Gość: A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 12:07 Proszę młodsze (ode mnie) pokolenie, niech mi ktoś powie, kiedy odbywają się studniówki. Teoretycznie wiem: "sto dni przed, jak sama nazwa wskazuje", ale jak to jest w praktyce? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 13:22 Około 100 dni przed maturą, w praktyce wtedy jak młodziezy pasuje, nigdy w czasie ferii zimowych he, he.... no i w sobotę zeby w poniedzialek smierdział w szkole bigos bo na duzej przerwie serwuje sie go i wpomina a przy okazji lekcje sa krotsze no i pytanka nie ma he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 13:46 styczen/luty. w sumie rozbieznosc jest na cały miesiac jesli nie wiecej. ja miałam w połowie stycznia, a kumpela miałam zaraz przed feriami (ktore sie zaczynały w połowie lutego) Odpowiedz Link Zgłoś
titush Re: Studniówki 11.11.05, 15:09 wiele szkol organizuje tegoroczne studniowki 14 stycznia pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 00:53 A czy w Waszych szkołach już wszystko dopięte na ostatni guzik? Odpowiedz Link Zgłoś