Dodaj do ulubionych

GW ofiarą recesji?

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.02, 18:27
Pytanie do szanownej redakcji GW Wrocław.

Czy to prawda, że koncern Agora rozważa bardzo poważnie możliwość likwidacji lokalnych wydań GW, w tym i wrocławskiego?

Mam nadzieję, że znajdzie się jakiś odważny red i dostanę poważną odpowiedź.

ciekawska
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafis Re: GW ofiarą recesji? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.02, 18:34
      Gość portalu: ciekawska napisał(a):

> Pytanie do szanownej redakcji GW Wrocław.
      >
      > Czy to prawda, że koncern Agora rozważa bardzo poważnie możliwość likwidacji
      lo
      > kalnych wydań GW, w tym i wrocławskiego?
      >
      > Mam nadzieję, że znajdzie się jakiś odważny red i dostanę poważną odpowiedź.
      >
      > ciekawska

Jesli tak by sie stało sprzedaż by spadła gwałtownie bo b.wielu ludzi kupuje
      GW tylko dla tego dodatku Wrocław.
      • Gość: piegdoń Re: GW ofiarą recesji? IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.02, 23:04

Mam nadzieję, że znajdzie się jakiś odważny red i dostanę poważną odpowiedź.

ciekawska

Jesli tak by sie stało sprzedaż by spadła gwałtownie bo b.wielu ludzi kupuje
        GW tylko dla tego dodatku Wrocław.

Jeśli moją odpowiedź uznajesz na poważną i wiarygodną to chętnie Ci odpowiem.
        Nie ma planów likwidacji lokalnych dodatków GW, w tym wrocławskiego. To jest
        plotka, którą słyszę od 9 lat czyli od momentu kiedy zostałam red. nacz.
        Rafisowi z serca dziękuję, też mam nadzieję, że jestesmy komuś potrzebni...

• Gość: odwazny Re: GW ofiarą recesji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 22:59
      Bzdura.
      • Gość: jajco Re: GW ofiarą recesji? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 10:51
        w zasadzie dodatek do gw jest znośny - nie lubię natomiast dziwnych dla mnie
        tendencji obsuwania się wydania wrocławskiego w kierunku magazynu dla kobiet
        te dodatki , tematy i temaciki i poradniki ... może warto nad tym się
        zastanowić - poza ty poziom informowania jest nierówny - część informacji ma
        charekter nieoficjalny a niektóre ukazują się dopiero jak inne gazety o
        tym napiszą - chociaż pozycji lidera nikt nie kwestionuje - ale
        podszczypywać trochę bedziemy
    • Gość: Gość Re: GW ofiarą recesji? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.02, 16:03
      I dobrze, niech Agora spada z naszej regionalnej GW. Oni współpracują tylko z
      tymi z których mają duże korzyści. Od 10 września jaśnie państwo Agora nie mogą
      odpowiedzieć na maila.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka