Dodaj do ulubionych

czy dutkiewicz chce być prezydentem

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.01.03, 20:37
tylko przez jedną kadencję - lub jej część ... wszystko wskazuje na to
że popełniając błąd za błędem oddala się od głoszonej przez siebie wizji
prezydentury - no cóż taki jest koszt demokracji / wybieramy nasze
imagnacje /
Obserwuj wątek
    • Gość: maga Re: czy dutkiewicz chce być prezydentem IP: *.wro.cdp.pl / *.crowley.pl 23.01.03, 21:22
      On nie jest prezydentem jest MARIONETKĄ.
      • Gość: cojones Re: czy dutkiewicz chce być prezydentem IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 15:26
        marionetką to on nie jest - ale na pewno jest dużym zawodem i nie wróżę mu
        zbyt długiej kariery btw los dutkiewicza jest w rękach sld który ma
        największym klub w radzie / a to spryciarze / myślę ,że zbliżają się czasy
        władzy zdominowanej przez sld ... bez nich dutkiewicz nic nie zrobi ...a
        jedyna rzecz samodzielna jaką może zrobić to podać się do dymisji ...
    • Gość: Janek Re: czy dutkiewicz chce być prezydentem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.03, 15:44
      Pan prezydent jest więźniem układów w Radzie Miejskiej. Ma SLD przeciw sobie, a
      PO i PiSem rządzi pan Schetyna. Wygląda, że zostanie "sługą dwóch panów".
      • Gość: cojones Re: czy dutkiewicz chce być prezydentem IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 17:08
        wolałbym aby był sługą ... swoich wyborców - czego chyba i ty chcesz janku
        • Gość: Janek Re: czy dutkiewicz chce być prezydentem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.03, 17:34
          Oczywiście. Tyle, że na układy nie ma rady. Sam pan prezydent nie jest w stanie
          przeforsować swoich zamierzań w RM.
          • Gość: Rafis Re: czy dutkiewicz chce być prezydentem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.03, 18:16
            Gość portalu: Janek napisał(a):

> Oczywiście. Tyle, że na układy nie ma rady. Sam pan prezydent nie jest w
            stanie
            >
            > przeforsować swoich zamierzań w RM.

Jak na razie przeforsował budżet.
            • Gość: Janek Re: czy dutkiewicz chce być prezydentem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.03, 18:34
              Gość portalu: Rafis napisał(a):

>
              > Jak na razie przeforsował budżet.

A mi się coś wydaje, że budzet zostanie uchwalony w obawie przed zarządem
              komisarycznym./60% zadłużenia stanowi próg, u nas jest narazie 50%/.
              • Gość: Rafis Re: czy dutkiewicz chce być prezydentem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.03, 18:48

> Gość portalu: Rafis napisał(a):
                >
                >
                > >
                > > Jak na razie przeforsował budżet.
                >
                > A mi się coś wydaje, że budzet zostanie uchwalony w obawie przed zarządem
                > komisarycznym./60% zadłużenia stanowi próg, u nas jest narazie 50%/.

Nie interesuja mnie motywy ale fakty.Kraków ma 56% i nikt nie płacze.POza tym
                udało sie ograniczyc wydatki socjalne a zachowac inwestycje-to cieszy.Inna
                droga idzie Poznan który w tym roku bedzie miał 209 mln dziury a jak zapowiada
                ich prezydent to dopiero poczatek.Tylko,że w Pozku w tym roku nie bedzie
                zadnych nowych inwestycji a jedynie dokonczenie zeszłorocznych(mizernych
                zresztą).

P.S. Jakos SLD siedzi w tej kadencji cicho :),rzeczywiscie dziwne heh
                a może to porozumienie ponad podziałami? :-)
                • Gość: Janek Re: czy dutkiewicz chce być prezydentem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.03, 19:54

>
                  > P.S. Jakos SLD siedzi w tej kadencji cicho :),rzeczywiscie dziwne heh
                  > a może to porozumienie ponad podziałami? :-)

Jeżeli to ma służyć dobru naszego miasta to zaraz lecę dać na mszę w tej
                  intencji. :)))
                  • Gość: Rafis Re: czy dutkiewicz chce być prezydentem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.03, 21:49

>
                    >
                    > >
                    > > P.S. Jakos SLD siedzi w tej kadencji cicho :),rzeczywiscie dziwne heh
                    > > a może to porozumienie ponad podziałami? :-)
                    >
                    > Jeżeli to ma służyć dobru naszego miasta to zaraz lecę dać na mszę w tej
                    > intencji. :)))

juz za pózno Ich Troje wygrało hehe
                    • Gość: Janek Re: czy dutkiewicz chce być prezydentem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.03, 23:10

> juz za pózno Ich Troje wygrało hehe

Przewidujesz ich występ na dni Wrocławia? :)))
                      • Gość: cojones Re: dogadanie się ponad podziałami IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 10:33
                        to dobry pomysł - ale co my wrocławianie na tym skorzystamy ???? ... spokój
                        polityczny czemuś musi służyć ...
                        • Gość: Rafis Re: dogadanie się ponad podziałami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.03, 11:06
                          Gość portalu: cojones napisał(a):

> to dobry pomysł - ale co my wrocławianie na tym skorzystamy ???? ...
                          spokój
                          > polityczny czemuś musi służyć ...

a c chciałbys zyskac?
                          • Gość: Janek Re: dogadanie się ponad podziałami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.03, 11:38
                            Ja niewiele. Tylko realizację programu wyborczego pana prezydenta. Nie pisz
                            tylko, że każdemu wolno marzyć. :)
                            • Gość: cojones Re: dogadanie się ponad podziałami IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 14:03
                              chcę tego samego co janek ... i myślę że to nie są marzenia
                              • Gość: Rafis Re: dogadanie się ponad podziałami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.03, 14:16
                                Gość portalu: cojones napisał(a):

> chcę tego samego co janek ... i myślę że to nie są marzenia

no to jest nas trzech
                                tylko niektórzy zapominają,że kadencja trwa 4 lata.
                                • Gość: Janek Re: Mam zŁódzenia? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.03, 17:59

>
                                  > no to jest nas trzech

Nas Troje? Ale we Wrocławiu na topie był zawsze Tercet Egzotyczny.
                                  • Gość: Rafis Re: Mam zŁódzenia? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.03, 23:17

>
                                    > >
                                    > > no to jest nas trzech
                                    >
                                    > Nas Troje? Ale we Wrocławiu na topie był zawsze Tercet Egzotyczny.

spoko tylko niech każdy pamieta jaki ten program wyborczy był bo widze,że
                                    niektórzy zaczynaja zmyslac jakies postulaty.
                                    Jak pamietam to było: lepsze drogi,praca i... zapomniałem :-)
                                    W każdym razie ja licze na sciagniecie inwestorów i zmniejszenie bezrobocia
                                    oraz metro+obwodnica=stolica czy jakos tak ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka