ja.kocham.jungle 02.04.06, 18:42 ciekawe ile czasu ten wątek wytrzyma... pl.indymedia.org/pl/2006/04/19766.shtml Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stefano Re: Krytycznie o papieżu IP: *.wroclaw.mm.pl 02.04.06, 19:08 indianie ameryki środkowej to potomkowie rasy kosmitów , ludzie biali perfidnie wystawiali część swoich rodaków za to , że nie chcieli jeść owsianki i stąd mamy muzynów , potem wyrzucono ich na smokach do Afryki , gdzie zyli w owym czasie Rosjanie , ale bez Moskwy . Nikt by o tm nie wiedział gdyb nie odkryty ostatnio przez amerykańską sondę pojemnik z odtwarzaczem mini disc z roku 39 tys. pne. Pojemnik zawierał jeszcze kilka wynalazków owego czasu , papier toaletowy w kwiatki , płytę winilową the Beatles, diament już oszlifowany , strzykawkę jednorazową , stringi ,scenariusz Rocky , zdjęcie Einsteina , ser Turek . Osobnik , który wyrzucił ten pojemnik w przestrzeń kosmiczną włożył do środka jeszcze swoje zdjęcie zrobione aparatem cyfrowym na , którym stoi ze swoją żoną obok mamuta i piją coca colę , zdjęcie zrobiono wiele,wiele,wiele tysięcy lat temu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hulio Re: Krytycznie o papieżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 20:06 Jak dla mnie ten artykuł jest tragiczny i godzi w moralność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Krytycznie o papieżu IP: *.os1.kn.pl 02.04.06, 20:16 Toż to jeden bełkot... szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martix Re: Krytycznie o papieżu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.06, 20:43 Ten kto go napisał powinien się leczyć na głowę bo coś nie tak jest z jego szarymi komórkami.To co pisze jest żałosne i kłamliwe i uderza w niego nie w Papieża JP 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sartre Śmiertelny katolicyzm IP: *.chroma-key.org 02.04.06, 20:57 To straszne, jak podli ludzie stają na czele kościoła katolickiego, albo są sterowani przez urzędników Watykanu - nie wiem co gorsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walery Re: Śmiertelny katolicyzm IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 02.04.06, 21:59 e artykuł jest tendencyjny ale jak sie spojrzy na religie katolicka wogole chrzescijanstwo z perspektywy historii to tak naprawde sekta jest judaizmu Odpowiedz Link Zgłoś
kklement A ja proponuję olać wątek i nie karmić trolla. 02.04.06, 22:06 Troll wrzucił granat do szamba i czeka, aż damy się opryskać. Olejmy go i tę zawszoną stronę. Przez pamięć JP II - dajmy spokój. Pyskówką nie wygramy, ani kolesia nie zmienimy - sam musi dorosnąć. Jako ciekawostkę warto jednak odnotować, że autorzy tego serwisu, który tak się wyraża o nieżyjącym papieżu, mają najwyraźniej coś wspólnego z aktywistami rowerowymi - tymi od "Masy krytycznej". Dobrze o tym pamiętać w przyszłości ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Psychiatra Klementowski deszyfrator IP: 212.239.118.* 02.04.06, 22:40 Psychiatra Krzysztof nas wszystkich wraz ze swoim przedmówcą odkrył macie racje, polacy że winni są wszystkiemu żydzi i cykliści a jan karol wojtyła paweł drugi wielki - niewinny niczemu Odpowiedz Link Zgłoś