Gość: asd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.02, 00:50 A UWr dostał takie smętne nudne pospolite barwy. Szkoda, że zaczyna wyglądać jak ciastko ciastko z kremem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bart219 Re: Nowa elewacja Ossolineum IP: *.unl.ac.uk 06.11.02, 16:49 zgadzam sie! czerwony albo niebieski kolor bylby o wiele lepszy dla UWr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Nowa elewacja Ossolineum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.02, 19:42 Gość portalu: Bart219 napisał(a): > zgadzam sie! czerwony albo niebieski kolor bylby o wiele lepszy > dla UWr czerwony? o nie Wrocław nigdy nie będzie czerwony ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re: Nowa elewacja Ossolineum IP: 80.48.114.* 06.11.02, 20:07 Jeśli taki kolor miała pierwotnie elewacja Ossolineum to bardzo dobrze, że znowu będzie jak kiedyś. Ale dopóki nie zobaczę, nie powiem czy mi się podoba czy nie. W moim Instytucie drzwi do dziekanatu też pomalowano na kolor jaki miały pierwotnie i po prostu jest paskudny. Nie mogę się przyzwyczaić, dlatego ograniczyłam wizyty w dziekanacie do minimum. Odpowiedz Link Zgłoś