciliście Bezsenność do "getta"... jestem więc za tym, by w ten sam sposób "dowartościować" komentarze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: odpowiedz przedurlopowa IP: *.devtest.net / 212.80.166.* 31.08.02, 20:16 chce. bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: odpowiedz przedurlopowa 02.09.02, 13:01 >Jestescie pewni, ze chcecie sie > dzielic na takie dwie grupy? Jestem pewny ze chce. Kolejna historia o tym ze pan Iksinski zaprzecza jakoby razem z Ygrekowskim zrobil przekret nie wymaga IMHO komentarza na Forum. B/Y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acho Re: odpowiedz przedurlopowa IP: *.wroc.gazeta.pl 02.09.02, 16:26 red_rk napisał: > Zostawiam Was z Januszem Michalczykiem (bedzie wystepowal jako „redakcja_ > wrw”). > Na pewno zagladac bedzie tez Acho. Tak tak - będę zaglądał i występował jako ”acho” :-))) A co do podforum dla komentarzy - zgłaszam votum separatum i popieram forumowiczów. Tylko, że nie do nas taka decyzja należy - wszystko we wszechmocnych dłoniach stolycy. Ale nie próbujcie mailbombingu - oni się uparli i nic z tym nie zrobimy... :-( acho występujący jako acho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Gupi Re: odpowiedz przedurlopowa IP: 217.30.130.* 02.09.02, 16:32 Gość portalu: acho napisał(a): > red_rk napisał: > > > Zostawiam Was z Januszem Michalczykiem (bedzie wystepowal jako „reda > kcja_ > > wrw”). > > Na pewno zagladac bedzie tez Acho. > > Tak tak - będę zaglądał i występował jako ”acho” :-))) > A co do podforum dla komentarzy - zgłaszam votum separatum i popieram > forumowiczów. Tylko, że nie do nas taka decyzja należy - wszystko we > wszechmocnych dłoniach stolycy. Ale nie próbujcie mailbombingu - oni się uparli > > i nic z tym nie zrobimy... :-( > > acho występujący jako acho Ja tam wystepuje jako macho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: odpowiedz przedurlopowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.02, 17:27 Gość portalu: acho napisał(a): Ale nie próbujcie mailbombingu - oni się uparli i nic z tym nie zrobimy... :-( hmmm... no nie... to nie forum dla nas, tylko my dla forum?? redakcja nam łaskę robi, że w ogóle pozwala nam się tu wypowiadać??? Odpowiedz Link Zgłoś
aniel Re: odpowiedz przedurlopowa 07.09.02, 09:55 Gość portalu: Tirsa napisał(a): > > hmmm... no nie... to nie forum dla nas, tylko my dla forum?? > redakcja nam łaskę robi, że w ogóle pozwala nam się tu wypowiadać??? przeciez fotum jest o nas i dla nas, jestem za podzialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonk do podforum IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 02.09.02, 13:06 komentarze do podforum - pliss....inaczej ostatnia ostoja wolnej wypowiedzi zamieni się w MPIK. bonk Odpowiedz Link Zgłoś