mjc2 24.10.05, 11:41 Czy są ty jakieś przyszłe mamy, które będą rodziły w grudniu w Lubinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.kubek Re: XII 2005 Lubin 04.11.05, 23:29 Cześć, Co prawda nie mam terminu porodu na grudzień 2005 tylko na maj 2006 ale serdecznie pozdrawiam z Lubina. Moja dobra koleżanka ma t.porodu na 15.12.2005 i z tego co wiem będzie rodziła na Bema (ma obawy przed Feminą). Ja również planuję poród w szpitalu na Bema a ty? Jestem w drugiej ciąży, mam już 5-letniego synka. Pozdrawiamy serdecznie ;) Asik Odpowiedz Link Zgłoś
mjc2 Re: XII 2005 Lubin 07.11.05, 09:40 Zdecydowałam się również na Bema. Jestem tradycjonalistką, która preferuje stare sposoby rozwiązywania problemów (w tym porodów. Pragnę zapewnić sobie i dziecku jaknajlepszą opiekę. Zresztą ta historia w Feminie sprzed 2 miesięcy nieco mnie wystraszyła. Ja też oczekuję drugiego dziecka, a pierwsze ma aż 15 lat! To dopiero dla mnie przeżycie. Przed Tobą jeszcze sporo czasu, natomiast b. możliwe, że spotkam się z Twoją koleżanką w szpitalu. A poza tym jak się obydwie czujecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
asia.kubek Re: XII 2005 Lubin 07.11.05, 17:18 Witaj, Już myślałam, że nawet Ty opuściłaś to formum ;) Co do samopoczucia mojego, to jest takie sobie. Siedzę (a właściwie głównie leżę w domciu) jeszcze jestem na L4 ze względu na wcześniejsze plamienia. Poza tym można powiedzieć -OK. Co do mojej koleżanki to jest nie najgorzej. Ma problemy ze spaniem i poruszaniem sie - duży i wystającty z przodu brzuszek daje o sobie znać ;))))) Poza tym wiem, że teraz musi odpoczywać ponieważ miała problemy z przedwczesnym rozwarciem. Ale ponoć jest dobrze. Wiesz, ja znowu zaczęłam mieć dylematy dot. rodzenia na Bema lub w Feminie...Nie mogę sie zdecydować... Pozdrawiam, Asik Odpowiedz Link Zgłoś
mjc2 Re: XII 2005 Lubin 08.11.05, 18:56 Cześć. Byłam dzisiaj na bema porozmawiać na temat porodu. No cóż... Jest to szpital taki sam, jak każdy inny ale szpital! Zdecydowałam się ostatecznie na poród w tym miejscu. Ty masz jeszcze dużo czasu. Obejrzyj obydwie placówki i dopiero wtedy podejmij dec. Propojuję kontakt przez gg 5019973. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ragazzina81 Re: XII 2005 Lubin 23.03.06, 10:14 Witam Przeczytałam ze piszecie o porodzie w Feminie. Ja rodzilam w feminie we wrzesniu jakies dwa tygodnie po "tym incydencie" i jestem bardzo zadowolona.Opieka jest super warunki rowniez.Jest milo czysto ( podejrzewam ze po tej aferze jeszcze nigdy nie bylo tam tak czysto i sterylnie jak teraz).Ja osoboscie polecam pozdrawiam Kasia i Bartolini ( 28.09.2005 ) Odpowiedz Link Zgłoś