ewencja 11.12.02, 18:07 Poszukuję dobrego psychiatry (państwowo, prywatnie), który przyjmie osobę niepełnoletnią bez opiekuna (dorosłego) Jak ktoś może zna to proszę o namiary...A jak przyjmuje prywatnie to o cenę również. Dziękuję z góry Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dari Re: Dobry Psychiatra we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.02, 18:36 ewencja napisała: > Poszukuję dobrego psychiatry (państwowo, prywatnie), który przyjmie osobę > niepełnoletnią bez opiekuna (dorosłego) Jak ktoś może zna to proszę o > namiary...A jak przyjmuje prywatnie to o cenę również. Dziękuję z góry Znam dobrego psychiatrę, niestety przyjmuje tylko prywatnie. Wizyta kosztuje 60 złotych. pozdrawiam Dari Odpowiedz Link Zgłoś
ewencja Re: Dobry Psychiatra we Wrocławiu 11.12.02, 18:44 A czy przyjmuje nieletnich bez rodziców???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dari Re: Dobry Psychiatra we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.02, 19:18 ewencja napisała: > A czy przyjmuje nieletnich bez rodziców???????????????? W jakim wieku jest ta osoba? pozdrawiam Dari Odpowiedz Link Zgłoś
ewencja Re: Dobry Psychiatra we Wrocławiu 11.12.02, 19:52 Do D... niespełna 17 lat Ewa Do n... Odpisałam, ale z innego adresu Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: Dobry Psychiatra we Wrocławiu 11.12.02, 20:06 Masz już odpowiedź ! i czekam na nowy list. Odpowiedz Link Zgłoś
ewencja Re: Dobry Psychiatra we Wrocławiu 11.12.02, 20:38 Ja też odpisałam i czkam z niecierpliwością na następny list... Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Ewencja ... 11.12.02, 18:49 napisałam coś do Ciebie na skrzynkę prywatną, odpisz, jeśli możesz opisz też o co teraz chodzi, a postaram się Ci pomóc. Bez pieniędzy. Pani o której myślę, przyjmie mam nadzieję, osobę niepełnoletnią, bez rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Dobry Psychiatra we Wrocławiu IP: *.tlsa.pl 12.12.02, 08:27 prosze mnie oswiecic, bo w tej materii jestem zdziebko nieqmaty: czy psychiatrzy maja zakaz udzielania porad terapeutycznych, badz stawiania diagnoz osobom niepelnoletnim? jesli tak, to dlaczego? jesli nie, to skad taki warunek w poscie ewencji? Odpowiedz Link Zgłoś
ewencja Re: Dobry Psychiatra we Wrocławiu 12.12.02, 12:07 Więc tak udałam sie do przychodni, tam pani psychiatra mi oświadczyła, że ona przyjmuje tylko pełnoletnich. Dostałam adres poradni zdrowia psychicznego na Podwalu, poszłam tamm, zarejestrowałam sie na 11,12,2002 na 11. Pani w rej. mi mówiła, o wsyztskim, w pewnym momencie zapytała się czy przyjdę z roddzicami czy coś takiego powiedzała a ja powiedziałam, że przyjdę sama, zrobiła głupia minę, lekko się zdziwiła, ale tłumaczyła dalej. A wczoraj przychodze z książeczką ubezpieczeniowa itp. i pani z rej. powiedziała, że Pani doktor dzieci nie przyjmuje bez rodziców, lub opiekunów. Zadzwoniła do Pani doktor ta powiedziała to samo. Więc zostałam na lodzie Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fermata Re: Dobry Psychiatra we Wrocławiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.12.02, 12:11 Wiem, ze naprawde dobrym psychiatra jest Aleksander Beszlej. Nie znam niestety ceny za wizyte prywatna (ale moze byc wiecej niz 60). Proponuje poszukac tego nazwiska w ksiazce telefonicznej i zadzwonic- nawet do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Dobry Psychiatra we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.02, 12:37 takie jest prawo generalnie na badanie i leczenie pacjent musi wyrazic zgode w przypadku osob maloletnich wymaga sie zgody opiekuna, czyli w Twoim wypadku rodzicow Odpowiedz Link Zgłoś
ewencja Re: Dobry Psychiatra we Wrocławiu 12.12.02, 12:18 Dziękuję poszukam i spróbuję uderzyć. Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: Dobry Psychiatra we Wrocławiu 12.12.02, 12:38 Ewo przyglądam sie tej dyskusji, nie znam szczegułów ale zastanów sie dobrze czy akurat psychiatra jest ci potrzebny... trzymaj sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
ewencja Re: Dobry Psychiatra we Wrocławiu 12.12.02, 12:45 Kinga hej! WIesz ja już nie wiem, ale to pokażą najbliższej dni jak cos się wyjaśni to dam znać Dziękuję Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geos Re: Dobry Psychiatra we Wrocławiu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.12.02, 14:37 ewencja napisała: > Poszukuję dobrego psychiatry (państwowo, prywatnie), który przyjmie osobę > niepełnoletnią bez opiekuna (dorosłego) Jak ktoś może zna to proszę o > namiary...A jak przyjmuje prywatnie to o cenę również. Dziękuję z góry > Ewa Ewo znam psychoterapeutke kóra powinna Ci pomóc ale nie wiem jaki masz problem gdybyś chciala skorzystac to napisz na geos@gazeta.pl Pani nie powinna miec problemu z przyjęciem nieletniej osoby. Na dodatek dla osób uczących się ma zniżki :-) Przyjmuje z tego co wiem prywatnie, sama korzystałam z jej pomocy kiedyś. A jeśłi chodzi o nieprzyjmowanie nieletnich u psychiatry bez zgody rodziców to przypuszczam, ze chodzi o to, że podawanie leków ( a często tak się kończy wizyta u psychiatry, nie mylić z psychologiem i psychoterapeutą, to 3 różne kategorie) jest w pewnym sensie niebezpieczne w tym wieku i bez nadzoru dorosłej osoby raczej nie powinno się tego robić, na dodatek wiele problemów mlodych ludzi wynika z tego co dzieje się w ich domu rodzinnym i tak na prawdę rodzice też powinni skorzystac z rady psychoterapeuty. Jest jeszcze coś, terapia czasem polega na tym aby zerwać z czymś co dotychczas nas otaczało bo to jest źródłem naszych problemów a trudno to zrobić w sytuacji kiedy młody człowiek jest całkowicie zalezny finansowo od rodziców i po prostu nie moze odejść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psyche Re:to dla malolaty oklepanej przez ojca ???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.12.02, 22:26 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
geos Re:to dla malolaty oklepanej przez ojca ???? 13.12.02, 09:44 Gość portalu: Psyche napisał(a): > ??? A co to ma znaczyc? złośliwość? Niezrozumienie? Brak tolerancji?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psyche Re:tak trudno zrozzumieć ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.12.02, 23:22 geos napisała: > Gość portalu: Psyche napisał(a): > > > ??? > A co to ma znaczyc? > złośliwość? Niezrozumienie? Brak tolerancji?!!! >> PYTANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
ewencja Re: Dobry Psychiatra we Wrocławiu 13.12.02, 15:25 No wiecie co bez przesady raczej chyba nie musicie się śmiać, a ja już to napiszcie proszę z czego się śmiejesz. Bo wiesz to raczej jest przykre a nie śmieszne! EWA Odpowiedz Link Zgłoś
ewencja Re: Dobry Psychiatra we Wrocławiu 13.12.02, 18:28 nell doszły do ciebie moje dwa mejle wczoraj wysyłąłam? Nie odpisuj jak nie masz czasu, bo wysyłałam ze szkoły i nie wiem czy doszły... Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Dobry Psychiatra we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.12.02, 10:15 Dobrym psychiatrą jest pani Joanna Koźlak.Pracuje w szpitalu Psychiatryczny przy ul. Kraszewskiego w Poradni Konsultacyjnej. Polecam, nigdy nie zawiedzie pacjenta. Odpowiedz Link Zgłoś
ewencja Re: Dobry Psychiatra we Wrocławiu 14.12.02, 15:24 Ola dziękuję bardzo Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś