Gość: !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 15:55 czy w sieci można znaleźć gdzieś "występ" megagwiazy polskiej piosenki Mandaryny w Sopocie wraz z komentarzami Jury? Podajcie linka bo kurczątko wczoraj to przegapiłem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :-) Re: mandaryna-sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 16:13 dl2.rapidshare.de/files/4689916/77265672/Mandaryna_-_Ev_ry_Night__Sopot_2005_.wmv Odpowiedz Link Zgłoś
dajmona Re: mandaryna-sopot 04.09.05, 18:32 laduje mi sie ta strona, ale nie moge znalezc tego wystepu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: mandaryna-sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 19:01 zejdź na sam dół i w tabelce wciśśnij "Free" - otworzy się kolejna stronka - zejdź na sam dół i odczekaj kilka sekund - pokaże ci się czerwone "Download" i link - naciśnij go i heyah. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xavier Re: mandaryna-sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 20:28 Dzięki wielkie - zachowam to dla potomnych :) X Odpowiedz Link Zgłoś
dzenifer Re: mandaryna-sopot 04.09.05, 21:08 na szczescie nie ogladalam popisow mandaryny(odsluchalam w necie), jednak dzieki niej ja tez uwierzylam w moje mozliwosci, bo do tej pory to nawet nie chcialam falszowac "stolat" na urodzinach u rodziny iznajomych. obiecuje, iz przy najblizszej sposobnnosci zaspiewam! spiewam rownie dobrze jak mandaryna, ale nie mam nic silikonowego, wiec plyty nagrywac nie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: mandaryna-sopot 04.09.05, 21:27 Ej nie rezygnuj tak latwo z marzen i kariery! Kup Durexa i sio do mikrofona! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis no i 2-gie miejsce publiczności :) IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 04.09.05, 21:29 hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tragedia Re: no i 2-gie miejsce publiczności :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 22:44 hmmmm no tak ....tego sie mozna bylo spodziewac.... :( ahh to nasze społeczenstwo :) przynajmniej mozna bylo si etroche posmiac :D:D oj mandaryna mandaryna. :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: no i 2-gie miejsce publiczności :) 04.09.05, 23:26 mandaryna rulez :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlicjaN Re: mandaryna-sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 23:56 Też sobie ściągnelam.To straszne, na ekranie była informacja ze mogą to oglądać dzieci od 7 lat. Jessou to powinno być zakazane i puszczane grubo po 22, tylko z czerwonym oznakowaniem.Czuje żę KRRiTv nałoży za to niedopatrzenie na TVN niezłą karę pieniężną ;) A jeżeli idzie o zajęcie przez Mandarynę drugiego miejsca w konkursie telewidzów, to pozostaje mi się tylko wstydzić, że jestem telewidzem TVN albo wierzyć ze to Wiśniewski rozdawiał znajomym telefony i nakłaniał do wysyłania sms na żone. Innego wyjaśnienia nie widze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś