Dodaj do ulubionych

wybielanie zębów?

11.11.06, 21:10
Obserwuj wątek
    • tysiak21 Re: wybielanie zębów? 11.11.06, 21:12
      witam, w poprzednim poście nic nie wyskoczyło wieć pisze jeszcze raz;]prosze
      polećcie mi taniego dentyste, ktory wybiela ząbki, bardzo prosze o namiary, tel
      i ceny , aha i jak efekty? z góry dziękuje i pozdrawiam;]
      • tonks666 Re: wybielanie zębów? 11.11.06, 23:04
        ooo:D też bym był wdziśczna za takie informacje:D podpisuję się pod Twoim
        postem, Tysiak;)
        • Gość: Anka Hmmm IP: *.aui.ma 12.11.06, 02:21
          Ludzie naprawde powariowali... Po prostu raz od czasu umyj zeby, powinno pomoc.
          No ale kompleksow wyleczyc sie nie da.
          • Gość: dodp do Tysiak Re: Hmmm IP: 85.128.107.* 12.11.06, 12:30
            hah, kompleksów nei lecze;] tylko sciagam aparacik juz niedługo i po prostu
            skoro wziełam sie za swoj uśmiech chciałabym wsio zrobic do końca o czy
            marzyłam;] mam nadzieje ze jednak ktos mi odpisze ;]pozdraiwam;]
            • Gość: stomatolog Re: Hmmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 15:47
              Wybielanie narusza szkliwo zębów.Absorbcja niepożądanych substancji po takim
              zabiegu jest zwiększona.Innymi słowy, osad z kawy, herbaty i inne szybciej
              ponownie ściemniają powierzchnię zębów. Odradzam.
              • Gość: tysia21 Re: Hmmm IP: 85.128.107.* 12.11.06, 19:43
                dziękuje bardzo za odp!;]znam wszytkie wady i zalety ale jakos mnie ciągnie do
                twgo wybielania;] ale mam nadzieję ze zmadrzeje(moi rodzice też mi odradzaja)
                dopóki ściągnę aparacik;]pozdrawiam! dalej jednak czekam na opinię tych, którzy
                sie odważyli, czy załuja i czy rzeczywiscie szybciej potem ząbki "łapia" kamień
                i osad;]pozdrawiam!!
                • Gość: nata Re: Hmmm IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.11.06, 19:56
                  witam, ja wybielałam zęby w Stomadencie, zabieg trwał 2 godziny, był bezbolesny
                  jednak efekt marny.
                  Lepszy rezultat uzyskasz stosując pastę Blanx na przebarwienia, którą kupisz w
                  Superpharm za ok. 25 złotych.
                  • Gość: tysiak21 Do NATA IP: 85.128.107.* 13.11.06, 09:02
                    dziękuje za odp, mam jescze pyatnko-czyli w sumie chyba odradzasz wybeilanie? a
                    tak przy okazji ile kosztowało i czy efekty sie długo utrzymały i czy potem
                    rzeczywiscie ząbki Ci szybciej ciemniały? pozdrawiam;]
              • Gość: L Re: Hmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 20:19
                Gość portalu: stomatolog napisał(a):

> Wybielanie narusza szkliwo zębów.Absorbcja niepożądanych substancji po takim
                > zabiegu jest zwiększona.Innymi słowy, osad z kawy, herbaty i inne szybciej
                > ponownie ściemniają powierzchnię zębów. Odradzam.

Ale o to chodzi, żeby zęby szybciej i mocniej ciemniały ;) Jeleń już co rok
                będzie musiał przychodzić na poprawkę zabiegu. Obie strony zadowolone -
                dentysta ma kasę, a jeleń lepsze samopoczucie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka