Dodaj do ulubionych

Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21.12.02, 00:45
Spoko, to tylko prowokacja:)
Obserwuj wątek
    • Gość: jajco Re: Precz z precz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.12.02, 12:04
      precz z tym twoim precz helga - krytykujemy dutkiewicza i będziemy go
      krytykować ale też i chwalić - bo taka jest istota demokracji !!!!
      • Gość: Breslauczyk Precz z Huskowskim, animatorem Dutkiewicza ! IP: 157.25.88.* 21.12.02, 13:19
        Dutkiewicz to łagodny matoł sterowany przez Huskowskiego i Guzowskiego
        (największy przekręt w UM - dyrektor jednego z "najsmacznieszych" wydziałów !)
        • Gość: toja Re: Dutkiewicz nie jest matołem! IP: 195.205.151.* 21.12.02, 22:38
          Jest łagodny, ale gdyby każdy matoł miałby inteligencję Rafała (znam Go
          od '86r) świat byłby taki piękny. To spoko Gość! Odpimpajcie się od Niego.
          Zazdroszczę Wrocławiakom takiego prezydenta... Mieszkam w "Wa-wce" :o(((
          • Gość: Karol Re: Dutkiewicz nie jest matołem! IP: *.chello.pl 22.12.02, 00:08
            Gość portalu: toja napisał(a):

> Jest łagodny, ale gdyby każdy matoł miałby inteligencję Rafała (znam Go
            > od '86r) świat byłby taki piękny. To spoko Gość! Odpimpajcie się od Niego.
            > Zazdroszczę Wrocławiakom takiego prezydenta... Mieszkam w "Wa-wce" :o(((
            To oczywiście żart. Tylko, że nieco makabryczny ... .
          • Gość: piasek Re: Dutkiewicz nie jest matołem! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 22:07
            A ja sie pytam, kiedy prezydentem Wrocławia zostanie Wrocławianin? To jest
            jakaś parodia, że musi to być koleś z Wielkopolski.
            • je_leszcz Znam Rafala 13.01.03, 02:41
              Znam Rafala od 1984 roku, wiec bardzo dlugo i to madry i porzadny czlowiek.
              Opanujcie sie troche ludziska, jesli macie konkretny zarzut, to go
              sformulujcie, a nie tylko bryzgajcie slina na wszystkie strony.
              • Gość: MKK Re: Znam Rafala - licytacja ;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.01.03, 12:24
                je_leszcz napisał:

> Znam Rafala od 1984 roku, wiec bardzo dlugo i to madry i porzadny czlowiek.

No to ja jeszcze dłużej ...
                ...licytacja trwa ;-)
                Gosia
      • Gość: PIotr Re: SAMI wybraliscie!!! IP: *.dtvk.tpnet.pl 23.01.03, 13:55
        Ja przynajmniej mam tą satyswakcję - NIE uczestniczyłem w tej "farsie" Wyborów
        i nikt mi nie powie "...to wlasnie przez takich jak ty, gdybyś głosował..."
        guzik prawda . Przecież Dutkiewicz to koleś Zdrojewskiego a ten-to chyba osobna
        historia i wydaje mi sie ze wcale nie z serii "teorii spiskowej dziejów".
        Pamiętamy chyba wszyscy rezygnację Zdrojewskiego z mandatu Poselskiego(Chyba)-
        tak kocha Wrocław? - czy K A S Ę?
    • Gość: Ania Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.12.02, 15:51
      To super gość! Ja się cieszę, że wygrał on a nie ta smutna pani(nawet polskiego
      nazwiska nie ma). Któż z Was nie chce pokazać Wrocławia przyjeznym? On będzie
      kontynuował politykę naszego Zdrojewskiego!
      • stan.borys Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.02, 18:28
        Gość portalu: Ania napisał(a):

> To super gość! Ja się cieszę, że wygrał on a nie ta smutna pani(nawet
        polskiego
        >
        > nazwiska nie ma). Któż z Was nie chce pokazać Wrocławia przyjeznym? On
        będzie
        > kontynuował politykę naszego Zdrojewskiego!

Aniu blondynko !
        To on jeszcze więcej przekręci na lewo kasy niż Zdrój i Huskowski ?!!!
        • Gość: aron Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 14:51
          To jest uklad pokarmowy zdroja !
          • Gość: edek Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dop.pp 06.02.03, 13:06
            Odczepcie sie i od Dutkiewicza i od Zdrojewskiego!!!ja wlasnie dlatego
            glosowalem na Dutkiewicza bo to koles Zdroja!Wszedzie sa plusy i minusy wg mnie
            Zdroju zrobil tez duzo dobrego dla Wrocławia.
      • Gość: obi Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nowydwor.k.pl 22.12.02, 19:52

polskiego

A ja sie nie ciesze, na razie kontynuuje kurs wyznaczony przez klike
        Huska
      • Gość: ciekawy bartek R Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.03, 10:19

polskiego
        >
        > nazwiska nie ma). Któż z Was nie chce pokazać Wrocławia przyjeznym? On będzie

droga aniu co to znaczy wedlug ciebie "polskie nazwisko" ?
      • Gość: ciekawy bartek R Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.03, 10:20

polskiego
        >
        > nazwiska nie ma). Któż z Was nie chce pokazać Wrocławia przyjeznym? On będzie

droga aniu co to znaczy wedlug ciebie "polskie nazwisko" ?
    • Gość: Antoś Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.12.02, 19:06
      Helga idź na psychologie apl i tam użalaj się, tam psychopaci zrozumią Cię.
      Tutaj spadówa!
    • Gość: Antoś Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.12.02, 19:06
      Helga idź na psychologie apl i tam użalaj się, tam psychopaci zrozumią Cię.
      Tutaj spadówa!
      • Gość: pruh Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.03, 18:31
        Gość portalu: Antoś napisał(a):

> Helga idź na psychologie apl i tam użalaj się, tam psychopaci zrozumią Cię.
        > Tutaj spadówa!
        Oj! A zawsze myslalem , ze psychopaci co najwyzej kogos zrozumieja. Co za
        wstyd, takich rzeczy sie dowiadywac o wlasniej niewiedzy.
    • Gość: Che Precz z preczem!!!!!!! IP: *.silvershark.com.pl 30.12.02, 14:18
      Wy debile. Sami nie wiecie, kto jest kto. Komuchy i
      czerwonuchy na Madagaskar!
      • Gość: wim Swietny pomysl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 14:26
        Wyslac prezydenta na Madagaskar, jestem za !
        Tylko pod jednym warunkiem, ze p.prezydent bedzie mial bilet w jedna strone !!
        • Gość: Rafis Re: Swietny pomysl IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.12.02, 14:29
          Gość portalu: wim napisał(a):

> Wyslac prezydenta na Madagaskar, jestem za !
          > Tylko pod jednym warunkiem, ze p.prezydent bedzie mial bilet w jedna
          strone !!

Juz wysłalismy Lidie he he i to był dobry krok.
          • Gość: wim Swietny pomysl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 14:34
            Gość portalu: Rafis napisał(a):

> Gość portalu: wim napisał(a):
            >
            > > Wyslac prezydenta na Madagaskar, jestem za !
            > > Tylko pod jednym warunkiem, ze p.prezydent bedzie mial bilet w jedna
            > strone !!
            >
            > Juz wysłalismy Lidie he he i to był dobry krok.Ale symaptyczna pani Lidia
            miala bilet porotny.
    • jagwi Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.12.02, 14:29
      Precz z Preczem ! Hastermankowi się nie damy !
    • Gość: wim Oddelegowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 14:39
      Ja proponuje oddelegowac p.Prezydenta na Antarktyde. Tam zapewniam, ze mialby
      co robic, tyle sniegu do przeszuflowania. A i z niedziawdkami pogadal by sobie
      • Gość: aron Re: Oddelegowac IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 18:57
        Gość portalu: wim napisał(a):

> Ja proponuje oddelegowac p.Prezydenta na Antarktyde. Tam zapewniam, ze mialby
        > co robic, tyle sniegu do przeszuflowania. A i z niedziawdkami pogadal by
        sobie
        Moze jakas skladke na bilet dla prezydenta ?
        • Gość: Peja Re: Oddelegowac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.12.02, 00:20
          Helka jest piana jak Belka
          • Gość: wim Re: Oddelegowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.02, 13:08
            Gość portalu: Peja napisał(a):

> Helka jest piana jak Belka
            Wyslac ja do Wenezueli, tam sa fermy pieknosci
    • Gość: jude co z red.Budrewiczem? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 23:52
      Swietnie Pan Dutkiewicz potraktowal redaktora Budrewicza i to na koniec roku !
      Podobniez dostal eksmisje. A kiedys byli bardzo zaprzyjaznieni
      • _helga Re: co z red.Budrewiczem? na smietnik historii! 02.01.03, 21:41
        Gość portalu: jude napisał(a):

> Swietnie Pan Dutkiewicz potraktowal redaktora Budrewicza i to na koniec roku !
        > Podobniez dostal eksmisje. A kiedys byli bardzo zaprzyjaznieni

Redaktor Budrewicz to funk. Funk zuzyty to funk nic nie warty. Bacz, Rufisie,
        obys sie nie zuzyl!
        :)
        • Gość: Rafis Re: co z red.Budrewiczem? na smietnik historii! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.03, 21:46
          O Helga "europejka" heheheh
          znowu goście?
          Miałas udowodnić,że jestem postkomunistą.No ale Twoje słowo jest takie jaka
          cała Ty.
          pozdrawiam
          • _helga Re: co z red.Budrewiczem? na smietnik historii! 02.01.03, 22:50

> O Helga "europejka" heheheh
            > znowu goście?
            > Miałas udowodnić,że jestem postkomunistą.No ale Twoje słowo jest takie jaka
            > cała Ty.
            > pozdrawiam

Hihihhh! Ja tez za toba tesknilam! A tym razem nie goscie byli tylko ja bylam
            gosciem. Wlasnie przyjechalam. Siedze owinieta kocem i fotki na komputer
            laduje. Zimno jak u pingwina w d... bo dom dlugo nie grzany:(

A to prawda ze calkiem zapomnialam zeby ci udowodnic korzenie
            postkomunistyczne. Ale to bylo na podstawie jakiegos twojego postu i juz nie
            pamietam jakiego. Moze daj mi szanse i daj sie na czyms przylapac?
            :)
            • Gość: Rafis Re: co z red.Budrewiczem? na smietnik historii! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.03, 22:52
              _helga napisała:

> Hihihhh! Ja tez za toba tesknilam! A tym razem nie goscie byli tylko ja
              bylam
              > gosciem. Wlasnie przyjechalam. Siedze owinieta kocem i fotki na komputer
              > laduje. Zimno jak u pingwina w d... bo dom dlugo nie grzany:(
              >
              > A to prawda ze calkiem zapomnialam zeby ci udowodnic korzenie
              > postkomunistyczne. Ale to bylo na podstawie jakiegos twojego postu i juz nie
              > pamietam jakiego. Moze daj mi szanse i daj sie na czyms przylapac?
              > :)

To już lepiej ładuj te fotki :-)
              • _helga Re: co z red.Budrewiczem? na smietnik historii! 02.01.03, 23:07

> _helga napisała:
                >
                > > Hihihhh! Ja tez za toba tesknilam! A tym razem nie goscie byli tylko ja
                > bylam
                > > gosciem. Wlasnie przyjechalam. Siedze owinieta kocem i fotki na komputer
                > > laduje. Zimno jak u pingwina w d... bo dom dlugo nie grzany:(
                > >
                > > A to prawda ze calkiem zapomnialam zeby ci udowodnic korzenie
                > > postkomunistyczne. Ale to bylo na podstawie jakiegos twojego postu i juz n
                > ie
                > > pamietam jakiego. Moze daj mi szanse i daj sie na czyms przylapac?
                > > :)
                >
                > To już lepiej ładuj te fotki :-)

Tak jest, panie generale! Moze nawet jakas jedna czy dwie jutro puszcze? Na
                razie:)
    • Gość: jak Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ipt.aol.com 03.01.03, 17:45
      To jednak nie prowokacja. Chyba, ze za taka uznac polityke kadrowa Dutkiewicza
      kolesie wracaja! Dutkiewicz musi odejsc
      • Gość: koleś Dupkiewicza Re: Precz z Dupkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: proxy / 212.177.57.* 09.01.03, 06:19
        Gość portalu: jak napisał(a):

> To jednak nie prowokacja. Chyba, ze za taka uznac polityke kadrowa
        Dutkiewicza
        >
        > kolesie wracaja! Dupkiewicz musi odejsc
    • Gość: anila101@wp.pl Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.03, 23:18
      nie prawda! nasz prezydent to fajny gość ! co wy od niego chcecie?!
      • Gość: oskar_ Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.03, 03:50
        chyba zartujesz! zagłosowałem na Lidke, niestety przegrała, dlaczego bo jest
        kobietą. nie lubie gościa. widziałem go na debacie na 3 wrocławskiej i
        niepodobało mi sie to co gada. pierdolił jak jakiś urzędnik, który pracuje, bo
        mu za to płacą! Ona?- miła przyciągająca uwagę osoba. dużoby mówić na jej temat
        dobrego. no i co z tego że ma nie polskie nazwisko. gdybyśmy tak wybierali
        tylko ze względu na nazwiska nie doprowadziłoby to do dobrego. na tym kończe
    • _helga Re: Precz z Kociebusem!!!!!!!!...nt 08.01.03, 17:24

• Gość: cojones Re: Precz z Kociebusem!!!!!!!!...nt IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 16:02
        precz z kim ? kociebusem - busem dla kotów , mieszkańcem Cottbus, itp itd ...
        nie lepiej napisać precz z Kociębusem / pawlik kocięba-żabski / ???
    • Gość: Dzierżyński Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dozamel.ssk.pl 09.01.03, 07:42
      Te ... Hela czy jak Ci tam ... Pomyliłaś się i napisałaś prawdę ! Ale prawda
      jest właśnie taka: precz z kolesiami z bandy Zdroja ! Czas wybierać ludzi bez
      względu na poglądy różnego typu, a tylko patrząc na ich rzetelność, sumienność,
      merytoryczne podstawy, itd...
      • wedzonka Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.01.03, 16:35
        Gość portalu: Dzierżyński napisał(a):

> Te ... Hela czy jak Ci tam ... Pomyliłaś się i napisałaś prawdę ! Ale prawda
        > jest właśnie taka: precz z kolesiami z bandy Zdroja ! Czas wybierać ludzi bez
        > względu na poglądy różnego typu, a tylko patrząc na ich rzetelność,
        > sumienność, merytoryczne podstawy, itd...

No to wreszcie sie zdecyduj, bo w dwoch zdaniach sobie przeczysz...

Pozdrawiam! :)
        • _helga Do Wedzonki - nie pomylilam sie! 27.01.03, 19:28
          Ja ich mam za bande skorumpowanych kolesiow oraz pijawki. Rufis moze mi
          wystawic w tej sprawie zaswiadczenie. Na dokladke Dutkiewicz powinien isc do
          kosmetyczki i zrobic cos z tym lojotokiem, bo mu geba sie strasznie swieci w
          tv, niemal jak lusterko, no nie?
          • wedzonka Re: Do Wedzonki - nie pomylilam sie! 03.02.03, 19:36
            _helga napisała:

> Ja ich mam za bande skorumpowanych kolesiow oraz pijawki. Rufis moze mi
            > wystawic w tej sprawie zaswiadczenie. Na dokladke Dutkiewicz powinien isc do
            > kosmetyczki i zrobic cos z tym lojotokiem, bo mu geba sie strasznie swieci w
            > tv, niemal jak lusterko, no nie?
            >

Ten lojotok to dowod na korupcje?

Pozdrawiam! :)
    • Gość: aaa Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.03, 02:35
      aaa
    • Gość: combo Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvk.pl / 10.0.5.* 12.01.03, 22:55
      a widzieliscie zdjęcie ze Slowa POlskiego /sobota/ - ten facet mimo tego że
      taki bogobojny i prawy patrzy zasliniony na Agnieszkę Sypień na balu sportowca-
      nic takiego żona jak sCHETYNA
    • Gość: Mieszkaniec Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tlsa.pl 20.01.03, 10:31
      Podczas wyborów prezydenckich p. Dutkiewicz obiecywał drogę na osiedlu
      Jerzmanowo niestety chyba już o tym zapomniał!!! Całe osiedle wydaje się
      zapomniane przez władze miasta!
    • Gość: beria Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ok.ae.wroc.pl 23.01.03, 11:24
      zagazować tego Żyda(dutkiewicza)!!!
    • Gość: KAMIL Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.um.wroc.pl 24.01.03, 10:48
      a dlaczego od razu precz, dajmy facetowi szanse, dopiero zaczyna
      wybralismy więc zaufajmy, choć na chwilę
      tak lubiany przez polaków Kaczyński też dopiero uczy się rządzić
      Ja jestem nadal przekonany, że był to dobry wybór
      • Gość: gbx Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.03, 11:33
        Czy Dutkiewicz w obietnicach przedwyborczych mówił, że na stołkach w Urzędzie
        posadzi swoich kolegów i znajomych królika? Mógł zapowiedzieć, że potrzebuje
        dać pracę wszystkim swoim bliskim i bliskim swoich bliskich. Mam wymieniać? Ja
        po prostu nie rozumiem o co temu człowiekowi chodzi.

Natomiast co do Kamila to w twoim poście jest adres komputera z którego
        wysłałeś - um. Urząd Miasta? Czy jesteś znajomym Rafała. A może jesteś Rafałem?

Co do Helgi, tu nie ma żadnego adresu co może świadczyć, że Helga jest...

Co do red. Budrewicza. Znam człowieka i twierdzę, że jest to najbardziej
        uczciwy z ludzi jakich znam. Potrafi przynać się do błędu, potrafi wstać i
        wyjść. Facet, który zakładał tę gazetę we Wrocławiu i facet, który nic po tym
        nie ma. Jedynie eksmisję.

Budrewicz jest dla mnie najbardziej okejastym człowiekiem z pokolenia
        pomarańczowej rewolucji. Nawet jak dorabia jako scenarzysta w Barze. No i
        niezłe wiersze pisze.

Pozdrawiam Cię Leszek
        Twój fan
        gbx
        • _helga Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.01.03, 19:16
          Gość portalu: gbx napisał(a):

> Czy Dutkiewicz w obietnicach przedwyborczych mówił, że na stołkach w Urzędzie
          > posadzi swoich kolegów i znajomych królika? Mógł zapowiedzieć, że potrzebuje
          > dać pracę wszystkim swoim bliskim i bliskim swoich bliskich. Mam wymieniać?
          Ja
          > po prostu nie rozumiem o co temu człowiekowi chodzi.
          >
          > Natomiast co do Kamila to w twoim poście jest adres komputera z którego
          > wysłałeś - um. Urząd Miasta? Czy jesteś znajomym Rafała. A może jesteś
          Rafałem?
          >
          > Co do Helgi, tu nie ma żadnego adresu co może świadczyć, że Helga jest...
          >
          > Co do red. Budrewicza. Znam człowieka i twierdzę, że jest to najbardziej
          > uczciwy z ludzi jakich znam. Potrafi przynać się do błędu, potrafi wstać i
          > wyjść. Facet, który zakładał tę gazetę we Wrocławiu i facet, który nic po tym
          > nie ma. Jedynie eksmisję.
          >
          > Budrewicz jest dla mnie najbardziej okejastym człowiekiem z pokolenia
          > pomarańczowej rewolucji. Nawet jak dorabia jako scenarzysta w Barze. No i
          > niezłe wiersze pisze.
          >
          > Pozdrawiam Cię Leszek
          > Twój fan
          > gbx

Co do Dutkiewicza krewnych i znajomych - ale przeciez mozna powiedziec, ze nie
          obiecywal rowniez, ze na stolkach znajda sie nie-krewni i nie-znajomi.

Co do Kamila - ty szpiegu! hehee

Co do Budrewicza - znasz go nie tylko ty, zna go pol miasta. Roznie na jego
          temat mowia. A ze ma eksmisje? A czemu nie? Kto jak wojuje, od tego ginie. Nie
          wiem w rzeczy samej czy Budrewicz kogokolwiek na bruk wyrzucal, ale ten
          Dutkiewicz oraz wszyscy jego krewni i znajomi krolika to kolejna mutacja
          zalozycielskiej ekipy, ktora jakie miala i ma obyczaje - to widac i po
          Dutkiewiczu. Budrewicz zrobil swoje, Budrewicz moze odejsc. Serdecznie zycze
          tego samego calej reszcie. Niech sie nawzajem powyrzucaja na bruk. Moze
          nastepny w kolejce powinien byc rownie zasluzony Kocieba Pawel, TFURCA
          festiwali o znacznym ciezarze finansowym? Znamienity mecenas wroclawskiej
          kultury? Pomyslodawca jeden?

Co do Helgi: Helga sie sprytnie ukrywa juz od dluzszego czasu, dzieki czemu
          zaden Dutkiewicz nie bedzie plul mi w twarz i moze nawet chodnik przed domem
          nareperuje mimo wrazych okrzykow? A Rafis nie wie komu naublizac:)

Nawiasem mowiac, Dutkiewicz obiecal nareperowac moja klatke schodowa. I nic!
          • Gość: Platformers Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.03, 16:47
            Mam wielką prośbę. Nie przenośmy osobistych uraz na forum. Po prostu nie wypada.
            • Gość: gbx Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.03, 09:33
              Helga i Platformers
              Dutkiewicz może zatrudnić w swoim Urzędzie kogo chce, bo to jego prawo. Może
              nawet zatrudnić wszystkich sąsiadów z całego Rębiszewa, czy jak tam ta wioska
              się nazywa. Także księdza proboszcza. Tylko, że tego nie było w programie
              przedwyborczym. A wystarczyło powiedzieć: - Muszę wymienić ludzi, bo większość
              urzędników nie nadaje się do mojej ekipy.
              Natomiast te jego ruchy kadrowe są niejasne i dokonywane w tajemniczej
              atmosferze. Jakby się czegoś obawiał. Jurkowlaniec jest postrzegany jako
              człowiek Schetyny i jego wybór na to stanowisko może sugerować, że albo
              1) Schetyna (ten od koszykówki) chce mieć swego człowieka w Urzędzie, aby
              ciągnąć jeszcze więcej z miejskiej kasy (na koszykówkę).
              2) Wybór Jurkowlańca jest konsekwencją uzgodnień koalicji, co do podziału łupów
              po wyborach. (Tak jak było z Jackiewiczem)
              3) Wersja otymistyczna: Jurkowlaniec ma doświadczenie w organizowaniu pracy
              klubu sportowego. Może będzie więc umiał zorganizować zajęcia sportowe dla
              dzieci w tym mieście. Bo jak na razie cała kasa idzie na koszykówkę, a dzieci
              nie mają ani nowych klubów, ani boisk, ani pływalni. I szwendają się po
              osiedlach, albo w najlepszym razie kopią piłkę na zupełnie nie nadających się
              do tego trawnikach. Tak więc życzę p. Jurkowlańcowi powodzenia. Jest wiele do
              zrobienia.

Co do Dutkiewicza, to szkoda mi człowieka. Bo te jego pierwsze miesiące są
              niewyraźne. Dużo miotania, dużo nerwowej atmosfery. A zapowiedź rezygnacji z
              odpowiadania forumowiczów uważam za pierwszy przejaw arogancji władzy. Już tak
              jest, że prezydent musi znać miasto. Zdrojo znał, przynajmniej sprawiał takie
              wrażenie. Potrafił odpowiadać zapytany o każdą dziurę w tym mieście. On nawet
              mówił wtedy, gdy miał o czymś jedynie blade pojęcie. To też sztuka, nie dać się
              sprowokować. Podobnie jest teraz. No trudno, jeżeli p. rzecznik i p. prezydent
              nie zna jeszcze tematu, trzeba zlecić te odpowiedzi swoim pracownikom.
              gbx

• _helga Re: Precz z Dutkiewiczem!!-na powaznie do gbx 31.01.03, 04:43

> Helga i Platformers
                > Dutkiewicz może zatrudnić w swoim Urzędzie kogo chce, bo to jego prawo. Może
                > nawet zatrudnić wszystkich sąsiadów z całego Rębiszewa, czy jak tam ta wioska
                > się nazywa. Także księdza proboszcza. Tylko, że tego nie było w programie
                > przedwyborczym. A wystarczyło powiedzieć: - Muszę wymienić ludzi, bo
                większość
                > urzędników nie nadaje się do mojej ekipy.
                > Natomiast te jego ruchy kadrowe są niejasne i dokonywane w tajemniczej
                > atmosferze. Jakby się czegoś obawiał.

Ok. Na powaznie. Mysle ze masz racje ze ruchy kadrowe Dutkiewicza wygladaja
                podejrzanie, ale nie sadze, zeby byly niejasne albo specjalnie tajemnicze. To
                samo dotyczy jego niedawnej odmowy rozmawiania z forumowiczami. Sadze ze po
                prostu glowny mecz, jaki ma dzisiaj Dutkiewicz, to mecz ze swoim poprzednikiem.
                Bynajmniej nie mam na mysli Huskowskiego:)

Zdrojewski. To o Zdrojewskiego chodzi:) Chyba nie musze pisac dalej?
                :)))))
                • Gość: gbx Re: Precz z Dutkiewiczem!!-na powaznie do Helgi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.03, 14:28
                  Myślałem, że grają w jednej drużynie.
                  Jeżeli, jak twierdzisz grają przeciwko sobie, to na razie Dutkiewicz przegrywa
                  przynajmniej 2:0.
                  Może będzie lepiej. Choć nie sądzę. Dutkiewicz bardzo się spala i widać po nim,
                  że nie ogarnia tej władzy (choć bardzo się stara). I jest niedospany (wory pod
                  oczami). Może dlatego tak nerwowo reaguje.
                  Tak czy inaczej sprytnie zmnieniasz wątki. A klatka w twoim nieogrzanym domu
                  musi być wyremontowana. Chyba tak jakoś ci obiecał?
                  pzdr
                  gbx
                  • _helga Re: Precz z Dutkiewiczem!!-na powaznie do Helgi 01.02.03, 04:16

> Myślałem, że grają w jednej drużynie.
                    > Jeżeli, jak twierdzisz grają przeciwko sobie, to na razie Dutkiewicz
                    przegrywa
                    > przynajmniej 2:0.
                    > Może będzie lepiej. Choć nie sądzę. Dutkiewicz bardzo się spala i widać po
                    nim,
                    >
                    > że nie ogarnia tej władzy (choć bardzo się stara). I jest niedospany (wory
                    pod
                    > oczami). Może dlatego tak nerwowo reaguje.
                    > Tak czy inaczej sprytnie zmnieniasz wątki. A klatka w twoim nieogrzanym domu
                    > musi być wyremontowana. Chyba tak jakoś ci obiecał?
                    > pzdr
                    > gbx

Nie osobiscie mi obiecal, tylko za pomoca administracji. Dom ogrzany malezycie,
                    jest cieplutko. Ale to nei Dutkiewicza zasluga:)

Mysle ze tak na powaznie to jego glowny problem to wlasnie Zdrojewski. Wszyscy
                    go z nim odruchowo porownuja. W tv wypada gorzej, ma slabsza pamiec i tych
                    wszystkich podworek i zaulkow nie potrafi wymienic, Zdrojewski byl tez
                    aparatowo zreczny i pewnie wlasny aparat Dutkiewicza patrzy na Dutkiewicza i
                    sie zastanawia jakby to Zdrojewski zrobil. A to wszystko oznacza wplywy. Zeby
                    Dutkiewicz mogl rzadzic, to musi sie pozbyc wplywow Zdrojewskiego i spowodowac,
                    zeby wszyscy o Zdrojewskim zapomnieli, no nie? Stad te dziwaczne ruchy kadrowe,
                    na ktorych moim zdaniem Dutkiewicz wiecej straci, niz zyska. Obstawianie sie
                    najblizszymi mu ludzmi to fatalny pomysl z punktu widzenia poszerzania bazy
                    politycznej. (Na moj nos toczy sie takze jakas walka o wplywy w partii, nie
                    tylko w samym Ratuszu.) To znaczy tak mysla cienkie bolki polityczne, bo
                    madrzejszy to by potrafil wykorzystac takiego poprzednika z korzyscia dla
                    siebie. Ale z Dutkiewicza jest moze i dobry biznesmen, ale polityk zerowy. Nie
                    wiem nawet czy mial jakakolwiek praktyke w dzialalnosci publicznej chocby na
                    poziomie stowarzyszenia. No to sie boi, lypie oczami, przed forumowiczami
                    ucieka itp. Moge sie zalozyc, ze te czaty - o ile w ogole beda - to je
                    zorganizuja jako baaaaardzo moderowane i byle pytanie od byle forumowicza sie
                    nie przecisnie, hihih. PO to idioci. Zauwaz, ze z nich wszystkich jedynie
                    Zdrojewski ma elektorat, i to jaki. A oni Dutkiewicza tylko w tv pokazuja.
                    A wyniki poparcia na leb i szyje leca, nieudacznikom jednym, no nie?
                    • Gość: Rafis Re: Precz z Dutkiewiczem!!-na powaznie do Helgi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.03, 13:56
                      _helga napisała:

> Mysle ze tak na powaznie to jego glowny problem to wlasnie Zdrojewski.
                      Wszyscy
                      > go z nim odruchowo porownuja.
                      Wszyscy będą porównywani ze Zdrojewskim.Trudno żeby ktos wypadł lepiej.Czyżby
                      teraz większość przeciwników Zdrojewskiego otworzyła oczy i przyznawała,że był
                      on najlepszym prezydentem Wrocławia?

W tv wypada gorzej, ma slabsza pamiec i tych
                      > wszystkich podworek i zaulkow nie potrafi wymienic, Zdrojewski byl tez
                      > aparatowo zreczny i pewnie wlasny aparat Dutkiewicza patrzy na Dutkiewicza i
                      > sie zastanawia jakby to Zdrojewski zrobil. A to wszystko oznacza wplywy.
                      Zeby
                      > Dutkiewicz mogl rzadzic, to musi sie pozbyc wplywow Zdrojewskiego i
                      spowodowac,
                      >
                      > zeby wszyscy o Zdrojewskim zapomnieli, no nie?

Nie znasz genezy.Zdrojewski i Dutkiewicz to kolesie.W 1990 roku własnie
                      Dutkiewicz nie chciał byc prezydentem Wrocka i poparł na to stanowisko
                      Zdrojewskiego.

polityk zerowy. Nie
                      > wiem nawet czy mial jakakolwiek praktyke w dzialalnosci publicznej chocby na
                      > poziomie stowarzyszenia.

Mnie natomiast bardziej od tego jak mówi Dutkiewicz i czy zna dziury
                      interesuje to jaka będzie sytuacja ekonomiczna Wrocławia pod koniec jego
                      kadencji.Prezydentura to nie konkurs pięknosci(no moze jesli chodzi o Kwacha
                      to tak).
                      Podsumowując:
                      1)budżet
                      2)inwestycje
                      3)bezrobocie
                      To mnie interesuje.
                      • Gość: Rafis Re: Precz z Dutkiewiczem!!-na powaznie do Helgi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.03, 14:19
                        Oj klonie, klonie!
      • Gość: asdf Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 01:36
        Gość portalu: KAMIL napisał(a):

> a dlaczego od razu precz, dajmy facetowi szanse, dopiero zaczyna
        > wybralismy więc zaufajmy, choć na chwilę
        > tak lubiany przez polaków Kaczyński też dopiero uczy się rządzić
        > Ja jestem nadal przekonany, że był to dobry wybór
        Dokładnie lubiany Kaczor przez polaków przez małe p nie można dosadniej.
        Gratulacje ! :))))
    • Gość: tuti Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 01:30
      Dutkiewicz nabrał was wszystkich, którzy na niego głosowaliście. Ta czeredka
      Zdrojopodobnych rządzi miastem już 12 lat i ma na sumieniu że ho ho. Trzeba
      Wrocław przwewietrzyć od co Panie i Panowie !
      • Gość: Rafis żałosny jestes koleś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.03, 01:49
        Gość portalu: tuti napisał(a):

> Dutkiewicz nabrał was wszystkich, którzy na niego głosowaliście. Ta czeredka
        > Zdrojopodobnych rządzi miastem już 12 lat i ma na sumieniu że ho ho. Trzeba
        > Wrocław przwewietrzyć od co Panie i Panowie !

Naprawde masz niezłe kompleksy skoro pod tyloma nickami wypisujesz takie
        bzdury.Tak bardzo Cię to rajcuje?
        • Gość: com Re: żałosny jestes koleś IP: *.tvk.pl / 10.0.5.* 01.02.03, 00:00
          tak se patrze na to co smaruje na tym forum rafis - to chyba dudek-nieprawdaż???
          nawet przerasta tych z byłego KC - Jaskiernia przy nim to pikuś
          • Gość: Rafis Re: żałosny jestes koleś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.03, 11:34
            Ty potrafisz tyko obsmarować.
            • Gość: Michał Zygmunt było mnie wybrać IP: *.ita.pwr.wroc.pl 02.02.03, 18:00
              było na mnie zagłosować...teraz macie Pana Rafała. Ja bym rozprowadzał gańdzię
              przez UM,byłoby wesoło przynajm,niej
              • Gość: gbx Było wybrać Michała Zygmunta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.03, 10:11
                Rafis, kimkolwiek by był, ma rację. Trzeba dać Dutkieiwczowi czas i rozliczyć
                na koniec kadencji. Niech se rządzi jak chce. Tylko po co Helga sprowokowała
                ten wątek, aby zebrać opinie? Jeżeli one i tak nie mają znaczenia, trzeba
                zlikwidować te gatki.
                Natomiast bardzo żałuję Michale, że nie umieściłeś w swoim programie propozycji
                rozprowadzania marychy w Urzędzie. Być może byłby to jedyna obietnica możliwa
                do spełnienia. To jest coś! Urzędnicy razem z przydziałową herbatą
                otrzymywaliby porcje do palenia. Jak oni by wtedy uprzejmnie obsługiwali
                petentów. Ile uśmiechu. Jaki życzliwy Urząd. A gdybyś obiecał marychę dla
                wszystkich wrocławian, na pewno siedziałbyś już w wygodnym fotelu prezydenta,
                pobierał kasę i o nic sie nie martwił.
                pzdr
                gbx
                I jeszcze jedno. Wedle legendy, Dutkiewicz w 1990 r nie został prezydentem bo
                się spóźnił na wybory. I wtedy wybrali Zdroja. Teraz Rafis twierdzi, że
                Dudkiewicz nie chiał zostać z własnej woli. Więc jak było na prawdę? Tak czy
                inczej byli wtedy ubrani w jednakowe marynarki.
                • tomitak Re: Było wybrać Michała Zygmunta 03.02.03, 10:25
                  Ale jaja nie dłudo okaze sie ze Dutkiewicz to mitologiczna postac z epoki
                  kamienia łupanego
                • Gość: Rafis Re: Było wybrać Michała Zygmunta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.03, 19:32

> Rafis, kimkolwiek by był, ma rację.
                  Jestem tylko Rafisem :)

Trzeba dać Dutkieiwczowi czas i rozliczyć
                  > na koniec kadencji. Niech se rządzi jak chce.
                  Niom

Tylko po co Helga sprowokowała
                  > ten wątek,

Bo to cała Helga.Namies\zac,namieszac i uciec do domu pod pozorem przyjmowania
                  gości :)

> I jeszcze jedno. Wedle legendy, Dutkiewicz w 1990 r nie został prezydentem
                  bo
                  > się spóźnił na wybory. I wtedy wybrali Zdroja. Teraz Rafis twierdzi, że
                  > Dudkiewicz nie chiał zostać z własnej woli. Więc jak było na prawdę? Tak czy
                  > inczej byli wtedy ubrani w jednakowe marynarki.

Zaskoczyłes mnie tym.Ja nie wiem jak było naprawde.To co pisałem to oficjalna
                  wersja.Wiadomo jak jest z legendami,pewnie troche jest w niej racji.
                  Michał Zygmunt to fajny koles ale za dużo sie z krasnoludka mi zadawał :)
    • Gość: znawca Re: A niby dlaczego???? IP: 213.76.147.* 03.02.03, 14:24
      Dlaczego? on taki fajny facet!!!!
    • Gość: emeryt Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 03.02.03, 21:57
      i co to da.Czy nastepny bedzie inny czy lepszy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka