Dodaj do ulubionych

mandaryna-sopot

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 15:55
czy w sieci można znaleźć gdzieś "występ" megagwiazy polskiej piosenki
Mandaryny w Sopocie wraz z komentarzami Jury?
Podajcie linka bo kurczątko wczoraj to przegapiłem.
Obserwuj wątek
    • Gość: :-) Re: mandaryna-sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 16:13
      dl2.rapidshare.de/files/4689916/77265672/Mandaryna_-_Ev_ry_Night__Sopot_2005_.wmv
      • Gość: !!! Re: mandaryna-sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 16:19
        Dankę
      • dajmona Re: mandaryna-sopot 04.09.05, 18:32
        laduje mi sie ta strona, ale nie moge znalezc tego wystepu :(
        • Gość: !!! Re: mandaryna-sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 19:01
          zejdź na sam dół i w tabelce wciśśnij "Free" - otworzy się kolejna stronka -
          zejdź na sam dół i odczekaj kilka sekund - pokaże ci się czerwone "Download" i
          link - naciśnij go i heyah.
          • Gość: Xavier Re: mandaryna-sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 20:28
            Dzięki wielkie - zachowam to dla potomnych :)

X
          • dajmona Re: mandaryna-sopot 05.09.05, 18:04
            dzięki :)
    • dzenifer Re: mandaryna-sopot 04.09.05, 21:08
      na szczescie nie ogladalam popisow mandaryny(odsluchalam w necie), jednak
      dzieki niej ja tez uwierzylam w moje mozliwosci, bo do tej pory to nawet nie
      chcialam falszowac "stolat" na urodzinach u rodziny iznajomych. obiecuje, iz
      przy najblizszej sposobnnosci zaspiewam! spiewam rownie dobrze jak mandaryna,
      ale nie mam nic silikonowego, wiec plyty nagrywac nie bede.
      • ruda_szczurka Re: mandaryna-sopot 04.09.05, 21:27
        Ej nie rezygnuj tak latwo z marzen i kariery! Kup Durexa i sio do mikrofona! ;)
        • Gość: Rafis no i 2-gie miejsce publiczności :) IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 04.09.05, 21:29
          hehe
          • Gość: tragedia Re: no i 2-gie miejsce publiczności :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 22:44
            hmmmm no tak ....tego sie mozna bylo spodziewac.... :( ahh to nasze
            społeczenstwo :) przynajmniej mozna bylo si etroche posmiac :D:D oj mandaryna
            mandaryna. :D:D:D
            • robak_wroc Re: no i 2-gie miejsce publiczności :) 04.09.05, 23:26
              mandaryna rulez :D
    • Gość: AlicjaN Re: mandaryna-sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 23:56
      Też sobie ściągnelam.To straszne, na ekranie była informacja ze mogą to oglądać
      dzieci od 7 lat. Jessou to powinno być zakazane i puszczane grubo po 22, tylko
      z czerwonym oznakowaniem.Czuje żę KRRiTv nałoży za to niedopatrzenie na TVN
      niezłą karę pieniężną ;)
      A jeżeli idzie o zajęcie przez Mandarynę drugiego miejsca w konkursie
      telewidzów, to pozostaje mi się tylko wstydzić, że jestem telewidzem TVN albo
      wierzyć ze to Wiśniewski rozdawiał znajomym telefony i nakłaniał do wysyłania
      sms na żone. Innego wyjaśnienia nie widze.
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka