Dodaj do ulubionych

Trawiński na prezydenta Wrocławia

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 14:05
To najlepsza kandydatura!
Prawie całe wodociągi poprą tą kandydaturę.
Obserwuj wątek
    • Gość: wojtek Re: Trawiński na prezydenta Wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 14:21
      To wspaniała kandydatura.Będę na niego głosował i w ten spośob pomogę
      pracownikom wodociągów.
      • Gość: Mareczek Re: Trawiński na prezydenta Wrocławia IP: *.biskupin.wroc.pl 20.09.06, 16:25
        Jestem za. Ratujmy MPWiK.
      • anastazjapotocka Re: Trawiński na prezydenta Wrocławia 21.09.06, 13:43
        A kto to jest Trawiński?
        • Gość: kanalarz12 Re: Trawiński na prezydenta Wrocławia IP: *.biskupin.wroc.pl 22.09.06, 01:48
          Prezes MPWiK
      • Gość: franek Re: Trawiński na prezydenta Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 17:43
        On jest do ?
    • Gość: Rysiek Re: Trawiński na prezydenta Wrocławia IP: *.biskupin.wroc.pl 21.09.06, 12:57
      Pełna zgoda
      • Gość: iga Re: Trawiński na prezydenta Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 21:15
        ale facet ma fan klub , tylko pozazdrościć - ale pracować w tych wodociagach
        bym chyba nie chciała , mimo że też jesteśmy ofiarami niefortunnej polityki
        kadrowej obecnego prezydenta. Trudno .
        • Gość: zm_lepkie_raczki Re: Trawiński na prezydenta Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.09.06, 22:14
          No, pozdrowienia dla aż dwuosobowego fanklubu, generującego namiętnie posty.
          Cóż, rzeczywiście na bezrobociu trudno wymyślić coś ciekawszego. Ani w łapę nie
          można już wziąć, ani żałośnie smalić cholewek do koleżanki, a i chlanie jest
          bezkarne, bez dreszczyku emocji przed par. 52. Ale co dwie głowy, to nie jedna -
          przynajmniej nie trzeba pić do lustra ;-P.
          • Gość: PR_brudne _usta Re: Trawiński na prezydenta Wrocławia IP: *.biskupin.wroc.pl 22.09.06, 01:57
            Witam w klubie. Zapewne picie na własny rachunek nie zawsze jest dobrym
            rozwiazaniem, ale na przyjad wyjazd z prezesem do Włoch na koszt mieszkańców
            Wrocławia jest ze wszechmiar etyczne, a i w pokoju hotelowym przyjemniej.
            • Gość: darek Re: Trawiński na prezydenta Wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 08:49
              Dobry z niego będzie polityk tylko tyle ,że ma fatalną facjatę.Pasuje jednak do
              obecnie rządzących elit.
              • Gość: ccc Re: Trawiński na prezydenta Wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 14:47
                Ten kandydat na prezydenta jest też cieńki z polskiego.Wystarczy poczytać jego
                zarządzenia.
            • Gość: zm_lepkie_raczki Re: Trawiński na prezydenta Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.09.06, 10:19
              Chłopie, wpadaj częściej do firmy (w kadrach na pewno co niektórzy się ucieszą;
              uważaj tylko, żeby nie wezwali ochrony - jest nowa, jeśli nie wiesz lub nie
              zauważyłeś) albo pozostań przy pisaniu bajek o Januszu Bijczaku i in., bo
              niestety wiarygodność twoich źródeł jest niższa niż tej twojej grafomańskiej
              tfurczości ;-).
              • Gość: gość Re: Trawiński na prezydenta Wrocławia IP: *.biskupin.wroc.pl 22.09.06, 13:04
                Gratuluję ortografii. Czy Ty jesteś z nowego rozdania p. Giertycha? Proponuję
                jednak korepetycje!!
                • Gość: zm_lepkie_raczki Re: Trawiński na prezydenta Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.09.06, 15:50
                  Zdzisiu, więcej poczucia humoru! I zwracaj uwagę na emotikonki (wiesz co to
                  takiego?), wtedy nie będzie takich nieporozumień. Choć, OTOH, gdy sensownych
                  argumentów brak, a presja, by coś napisać, większa niż twoje IQ, łatwiej ciebie
                  i twojego kolegę zrozumieć...

PS Nic nie dzieje i nie pisze się przypadkowo:
                  1) "tfurczość" to coś zupełnie odmiennego od "twórczości", którą uprawiają
                  osoby potrafiące nie tylko pisać, ale i wiedzące, co piszą;
                  2) brak wielkich liter w zaimkach osobowych to też nie przypadek ;-).
                  Co do emotikonek i innych trudnych słów: ucz się, ucz - podnoszenie
                  kwalifikacji to do rynku pracy klucz. To zwiększy twoje szanse i
                  konkurencyjność. Tylko kieszenie zaszyj ;-P.

Jakby co - z mojej strony EOT (nie masz zbyt wielu zajęć, więc sprawdź, co to
                  znaczy), szkoda czasu. Wiem, że żal ci ściska to i owo. Sprawiedliwość dosięga
                  czasem tych, których powinna, także w wodociągach. Ty i jeszcze kilka osób to
                  żywe dowody. Ukłony.
                  • Gość: kanalarz12 Re: Trawiński na prezydenta Wrocławia IP: *.biskupin.wroc.pl 22.09.06, 16:47
                    Emotikonki są małymi grafikami (ikonami), które są używane przez internautów
                    do wyrażania emocji. Jeśli już używałaś maila lub czata internetowego, powinnaś
                    znać ich zastosowanie. Są one równoważne ze znakami graficznymi których
                    używasz, ale to nie to samo. Nie pouczaj więc innych bo jeżeli już - to sama
                    się naucz. Widać Ty nie musisz się już uczyć masz wspaniałego i hojnego
                    sponsora.
                    Wyrażanie swojego stosunku do adwersarza poprzez używanie małych liter w
                    zaimkach osobowych świadczy o braku netykiety.
                    • Gość: zm_lepkie_raczki Re: Trawiński na prezydenta Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.09.06, 18:43
                      Gość portalu: kanalarz12 napisał(a):

> Emotikonki są małymi grafikami (ikonami), które są używane przez internautów
                      > do wyrażania emocji. Jeśli już używałaś maila lub czata internetowego,
                      powinnaś
                      >
                      > znać ich zastosowanie. Są one równoważne ze znakami graficznymi których
                      > używasz, ale to nie to samo. Nie pouczaj więc innych bo jeżeli już - to sama
                      > się naucz.

Ech, pisałem już: ucz się, Zdzisiu, ucz -
                      pl.wikipedia.org/wiki/Emotikona.
                      Emotikony są grafikami (obrazkami) tylko wtedy, gdy używasz ich np. na czacie
                      lub w komunikatorze (np. GG). Pierwotne znaczenie tego terminu dotyczyło
                      wyrażania emocji wyłącznie przy użyciu znaków tekstowych, czyli z użyciem ASCII
                      (trudne słowo).
                      A z płcią to już w ogóle nie trafiłeś :-D, choć chyba domyślam się, kogo
                      obstawiasz. Sponsora nie mam - jakoś sobie radzę z pensji, bez dodatkowych,
                      nieopodatkowanych dochodów w miejscu pracy (np. w komisjach przetargowych -
                      wiesz, co mam na myśli, hę?).
                      Trudno mówić o czyimś braku netykiety, bo to nie to samo, co dobre wychowanie,
                      tylko zbiór zasad obowiązujących np. na forach, w usenecie, ewentualnie w
                      mailach. Fakt, nie mam netykiety - gdy ją potrzebuję, zawsze znajdzie się w
                      sieci :-). Tak więc ucz się, ucz, bo na to nigdy nie jest za późno.
                      No i powiem ci w tajemnicy, że nie traktuję cię jako adwersarza - interpretacja
                      tego faktu należy jednak do ciebie.

PS1 Mały człowiek - mała literka :-P.
                      PS2 Życzę owocnego dialogu ze swym kolegą. Może jeszcze kiedyś się odezwę, ale
                      musicie zerwać z tą nudą (i powtarzaniem niesprawdzonych wiadomości), która
                      wieje stąd od tygodnia.
                    • Gość: werty Re: Trawiński na prezydenta Wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 07:53
                      Ten platny przydupiec fachowiec od emotikonków pcha się na rzecznika prezydenta
                      dlatego pieprzy takie głupoty.Udaje ,żę nie bierze łapówek i żyje tylko z
                      pensji żeby oszukać wyborców.
                      • Gość: Danka Re: Trawiński na prezydenta Wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 14:16
                        Popieram tę kandydaturę.Ma niezłych kolesi będzie wesoło w Urzędzie.
    • Gość: kanalarz Re: Trawiński na prezydenta Wrocławia IP: *.dsl.biskupin.wroc.pl 18.10.06, 21:23
      Nie wiem czy się załapie jeszcze na listę, ale trzeba przyznać, że ma
      kwalifikacje do robienia "porządków" tam gdzie go oddelegują. Proponuję
      zobaczyć na stronie jakimi metodami posługuje się ten pan i jak to się kończy
      dzięki niezależnym jeszcze sądom. zzww.republika.pl/strona12.html
    • Gość: xyz Re: Trawiński na prezydenta Wrocławia IP: *.core.lanet.net.pl 19.10.06, 11:37
      www.zzww.republika.pl :)
      • Gość: Żuczek Re: Trawiński na prezydenta Wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 12:23
        Czy można się dołączyć do takiego doniesienia do prokuratury? Też mam coś na
        tego sku..syna.
        • Gość: fan Re: Trawiński na prezydenta Wrocławia IP: *.dsl.biskupin.wroc.pl 20.10.06, 20:31
          miło bedzie :)
          • Gość: tak trzymać Re: Trawiński na prezydenta Wrocławia IP: *.dsl.biskupin.wroc.pl 31.10.06, 10:46
            Ten prezes ma wszelkie cnoty, jakie powinien posiadać Prezydent Wrocławia.
    • Gość: ja Re: Trawiński na prezydenta Wrocławia IP: *.dsl.biskupin.wroc.pl 06.11.06, 17:53
      A ja tam stawiam na Tolka Banana!
      • Gość: tan Re: Trawiński na prezydenta Wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:40
        to koleś Dutkiewicza.Jedna granda banda.
        • Gość: ja Re: Trawiński na prezydenta Wrocławia IP: *.dsl.biskupin.wroc.pl 09.11.06, 09:21
          Ostro protestuję, on jest bezpartyjny!!
          • Gość: wiesiek Re: Trawiński na prezydenta Wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 12:00
            Takich trzeba durnych i bezpartyjnych.
            • Gość: kanalarz Re: Trawiński na prezydenta Wrocławia IP: *.dsl.biskupin.wroc.pl 10.11.06, 13:23
              Nie mam wiedzy czy jest durny, ale na pewno jest bezpartyjny i bardzo lojalny.
              • Gość: Konrad Re: Trawiński na prezydenta Wrocławia IP: *.dsl.biskupin.wroc.pl 11.11.06, 11:04
                na której liście jest ten pan?
                • Gość: 17 Re: Trawiński na prezydenta Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 11:08
                  17
                  • Gość: kanalarz Re: Trawiński na prezydenta Wrocławia IP: *.dsl.biskupin.wroc.pl 12.11.06, 11:11
                    nie znalazłem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka