_helga 21.12.02, 00:45 Spoko, to tylko prowokacja:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jajco Re: Precz z precz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.12.02, 12:04 precz z tym twoim precz helga - krytykujemy dutkiewicza i będziemy go krytykować ale też i chwalić - bo taka jest istota demokracji !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Breslauczyk Precz z Huskowskim, animatorem Dutkiewicza ! IP: 157.25.88.* 21.12.02, 13:19 Dutkiewicz to łagodny matoł sterowany przez Huskowskiego i Guzowskiego (największy przekręt w UM - dyrektor jednego z "najsmacznieszych" wydziałów !) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Dutkiewicz nie jest matołem! IP: 195.205.151.* 21.12.02, 22:38 Jest łagodny, ale gdyby każdy matoł miałby inteligencję Rafała (znam Go od '86r) świat byłby taki piękny. To spoko Gość! Odpimpajcie się od Niego. Zazdroszczę Wrocławiakom takiego prezydenta... Mieszkam w "Wa-wce" :o((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Dutkiewicz nie jest matołem! IP: *.chello.pl 22.12.02, 00:08 Gość portalu: toja napisał(a): > Jest łagodny, ale gdyby każdy matoł miałby inteligencję Rafała (znam Go > od '86r) świat byłby taki piękny. To spoko Gość! Odpimpajcie się od Niego. > Zazdroszczę Wrocławiakom takiego prezydenta... Mieszkam w "Wa-wce" :o((( To oczywiście żart. Tylko, że nieco makabryczny ... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piasek Re: Dutkiewicz nie jest matołem! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 22:07 A ja sie pytam, kiedy prezydentem Wrocławia zostanie Wrocławianin? To jest jakaś parodia, że musi to być koleś z Wielkopolski. Odpowiedz Link Zgłoś
je_leszcz Znam Rafala 13.01.03, 02:41 Znam Rafala od 1984 roku, wiec bardzo dlugo i to madry i porzadny czlowiek. Opanujcie sie troche ludziska, jesli macie konkretny zarzut, to go sformulujcie, a nie tylko bryzgajcie slina na wszystkie strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Znam Rafala - licytacja ;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.01.03, 12:24 je_leszcz napisał: > Znam Rafala od 1984 roku, wiec bardzo dlugo i to madry i porzadny czlowiek. No to ja jeszcze dłużej ... ...licytacja trwa ;-) Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIotr Re: SAMI wybraliscie!!! IP: *.dtvk.tpnet.pl 23.01.03, 13:55 Ja przynajmniej mam tą satyswakcję - NIE uczestniczyłem w tej "farsie" Wyborów i nikt mi nie powie "...to wlasnie przez takich jak ty, gdybyś głosował..." guzik prawda . Przecież Dutkiewicz to koleś Zdrojewskiego a ten-to chyba osobna historia i wydaje mi sie ze wcale nie z serii "teorii spiskowej dziejów". Pamiętamy chyba wszyscy rezygnację Zdrojewskiego z mandatu Poselskiego(Chyba)- tak kocha Wrocław? - czy K A S Ę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.12.02, 15:51 To super gość! Ja się cieszę, że wygrał on a nie ta smutna pani(nawet polskiego nazwiska nie ma). Któż z Was nie chce pokazać Wrocławia przyjeznym? On będzie kontynuował politykę naszego Zdrojewskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
stan.borys Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.02, 18:28 Gość portalu: Ania napisał(a): > To super gość! Ja się cieszę, że wygrał on a nie ta smutna pani(nawet polskiego > > nazwiska nie ma). Któż z Was nie chce pokazać Wrocławia przyjeznym? On będzie > kontynuował politykę naszego Zdrojewskiego! Aniu blondynko ! To on jeszcze więcej przekręci na lewo kasy niż Zdrój i Huskowski ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 14:51 To jest uklad pokarmowy zdroja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dop.pp 06.02.03, 13:06 Odczepcie sie i od Dutkiewicza i od Zdrojewskiego!!!ja wlasnie dlatego glosowalem na Dutkiewicza bo to koles Zdroja!Wszedzie sa plusy i minusy wg mnie Zdroju zrobil tez duzo dobrego dla Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nowydwor.k.pl 22.12.02, 19:52 Gość portalu: Ania napisał(a): > To super gość! Ja się cieszę, że wygrał on a nie ta smutna pani(nawet polskiego A ja sie nie ciesze, na razie kontynuuje kurs wyznaczony przez klike Huska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy bartek R Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.03, 10:19 Gość portalu: Ania napisał(a): > To super gość! Ja się cieszę, że wygrał on a nie ta smutna pani(nawet polskiego > > nazwiska nie ma). Któż z Was nie chce pokazać Wrocławia przyjeznym? On będzie > kontynuował politykę naszego Zdrojewskiego! droga aniu co to znaczy wedlug ciebie "polskie nazwisko" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy bartek R Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.03, 10:20 Gość portalu: Ania napisał(a): > To super gość! Ja się cieszę, że wygrał on a nie ta smutna pani(nawet polskiego > > nazwiska nie ma). Któż z Was nie chce pokazać Wrocławia przyjeznym? On będzie > kontynuował politykę naszego Zdrojewskiego! droga aniu co to znaczy wedlug ciebie "polskie nazwisko" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoś Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.12.02, 19:06 Helga idź na psychologie apl i tam użalaj się, tam psychopaci zrozumią Cię. Tutaj spadówa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoś Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.12.02, 19:06 Helga idź na psychologie apl i tam użalaj się, tam psychopaci zrozumią Cię. Tutaj spadówa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pruh Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.03, 18:31 Gość portalu: Antoś napisał(a): > Helga idź na psychologie apl i tam użalaj się, tam psychopaci zrozumią Cię. > Tutaj spadówa! Oj! A zawsze myslalem , ze psychopaci co najwyzej kogos zrozumieja. Co za wstyd, takich rzeczy sie dowiadywac o wlasniej niewiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Che Precz z preczem!!!!!!! IP: *.silvershark.com.pl 30.12.02, 14:18 Wy debile. Sami nie wiecie, kto jest kto. Komuchy i czerwonuchy na Madagaskar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wim Swietny pomysl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 14:26 Wyslac prezydenta na Madagaskar, jestem za ! Tylko pod jednym warunkiem, ze p.prezydent bedzie mial bilet w jedna strone !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Swietny pomysl IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.12.02, 14:29 Gość portalu: wim napisał(a): > Wyslac prezydenta na Madagaskar, jestem za ! > Tylko pod jednym warunkiem, ze p.prezydent bedzie mial bilet w jedna strone !! Juz wysłalismy Lidie he he i to był dobry krok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wim Swietny pomysl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 14:34 Gość portalu: Rafis napisał(a): > Gość portalu: wim napisał(a): > > > Wyslac prezydenta na Madagaskar, jestem za ! > > Tylko pod jednym warunkiem, ze p.prezydent bedzie mial bilet w jedna > strone !! > > Juz wysłalismy Lidie he he i to był dobry krok.Ale symaptyczna pani Lidia miala bilet porotny. Odpowiedz Link Zgłoś
jagwi Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.12.02, 14:29 Precz z Preczem ! Hastermankowi się nie damy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wim Oddelegowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 14:39 Ja proponuje oddelegowac p.Prezydenta na Antarktyde. Tam zapewniam, ze mialby co robic, tyle sniegu do przeszuflowania. A i z niedziawdkami pogadal by sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Oddelegowac IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 18:57 Gość portalu: wim napisał(a): > Ja proponuje oddelegowac p.Prezydenta na Antarktyde. Tam zapewniam, ze mialby > co robic, tyle sniegu do przeszuflowania. A i z niedziawdkami pogadal by sobie Moze jakas skladke na bilet dla prezydenta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peja Re: Oddelegowac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.12.02, 00:20 Helka jest piana jak Belka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wim Re: Oddelegowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.02, 13:08 Gość portalu: Peja napisał(a): > Helka jest piana jak Belka Wyslac ja do Wenezueli, tam sa fermy pieknosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jude co z red.Budrewiczem? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 23:52 Swietnie Pan Dutkiewicz potraktowal redaktora Budrewicza i to na koniec roku ! Podobniez dostal eksmisje. A kiedys byli bardzo zaprzyjaznieni Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: co z red.Budrewiczem? na smietnik historii! 02.01.03, 21:41 Gość portalu: jude napisał(a): > Swietnie Pan Dutkiewicz potraktowal redaktora Budrewicza i to na koniec roku ! > Podobniez dostal eksmisje. A kiedys byli bardzo zaprzyjaznieni Redaktor Budrewicz to funk. Funk zuzyty to funk nic nie warty. Bacz, Rufisie, obys sie nie zuzyl! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: co z red.Budrewiczem? na smietnik historii! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.03, 21:46 O Helga "europejka" heheheh znowu goście? Miałas udowodnić,że jestem postkomunistą.No ale Twoje słowo jest takie jaka cała Ty. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: co z red.Budrewiczem? na smietnik historii! 02.01.03, 22:50 Gość portalu: Rafis napisał(a): > O Helga "europejka" heheheh > znowu goście? > Miałas udowodnić,że jestem postkomunistą.No ale Twoje słowo jest takie jaka > cała Ty. > pozdrawiam Hihihhh! Ja tez za toba tesknilam! A tym razem nie goscie byli tylko ja bylam gosciem. Wlasnie przyjechalam. Siedze owinieta kocem i fotki na komputer laduje. Zimno jak u pingwina w d... bo dom dlugo nie grzany:( A to prawda ze calkiem zapomnialam zeby ci udowodnic korzenie postkomunistyczne. Ale to bylo na podstawie jakiegos twojego postu i juz nie pamietam jakiego. Moze daj mi szanse i daj sie na czyms przylapac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: co z red.Budrewiczem? na smietnik historii! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.03, 22:52 _helga napisała: > Hihihhh! Ja tez za toba tesknilam! A tym razem nie goscie byli tylko ja bylam > gosciem. Wlasnie przyjechalam. Siedze owinieta kocem i fotki na komputer > laduje. Zimno jak u pingwina w d... bo dom dlugo nie grzany:( > > A to prawda ze calkiem zapomnialam zeby ci udowodnic korzenie > postkomunistyczne. Ale to bylo na podstawie jakiegos twojego postu i juz nie > pamietam jakiego. Moze daj mi szanse i daj sie na czyms przylapac? > :) To już lepiej ładuj te fotki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: co z red.Budrewiczem? na smietnik historii! 02.01.03, 23:07 Gość portalu: Rafis napisał(a): > _helga napisała: > > > Hihihhh! Ja tez za toba tesknilam! A tym razem nie goscie byli tylko ja > bylam > > gosciem. Wlasnie przyjechalam. Siedze owinieta kocem i fotki na komputer > > laduje. Zimno jak u pingwina w d... bo dom dlugo nie grzany:( > > > > A to prawda ze calkiem zapomnialam zeby ci udowodnic korzenie > > postkomunistyczne. Ale to bylo na podstawie jakiegos twojego postu i juz n > ie > > pamietam jakiego. Moze daj mi szanse i daj sie na czyms przylapac? > > :) > > To już lepiej ładuj te fotki :-) Tak jest, panie generale! Moze nawet jakas jedna czy dwie jutro puszcze? Na razie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ipt.aol.com 03.01.03, 17:45 To jednak nie prowokacja. Chyba, ze za taka uznac polityke kadrowa Dutkiewicza kolesie wracaja! Dutkiewicz musi odejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Dupkiewicza Re: Precz z Dupkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: proxy / 212.177.57.* 09.01.03, 06:19 Gość portalu: jak napisał(a): > To jednak nie prowokacja. Chyba, ze za taka uznac polityke kadrowa Dutkiewicza > > kolesie wracaja! Dupkiewicz musi odejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anila101@wp.pl Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.03, 23:18 nie prawda! nasz prezydent to fajny gość ! co wy od niego chcecie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oskar_ Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.03, 03:50 chyba zartujesz! zagłosowałem na Lidke, niestety przegrała, dlaczego bo jest kobietą. nie lubie gościa. widziałem go na debacie na 3 wrocławskiej i niepodobało mi sie to co gada. pierdolił jak jakiś urzędnik, który pracuje, bo mu za to płacą! Ona?- miła przyciągająca uwagę osoba. dużoby mówić na jej temat dobrego. no i co z tego że ma nie polskie nazwisko. gdybyśmy tak wybierali tylko ze względu na nazwiska nie doprowadziłoby to do dobrego. na tym kończe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojones Re: Precz z Kociebusem!!!!!!!!...nt IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 16:02 precz z kim ? kociebusem - busem dla kotów , mieszkańcem Cottbus, itp itd ... nie lepiej napisać precz z Kociębusem / pawlik kocięba-żabski / ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzierżyński Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dozamel.ssk.pl 09.01.03, 07:42 Te ... Hela czy jak Ci tam ... Pomyliłaś się i napisałaś prawdę ! Ale prawda jest właśnie taka: precz z kolesiami z bandy Zdroja ! Czas wybierać ludzi bez względu na poglądy różnego typu, a tylko patrząc na ich rzetelność, sumienność, merytoryczne podstawy, itd... Odpowiedz Link Zgłoś
wedzonka Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.01.03, 16:35 Gość portalu: Dzierżyński napisał(a): > Te ... Hela czy jak Ci tam ... Pomyliłaś się i napisałaś prawdę ! Ale prawda > jest właśnie taka: precz z kolesiami z bandy Zdroja ! Czas wybierać ludzi bez > względu na poglądy różnego typu, a tylko patrząc na ich rzetelność, > sumienność, merytoryczne podstawy, itd... No to wreszcie sie zdecyduj, bo w dwoch zdaniach sobie przeczysz... Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Do Wedzonki - nie pomylilam sie! 27.01.03, 19:28 Ja ich mam za bande skorumpowanych kolesiow oraz pijawki. Rufis moze mi wystawic w tej sprawie zaswiadczenie. Na dokladke Dutkiewicz powinien isc do kosmetyczki i zrobic cos z tym lojotokiem, bo mu geba sie strasznie swieci w tv, niemal jak lusterko, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
wedzonka Re: Do Wedzonki - nie pomylilam sie! 03.02.03, 19:36 _helga napisała: > Ja ich mam za bande skorumpowanych kolesiow oraz pijawki. Rufis moze mi > wystawic w tej sprawie zaswiadczenie. Na dokladke Dutkiewicz powinien isc do > kosmetyczki i zrobic cos z tym lojotokiem, bo mu geba sie strasznie swieci w > tv, niemal jak lusterko, no nie? > Ten lojotok to dowod na korupcje? Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.03, 02:35 aaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: combo Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvk.pl / 10.0.5.* 12.01.03, 22:55 a widzieliscie zdjęcie ze Slowa POlskiego /sobota/ - ten facet mimo tego że taki bogobojny i prawy patrzy zasliniony na Agnieszkę Sypień na balu sportowca- nic takiego żona jak sCHETYNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tlsa.pl 20.01.03, 10:31 Podczas wyborów prezydenckich p. Dutkiewicz obiecywał drogę na osiedlu Jerzmanowo niestety chyba już o tym zapomniał!!! Całe osiedle wydaje się zapomniane przez władze miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beria Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ok.ae.wroc.pl 23.01.03, 11:24 zagazować tego Żyda(dutkiewicza)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMIL Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.um.wroc.pl 24.01.03, 10:48 a dlaczego od razu precz, dajmy facetowi szanse, dopiero zaczyna wybralismy więc zaufajmy, choć na chwilę tak lubiany przez polaków Kaczyński też dopiero uczy się rządzić Ja jestem nadal przekonany, że był to dobry wybór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbx Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.03, 11:33 Czy Dutkiewicz w obietnicach przedwyborczych mówił, że na stołkach w Urzędzie posadzi swoich kolegów i znajomych królika? Mógł zapowiedzieć, że potrzebuje dać pracę wszystkim swoim bliskim i bliskim swoich bliskich. Mam wymieniać? Ja po prostu nie rozumiem o co temu człowiekowi chodzi. Natomiast co do Kamila to w twoim poście jest adres komputera z którego wysłałeś - um. Urząd Miasta? Czy jesteś znajomym Rafała. A może jesteś Rafałem? Co do Helgi, tu nie ma żadnego adresu co może świadczyć, że Helga jest... Co do red. Budrewicza. Znam człowieka i twierdzę, że jest to najbardziej uczciwy z ludzi jakich znam. Potrafi przynać się do błędu, potrafi wstać i wyjść. Facet, który zakładał tę gazetę we Wrocławiu i facet, który nic po tym nie ma. Jedynie eksmisję. Budrewicz jest dla mnie najbardziej okejastym człowiekiem z pokolenia pomarańczowej rewolucji. Nawet jak dorabia jako scenarzysta w Barze. No i niezłe wiersze pisze. Pozdrawiam Cię Leszek Twój fan gbx Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.01.03, 19:16 Gość portalu: gbx napisał(a): > Czy Dutkiewicz w obietnicach przedwyborczych mówił, że na stołkach w Urzędzie > posadzi swoich kolegów i znajomych królika? Mógł zapowiedzieć, że potrzebuje > dać pracę wszystkim swoim bliskim i bliskim swoich bliskich. Mam wymieniać? Ja > po prostu nie rozumiem o co temu człowiekowi chodzi. > > Natomiast co do Kamila to w twoim poście jest adres komputera z którego > wysłałeś - um. Urząd Miasta? Czy jesteś znajomym Rafała. A może jesteś Rafałem? > > Co do Helgi, tu nie ma żadnego adresu co może świadczyć, że Helga jest... > > Co do red. Budrewicza. Znam człowieka i twierdzę, że jest to najbardziej > uczciwy z ludzi jakich znam. Potrafi przynać się do błędu, potrafi wstać i > wyjść. Facet, który zakładał tę gazetę we Wrocławiu i facet, który nic po tym > nie ma. Jedynie eksmisję. > > Budrewicz jest dla mnie najbardziej okejastym człowiekiem z pokolenia > pomarańczowej rewolucji. Nawet jak dorabia jako scenarzysta w Barze. No i > niezłe wiersze pisze. > > Pozdrawiam Cię Leszek > Twój fan > gbx Co do Dutkiewicza krewnych i znajomych - ale przeciez mozna powiedziec, ze nie obiecywal rowniez, ze na stolkach znajda sie nie-krewni i nie-znajomi. Co do Kamila - ty szpiegu! hehee Co do Budrewicza - znasz go nie tylko ty, zna go pol miasta. Roznie na jego temat mowia. A ze ma eksmisje? A czemu nie? Kto jak wojuje, od tego ginie. Nie wiem w rzeczy samej czy Budrewicz kogokolwiek na bruk wyrzucal, ale ten Dutkiewicz oraz wszyscy jego krewni i znajomi krolika to kolejna mutacja zalozycielskiej ekipy, ktora jakie miala i ma obyczaje - to widac i po Dutkiewiczu. Budrewicz zrobil swoje, Budrewicz moze odejsc. Serdecznie zycze tego samego calej reszcie. Niech sie nawzajem powyrzucaja na bruk. Moze nastepny w kolejce powinien byc rownie zasluzony Kocieba Pawel, TFURCA festiwali o znacznym ciezarze finansowym? Znamienity mecenas wroclawskiej kultury? Pomyslodawca jeden? Co do Helgi: Helga sie sprytnie ukrywa juz od dluzszego czasu, dzieki czemu zaden Dutkiewicz nie bedzie plul mi w twarz i moze nawet chodnik przed domem nareperuje mimo wrazych okrzykow? A Rafis nie wie komu naublizac:) Nawiasem mowiac, Dutkiewicz obiecal nareperowac moja klatke schodowa. I nic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Platformers Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.03, 16:47 Mam wielką prośbę. Nie przenośmy osobistych uraz na forum. Po prostu nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbx Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.03, 09:33 Helga i Platformers Dutkiewicz może zatrudnić w swoim Urzędzie kogo chce, bo to jego prawo. Może nawet zatrudnić wszystkich sąsiadów z całego Rębiszewa, czy jak tam ta wioska się nazywa. Także księdza proboszcza. Tylko, że tego nie było w programie przedwyborczym. A wystarczyło powiedzieć: - Muszę wymienić ludzi, bo większość urzędników nie nadaje się do mojej ekipy. Natomiast te jego ruchy kadrowe są niejasne i dokonywane w tajemniczej atmosferze. Jakby się czegoś obawiał. Jurkowlaniec jest postrzegany jako człowiek Schetyny i jego wybór na to stanowisko może sugerować, że albo 1) Schetyna (ten od koszykówki) chce mieć swego człowieka w Urzędzie, aby ciągnąć jeszcze więcej z miejskiej kasy (na koszykówkę). 2) Wybór Jurkowlańca jest konsekwencją uzgodnień koalicji, co do podziału łupów po wyborach. (Tak jak było z Jackiewiczem) 3) Wersja otymistyczna: Jurkowlaniec ma doświadczenie w organizowaniu pracy klubu sportowego. Może będzie więc umiał zorganizować zajęcia sportowe dla dzieci w tym mieście. Bo jak na razie cała kasa idzie na koszykówkę, a dzieci nie mają ani nowych klubów, ani boisk, ani pływalni. I szwendają się po osiedlach, albo w najlepszym razie kopią piłkę na zupełnie nie nadających się do tego trawnikach. Tak więc życzę p. Jurkowlańcowi powodzenia. Jest wiele do zrobienia. Co do Dutkiewicza, to szkoda mi człowieka. Bo te jego pierwsze miesiące są niewyraźne. Dużo miotania, dużo nerwowej atmosfery. A zapowiedź rezygnacji z odpowiadania forumowiczów uważam za pierwszy przejaw arogancji władzy. Już tak jest, że prezydent musi znać miasto. Zdrojo znał, przynajmniej sprawiał takie wrażenie. Potrafił odpowiadać zapytany o każdą dziurę w tym mieście. On nawet mówił wtedy, gdy miał o czymś jedynie blade pojęcie. To też sztuka, nie dać się sprowokować. Podobnie jest teraz. No trudno, jeżeli p. rzecznik i p. prezydent nie zna jeszcze tematu, trzeba zlecić te odpowiedzi swoim pracownikom. gbx Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Precz z Dutkiewiczem!!-na powaznie do gbx 31.01.03, 04:43 Gość portalu: gbx napisał(a): > Helga i Platformers > Dutkiewicz może zatrudnić w swoim Urzędzie kogo chce, bo to jego prawo. Może > nawet zatrudnić wszystkich sąsiadów z całego Rębiszewa, czy jak tam ta wioska > się nazywa. Także księdza proboszcza. Tylko, że tego nie było w programie > przedwyborczym. A wystarczyło powiedzieć: - Muszę wymienić ludzi, bo większość > urzędników nie nadaje się do mojej ekipy. > Natomiast te jego ruchy kadrowe są niejasne i dokonywane w tajemniczej > atmosferze. Jakby się czegoś obawiał. Ok. Na powaznie. Mysle ze masz racje ze ruchy kadrowe Dutkiewicza wygladaja podejrzanie, ale nie sadze, zeby byly niejasne albo specjalnie tajemnicze. To samo dotyczy jego niedawnej odmowy rozmawiania z forumowiczami. Sadze ze po prostu glowny mecz, jaki ma dzisiaj Dutkiewicz, to mecz ze swoim poprzednikiem. Bynajmniej nie mam na mysli Huskowskiego:) Zdrojewski. To o Zdrojewskiego chodzi:) Chyba nie musze pisac dalej? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbx Re: Precz z Dutkiewiczem!!-na powaznie do Helgi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.03, 14:28 Myślałem, że grają w jednej drużynie. Jeżeli, jak twierdzisz grają przeciwko sobie, to na razie Dutkiewicz przegrywa przynajmniej 2:0. Może będzie lepiej. Choć nie sądzę. Dutkiewicz bardzo się spala i widać po nim, że nie ogarnia tej władzy (choć bardzo się stara). I jest niedospany (wory pod oczami). Może dlatego tak nerwowo reaguje. Tak czy inaczej sprytnie zmnieniasz wątki. A klatka w twoim nieogrzanym domu musi być wyremontowana. Chyba tak jakoś ci obiecał? pzdr gbx Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Precz z Dutkiewiczem!!-na powaznie do Helgi 01.02.03, 04:16 Gość portalu: gbx napisał(a): > Myślałem, że grają w jednej drużynie. > Jeżeli, jak twierdzisz grają przeciwko sobie, to na razie Dutkiewicz przegrywa > przynajmniej 2:0. > Może będzie lepiej. Choć nie sądzę. Dutkiewicz bardzo się spala i widać po nim, > > że nie ogarnia tej władzy (choć bardzo się stara). I jest niedospany (wory pod > oczami). Może dlatego tak nerwowo reaguje. > Tak czy inaczej sprytnie zmnieniasz wątki. A klatka w twoim nieogrzanym domu > musi być wyremontowana. Chyba tak jakoś ci obiecał? > pzdr > gbx Nie osobiscie mi obiecal, tylko za pomoca administracji. Dom ogrzany malezycie, jest cieplutko. Ale to nei Dutkiewicza zasluga:) Mysle ze tak na powaznie to jego glowny problem to wlasnie Zdrojewski. Wszyscy go z nim odruchowo porownuja. W tv wypada gorzej, ma slabsza pamiec i tych wszystkich podworek i zaulkow nie potrafi wymienic, Zdrojewski byl tez aparatowo zreczny i pewnie wlasny aparat Dutkiewicza patrzy na Dutkiewicza i sie zastanawia jakby to Zdrojewski zrobil. A to wszystko oznacza wplywy. Zeby Dutkiewicz mogl rzadzic, to musi sie pozbyc wplywow Zdrojewskiego i spowodowac, zeby wszyscy o Zdrojewskim zapomnieli, no nie? Stad te dziwaczne ruchy kadrowe, na ktorych moim zdaniem Dutkiewicz wiecej straci, niz zyska. Obstawianie sie najblizszymi mu ludzmi to fatalny pomysl z punktu widzenia poszerzania bazy politycznej. (Na moj nos toczy sie takze jakas walka o wplywy w partii, nie tylko w samym Ratuszu.) To znaczy tak mysla cienkie bolki polityczne, bo madrzejszy to by potrafil wykorzystac takiego poprzednika z korzyscia dla siebie. Ale z Dutkiewicza jest moze i dobry biznesmen, ale polityk zerowy. Nie wiem nawet czy mial jakakolwiek praktyke w dzialalnosci publicznej chocby na poziomie stowarzyszenia. No to sie boi, lypie oczami, przed forumowiczami ucieka itp. Moge sie zalozyc, ze te czaty - o ile w ogole beda - to je zorganizuja jako baaaaardzo moderowane i byle pytanie od byle forumowicza sie nie przecisnie, hihih. PO to idioci. Zauwaz, ze z nich wszystkich jedynie Zdrojewski ma elektorat, i to jaki. A oni Dutkiewicza tylko w tv pokazuja. A wyniki poparcia na leb i szyje leca, nieudacznikom jednym, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Precz z Dutkiewiczem!!-na powaznie do Helgi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.03, 13:56 _helga napisała: > Mysle ze tak na powaznie to jego glowny problem to wlasnie Zdrojewski. Wszyscy > go z nim odruchowo porownuja. Wszyscy będą porównywani ze Zdrojewskim.Trudno żeby ktos wypadł lepiej.Czyżby teraz większość przeciwników Zdrojewskiego otworzyła oczy i przyznawała,że był on najlepszym prezydentem Wrocławia? W tv wypada gorzej, ma slabsza pamiec i tych > wszystkich podworek i zaulkow nie potrafi wymienic, Zdrojewski byl tez > aparatowo zreczny i pewnie wlasny aparat Dutkiewicza patrzy na Dutkiewicza i > sie zastanawia jakby to Zdrojewski zrobil. A to wszystko oznacza wplywy. Zeby > Dutkiewicz mogl rzadzic, to musi sie pozbyc wplywow Zdrojewskiego i spowodowac, > > zeby wszyscy o Zdrojewskim zapomnieli, no nie? Nie znasz genezy.Zdrojewski i Dutkiewicz to kolesie.W 1990 roku własnie Dutkiewicz nie chciał byc prezydentem Wrocka i poparł na to stanowisko Zdrojewskiego. polityk zerowy. Nie > wiem nawet czy mial jakakolwiek praktyke w dzialalnosci publicznej chocby na > poziomie stowarzyszenia. Mnie natomiast bardziej od tego jak mówi Dutkiewicz i czy zna dziury interesuje to jaka będzie sytuacja ekonomiczna Wrocławia pod koniec jego kadencji.Prezydentura to nie konkurs pięknosci(no moze jesli chodzi o Kwacha to tak). Podsumowując: 1)budżet 2)inwestycje 3)bezrobocie To mnie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Precz z Dutkiewiczem!!-na powaznie do Helgi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.03, 14:19 Oj klonie, klonie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 01:36 Gość portalu: KAMIL napisał(a): > a dlaczego od razu precz, dajmy facetowi szanse, dopiero zaczyna > wybralismy więc zaufajmy, choć na chwilę > tak lubiany przez polaków Kaczyński też dopiero uczy się rządzić > Ja jestem nadal przekonany, że był to dobry wybór Dokładnie lubiany Kaczor przez polaków przez małe p nie można dosadniej. Gratulacje ! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuti Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 01:30 Dutkiewicz nabrał was wszystkich, którzy na niego głosowaliście. Ta czeredka Zdrojopodobnych rządzi miastem już 12 lat i ma na sumieniu że ho ho. Trzeba Wrocław przwewietrzyć od co Panie i Panowie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis żałosny jestes koleś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.03, 01:49 Gość portalu: tuti napisał(a): > Dutkiewicz nabrał was wszystkich, którzy na niego głosowaliście. Ta czeredka > Zdrojopodobnych rządzi miastem już 12 lat i ma na sumieniu że ho ho. Trzeba > Wrocław przwewietrzyć od co Panie i Panowie ! Naprawde masz niezłe kompleksy skoro pod tyloma nickami wypisujesz takie bzdury.Tak bardzo Cię to rajcuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: com Re: żałosny jestes koleś IP: *.tvk.pl / 10.0.5.* 01.02.03, 00:00 tak se patrze na to co smaruje na tym forum rafis - to chyba dudek-nieprawdaż??? nawet przerasta tych z byłego KC - Jaskiernia przy nim to pikuś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: żałosny jestes koleś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.03, 11:34 Ty potrafisz tyko obsmarować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Zygmunt było mnie wybrać IP: *.ita.pwr.wroc.pl 02.02.03, 18:00 było na mnie zagłosować...teraz macie Pana Rafała. Ja bym rozprowadzał gańdzię przez UM,byłoby wesoło przynajm,niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbx Było wybrać Michała Zygmunta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.03, 10:11 Rafis, kimkolwiek by był, ma rację. Trzeba dać Dutkieiwczowi czas i rozliczyć na koniec kadencji. Niech se rządzi jak chce. Tylko po co Helga sprowokowała ten wątek, aby zebrać opinie? Jeżeli one i tak nie mają znaczenia, trzeba zlikwidować te gatki. Natomiast bardzo żałuję Michale, że nie umieściłeś w swoim programie propozycji rozprowadzania marychy w Urzędzie. Być może byłby to jedyna obietnica możliwa do spełnienia. To jest coś! Urzędnicy razem z przydziałową herbatą otrzymywaliby porcje do palenia. Jak oni by wtedy uprzejmnie obsługiwali petentów. Ile uśmiechu. Jaki życzliwy Urząd. A gdybyś obiecał marychę dla wszystkich wrocławian, na pewno siedziałbyś już w wygodnym fotelu prezydenta, pobierał kasę i o nic sie nie martwił. pzdr gbx I jeszcze jedno. Wedle legendy, Dutkiewicz w 1990 r nie został prezydentem bo się spóźnił na wybory. I wtedy wybrali Zdroja. Teraz Rafis twierdzi, że Dudkiewicz nie chiał zostać z własnej woli. Więc jak było na prawdę? Tak czy inczej byli wtedy ubrani w jednakowe marynarki. Odpowiedz Link Zgłoś
tomitak Re: Było wybrać Michała Zygmunta 03.02.03, 10:25 Ale jaja nie dłudo okaze sie ze Dutkiewicz to mitologiczna postac z epoki kamienia łupanego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Było wybrać Michała Zygmunta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.03, 19:32 Gość portalu: gbx napisał(a): > Rafis, kimkolwiek by był, ma rację. Jestem tylko Rafisem :) Trzeba dać Dutkieiwczowi czas i rozliczyć > na koniec kadencji. Niech se rządzi jak chce. Niom Tylko po co Helga sprowokowała > ten wątek, Bo to cała Helga.Namies\zac,namieszac i uciec do domu pod pozorem przyjmowania gości :) > I jeszcze jedno. Wedle legendy, Dutkiewicz w 1990 r nie został prezydentem bo > się spóźnił na wybory. I wtedy wybrali Zdroja. Teraz Rafis twierdzi, że > Dudkiewicz nie chiał zostać z własnej woli. Więc jak było na prawdę? Tak czy > inczej byli wtedy ubrani w jednakowe marynarki. Zaskoczyłes mnie tym.Ja nie wiem jak było naprawde.To co pisałem to oficjalna wersja.Wiadomo jak jest z legendami,pewnie troche jest w niej racji. Michał Zygmunt to fajny koles ale za dużo sie z krasnoludka mi zadawał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: A niby dlaczego???? IP: 213.76.147.* 03.02.03, 14:24 Dlaczego? on taki fajny facet!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: Precz z Dutkiewiczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 03.02.03, 21:57 i co to da.Czy nastepny bedzie inny czy lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś