Gość: miki IP: *.wroclaw.mm.pl 03.09.05, 23:52 Niestety, tak to wyglada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hihi Re: GŁOSUJĄC NA TUSKA GŁOSUJESZ NA SCHETYNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 00:21 Ale za to pułkownik Miodowicz obejmie Ministerstwo Głupich Kroków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: GŁOSUJĄC NA TUSKA GŁOSUJESZ NA SCHETYNE IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.09.05, 06:38 Oraz MSGM (Ministerstwo Strojenia Głupich Min). Odpowiedz Link Zgłoś
wyborca2005 Re: GŁOSUJĄC NA TUSKA GŁOSUJESZ NA SCHETYNE 04.09.05, 20:59 Albo Ministerstwo Niebezpieczenstwa Publicznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Major GS Re: GŁOSUJĄC NA TUSKA GŁOSUJESZ NA WSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 10:41 Niestety to też prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
kkopytko GŁOSUJĄC NA TUSKA GŁOSUJESZ NA BUZKA 05.09.05, 10:44 Ja bym powiedział inaczej GŁOSUJĄC NA TUSKA GŁOSUJESZ NA BUZKA a to jeszcze gorsze lub co najmniej tak samo złe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tu Sk...iel Re: GŁOSUJĄC NA TUSKA GŁOSUJESZ NA BUZKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 12:12 Kaczor powinien sie tym zająć. Odpowiedz Link Zgłoś
brat44 Re: GŁOSUJĄC NA TUSKA GŁOSUJESZ NA SCHETYNE 06.09.05, 09:16 no tak.... znowu zielone ludki nawiązały z Tobą kontakt podsuwając Ci dokumenty o finansowych machinacjach ekipy, która od 15 lat niszczy Wrocław oraz teczkę majora WSI. myj dokładniej gary po jedzeniu bo chyba halo gzrybki się tam zalęgły;-). Tusk i Schetyna to przyjaciele i żaden z nich tego nie ukrywa Ameryki nie odkryłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: GŁOSUJĄC NA TUSKA GŁOSUJESZ NA SCHETYNE IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 06.09.05, 09:21 > Tusk i Schetyna to przyjaciele I to najgorsze w tym wszystkim, bo Tusk sprawia wrażenie człowieka na poziomie. Cóż mogę powiedzieć o tej przyjaźnie? Szkoda pana prezydenta :( Odpowiedz Link Zgłoś
brat44 Re: GŁOSUJĄC NA TUSKA GŁOSUJESZ NA SCHETYNE 06.09.05, 09:24 Gość portalu: Jacek napisał(a): > > Tusk i Schetyna to przyjaciele > > I to najgorsze w tym wszystkim, bo Tusk sprawia wrażenie człowieka na poziomie. > Cóż mogę powiedzieć o tej przyjaźnie? > Szkoda pana prezydenta :( Dlaczego?? Tylko nie pisz, ze wszyscy wiedzą, że Schetyna to major WSI, wymyśl coś przekonującego, bo kłamstwo powtarzane w nieskończoność nie staje się prawdą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: GŁOSUJĄC NA TUSKA GŁOSUJESZ NA SCHETYNE IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 06.09.05, 09:31 Ależ gdzie tam! Jemu po prostu źle patrzy z oczu i ani jednej swojej złotówki bym mu nie powierzył. Nie wiem czemu ale nie wzbudza we mnie zaufania. W moich oczach wygląda na cwaniaka który się pcha tam gdzie jest okazja i kasa. Nic więcej dla niego się nie liczy. Taki widzę jego obraz. Może obraz nieprawdziwy ale niestety taki jest jego wizerunek w moich oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
jotesz Re: GŁOSUJĄC NA TUSKA GŁOSUJESZ NA SCHETYNE 06.09.05, 10:24 ciekawe, gdzie byłby dzisiaj Tusk, gdyby został szefem Unii Wolności, wtedy, kiedy się obraził za zajęcie tylko drugiego miejsca za Geremkiem... Nie stworzyłby Placformy i byłaby dziś taka smutna pustka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adolf Manson Re: GŁOSUJĄC NA TUSKA GŁOSUJESZ NA SCHETYNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 11:58 Ciekawe czy GS gdyby nie był w resorcie skończyłby studia? Bo orłem to on nie był... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek inaczej IP: 212.160.147.* 09.09.05, 09:12 Tusk w telewizorze mówi, że sprzeciwia się gigantycznym wypłatom z państwowej kasy dla prywatnych osób. Tymczasem nie jest tajemnicą, że klub sportowy, którego właścicielem jest S. dostawał duże dotacje z kasy Wrocławia. I gdzie tu logika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wstręt Re: GŁOSUJĄC NA TUSKA GŁOSUJESZ NA SCHETYNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 17:47 Polacy nie lubią agentów, żadnych tych "słusznych" i "niesłusznych". Agent jest zawsze agentem. To nie zawód, to charakter! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: GŁOSUJĄC NA TUSKA GŁOSUJESZ NA SCHETYNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 08:53 Właśnie! Duzo teraz w mediach o agentach. Odpowiedz Link Zgłoś