Dodaj do ulubionych

XII 2005 Lubin

24.10.05, 11:41
Czy są ty jakieś przyszłe mamy, które będą rodziły w grudniu w Lubinie?
Obserwuj wątek
    • asia.kubek Re: XII 2005 Lubin 04.11.05, 23:29
      Cześć,

Co prawda nie mam terminu porodu na grudzień 2005 tylko na maj 2006 ale
      serdecznie pozdrawiam z Lubina. Moja dobra koleżanka ma t.porodu na 15.12.2005
      i z tego co wiem będzie rodziła na Bema (ma obawy przed Feminą). Ja również
      planuję poród w szpitalu na Bema a ty?
      Jestem w drugiej ciąży, mam już 5-letniego synka. Pozdrawiamy serdecznie ;)

Asik
      • mjc2 Re: XII 2005 Lubin 07.11.05, 09:40
        Zdecydowałam się również na Bema. Jestem tradycjonalistką, która preferuje
        stare sposoby rozwiązywania problemów (w tym porodów. Pragnę zapewnić sobie i
        dziecku jaknajlepszą opiekę. Zresztą ta historia w Feminie sprzed 2 miesięcy
        nieco mnie wystraszyła. Ja też oczekuję drugiego dziecka, a pierwsze ma aż 15
        lat! To dopiero dla mnie przeżycie. Przed Tobą jeszcze sporo czasu, natomiast
        b. możliwe, że spotkam się z Twoją koleżanką w szpitalu. A poza tym jak się
        obydwie czujecie???
        • asia.kubek Re: XII 2005 Lubin 07.11.05, 17:18
          Witaj,
          Już myślałam, że nawet Ty opuściłaś to formum ;) Co do samopoczucia mojego, to
          jest takie sobie. Siedzę (a właściwie głównie leżę w domciu) jeszcze jestem na
          L4 ze względu na wcześniejsze plamienia. Poza tym można powiedzieć -OK.
          Co do mojej koleżanki to jest nie najgorzej. Ma problemy ze spaniem i
          poruszaniem sie - duży i wystającty z przodu brzuszek daje o sobie znać ;)))))
          Poza tym wiem, że teraz musi odpoczywać ponieważ miała problemy z przedwczesnym
          rozwarciem. Ale ponoć jest dobrze.
          Wiesz, ja znowu zaczęłam mieć dylematy dot. rodzenia na Bema lub w
          Feminie...Nie mogę sie zdecydować...
          Pozdrawiam, Asik
          • mjc2 Re: XII 2005 Lubin 08.11.05, 18:56
            Cześć. Byłam dzisiaj na bema porozmawiać na temat porodu. No cóż... Jest to
            szpital taki sam, jak każdy inny ale szpital! Zdecydowałam się ostatecznie na
            poród w tym miejscu. Ty masz jeszcze dużo czasu. Obejrzyj obydwie placówki i
            dopiero wtedy podejmij dec. Propojuję kontakt przez gg 5019973. Pozdrawiam.
          • ragazzina81 Re: XII 2005 Lubin 23.03.06, 10:14
            Witam
            Przeczytałam ze piszecie o porodzie w Feminie.
            Ja rodzilam w feminie we wrzesniu jakies dwa tygodnie po "tym incydencie" i
            jestem bardzo zadowolona.Opieka jest super warunki rowniez.Jest milo czysto (
            podejrzewam ze po tej aferze jeszcze nigdy nie bylo tam tak czysto i sterylnie
            jak teraz).Ja osoboscie polecam
            pozdrawiam
            Kasia i Bartolini ( 28.09.2005 )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka