basia24g 31.07.06, 22:04 niedlugo wybieram sie ze znajomymi do Pragi na weekend, czy ktos nocowal ostatnio w jakims przyjaznym miejscu? tzn blisko centrum, nie za drogim i czystym? bede wdzieczna za wskazowki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grzegorz Re: nocleg w PRADZE - pilne IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 01.08.06, 00:30 Mogę śmiało polecić: www.holeckova.net/pl/home.html Byłem, sprawdziłem, bardzo przyjemnie. Dojazd do centrum tramwajem bez przesiadek (chyba z 5-6 przystanków). Przystanek tramwajowy przy samym domu. Jest to mieszkanie, które zostało podzielone na 3 pokoje do wynajęcia. W przedpokoju lodówka, zlew, kuchenka mikrofalowa (niestety nie ma zwykłej kuchenki). Wspólna łazienka z prysznicem dla wszystkich pokoji, za to osobne toalety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: nocleg w PRADZE - pilne IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 01.08.06, 00:35 Zapomniałem dodać - opisałem tylko tę kwaterę, w której ja mieszkałem, czyli pokój/mieszkanie za 220kc. W ofercie są też jakieś droższe apartamenty, ale nie wiem, jak one wyglądają. Prawdopodobnie są to podobne warunki, tylko trochę wyższy standart (np. telewizor w pokoju). Muszę też dodać, że właściciel jest wyjątkowo miły i mówi trochę po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś