Dodaj do ulubionych

dr. Andrzej Gruszka neurolog.

IP: *.os1.kn.pl 24.10.06, 11:20
Czy ktoś wie gdzie przyjmuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: zatoki Re: dr. Andrzej Gruszka neurolog. IP: *.os1.kn.pl 06.11.06, 20:35
      Kojarzy mi się nazwisko z Krakowem...
    • Gość: marek1963 Re: dr. Andrzej Gruszka neurolog. IP: *.os1.kn.pl 10.11.06, 08:25
      we Wrocławiu.
      • Gość: jk Re: dr. Andrzej Gruszka neurolog. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.11.06, 13:44
        jestes pewien, ze Andrzej?
        wiem gdzie przyjmuje Pani Gruszka.
        tez neurolog, moze rodzina? w poradni stwardnienia rozsianego
        • Gość: marek1963 Re: dr. Andrzej Gruszka neurolog. IP: *.os1.kn.pl 15.11.06, 09:29
          Cała rodzina Gruszków to lekarze. Leczyłem się u Andrzeja Gruszki ale nagle odszedł z mojej przychodni. Dlatego szukam czy gdzieś przyjmuje, być może jest na emeryturze.
          • madlein1 Re: dr. Andrzej Gruszka neurolog. 15.11.06, 22:12
            Jesli mowiecie o szanownym Panu Gruszcze(neurologu) Ojcu Pani Dr.Gruszki
            (neurolog) to z tego co wiem nie zyje...ale nie wiem czy mowimy o tym samym
            lekarzu.Pozdrawiam.
            • Gość: mika Re: dr. Andrzej Gruszka neurolog. IP: *.os1.kn.pl 16.11.06, 14:23
              .Pan dr Gruszka byłby już grubo po 70-ce, więc jest na emeryturze, albo jak
              ktoś napisał powyżej.
              Teściowa pracowała w tej samej przychodni co p. dr. Gruszka, był bardzo ceniony
              przez Pacjentów, chodziły do niego tłumy ludzi.
            • Gość: marek1963 Re: dr. Andrzej Gruszka neurolog. IP: *.os1.kn.pl 23.11.06, 23:27
              Madlein1. Rozmawiamy o tym samym lekarzu. Czy to pewne że nie żyje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka