Dodaj do ulubionych

bar Pasja na Miasteczku

06.03.10, 19:39
Po lekturze opinii o właścicielce młynów w Przechowie ciekawi mnie
Wasza opinia o barze na Miasteczku. Tam jest jakiś specyficzny
klimat sprzyjający apetytom - goście pożerają wszystko, do
ostatniego okruszka, po imprezie nie zostaje NIC !!! zero
resztek !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Korona Re: bar Pasja na Miasteczku IP: *.swiecie.vectranet.pl 06.03.10, 20:34
      Może ich pasją jest pusty talerz;)
      • Gość: świecie Re: bar Pasja na Miasteczku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 07:08
        Z tego co wiem to na miasteczku mieszkają sami materialiści może dlatego chociaż
        nie mogą zapychają się na zapas znam tam pare osób :)
        Może żle nazwałem to nie są materialiści lecz SĘPY
        • Gość: gość:heh Re: bar Pasja na Miasteczku IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.10, 19:11
          jak to "sami materialiści" ? znasz tam absolutnie wszystkich? nie sądzę... więc
          nie oceniaj!
    • Gość: gosc Re: bar Pasja na Miasteczku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 09:37
      dokładnie!!!! zero resztek!!! wystarczy spojrzeć na personel...
    • Gość: gość Re: bar Pasja na Miasteczku IP: 57.90.36.* 07.03.10, 18:39
      tam schodzi się rodzinka i przyjaciele na wyzerke
      • Gość: Miasteczkowy Re: bar Pasja na Miasteczku IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.10, 14:19
        Jak zwykle zlazły się hieny i szukają żeru hehe.
        Wyobraźcie sobie, że bardzo pozytywnie oceniam ten bar. Nareszcie jest to bar/pub, a nie pijalnia taka, jaka była wcześniej. Wielkie dzięki Obsłudze za atmosferę tam panującą! Ceny są OK! Zapiekanki- pychaaa!
        Teraz trochę konstruktywnej krytyki :-).
        Trochę brakuje mi karaoke, bo musimy jeździć do " centrum ", ale jeśli nie ma być, to trudno- wystarczy, że jest gdzie iść na piwko z przyjaciółmi :-)! Dym papierosowy- no cóż- jak to w każdym barze dla osób palących. Jestem niepalący i gdyby mi to przeszkadzało, to bym tam nie chodził. Obsługa jednak też nie pali, więc podziwiam za wytrwałość! Może da się jakoś usprawnić wentylację?

Pozdro i tak trzymać!
        • Gość: liz Re: bar Pasja na Miasteczku IP: *.swiecie.vectranet.pl 08.03.10, 14:32
          Za murem jest jakiś bar? Przecież ci z miasteczka nic nie potrafiaą
          uszanować, palą nawet okienne klamki, oby ten bar postał i go nie
          roznieśli na opał!
    • Gość: Znam Re: bar Pasja na Miasteczku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 15:20
      Zgadzam sie jak ktos robi u nich impreze to na drugi dzien nie ma co
      wracac po reszte jedzenia jakie zostało z imprezy, rodzinka S i
      przyjaciele zmiataja wszystko. Moze traktuja to jako napiwek dla
      siebie :-P
    • Gość: Pak Re: bar Pasja na Miasteczku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 15:44
      jedzenie to jedzenie bierze sie wszystko co jest a nie ze ktos jest sempem,
      najlepiej wyrzucic nie? :/ ludzie biora i dobrze robia, moze na was ma to
      jedzenie czekac na nastepny dzien? zal mi was
    • Gość: Znam Re: bar Pasja na Miasteczku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 15:54
      G... prawda. Jak kupuje albo robie jedzenie na impreze wlasnorecznie
      i cos zostaje to mam prawo to zabrac skoro na drugi dzien przenosze
      zabawe do domu a nie ze tam wracam i nic juz nie ma
      • Gość: Pak Re: bar Pasja na Miasteczku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 16:12
        zalowac mozna pieniedzy ale nie jedzenia!!, czlowieku jak kupujesz to masz
        pieniedze inni moze nie maja wiec biora jedzienie!
        • Gość: ja Re: bar Pasja na Miasteczku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 16:52
          To tam jest bar? Dla kogo?Dla tego menelstwa co tam mieszka?
          • Gość: pak Re: bar Pasja na Miasteczku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 17:53
            uwazaj co mowisz menelem to moze ty jestes!
          • Gość: miacho Re: bar Pasja na Miasteczku IP: 94.254.191.* 10.03.10, 09:59
            do "ja" przyjedz i powiedz to w oczy ze jestesmy menelami smieciu
    • Gość: Znam Re: bar Pasja na Miasteczku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 17:53
      Inni nie maja??? Jesli rodzinka S nie ma to juz wiadomo po co im ten
      bar
      • Gość: ewa Re: bar Pasja na Miasteczku IP: *.146.236.254.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.03.10, 19:05
        żałosne ludzie są wszędzie
        • Gość: kochana Re: bar Pasja na Miasteczku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 19:55
          żałośni ludzie jak już
          • Gość: gość Re: bar Pasja na Miasteczku IP: 57.90.36.* 23.03.10, 09:52
            znam rodzinkę , zawsze byli pazerni ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka