Dodaj do ulubionych

NFZ zapowiada ostre kontrole

IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.09.05, 21:40
i dalszy scenariusz bedzie taki -nikt nie podpisze z nfz umowy na te
proponowane stawki ,pozal się , najlepiej aby wogóle nfz -towi nie udało sie
podpisać jakichkolwiek umów z medykami ,
ciekawe co wtedy bedzie .
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: NFZ zapowiada ostre kontrole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 10:58
      szkoda tylk, ze daja kase na leczenie jakims swoim pobratyncom... nic tylko
      wystrzelic nfz w kosmos
      • ewasart Re: NFZ zapowiada ostre kontrole 28.09.05, 13:18
        a ja nie wierzę w nfz ani w zus -twory które pochłaniaja nasze pieniadze
        ,potwierdzam w kosmos
    • Gość: ... Re: NFZ zapowiada ostre kontrole IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.09.05, 11:19
      Wzywam do natychmiastowej kontroli przychodni przy pl. Katedralnym !!!!!!!!!
      Pacjent nie może dostać się do okulisty - nawet nie ma rejestracji bieżącej.
      Dwie godziny trwa wymuszenie zwolnienia lekarskiego dla
      • Gość: ... Re: NFZ zapowiada ostre kontrole IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.09.05, 11:22
        ...pacjenta po operacji oka. Przez ten czas pacjent traci nerwy i zdrowie.
      • Gość: boot na placu jest ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 21:42
        Rywalizacja o przejęcie publicznych placówek medycznych jest coraz ostrzejsza.
        Być może dlatego, że do wzięcia pozostało już niewiele przychodni. Po przejęciu
        ZOZ-u dla Szkół Wyższych z pl. Katedralnego i ul. Sienkiewicza, po kolejną
        miejską przychodnię sięgnęło Polskie Centrum Zdrowia (PCZ). Prywatna placówka
        wyszła zwycięsko z przetargu, zorganizowanego przez spółdzielnię mieszkaniową,
        właściciela budynków przy ul. Legnickiej. Rozstrzygnięcie to wzbudziło
        wątpliwości, bowiem PCZ dało niższą cenę niż konkurenci. Bardzo wysoko natomiast
        została oceniona jego działalność medyczna, wyżej niż EuroMediCare, zdobywca
        wielu prestiżowych wyróżnień za jakość usług. - Dziwne jest również to, że zanim
        zostały ogłoszone wyniki, wszyscy wiedzieli dużo wcześniej, kto wygrał - mówi
        jeden z przegranych, który prosi o zachowanie anonimowości.
    • Gość: chory Re: NFZ zapowiada ostre kontrole IP: 82.160.7.* 28.09.05, 11:26
      No nareszcie, są tacy którzy nie rozumieją że komuna się skończyła. Płacić
      należy za wykonaną pracę. Najwyższy czas, żeby dobrać się do skóry tym którzy
      uważają że im się należy. Fundusz ma kupić dla mnie usługi medyczne w
      najlepszych ośrodkach medycznych i płacić za wykonane prace. Lekarze, którzy
      się z tym nie zgadzają mają możliwość zmienić zawód. Jak nie będzie chetnych do
      podpisania umów to powinienem nieć możlwość leczena sie w zagranicznych
      szpitalach. Och obym dożył tej pociechy, kiedy to ja pacjęt bedę ważny a nie
      lekarz.
      • Gość: ja Re: NFZ zapowiada ostre kontrole IP: *.wns.uni.wroc.pl 28.09.05, 11:31
        i oczywiscie kupi "dla ciebie" ale leczyc sie beda krewni i znajomi, a ty mozesz sobie conajwyzej w kolejce poczekac ... kto wie moze kiedys sie doczekasz ;)
    • Gość: RADA Re: NFZ zapowiada ostre kontrole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 23:05
      Zacząć od siebie. Przykład z Kielc!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka