Dodaj do ulubionych

zdradziłam

03.03.06, 14:13
witam,jestem tą ,która zdradziła i bardzo tego żałuje.szukam pomocy,prosze o
podanie adresu poradni małzenskiej ale takiej sprawdzonej,szukam dobrego
specjalisty,który pomoze nam poukładac to wszystko.Chcielibysmy spróbowac byc
nadal razem na nowo zaufac.
Obserwuj wątek
    • Gość: marco-van-basten Re: zdradziłam IP: *.media4.pl 03.03.06, 15:25
      żałosne
      nie możesz po prostu cieszyć się z tego ,że miałaś udany seksualnie wieczór i
      zachować to dla siebie zamiast wyrzygiwać na forum?

a jeśli chodzi o poczucie winy to z jego powodu możesz być od tej pory w lepszą
      żoną, lepiej gotować, kochać się, itd.

a jeśli odejmie ci rozum i powiesz mężowi to on jeśli jest mężczyzną, powinien
      wyrzucić się z domu
      i tyle
      • wro73 Re: zdradziłam 03.03.06, 15:30
        Amen
        • Gość: ona Re: zdradziłam IP: *.chello.pl 03.03.06, 15:34
          Ależ wy jesteście nieczuli... :-)))))))))))
          • Gość: zdradzony Re: zdradziłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 23:38
            jak to: prawdziwy facet wyrzuca laske z domu? a nie wybacza?
            • tia666 ee tam wyrzucac, wyrzuca sie zepsute pomidory 08.03.06, 21:33
              kobieta niesie radosc - rykoszety to nic nadzwyczajnego, problem tkwi chyba w
              wizerunku ideau , jakim jest matka boska, matka polka, itp.
      • Gość: poncjuszpiłat Re: zdradziłam IP: *.wroclaw.mm.pl 08.03.06, 20:53
        S T O J A K?
    • Gość: mimka Re: zdradziłam IP: 194.146.120.* 03.03.06, 16:03
      Ja tez , no i? Chyba nie chcesz powiedziec ze wygadałaś sie staremu?! Ja jestem
      atrakcyjna i lubie flirtowac czasem cos więcej, nigdy nie żałuje a kocham
      mojego faceta. Pn nie wie i zyjemy bardzo dobrze a ja lubie miec swoje sekrety
      i czasem w myślach jak mnie wkurzy - powiedzieć :"ech ty dziadu, a ja Cie robie
      na boku az miło"!!!
      • Gość: marcin Re: zdradziłam IP: *.eu.org 03.03.06, 16:37
        Żałosne......:/Narysuj sobie na ścianie koło i skieruj z większą prędkoscią
        swoją głowę w jego środek:]Kochasz?buahahahahahahahahah.....Panie strzeż mnie
        od takich s.k:/
        • Gość: Jaś Gupi Re: zdradziłam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.06, 16:52
          A nie chciałabyś zdradzic jeszcze raz? :)))
          • Gość: marco-van-basten Re: zdradziłam IP: *.media4.pl 03.03.06, 16:58
            w egipcje niewiernym babom obcinano nos, w indiach uszy a unas...śmieją się z
            jej męża.
            nie wiem czy to specyfika Polek, ale wystarczy pojechac na wakacje
            gdziekolwiek...by spotkać kilka sąsiadek w objęciach "maksikazów", które to
            sąsiadki po powrocie do domku grzecznie trzymały za rączki swoich misiów we
            Wrocławiu.
            Ale te są choć na tyle sprytnymi pannami ze nie chwalą się tym co robią.

jak to mówiłą jedna mędra kobieta:
            kobiety są z natury donre i wierne, tylko Ci.pki mają łajdackie
            • Gość: agnieszka Re: zdradziłam IP: 212.244.78.* 03.03.06, 22:00
              a zdradzający mezczyzni sa tacy swieci???!!!ciekawe gdyby to napisal facet
              pewnie pojawiloby sie cos o naturalnej dla mezczyzn poligamii...to jest dopiero
              zalosne takie traktowanie czlowieka ktory wyraza skruche jestem absolutna
              przeciniczka zdrady ale ta pani zaluje dlatego zycze jej wszystkiego dobrego
      • Gość: Taka jedna Re: zdradziłam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.06, 08:00
        No pięknie - współczuję i Tobie (głupoty) i mężowi(żony).
        • Gość: Głupek Re: zdradziłam IP: *.wroclaw.mm.pl 04.03.06, 22:47
          A może tak wolna miłość. Nie ma zdrady, a wszystkie dzieci są nasze. Tak ku
          chwale św. Józefa?
      • Gość: xxll MIMKA IP: 156.17.105.* 07.03.06, 13:57
        Mimka.....można Cię lepiej poznać.....podoba mi się Twoje podejscie do :"tych"
        spraw :)))
    • kklement Odczepcie się od dziewczyny, moraliści za dychę ! 03.03.06, 17:08
      Kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamień !
      • Gość: marcin Re: Odczepcie się od dziewczyny, moraliści za dyc IP: *.eu.org 03.03.06, 17:16
        nie wszyscy ją skrytykowali:]dziewczyna cierpi i ja życzę jej jak
        najlepiej;Kazdemu moze sie zdarzyć zdrada, grunt to drugi raz nie popelnic tego
        bledu i walczyc o zwiazek;tzrymam kciuki;
        • ja302 Re: Odczepcie się od dziewczyny, moraliści za dyc 03.03.06, 17:23
          idziękuje za te słowa,jestem tu pierwszy raz i raczej po raz ostatni,w nie
          odpowiedni sposób prosiłam o pomoc,w takiej formie i tu to pomyłka,szukałam
          tylko pomocy a nie umoralniajacych słów ,niektóre wypowiedzi to az żal ze tacy
          ludzie sa wśród nas.A Tobie marcinie dziekuje za te słowa.pozdrawiam.
          • kklement A skrzyneczkę mailową sprawdziłaś ? 03.03.06, 17:23
            • Gość: Taka jedna Re: A skrzyneczkę mailową sprawdziłaś ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.06, 08:02
              Czyżbyś liczył na dodatkowy dochód?
              • Gość: gość Re: A skrzyneczkę mailową sprawdziłaś ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 21:35
                Krowo jedna co ty taka zawzięta skaczesz po tych postach i ludzi oceniasz pani
                wykształcona
              • Gość: k Re:pałuj się gnido IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 22:25
                ty taka pożądna nie wydaje mi się co za typiara
          • Gość: diabelek2 Re: Odczepcie się od dziewczyny, moraliści za dyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 21:26
            .....raczej po raz ostatni............

no moja droga , ten tekścik dobrze Wam nie wróży!
            może lepiej zostaw biednego faceta jak masz jeszcze raz zafundować mu podobną
            dawkę przygód i emocji, uszanuj jego uczucia i tyle.
            a.
        • Gość: stało się! Re: Odczepcie się od dziewczyny, moraliści za dyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 21:18
          Stało się! I nigdy tego nie zapomnisz. Czy to kara? niekoniecznie. Zalezy jaki
          kto wyznaje światopogląd, jaka była faktyczna przyczyna zdarzenia. Pomimo
          wyrzutów sumienia nie można się zadręczyć.
        • Gość: Ja też zdradziłem Re: Ja też zdradziłem. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.06, 23:35
          Marcinie, o jakim Ty związku jeszcze piszesz. Z chwilą zdrady ten związek się
          rozpadł. Ja też dzradziłem, potem myślałem, że można to wszystko jakoś
          poukładać. Druga strona jakoś nie mogła sobie tego poukładać i też zdradziła.
          Skutecznie i na stałe. Z chwilą zdrady każdy związek się rozpada. Faktyczny
          rozpad jest kwestią czasu. Zdradzającym i zdradzonym pozostaje tylko życzyć aby
          ich drugie związki były wolne od błędów.
        • tadaam Re: Odczepcie się od dziewczyny, moraliści za dyc 07.03.06, 12:02
          Nie masz racji, nie kazdy może zdradzić.
    • wielki_czarownik Na stos cudzołożnicę!! Na stos!! 03.03.06, 21:27
      Na stos cudzołożnicę!! Na stos!!
      Szykujcie drewno, wołajcie księdza!
    • Gość: xy Re: zdradziłam IP: 139.48.209.* 03.03.06, 23:12
      Ksiadz albo psychoterapeuta do wyboru.
      Dla osoby wierzacej ksiadz ,ale madry nie taki dupek jakich pelno.
      A dla agnostyka pozostaje psychoterapeuta.

• robak_wroc Re: zdradziłam 04.03.06, 00:44
        ksiadz? a co on wie o zyciu w rodzinie? zyciu z kobieta? powie pomodl sie
        dziecko i bedzie ci lepiej.
        • Gość: zdrajca Re: zdradziłam IP: *.racsa.co.cr 04.03.06, 02:39
          Czas!!Czas wszystko leczy.Z wyjatkiem AIDS i ciazy niechcianej.A jezeli i
          antybiotykow nie musisz(musicie) zazywac, to wyrzuty sumienia, zniknal po
          pierwszej wiekszej awanturze.A tak wogole, to dlaczego nie szukalas tzw.pomocy
          przed?? Tylko sie teraz obrazasz na "Forum"??
    • anthonette Re: zdradziłam 04.03.06, 03:17
      Ukamienowac!!!
      W Iranie nigdy bys tego nie zrobila, ale w POlsce hulaj dusza-piekla nie ma,nie?
      Mam nadzieje, ze wyrzuty sumienia bedziesz miec do konca swoich dni.
      • Gość: zdrajca Re: zdradziłam IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 04.03.06, 04:20
        E tam,kamienowac od razu.Tu jest cos o kamienowaniu.
        www.faithfreedom.org/gallery.htm
        I nie przejmowac sie, jak na eurounijczyka przystalo.
    • Gość: rozumiejacy Re: zdradziłam IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 04.03.06, 08:57
      mysle, ze jak jeszcze raz zaswedzi cie przedzial, to mozesz to zrobic znow, maz
      zrozumie, chyba, ze jakis niepastepowy
      • Gość: marco-van-basten Re: zdradziłam IP: *.media4.pl 04.03.06, 10:22
        a może chodzi tu o tzw. "guilty fuck" czyli upodobanie, masochistyczn edo
        przywania seksu z poczuciem winy?

cierpi kobietka?
        to straszne
        założę się że również cierpiała "wtedy"

juz mówiłem co ma zrobić
        a wyrzygiwanie tego na forum świadczy o totalnym braku klasy
        jeśli już się puściła niech chociaż zachowa to dla siebie
        i mile wspomina to co dostała
        i już
        • life_ever Re: zdradziłam 04.03.06, 11:14
          otóż to
          rozgrzeszenia szukaj w konfesjonale
    • Gość: drinks I jak, fajnie było? /bt IP: *.magma-net.pl 04.03.06, 10:34
      • Gość: marco-van-basten Re: I jak, fajnie było? /bt IP: *.media4.pl 04.03.06, 10:58
        kronikatygodnia.pl/tekst.php?dz=3&abcd=848
        to jeszcze nic, popatrzcie na problem tych ludzi. oni to mają.
        a ponieważ jest weekend, to takich tematów nie zabraknie.
        • Gość: ktoś van-basten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 14:55
          co ty się taki czuły zrobiłeś znam twoją wypowiedz z innego postu i na
          wspułczucie cie nie brało i na ludzkie problemy
          • Gość: marco-van-basten Re: van-basten IP: *.media4.pl 04.03.06, 16:19
            drogi ktosiu" moje, wkleiłem wątek o gwałcie pijanego księdza na jakimś struszku
            by pokazać że jest weekend, wiec czeka nas zalew ciekawych "ogórkowych" wątków,
            z których żałosne wynurzenia jakiejś panienki która puściwszy się musi o tym
            informować miasto, są tylko "pikusiem" przysłowiowym
            • Gość: ktoś Re: van-basten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 23:30
              fajnie piszesz czytam twoje odpowiedz i są chyba najfajniejsze i konkretne
            • Gość: poncjuszpiłat Re: van-basten IP: *.wroclaw.mm.pl 08.03.06, 20:47
              Jedynym załosnym, tępym i nedznym palantem na tej szerokości geograficznej
              jesteś Ty.
              • Gość: fefefe Re: poncjusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 11:48
                jesteś żałosną osobą
              • Gość: fe Re: do poncjusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 11:51
                a ty jesteś poprostu chodzącą prostotą i szkoda to roztrząsać przykro że tacy
                ludzie łażą po tym świecie
    • Gość: PIXI DIXI Re: zdradziłam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.06, 15:01
      Moja dziewczyna mnie zdradza i wiem o tym, ja Ją zdradzam i Ona wie o tym.
      Dalej się KOCHAMY i kochamy się namiętnie. I jest nam dobrze:) Pozdro dla
      wszystkich zdradzonych:*
      • Gość: adnis Re: zdradziłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 19:16
        co to za zdeprawowany palant:L))))))
        • Gość: zdrajca Re: zdradziłam IP: *.racsa.co.cr 04.03.06, 20:35
          Ja i moja zona mamy gorszy problem, bowiem malzenstwo z ktorym zdradzalismy sie
          wspolnie, od jakiegos czasu zdradza nasze malzenswo z jakims obcym
          malzenstwem.Matematycznie problem z pewnoscia jest wiekszy, obejmujac conajmniej
          6 osob.Uczuciowo tez cierpimy do"kwadratu".Zdrajcy!Wybaczymy im tylko wtedy,
          jexeli zrobili to dla pieniedzy.
          • Gość: k Re: zdradziłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 22:27
            ha ha ha dobre
    • Gość: TomaszJ Re: zdradziłam IP: *.magma-net.pl 05.03.06, 13:19
      to teraz luzik, nastepnym razem juz nei bedzie zdrady
    • Gość: wapniak Re: zdradziłam IP: 80.54.21.* 05.03.06, 14:59
      ja302 napisała:
      >Chcielibysmy spróbowac byc
      > nadal razem na nowo zaufac.
      i to jest wspaniałe, umieć sobie wybaczać.
      Tragedia, większość wypowiada się nie na temat a w dodatku wyznaje zasadę
      purytanizmu:-(
      • Gość: ona Re: zdradziłam IP: *.chello.pl 05.03.06, 15:10
        A ja zostałam zdradzona i oszukana... :(( Wybaczyć? Choć ponoć łatwiej
        odbudować zburzone miasto, niż zburzone zaufanie...
    • Gość: Hmmm Re: zdradziłam IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.03.06, 17:09
      Jesli obydwoje tego chcecie to napewno sie uda.Daj mu duzo czasu i odpowiadaj
      cierpliwie na wszystkie jesgo pytania, gdzie wychodzisz itp. Szczegolow zdrady
      mu oszczedz. Jesli nic o zdradzie nie wie to raczej zatrzymaj to dla siebie.
    • Gość: dlaczego? Re: zdradziłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 20:33
    • Gość: Czy warto było? Re: zdradziłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 22:40
    • gelu Re: zdradziłam 07.03.06, 09:12
      Większość forumowiczów jest tak bardzo krytyczna. A czy na pewno takie samo
      byłoby Wasze podejście, gdyby tego posta napisał mężczyzna?
      • Gość: amen Re: zdradziłam IP: *.chello.pl 07.03.06, 12:09
        szanowna feministko- podszyj się pod mężczynę i napisz, a przekonasz się jaka
        będzie reakacja; swoją drogą to ciekawy pomysł bronic kogoś w ten sposób i
        wszędzie dopatrywać się przejawów męskiego szowinizmu. Nie zauważyłem tu
        wypowiedzi, że mężczyznom wolno, a kobietom w żadnym wypadku. plączą Ci się po
        głowie jakieś zaszłości.
    • Gość: dru Re: zdradziłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 18:17
      Wiele ogłoszeń specjalistów z zakresu terapiii małżeńskiej znajdziesz w Wyborczej .Przed rozpoczęciem terapii ew. poproś o dyplom .
    • Gość: @@@@ UWAGA!!! P rowokacja !!! IP: *.wroclaw.mm.pl 07.03.06, 19:52
      Nie wierzę w autentyczność tego wątku.
      • tia666 Re: UWAGA!!! P rowokacja !!! 09.03.06, 11:54
        cale to forum to jedna wielka prowokacja, ba napisze wiecej - caly ten kosmos to
        jedna ogromniasta przeogromna prowokacja - pytanie jest tylko jedno, czemu ona
        sluzy, ta owa prowokacja????
        • Gość: zdrajca Re: UWAGA!!! P rowokacja !!! IP: *.racsa.co.cr 09.03.06, 17:24
          "Prowokacja"- ladne imie dla dziewczynki.
    • Gość: George Orwell Once a whore, always a whore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 23:52
      that's it
      • Gość: mona Re: Once a whore, always a whore IP: *.nyc.res.rr.com 09.03.06, 23:11
        George, get a life... and stop talking about yoursalf!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka