ed_norton 01.07.05, 05:58 w typowy dla siebie sposb zniknal rownie nagle jak sie pojawil :D pewnikiem gdzies sluzy najjasniejszej Pomrocznej Pospolitej :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
humprey_bogart Re: a Vega 01.07.05, 08:16 Masz rację, wpadł zamieszał (..kopytko..) i tyle go widzeli. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dezzerter Re: a Vega 01.07.05, 10:44 sie mu nie dziwie, bo tu panie nuda straszliwa, nic się nie dzieje , jak w polskich filmach Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: a Vega 01.07.05, 10:46 a gdzie się dzieje drogi kolego? z tego co zauważyłam to wszędzie kiszeczka...u jednych mniejsza a u drugich OGROMNA. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: a Vega 01.07.05, 10:49 w NIEKTORYCH miejscach taka pustka ze az echo niesie.... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: a Vega 01.07.05, 11:35 hehehehe.. na jednej bezdennej pustce wyjasniono czemu jest tak bezludno.... Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: a Vega 01.07.05, 11:44 hehehe, i to w szczegółach, bym rzekła filaru zabrakło. Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton poostky 01.07.05, 11:59 wiec w ramach zapelniania dziur zanabylem se dzis za niebagatelna sume 18 dularow 3 gry rocznika juz niemlodego, ale jedna z nich to rainbow six czy, na podstawie toma klensiego, wlasnie se instalam i bede gral do rana, czyli do wieczora :) arricia wlasnie urzadzila wyprawe po napoje wyskokowe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: poostky 01.07.05, 12:37 to jeszcze coś do przetrącenia na ruszcik i impra już skręcona. Znaczy się Ty teraz "śpisz" jak my tu ryjemy w fabrykach. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: poostky 01.07.05, 12:47 oj tak......... a jak już taśma ruszy, to nie daj Boże... nie ma kiedy do neta luknąć... Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: poostky 01.07.05, 17:17 alez ja wcale nie spie, stoje na stray i pilnuje ...piwa :D a na ruszcik? niee, za pozno juz, i tak jestem wystarczajaco upasionym edem Odpowiedz Link Zgłoś