wojtek13131 02.06.06, 22:55 Witam! Zacząłem się bawić w satelitarną mapa Polski i znalazłem Wrocław tylko nie wiem jak tą mapę powiększyć? Czekam na jakieś wskazówki.Z góry dziękuję za wszelkie sugestie. pozdrawiam Viking Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: + i - Re: Satelitarna mapa na Google. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 23:05 Jest tam w dolnej części ekranu + i - którymi mozesz sobie powiększać. Odpowiedz Link Zgłoś
tranquil Re: Satelitarna mapa na Google. 03.06.06, 01:20 W zaleznosci od mapy uzywasz wspomnianych guzikow + oraz - lub suwaka znajdujacych sie po lewej stronie mapy. Niektore mapy uniemozliwiaja powiekszenie, czasem zalezy to od Twojej przegladarki, a czasem... po prostu lepiej nie da sie powiekszyc mapy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Do Wojtka IP: *.kom / *.os1.kn.pl 03.06.06, 07:47 Google oferuje kilka programów z mapami. Najpowszechniejsze są: "Maps google" i "Google earth". W maps google z lewej strony jest suwak do przesuwania myszką w górę (+) lub w dół (-). Maps google została niedawno uzupełniona o mapy drogowe Europy. Dotychczas były tylko USA i UK. Mapa satelitarna Wrocławia została uzupełniona o dzielnicę Fabryczną w troche mniejszej rozdzielczości niż Śródmieście, Stare Miasto i Krzyki. Na Google Earth po wykupieniu licencji za kilkaset USD można oglądać powierzchnie z odleglośći 1 m to znaczy czytać tytuły gazet, znaki drogowe, witryny sklepów itp. Powiększanie w "Google Earth" jest równie proste. Na dole pod ekranem znajduje się konsola z wirtualnymi suwakami, przyciskami, joistickami etc. Poszukaj suwaka "+" "-". Powodzenia. Zabawa jest przednia. Odpowiedz Link Zgłoś
brody Re: Do Wojtka 03.06.06, 11:33 ziutek napisał: "Dotychczas były tylko USA i UK". były jeszcze Kanada i Irlandia. Odpowiedz Link Zgłoś