jajanatwardo 28.07.06, 11:09 No właśnie ? tak,żeby było tanio i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Repasacja pończoch- gdzie ????? IP: *.finemedia.pl 28.07.06, 13:57 To nowych sobie nie możesz kupić ? Odpowiedz Link Zgłoś
jajanatwardo Re: Repasacja pończoch- gdzie ????? 28.07.06, 14:10 Gość portalu: ja napisał(a): > To nowych sobie nie możesz kupić ? Nowe są liche, a moje z zapasów z lat 70-tych wytrzymują wiele i ostry sex i prace domowe (prężenie firan, wynoszenie śmieci,gotowanie obiadów) i jazdę metrem z dużą szybkością. Więc ponawiam pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
janek.p nie ma to jak ostry sexik w 40-letnich rajtuzach 28.07.06, 23:53 wiory leca a gierek sie w grobie przewraca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pampuch Re: Repasacja pończoch- gdzie ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 17:14 Repasują nieźle w Feniksie, moja rajtuza była zdziurawiona w dwóch miejscach. Jest znowu piękna. Jestem szczęśliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
ania2205 Re: Repasacja pończoch- gdzie ????? 28.07.06, 21:07 Czasem wchodze tu tylko po ty by poprawić sobie humor. Dziś znów jest to skuteczne ... ( hahaha ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietrek jasna Re: Repasacja pończoch- gdzie ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 09:37 w soboty najgorzej, rajtuzy podarte, jak stracone. Lubie jak są całe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrrry Re: Repasacja pończoch- gdzie ????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.06, 16:48 Na Lwowskiej na 80%, wszystkie takie 'egzotyczne' uslugi naprawcze tam sa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Repasacja pończoch- gdzie ????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.07.06, 13:37 Na zielińskiego obok placu targowego pod wiaduktem w firankach jest punkt repasacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajanatwardo Re: Repasacja pończoch- gdzie ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 21:22 dzięki :) o to miejsce mi chodziło, znajomy właśnie tam repasował 4 pary rajtuz, wyszedł bardzo ukontentowany, niestety potem stracił pamięć i nie był w stanie podać dokładnego adresu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina365 Re: Repasacja pończoch- gdzie ????? 28.11.17, 12:08 Odświeżam stary wątek, bo potrzebuję pilnie bardzo namiaru na punkt repasacji we Wrocławiu. Rajstopy takie drogie, a po 1 noszeniu zrobiła się malutka dziurka (nie oczko), którą jednak widać :/. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś