Dodaj do ulubionych

Do Stringa i Tony'ego :)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:06
Cześć chłopaki! Tak sobie pomyślałam, że do was napiszę :) A przede wszystkim
muszę przyznać wam rację :) Z tym O.Z.N'enem to się chyba nie myliliście, bo
koleś znalazł sobie inną, z którą to "spędza więcej czasu niż ze mną" - warto
dodać, że ta inna jest z tej samej co on grupy na studiach - to sobie daleko
poszukał...no, ale cóż skoro niektórzy są w potrzebie - to się nazywa
zdesperowany prawiczek :))) Widzę więc, że wasze rady są wprost nieocenione !
No ale chyba tej mądrości życiowej nie posiedliście z autopsji? :) Pozdrawiam
wasze dwie słodkie jaźnie !:)
Obserwuj wątek
    • Gość: string 007 Re: Do Stringa i Tony'ego :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.05, 17:07

Później Kochana Tobie odpiszemy bo narazie objadamy się golonką,pijemy piwo
      i oglądamy filmy kung - fu.
      • Gość: Is_kierka Re: Do Stringa i Tony'ego :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 17:15
        W takim razie z utęsknieniem czekam na odpowiedź :) Tylko nie przesadźcie z
        piwem, bo od tego rośnie brzuszek :D
        • Gość: string 007 Re: Do Stringa i Tony'ego :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.05, 22:53

No cześć Is_kiereczko to wszystko dlatego że nie mogliśmy się na Ciebie
          24.12.itd doczekać.
          Widać chmury być musiały nad miastem.
          Jesteśmy już po spożyciu i "po spożyciu"
          Puszczaliśmy już misie-patysie a teraz zajadamy siem czypsami,słonymi
          paluszkami i oglądamy w najlepsze Aviatora z ...........

Leonardo di Caprio..............................Brzydalllllllll

Buehahahahahahahaha....
          Masz pzdr od M. znamy się jak łyse konie.
          Tak dobrze dedukujesz tylko póki co to szaaaaaaaaaa - entelegencyja rządzi;))
          • Gość: Is_kierka Do Misiaczków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 23:58
            Drogie Misiaczki,
            Żeby przekąsić małe co nieco to jeszcze rozumiem, ale to już chyba przesada :)
            Tylko żebyście nie dostali efektu danone ("oddaje Tobie, co kryje w sobie") :D
            Ciekawa jestem, jak wygląda to puszczanie misi-patysi...
            Lepiej już oglądać kung-fu niż Leonarda :), chociaż może tylko na trzeźwo jest
            on taki nie do zniesienia...ale o tym ani mru mru :)
            A widzeliście może film "Randka w ciemno" z Bruce'm Willisem? Leci jutro o
            20:15 na polsacie - polecam - świetny dodatek do słonych paluszków itp. (no
            chyba że zatwardziali z was antyromantycy - nie żeby ten film był aż tak
            romantyczny, bo pewnie inaczej bym go nie oglądała :) )
            A poza tym w Wigilię na pewno byłam w waszym pobliżu, no przynajmniej
            metafizycznie - no ale trzeba w iskierki wierzyć, żeby się pojawiły...:)
            Chociaż nie jestem pewna - może do was zamiast aniołka przyszedł w tym roku
            diabełek :D Więc mowy o żadnych iskierkach być nie mogło.
            A właściwie to czemu nie ma już Tony'ego tylko jest string 007 - czyżby
            nadszedł koniec schizofrenii ?:)
            Ja także pozdrawiam tajemniczego M., kimkolwiek jest. No bo o fakcie, że Ciebie
            pozdrawiam, nie muszę chyba wspominać ;)
          • Gość: Is_kierka Do Misiaczków :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 00:01
            Drogie Misiaczki,
            Żeby przekąsić małe co nieco to jeszcze rozumiem, ale to już chyba przesada :)
            Tylko żebyście nie dostali efektu danone ("oddaje Tobie, co kryje w sobie") :D
            Ciekawa jestem, jak wygląda to puszczanie misi-patysi...
            Lepiej już oglądać kung-fu niż Leonarda :), chociaż może tylko na trzeźwo jest
            on taki nie do zniesienia...ale o tym ani mru mru :)
            A widzeliście może film "Randka w ciemno" z Bruce'm Willisem? Leci jutro o
            20:15 na polsacie - polecam - świetny dodatek do słonych paluszków itp. (no
            chyba że zatwardziali z was antyromantycy - nie żeby ten film był aż tak
            romantyczny, bo pewnie inaczej bym go nie oglądała :) )
            A poza tym w Wigilię na pewno byłam w Waszym pobliżu, no przynajmniej
            metafizycznie - no ale trzeba w iskierki wierzyć, żeby się pojawiły...:)
            Chociaż nie jestem pewna - może do Was zamiast aniołka przyszedł w tym roku
            diabełek :D Więc mowy o żadnych iskierkach być nie mogło.
            A właściwie to czemu nie ma już Tony'ego tylko jest string 007 - czyżby
            nadszedł koniec schizofrenii ?:)
            Ja także pozdrawiam tajemniczego M., kimkolwiek jest. No bo o fakcie, że Ciebie
            pozdrawiam, nie muszę chyba wspominać ;)
            • Gość: string i tony :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.12.05, 00:20

Tonego wyborcza zbanowała za cuda,wianki i dzikie węże na jednym forumie,ale
              powoli wraca do łask o.............macha łapkom do Ciebie................
              Tony nie mów że wszystkie chłopy to ku... rczaki uciekające w dodatku bo ciem
              znowu zbanują i nie obżeraj się już tą karpatką,bo rzeczywiście zaczynasz się
              nie mnieścić we dżwiach słuchaj Is_kierki
              • Gość: Is_kierka Re: Tony co nie zna umiaru :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 00:41
                Tony chyba wychodzi z założenia, że kochanego ciała nigdy za wiele...:D
                A co do chłopów - mnie zawsze uczyli, że facet to świnia, a nie kurczak, no ale
                być może istnieje kilka gatunków :)
                A Ty agencie 007 nie bierz przykładu z Tony'ego, bo jak mi tu będziesz
                wypisywać cuda, wianki i dzikie węże, to się pogniewamy;)
                A propos- narobiliście mi smaka na karpatkę - kusiciele wstrętni :)
                • Gość: string i tony Re: Tony co nie zna umiaru :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.12.05, 00:43

No kussssssimy ;))
                  • Gość: Is_kierka Diabły wcielone :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 00:48
                    Ładnie to tak znęcać się psychicznie? :)
                    Najedliście się i teraz żołądeczki będę przez całą noc pracować i nie będziecie
                    mogli zasnąć...to za karę, że kusssicie! :)
                    A mnie się oczka już kleją i zaraz idę lulu, bo to tygryski lubią najbardziej :D
                    • Gość: string i tony Re: Diabły wcielone :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.12.05, 00:54

Wiemy,Wiemy co lubią tygryski...
                      A my jesteśmy rokendrolowcami i pijemy tanie wino pijemy je litrami...

-Tony!!
                      -Co??
                      -Ty mówisz???
                      -No...
                      -Słuchaj Is_kierka nam gaśnie???
                      -Nigdy string nie wierz kobiecie - dobrą radę ci dam,choć lepiej zjedzmy jeszcze
                      makowca bo do jutra się nam zesechnie...
                      -Chyba zeschnie?
                      -No może,Dobranoc Is_kierko

pzdr tony i string
                      • Gość: Is_kierka Małe sprostowanko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 01:03
                        Tak dla wyjaśnienia - ja nigdy nie gasnę, co najwyżej zasypiam!!!
                        A to zasadnicza różnica :)
                        Papatki
                        • Gość: string,tony i.... Re: Małe sprostowanko IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.12.05, 01:08

A kto powiedział że gaśniesz!!!
                          Dawać mię go tutej; To ty Tony???
                          Widzę przerażenie w twoich oczach więc to nie Ty...
                          To ja???
                          Patrzę w lustro...widzę przerażenie w swoich oczach więc to nie ja...
                          A więc to Ty Ciasteczkowy Potworze!!!!!!
                          Za karę nie dostaniesz już landrynka,ani jednego!!!
                          • Gość: Is_kierka :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 01:14
                            Nie no...to zdecydowanie był Kermit Żaba - tak się wymądrza, a tak naprawdę to
                            jest kompletnie zielony :)
                            Fajnie się gada, ale ja już naprawdę idę do wyrka, bo muszę wstać o 8:45, a to
                            dla mnie wyjątkowo nieludzka pora do wstawania, więc proszę mi odpisać miłych
                            snów i kończyć ze mną pogaduszki.
                            Kurcze no...ja to już tak mam, że jak zacznę, to nie mogę przestać :D
                            • Gość: string Re: :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.12.05, 01:28

to gdzie ten kolo oczy mniał...
                              my już tylko przy blantach i piwie zostaniemy dzisiaj do rana,ale też byśmy
                              czasami chcieli z tonym pójść na całość w jakimś klubie La Coruna i z jakimiś
                              sinioritami zacząć i nie móc przestać;))))))))))))))))))))))))))))))))))
                              • Gość: Is_kierka Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 01:38
                                Nie wiem,gdzie miał oczy i staram się już tym nie interesować.
                                No ale może się przestraszył, że za mną nie nadąży :D trudno powiedzieć ;)
                                A jakbyście odstawili te blanty i piwo, to wzrosłyby pewnie szanse na
                                seniority...;)))
                                Idę sobie jako ten aniołek już spać i nawet nie czekam na odpowiedź więc bye
                                bye bye !
    • Gość: string i tony Re: Do Stringa i Tony'ego :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.12.05, 00:56

Gdzie są Kwiaty z tamtych lat...
      Piękne kwiaty
      Gdzie dziewczęta z tamtych lat...
      Czas zatarł ślad...

- dosyć tego Tony bierz szczoteczkę kubas z dinozaurem i galopem do łazienki,
      będzie mi tu smutasy śpiewał...
      • is_kierka Tony 29.12.05, 10:58
        Tony - nie daj się zastraszyć Stringowi
        Chceta to śpiewajta nawet i smutasy ino głośno :D
        A co do tych kwiatów to - "nie ma" - nasz klient nasz pan :)
    • Gość: string i tony My już dziś odpalamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.12.05, 22:16

String co Tony ???
      Odpalamy??????????.....
      Odpalamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.kartki.wp.pl/kid,2034,nowakartka.html
      • is_kierka Oj... 29.12.05, 23:31
        Oj chłopaki! Tacy z was miłośnicy kartek? Albo macie specyficzne poczucie
        humoru, albo stwarzacie niebezpieczeństwo dla samych siebie :)
        Mamusia nie mówiła, że nie wolno bawić się ogniem? Tylko nie zróbcie sobie
        krzywdy w Sylwestra - szkoda by było... :D
        To już lepiej, jak zajadacie się golonką :)
        • Gość: string i tony Re: Oj... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.05, 00:44

No sześć Is_kiereczko my chiba to już spać pójdziemy cycuś bo;
          Jadą,jadą misie...la,la,la,la,la
          Śmieją im się pysie ... la,la,la,la,la

- idziemy na czypsy do kuchni chodź tony!
          - a ty mię nie dychtuj...!!! uj.
          - tony ja ciebiem nie poznajem,któś lub cóś ciem buntuje,muszę przejrzeć posty
    • morfeusz_1 Re: Do Stringa i Tony'ego :) 28.06.06, 22:50
      up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka