Dodaj do ulubionych

Litwiniec za Sobotką

06.12.05, 22:09
Normalnie nóż się w kieszeni otwiera.
Obserwuj wątek
    • Gość: kot wacek Swój swego broni ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 22:42
      Pięknie było by w tym kraju gdyby zamiast grubej kreski zastosowano wariant
      rumuński.
      • Gość: Toto Ciekawe IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 06.12.05, 23:02
        jak wielu w tym kraju jest ludzi ktorzy ciagle popieraja komune mimo staran
        takich indywidualnosci jak prezydent wszystkich polakow ktorzy robia wwszystko
        aby ja obrzydzic?:)))
        • Gość: wernyhora Re: Ciekawe IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 07.12.05, 07:16
          kurcze za ta wypowiedz POPiS powinnien Litwincowi odebrac wydzierzawiona na
          starym układzie kamienice gdzie jest kalambur , panstwo litwincowie niby
          lewicowi a uwazaja ze cała ulica kuznicza juz w zasadzie jest ich własnoscia
          obłuda zwana hipokryzja do potegi n-tej
      • Gość: Bromba Re: Swój swego broni ! IP: 62.87.160.* 07.12.05, 08:14
        Cienki sznur zamias grubej kreski? :)
    • Gość: Tom Re: Litwiniec za Sobotką IP: 193.28.0.* 07.12.05, 07:36
      ROZLICZYĆ LITWIŃCA !!!!!!!!!!! Na czym ten dziad tak się dorobił ??????
      Rozmawiałem kiedyś z nim i on ma zwykłych ludzi za nic !!!!!!!!!
      Kolejny partyjniak,który liczy na układy!
    • Gość: Stary Pijak Re: Litwiniec za Sobotką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 08:08
      Ja tyż chcę żeby uwolniono Sobotkę. Mój kolega spod bramy też chce, ale nie może wyrazić swojej opinii w Gazecie, bo akurat leży pod bramą. Jeśli nie uwolnimy Sobotki, co stanie się z niedzielą, co?
      Jestem też pewien, że kilku innych ludzi z partii tego tam Litwińca chce żeby Sobotka wyszedł. Należy więc chyba codziennie zamieszczać jedną taką informację o kolesiach Sobotki. Brawo Gazeta! Marsz, do przodu!
      • Gość: Bromba Re: Litwiniec za Sobotką IP: 62.87.160.* 07.12.05, 08:13
        Hmmm, ale w Szabat (inna wersja soboty) nie wolno pracowac. To jak mamy go
        uwolnic. Ot, nie da sie i juz!
        • Gość: Olo Re: Litwiniec za Sobotką IP: 213.76.147.* 07.12.05, 09:33
          Niech odsiedzi sowje!!!!

Zbyt surowa kara??!!!!!NIech idzie na 3 lata do paki.Dziad jeden!!!
    • Gość: LENON L. CIEBIE JEB.IE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 08:45
      • jotesz pomyłka 07.12.05, 10:12
        a ja naiwny zajrzałem z ciekawości, co ten Litwiniec zamierza działać w
        Sobótce - to w końcu sympatyczne miasteczko i u podnóża naszego śląskiego
        Olimpu...
    • Gość: apelujemy!! LITWINCA TEZ ULASKAWIC!!! IP: *.aster.pl 07.12.05, 12:46
      • Gość: elelktorat Re: LITWINCA TEZ ULASKAWIC!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 07.12.05, 21:07
        kto sie dziwi ten niech sie dziwi.
        fakty.interia.pl/ziemkiewicz/news?inf=693271
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka