hsirk 16.11.08, 22:52 sluchaj dzieweczko! ona nie slucha! kurwa glucha. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: romantycznosc 16.11.08, 22:56 a ja dzis stwierdzilam, ze jezyk jest jednak zbyt zwulgaryzowany, sama zresztą często dokładam :/ Byłam na moim wydziale, na przerwie dla polonistow i filologów mediów co drugie słowo 'kurwa' albo 'ja pierdole'.. chyba się wieszcze w grobie przewracają Odpowiedz Link
liisa.valo Re: romantycznosc 16.11.08, 22:57 Jakiż to chłopiec piękny i młody, jakaż to przy nim dziewica, brzegami sinej Świtezi wody, idą przy blasku księżyca... Jakiż to chłopiec piękny i młody, czarną ma buzię ten nasz koleżka... Odpowiedz Link
heart_of_ice :DD [n/txt] 16.11.08, 23:00 Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link
bertrada Re: romantycznosc 16.11.08, 23:04 Cały Hsirk. Poeta nad poetami. Już kiedyś mówiłam, że będę wnukom opowiadać, że pisywałam z nim na jednym forum. ;)) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: romantycznosc 16.11.08, 23:09 a romantyk to z niego jest przedni:-) Odpowiedz Link
hsirk Re: romantycznosc 16.11.08, 23:11 ee tam przedni od razu, tak to nie... normalny, jak kazdy. Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: romantycznosc 16.11.08, 23:23 ja ci komplement a ty w skromnosc :-D Odpowiedz Link
2szarozielone Re: romantycznosc 16.11.08, 23:13 bardziej niż niejeden od świec i miłosnych piosenek ;] Odpowiedz Link
thank_you Re: romantycznosc 16.11.08, 23:17 Fredro całymi dniami przesiadywał w kawiarni, pił w niej alkohol i notował to i owo. I w ubikacji tejże kawiarni ktoś napisał: Stary Fredro w nosie grzebie, a mu młodzież żonę jebie :-))) Co na to Fredro? Odpisał: Jebcie jebcie młode dziatki, ja jebałem wasze matki :D ;-) Odpowiedz Link
hsirk Re: romantycznosc 16.11.08, 23:22 tam chyba bylo jeszcze: no i wlasnie z tej przyczyny wy jestescie skurwysyny Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: romantycznosc 16.11.08, 23:23 hsirk napisał: > tam chyba bylo jeszcze: > > no i wlasnie z tej przyczyny wy jestescie skurwysyny o czy tak jakos;) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: romantycznosc 16.11.08, 23:27 no jednak jestes dowcipny choc dla niektorych malo strawny:-D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: romantycznosc 16.11.08, 23:22 thank_you napisała: > Fredro całymi dniami przesiadywał w kawiarni, pił w niej alkohol i notował to i > owo. I w ubikacji tejże kawiarni ktoś napisał: > > Stary Fredro w nosie grzebie, a mu młodzież żonę jebie :-))) > > Co na to Fredro? Odpisał: > > Jebcie jebcie młode dziatki, ja jebałem wasze matki :D > > ;-) ja znam jeszcze koncowke:) ....i to własnie z tej przyczyny wyscie teraz skurwysyny! Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: romantycznosc 16.11.08, 23:54 a tyle wulgarnych słow:-)hsirk masz fanki twego kwiecistego jezyka:-D Odpowiedz Link
thank_you Re: romantycznosc 17.11.08, 00:03 Trochę się zapędziłeś w tym swoim stwierdzeniu :-) Odpowiedz Link