julinka601 17.11.06, 15:21 Czy któras z Pań leczyla sie lub leczy u dr Pająka z ul Dyrekcyjnej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: dr Pajak z Dyrekcyjnej IP: 89.229.172.* 17.11.06, 17:44 Ja chodziłam do niego ale prywatnie i byłam bardzo zdowolona niestety nie było go przy moim porodzie i było niewesoło, ale pomóg mi jak sie pojawił. Dobry specjalista, rzeczowy nie naciaga na niezliczoną liczbe wizyt, cały czas dostępny na komórkę ja go POLECAMMM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: dr Pajak z Dyrekcyjnej IP: 89.229.172.* 18.11.06, 21:48 Dokładnie ja na dyrekcyjnej drugi raz z własnej woli bym nie rodziła ale dr Pająk jak najbardziej ok !!!! ?(Nie było go przy moim porodzie) Gdyby od razu wykonano mi USG to ciecie miełabym od razu a nie po 12 godzinach męczarni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: dr Pajak z Dyrekcyjnej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.06, 21:28 MOja koleżanka do niego chodziła podczas ciąży. NIby wszystko ok, ale na dwa tygodnie przed porodem poradził jej, aby rodziła w innym szpitalu, niz ten w którym on pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frascati Re: dr Pajak z Dyrekcyjnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 13:47 No i bardzo dobrze zrobił- jest obiektywny; przecież nie od dziś wiadomo, że Dyrekcyjna to szpital z metodami postępowania sprzed 40 lat. Uczciwie proponuje poród w lepszych warunkach, z personelem postępującym z aktualną wiedzą położniczą - i to ma być zarzut? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: dr Pajak z Dyrekcyjnej IP: *.os1.kn.pl 20.11.06, 18:22 Aga aleś mu się przysłużyłaś. Pewnie teraz się tłumaczy u szefa:)). Odpowiedz Link Zgłoś
ela124 Re: dr Pajak z Dyrekcyjnej 20.11.06, 23:56 A gdzie tak uczciwie, proponuje ten poród w lepszych warunkach, bardzo jestem ciekawa? Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: dr Pajak z Dyrekcyjnej 26.11.06, 22:00 Pająk juz nie pracuje na Dyrekcyjnej.jest na Hirszfelda. Odpowiedz Link Zgłoś