Dodaj do ulubionych

Kolejny kancik Geanta

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.01.03, 14:11
W Geant na Krzywoustego jest cytuję tablo "promocja na Chałwę 4 różne smaki a
120g po 1,09 zł". Gdzie haczyk? A no w tym że waga batonika wynosi... 50g:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Arq Re: Kolejny kancik Geanta IP: *.biskupin.wroc.pl / 10.6.0.* 16.01.03, 16:45
      fuuu... nie lubię... Geanta.
      Kiedyś oglądałem sobie wideo (w Geancie, właśnie), na etykietce: "cena: 499,-
      zł, gwarancja: 12 miesięcy" i parę innych bajerów. Pytam sprzedawcy o funkcje,
      o instalowanie do telewizora, czy ma hiperband itd. "Tak, tak, wszystko jest
      suuuper". No OK, na drugi dzień jadę z kasą po wideo i mówię do sprzedawcy, że
      chcę ten właśnie model, bo już o nim rozmawiałem wcześniej i wiem wszystko. Na
      co słyszę: "Ale ono będzie bez pudełka" ??? (bo?) "bo to ostatnia sztuka". W
      sumie mi opakowanie nie potrzebne, w końcu nie będę się chwalić przed
      sąsiadami, co kupiłem na wyprzedaży. "Ale ono jest bez instrukcji obsługi" ???
      (bo?) "bo to właśnie ostatni egzemplarz". Pytam więc, a jeśli coś zepsuję przy
      instalacji? (robię z siebie głupka, ale sprzedawcy lubią takich klientów,
      przed którymi mogą się popisać swoją wiedzą). "Menu jest po polsku - tłumaczy
      sprzedawca, wypisując już paragon - a poza tym to wideo nie ma gwarancji"
      (która jest właśnie w instrukcji obsługi). Poszedem do Punktu Obsugi Klienta z
      prośbą o wyjaśnienie. Czekałem miesiąc na odpowiedź, bo takie są tam procedury
      (ponieważ szef jest francuzem - no i co mnie to obchodzi???) i... do dziś nie
      mogę się doczekać, a wideo w domu stoi już prawie rok, z tym, że kupione w
      Carrefourze (ten sam model, ta sama cena... z puedłkiem (!!!jupi!!!) i z
      gwarancją.
      • Gość: Lew Rywin Re: Kolejny kancik Geanta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.03, 16:57
        W razie problemów bądź kłopotów w Geancie zawsze mozna spotkać się z dyrektorem
        tego sklepu Pascalem Esclangonem. on napewno na wszystkie problemy znajdzie
        lekarstwo!!!!!!!
        • wedzonka Re: Kolejny kancik Geanta 16.01.03, 21:56
          Gość portalu: Lew Rywin napisał(a):

> W razie problemów bądź kłopotów w Geancie zawsze mozna spotkać się z
          > dyrektorem tego sklepu Pascalem Esclangonem. on napewno na wszystkie problemy
          > znajdzie lekarstwo!!!!!!!

Niech zgadne: lewatywa?
          • rw.wro Re: Kolejny kancik Geanta 20.01.03, 08:18
            wedzonka napisał:

> Gość portalu: Lew Rywin napisał(a):
            >
            > > W razie problemów bądź kłopotów w Geancie zawsze mozna spotkać się z
            > > dyrektorem tego sklepu Pascalem Esclangonem. on napewno na wszystkie probl
            > emy
            > > znajdzie lekarstwo!!!!!!!
            >
            > Niech zgadne: lewatywa?

:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka