Dodaj do ulubionych

Prof. Leon Kieres wycofuje się z życia publicznego

09.01.06, 23:10
Wielka szkoda,
dla mnie (nie bede mówił za innych "Polaków i Wrocławian"),
nie będę także mówił za uczniów UWP i wreszcie nie będę mówił za rzeczonego!
Jest to koniec pewnej epoki. Epoki w której to Pan Kieres był
przedstawicielem jednym z niewielu! Co warta dusza bez sumienia?
Co wart naród bez Kieresa?
Przyszłość pokaże....................

"Boże chroń Polskę"

Od Niewiernych i RM...
Obserwuj wątek
    • Gość: Czas Nareszcie veg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 00:45
      Hihi myślał profesor że będą go głaskać po pleckach i smyrać po brzuszku.
      • expo2012 Re: Oj myślał! 10.01.06, 05:53

• kayakto bardzo go szanuje 10.01.06, 09:11
          naprawde bardzo go lubilem i szanowalem, miejmy nadzieje ze jego nastepca godnie
          go... zastapi ;-)

• • • • •
          a o internetowym autostopie slyszeliscie? to jest jazda!
          Jazda za Grosze
    • zupper i chwała Bogu 10.01.06, 07:09
      to absurd by jeden facet decydował o zyciu innych i do tego nie zawsze w sposób
      rzetelny /vide przykład wicewojeody radomskiego/. Cos jednak mi się wydaje , że
      Kieres sam tej decyzji nie podjął.
    • expo2012 Re: Bzyczek "i chwała Bogu" 10.01.06, 10:46
      bzyczek, bez urazy, ale chyba coś ci się pobzykało w miejscu gdzie większość
      ludzi ma mózg.
      • zupper Re: Bzyczek "i chwała Bogu" 10.01.06, 11:37
        a dlaczego miałoby mi się pobzykac? sprecyzuj zarzut?
        ja uważam, że ta intytucja w takiej formie i tak zarządzana przez Kieresa nie
        spełniała swoich zadan. Ba ferowała wyroki bez dokładnych weryfikacji, była
        swoistym narzędziem w walce politycznej a nie zacną i szanowana instytucja
        • Gość: akademos Re: Bzyczek "i chwała Bogu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 15:16
          Problem w tym, ze NIE CHCEMY KIERESA NA UNIWERSYTECIE!!! Oficjalne petycje do
          Dziekana Wydzialu Prawa juz poszly w tej sprawie.

Spolecznosc akademicka.
          • Gość: sly Re: Bzyczek "i chwała Bogu" IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.01.06, 15:55
            A nie przesadzacie przypadkiem? Coś mi się zdaje, że zbyt szybko ferujecie
            wyroki. Może warto byłoby poznać jego stronę medalu???
            • zupper Re: Bzyczek "i chwała Bogu" 10.01.06, 18:00
              Od kiedy z IPN wyciekły dokumenty o współpracy wicewojewody /bodajże/
              radomskiego z SB w sposób jednoznaczny ukazany został schemat i cel działania
              tej z założenia zacnej instytucji. Okaząło sie tylko, że ów współpracownik miał
              wtedy..........11 lat!!! Sic!!
              To dowodzi w sposób jednoznaczny, że jest to instytucja która praktycznie może
              każdego w każdej chwili oskarżyc bo jak miałbym sie na przykład bronić gdyby
              nagle sie okazalo ze w 1965 roku bylem wspolpracownikiem SB/ są kwity / chociaz
              na świecie mnie nie było?
      • Gość: pierniczysz Re: Bzyczek "i chwała Bogu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 18:25
        pierniczysz jak mały kazio
    • Gość: yosip Re: Prof. Leon Kieres wycofuje się z życia public IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 21:49
      Panie prof.L.Kieres ! Odejdż,wstydu oszczędż.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka