napepka 22.09.05, 21:24 Niedawno przeprowadzilam sie do Wroclawia i chcialabym znalezc jakid dobry salon kosmetyczny, w ktorym spotkam mila i kometentna obsluge oraz przystepne ceny. Mozecie mi jakis polecic?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosk_a Re: DOBRY SALON KOSMETYCZNY -WROCŁAW 22.09.05, 22:47 witam ja chodze do salony "Millenium" przy ul, Czerwonego Krzyża, obsluga bardzo mila, a co do cen to najlepiej sie skontaktowac i samej sie przekonac czy to drogo, ale za jakosc sie placi... ale warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agulka Re: DOBRY SALON KOSMETYCZNY -WROCŁAW IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.09.05, 08:12 Ja polecałam zawsze Payot - bioline ( mam nadzieję, ze nie przekręciłam nazwy). Kiedy mieszkałam w pobliżu Komandorskiej, często chodziłam do tego salonu ( tj ok 4- 5 razy w roku). Ostatni raz byłam tam chyba rok temu. Pani kosmetyczka o ile się nie zmieniła jest doskonała. Każdy zabieg wieńczy cudowny masaż. Dla mnie również ważne jest to, ze kosmetyczka nie gada jak potłuczona. Jeśli już, to same konkrety, jak należy dbać o cerę itp. Teraz mieszkam na Ołatszynie, więc trudno mi dojechać do Payot - Bioline i chodzę do Biodermu, który znajduje się przy ul. Nenckiego. Również z czystym sercem mogę polecić. ( ten gabinet ma nawet własną stronę www.bioderm.pl ) Ogólnie rzecz biorąc do kosmetyczek chodzę od 10 lat i mogę zauważyć duży postęp w obsłudze. Po pierwsze rzadko można spotkać gabinet, w którym znajdują się dwa łóżka do zabiegu w jednym pomieszczeniu. Zarówno w Payocie i Biodermie podczas zabiegu nikt nie podchodzi podczas zabiegu do telefoonu lub pogaduszki. Mam nadzieję, ze pomogłam. Wpisz sobie również w wyszukiwarce kosmetyczka lub gabinet kosmetyczny na tym forum, na forum "po godzinach" lub forum kobieta - uroda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: DOBRY SALON KOSMETYCZNY -WROCŁAW IP: 83.147.131.* 23.09.05, 14:01 Ja takze chcialam polecic Bioderm na Oltaszynie.Pelen profesjonalizm oraz przemila i dyskretna obsluga. Wczesniej chodzilam do "Wyspy Piekna" Pani Krysteckiej ale zrezygnowalam z nich na rzecz Biodermu...no i Bioderm mam pod nosem - z czego sie niesamowicie ciesze..;)) Dziewczynom majacym tlusta lub mieszana cere polecam bardzo czyszczenie z urzadzeniem do mikrodermabrazji Skin Peeler....to taki "odkurzacz " z mikrokrysztalkami sciarajacy i wysysajacy martwy naskorek - dziala rewelacyjnie.Krystecka tez ma cos podobnego w ofercie ale bez tych "krysztalkow" i moim zdaniem efekt jest mniejszy. Szczegolnie polecam Pania Jarmille-jest po prostu swietna!! Przygotowala moj pyszczek do slubu a i moj mezczyzna zgodzil sie na zabieg u niej(pierwszy raz w zyciu..hihi) i bardzo mu sie podobalo;)) Pani Jarmilko-Pozdrawiamy goraco!! Sylwia i Artur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agulka Re: DOBRY SALON KOSMETYCZNY -WROCŁAW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.05, 21:37 Też kiedyś chodziłam do Wyspy PIękna, ale jak gabinet się mieścił przy Śłężnej, niestety Panie kosmetyczki zraziły mnie dziwną rezerwacją miejść, kiedyś zarezerwowałam i miałam potwierdzić, poinformowałam, ze nie będę potwierdzać, gdyż nie będę miała czasu - panie odnotowały to i co oczywiście ktoś został wpisany na oje miejsce - BO nie potwierdziłam. Więcej tam nie poszłam. Ja też miałam zabieg mikrodermabrazji, cera przepięknie wyglądała, ale po 2 dniach ( co nie oznacza, zę wcześniej nie mogłam się pokazać ludziom). MNie zabiegi wykonuje p. Małgorzata, też fajna babka :-) Polecam W przyszłym tygodniu skuszę się na kwasy. Opisze wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
malyczort Re: DOBRY SALON KOSMETYCZNY -WROCŁAW 19.11.05, 20:52 Polecam serdecznie salonik na Powstanców Śl 160 tel 3371496. Dziewczyny mają mase wiedzy w głowach, a przy okazji są bardzo miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiat Re: HYDRO ARCH Laboratory IP: *.static.chello.pl 14.11.13, 16:25 Polecam Hydro Arch Laboratory przy ulicy Biskupiej 7b. SUper obsługa, pełen profesjonalizm, własna chemia do zabiegów - również do zakupu do użytku domowego. Wszystko bez Gliceryny. Pani w gabinecie wyprowadziała mnie z trądziku, dalej działamy w kierunku zniwelowania blizn i przebarwień. POLECAM!!! www.hydroarch.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: HYDRO ARCH Laboratory IP: *.z.cvdnet.pl 18.11.13, 15:11 Hydro Arch jest świetne. Pani Magda jest wspaniała i bardzo profesjonalna, ceny niewygórowane, dobra lokalizacja. Jestem wierna Jej od 3lat :) a to dużo znaczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga T Re: HYDRO ARCH Laboratory IP: *.static.chello.pl 21.11.13, 20:32 Profesjonalnie i bardzo sympatycznie. Ceny naprawdę niewysokie jak na Wrocław. Świetne kremy, niedrogie a cudowne w stosowaniu. Polecam z ręką na sercu :) www.hydroarch.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EZ Re: HYDRO ARCH Laboratory IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.13, 20:58 Polecam!! Obsługa w pełni profesjonalna, kosmetyki dopasowane do każdej cery indywidualnie. Zabiegi pomagają w 100% Nigdy wcześniej nie spotkałam się z tak dobrym kosmetologiem jak w HYDRO ARCH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieDajcieSieNabrac tylko NIE hydro arch !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.13, 16:13 ZDECYDOWANIE ODRADZAM HYDRO ARCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludek Re: tylko NIE hydro arch !!!!!! IP: *.uwoj.wroc.pl 29.04.14, 15:53 Dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natala12345 Re: HYDRO ARCH Laboratory IP: 78.10.90.* 15.02.14, 10:13 Hydro Arch - wspaniala pani kosmetolog. Jako jedyna potrafila mnie wyprowadzic z tradziku mlodzienczego. Jestesmy na poczatku konca. Wlasnoreczne, profesjonalne robione kosmetyki. Polecam gorąco!!Warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anita_wilk Re: 28.03.14, 09:49 Ja sobie bardzo chwalę Kasun Twoje Centrum Piękna. Chodzę tam od jakiegoś roku. Generalnie świetna atmosfera, a to dla mnie ważne, bo nie chcę czuć się jak intruz, gdy idę do kosmetyczki. Doświadczony personel i bogata oferta. Polecam kosmetyczkę Agatę która pomogła mi dobrać odpowiednie zabiegi by zmniejszyć widoczny rumień i poprawić stan tragicznie tłustej cery. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.06.14, 08:48 Nie wiem czego konkretnie szukasz, ja rzadko chodzę na zabiegi na twarz,za to znacznie częściej odwiedzam manicurzystkę , zadbane ręce i stopy to dla mnie podstawa. Nieopodal mnie znajduje się salonik maniq.pl/ , więc jeśli mowa o usługach stylizacji paznokci,dla mnie Panie z tego salonu wyprzedzają wszystkie inne gabinety ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elizanka Hydro Arch :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.15, 08:15 Ja polecam Gabinet Hydro Arch Laboratory - uważam, że pani Magdalena , która w nim przyjmuje zna się na branży kosmetycznej, potrafi dostosować zabiegi do indywidualnych potrzeb klientki i zapewnić godziwe, komfortowe warunki lokalowe. Jak na Wrocław to bardzo wysoki poziom. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
itex94 Re: Dobry salon kosmetyczny - Wrocław 23.09.15, 06:26 Piszę jeszcze raz, bo ostatnia odpowiedź dodała się pusta. Mogę Ci polecić l'bioline bardzo dobre salon, znają się na tym co robią, duży wybór zabiegów i bardzo korzystne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
itex94 Re: Dobry salon - Wrocław 23.09.15, 06:26 Piszę jeszcze raz, bo ostatnia odpowiedź dodała się pusta. Mogę Ci polecić l'bioline bardzo dobre salon, znają się na tym co robią, duży wybór zabiegów i bardzo korzystne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
jagotek Re: dobry salon kosmetyczny wrocław 22.09.16, 20:48 Ja z czystym symieniem mogę polecić Magię dla ciała - gabinet odnowy i salon masażu w jednym. Atmosfera jest bardzo przyjemna, ludzie profesjonalni, a ceny niewygórowane jak na taki standard. Jedyny drobny minus to to, że salon mieści się w Wysokiej, ale naprawdę warto się tam wybrać aby na godzinę zapomnieć o zmartwieniach i dać się zrelaksować :) Odpowiedz Link Zgłoś
nowackaa Re: dobry salon kosmetyczny wrocław 22.12.16, 17:48 Nie polecam Kliniki Kerios. Dołączam ze swoją bardzo negatywną opinią - w internecie dużo opinii na ich temat .Podpisuję się pod tym co piszą inni. Byłam u kosmetyczki , taka starsza ciemna pani z długimi włosami , chyba Pani Renata. Zaczełyśmy od Derma Pena , zabieg bolesny al miał być super efekt. I był -cała wysypana buzia . Aż strach pomyśleć , po tym co wcześniej przeczytałam,czym mogłam się zarazić... Odpowiedz Link Zgłoś