Gość: pulp Re: Samoobrona ponad 9 proc - co o tym sądzicie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 20:06 któtko: K A T A S T R O F A... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Samoobrona ponad 9 proc - co o tym sądzicie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 20:07 Gość portalu: lidia napisał(a): ... pora na wewnętrzną emigrację Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek! Re: Samoobrona ponad 9 proc - co o tym sądzicie 23.09.01, 20:07 mi się podobało ich hasło: samoobrona przeciw samozagładzie czy coś w tym stylu... słodziutkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktotam Re: Samoobrona ponad 9 proc - co o tym sądzicie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.01, 22:49 za dużo słodyczy szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Samoobrona ponad 9 proc - co o tym sądzicie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 20:10 zamieniono UW na Samoobronę ... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Samoobrona ponad 9 proc - co o tym sądzicie 23.09.01, 20:11 Te 9 % Lepperowców to dla mnie mały szok !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pulp Re: Samoobrona ponad 9 proc - co o tym sądzicie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 20:11 bardzo bym chcial zeby to byla prawda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: Samoobrona ponad 9 proc - co o tym sądzicie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.01, 20:12 debili nie brakuje,a do tego LPR6.5% Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Samoobrona ponad 9 proc - co o tym sądzicie 23.09.01, 20:13 ...zaczyna się robić "ciekawie" na polskiej scenie politycznej... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Samoobrona ponad 9 proc - co o tym sądzicie 23.09.01, 20:15 ...a co sądzicie o około 47 % frekwencji wyborczej w całej Polsce ??? ...ja myślałem o jakiejś 60 % frekwencji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pulp Re: Samoobrona ponad 9 proc - co o tym sądzicie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 20:17 myślał indyk o niedzieli a w sobote łeb mu ścieli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: Samoobrona ponad 9 proc - co o tym sądzicie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.01, 20:16 ty roberto,byłes w końcu głosować? Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Samoobrona ponad 9 proc - co o tym sądzicie 23.09.01, 20:22 Gość portalu: spoden napisał(a): > ty roberto,byłes w końcu głosować? ...nie zmieniłem zdania i nie poszedłem głosować...bo po prostu nie miałem na kogo...ale jak widzę większość Polaków zrobiła tak jak i ja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: Samoobrona ponad 9 proc - co o tym sądzicie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.01, 20:23 to w takim razie ,przynajmniej po części te wyniki to twoja wina -wstydź się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec cyrk w sejmie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 20:28 hmmm, cyrk! nowe reality show - transmisja z obrad sejmu z udziałem Leppera! A G. Janowski też tam bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: Samoobrona ponad 9 proc - co o tym sądzicie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 20:19 to bedzie najbardziej absurdalny uklad sil w sejmie. Kurioza w postaci Samoobrony i Ligi Rodzin Polskich, no ale skoro frekfencja dobija do 43% to co sie dziwic????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Samoobrona ponad 9 proc - co o tym sądzicie 23.09.01, 20:23 ...brakowało tylko, żeby w wyborach startował sam O. Rydzyk...i żeby zasiadł w fotelu Sejmowym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Samoobrona ponad 9 proc - a nie mówiłam wcześniej? ( 0% satysfakcji) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 20:55 Lepper za krótko prowadził swoją kampanię wyborczą. Oj, nie zabraknie tematów - tu- na Forum! Następnym ruchem będzie podwyżka płodów rolnych :( Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Samoobrona ponad 9 proc - a nie mówiłam wcześniej? ( 0% satysfakc 23.09.01, 21:01 Podejrzewam MKK, ze jakby frekwencja wyborcza wyniosła ok 65-70 %, to Samoobrona zajęła by 2 miejsce zaraz za SLD-UP... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooroo Re: Samoobrona ponad 9 proc - a nie mówiłam wcześniej? ( 0% satysfakc IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 21:50 Dziwicie się dlaczego Lepper wszedł do Sejmu ze swoją formacją. Odpowiedzi uzyskacie pytając prostych ludzi. Nie tych którzy żyją w wielkich miastach, mają pracę, dobrze zarabiają, ale tych którzy tego nie mają. Oni słysząc obietnice kredytów dla studetów, zasiłku dla 3os. rodziny na poziomie 2tyś. złotych nie zastanawiają się skąd te pieniądze się pojawią. Ich interesuje to, że coś dostaną. No i wreszcie, pan Lepper mówi słowami, które rozumie 90% ludzi, zaś pan Geremek niestety nie. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Samoobrona ponad 9 proc - a nie mówiłam wcześniej? ( 0% satysfakc 23.09.01, 21:52 LUDZIE WIERZĄC W OBIETNICE LEPPERA I INNYCH NAWIEDZONYCH POLITYKÓW SĄ NAIWNI JAK DZIECI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: escorpio Re: Samoobrona ponad 9 proc - a nie mówiłam wcześniej? ( 0% satysfakc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.01, 21:57 tragedia...jak ja zasnę po takim szoku...czy ludzie są naprawdę tak głupi, żeby głosować na leppera???? Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Samoobrona ponad 9 proc - a nie mówiłam wcześniej? ( 0% satysfakc 23.09.01, 21:58 ...Bóg jeden raczy to wiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozak Re: Samoobrona ponad 9 proc - a nie mówiłam wcześniej? ( 0% satysfakc IP: 213.76.92.* 23.09.01, 22:23 rzeźnia jakich mało wysypią zboże w Sejmie Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Samoobrona ponad 9 proc - a nie mówiłam wcześniej? ( 0% satysfakc 23.09.01, 22:29 ...rzeżnia to będzie jak naród zbuntuje się przeciwko wszelkim świnią , które dorywają sie co chwilę do koryta i wyrżną ich w pień i przerobią na mięsko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktotam Re: Samoobrona ponad 9 proc - a nie mówiłam wcześniej? ( 0% satysfakc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.01, 22:32 Witam. Roberto nie poszedłeś wybierać, czyli zgdziłeś sie z większością tych co głosowali. Nie spodziwałem sie tego po Tobie. Ktoś powiedział, że demokracja to rząd głópców, bo głóbcy wybierali swoich przedstawicieli.(Nie bierz tego do siebie). Jestem zaskoczony frekwencją i populanością Samoobrony. Ale to chyba ma związek z tym co napisałem wcześniej. Z drugiej strony nie dziwie sie, że nie brałes udziału w wyborach. W moim okręgu nie było na kogo głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Samoobrona ponad 9 proc - a nie mówiłam wcześniej? ( 0% satysfakc 23.09.01, 22:37 Witam Ktotam! Pisałem już o tym dziś kilka razy, naprawdę uwierz mi, nie miałem na kogo głosować, mógłbym ew głosować jeszcze na Zdroja, ale program jego PO nie bardzo mi odpowiada... Pozdro ! PS: A w sztabie Leppera lecieli sobie przed chwilą Bracia Golce... Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek! Re: Samoobrona ponad 9 proc - a nie mówiłam wcześniej? ( 0% satysfakc 23.09.01, 22:41 swoją drogą większość społeczeństwa zadecydowało że nie odpowiadają mu kandydaci więc może wybory powinny być nieważne (marzenia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktotam Re: Samoobrona ponad 9 proc - a nie mówiłam wcześniej? ( 0% satysfakc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.01, 22:42 za plecami gra telewizor. Kotoś powiedzial, że wyniki mogą nam się nie podobać, ale należy liczyć sie z nimi. No cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek! Re: Samoobrona ponad 9 proc - a nie mówiłam wcześniej? ( 0% satysfakc 23.09.01, 22:54 liczyć się z nimi? osobiście mam je głęboko gdzieś(czas urn zresztą przeznaczyłam na grzyby), myślę że większość też zbytnio się nimi nie przejmuje (absencja wyborcza), są one tylko dowodem że społeczenśtwo ogarnęła melancholia i desperacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktotam Re: Samoobrona ponad 9 proc - a nie mówiłam wcześniej? ( 0% satysfakc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.01, 23:01 Oczywiście, że można nie przejmować sie wynikami, ale należy zdaż sobie sprawę, że od tego zależy nasza przyszłość. ( chyba trochę to brzmi za poważnie), ale bardziej ciekawi mnie jakie grzyby zbiarałaś-szatanki? Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek! Re: Samoobrona ponad 9 proc - a nie mówiłam wcześniej? ( 0% satysfakc 23.09.01, 23:07 oczywiście że wiem że wyniki definiują w jakiś tam sposób następne 4lata ale gdybym wierzyła w siłę sprawczą wyborów to bym zagłosowała p.s. grzybki w koszyczku leżą różnorakie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktotam Re: Samoobrona ponad 9 proc - a nie mówiłam wcześniej? ( 0% satysfakc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.01, 23:13 nie negowałem Twoje wiedzy, jednak zawsze każda partia zwraca uwagę na co innego. Czegoś może być więcej lub mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek! Re: Samoobrona ponad 9 proc - a nie mówiłam wcześniej? ( 0% satysfakc 23.09.01, 23:19 szczerze mówiąc od pewnego czasu nie interesuje mnie co w polityce piszczy ale kiedyś ubzdurałam sobie iż zostanę politologiem więc intensywnie studiowałam naszą scenę polityczną poza negacją innych obozów politycznych nie zauważyłam jakiś specjalnych możliwości ich programów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktotam Re: Samoobrona ponad 9 proc - a nie mówiłam wcześniej? ( 0% satysfakc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.01, 23:24 zdaję sobie sprawę, że duskusja niczego nie zmieni w tych wyborach. prawdę mówiąc niewiele interesuję sie polityką, lecz troche poruszyła mnie frekwencja, a może jej brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosynier I BARDZO DOBRZE, CZAS PRZEWIETRZYĆ TE "SALONY"!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 23:32 Czytam Manna, Kafkę, Hessego, Grudzińskiego, Herberta. Oglądam filmy Wajdy, Scorsese, Stone'a. Słucham Bacha i Mozarta, nie jestem "czereśniakiem" i uważam, że chłopi też mają swoje racje, walczą po prostu swoje,bo im za darmo nikt nic nie da. Nad metodami można by dyskutować. Jak widać, są jednak skuteczne. Jest jescze inna Polska, może to wreszcie "elity" zauważą. Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek! Re: I BARDZO DOBRZE, CZAS PRZEWIETRZYĆ TE 23.09.01, 23:33 czyli ogniem, broną i oponą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: escorpio Re: I BARDZO DOBRZE, CZAS PRZEWIETRZYĆ TE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.01, 23:34 masz racje, niech zauwaza...ale nie wprowadzajac Samoobrone do sejmu!!! to jest zbyt drastyczne! ja nie zasne :( Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek! Re: I BARDZO DOBRZE, CZAS PRZEWIETRZYĆ TE 23.09.01, 23:35 no to polecam bezsenność :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: escorpio Re: I BARDZO DOBRZE, CZAS PRZEWIETRZYĆ TE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.01, 23:36 metody iście diabelskie :) a ja właśnie uwielbiam spać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosynier Re: I BARDZO DOBRZE, CZAS PRZEWIETRZYĆ TE IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 23:53 Gość portalu: escorpio napisał(a): > masz racje, niech zauwaza...ale nie wprowadzajac Samoobrone do sejmu!!! to jest > > zbyt drastyczne! ja nie zasne :( Samoobrona nie kończy się przecież na Lepperze. W tym kraju nikt nie słucha tych, którzy siedzą cicho. Przypomnij sobie, jak było z pielęgniarkami.(nawiasem mówiąc, znowu zostały zrobione w druta, więc niedługo ponownie o nich usłyszymy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: I BARDZO DOBRZE, CZAS PRZEWIETRZYĆ TE IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 23:43 czytać i oglądać nie znaczy zrozumieć a za darmo to nikomu się nie należy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosynier Re: I BARDZO DOBRZE, CZAS PRZEWIETRZYĆ TE IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 23:58 Gość portalu: spec napisał(a): > czytać i oglądać nie znaczy zrozumieć > a za darmo to nikomu się nie należy! 1. Raczej rozumiem to, co czytam i oglądam. 2. Kto tu mówi o jakieś darmosze? 3. Historia tego kraju pokazuje, że chłopi zawsza brali w d..ę. bez względu na to, kto rządził. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: CZY SAMOOBRONA WEJDZIE DO RZĄDU ??? 27.09.01, 22:57 Co Wy o tym myślicie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortyr raczej ponad 10 IP: 213.76.92.* 27.09.01, 23:00 Stoję na stanowisku, że w tym kraju, obok innych, żyją również ludzie prości i fundamentaliści. I nie powinno nikogo dziwić, że mają swoją reprezentację parlamentarną. Mam na myśli LRP i Samoobronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortyr raczej ponad 10 IP: 213.76.92.* 27.09.01, 23:00 Stoję na stanowisku, że w tym kraju, obok innych, żyją również ludzie prości i fundamentaliści. I nie powinno nikogo dziwić, że mają swoją reprezentację parlamentarną. Mam na myśli LRP i Samoobronę. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: raczej ponad 10 27.09.01, 23:24 Gość portalu: mortyr napisał(a): > Stoję na stanowisku, że w tym kraju, obok innych, żyją również ludzie prości i > fundamentaliści. I nie powinno nikogo dziwić, że mają swoją reprezentację > parlamentarną. Mam na myśli LRP i Samoobronę. Mortyr czy przed wyborami dałbyś Samoobronie tyle % głosów jakie otrzymałą ona w niedzielę ??? pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Re: Samoobrona ponad 9 proc - co o tym sądzicie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 23:12 POWIEM KRUTKO BALCEROWICZ MUSI ODEJSC, ALBO NAROD ZABLOKUJE DROGI I ZADEPCZE WARSZAWE I NAJWIEKSZE MIASTA, WYRZUCIMY NIEMCA I ZYDA POLSKA POLACY RADIO MARYJA AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Samoobrona ponad 9 proc - co o tym sądzicie IP: 156.24.231.* 27.09.01, 23:25 Gość portalu: POLAK napisał(a): > POWIEM KRUTKO BALCEROWICZ MUSI ODEJSC, ALBO NAROD ZABLOKUJE DROGI I ZADEPCZE > WARSZAWE I NAJWIEKSZE MIASTA, WYRZUCIMY NIEMCA I ZYDA POLSKA POLACY RADIO > MARYJA AMEN Cos mi to przypomina. Czy tak czasem nie zaczynal sie niemiecki faszyzm? Sfrustrowani, podatni na demagogie ludzie, niedoceniany przez establishment ale charyzmatyczny prymityw, bunczuczne deklaracje, wygrane wybory... Czy nie grozi nam czasem Bialorus? A moze jednak myle sie co do Leppera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Samoobrona ponad 9 proc - co o tym sądzicie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 23:52 a ja od dawna twierdzę że trzeba było głosować na Łukaszenkę Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Samoobrona ponad 9 proc - co o tym sądzicie 27.09.01, 23:58 Gość portalu: spec napisał(a): > a ja od dawna twierdzę że trzeba było głosować na Łukaszenkę Łukaszenak jest nie do podrobienia...gość żywcem przeniesiony z innego swiata (tak jak Lepperus)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Samoobrona ponad 9 proc - co o tym sądzicie IP: 156.24.231.* 28.09.01, 00:04 Gość portalu: spec napisał(a): > a ja od dawna twierdzę że trzeba było głosować na Łukaszenkę No wlasnie, nie musialby falszowac wyborow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarq Re: Samoobrona ponad 9 proc - co o tym sądzicie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.01, 18:04 Trafił Lepper do Sejmu w tej kadencji, więc za pewne w następnej juz go nie będzie! A moim zdaniem to długo nie potrwa, jak znowu facet założy ten swój tandetny krawat i zaczną się kolejne, "zabawne" filmiki przedwyborcze. Co innego z LPR o.Ryzyk(o) znowu wymodli przekroczenie progu. Odpowiedz Link Zgłoś